2012 Ağustos Anneleri bebişlerine ne ciciler aldı?

selam benm aklım çok karışık ilk kızım kışın oldu ilk başta onun kıyafetleri pek olmıcak ama çokta sıcak olurmu kolsuz kısa kollu giyermi diyorum anlıcanız 2. olması kafayı çok karıştırıyo siz nası giydirmiştiniz ilk başlarda :44:

arkadaşlar bebek elbiseleri doğumdan önce muhlaka enazından ılık beyaz sabunla yıkamayı unutmayın ..cicileri hayırlı olsun içinde böyüsünler inş

ben iki kat çıtçıtlı tulum gıydırıyodum hep örneğin alta kısa kollu çıtçıtlı ustune uzun ev ne sıcak ne souğuk derecedeydı eylulue ekıme kadar böyle gittik biz daha sonra gecelık takımlarını gıydırdım kızlar nerelerden alısverıs yapıyosunuz bılmıyorum ama aziz bebenin kıyafetlerı ne gevsıyo ne yıkamaya karsı sünüyo bir bakın derım bilhassa çorapları akletlerı çıtçıtlı tulumları hem teri alıyo hemde çok kalıtelıhepınıze hayırlı doğumlar tekrardan

Maşaallah oğluşun Güzel günlerde giysin kıyafetlerini.. hepsi çok güzeller.. hele şu kırmızı papyonlu olana bayıldım..
tesekkur ederım canım amin.o önlüğü keçeden yaptım canım ozel davetlerde kullancak mınık beyımız inşallah

benim aldıklarım burda (tıklayın) kişisel blog'umda (web sitemde) yazıyorum kızıma ciciler aldıkça

Merhaba Hamişler:) ben bebek odasını aldım,arabaipuset seti,hastahane çıkısı bikaç extra zıbın,şapka bere çorap gibi ihtiyaçlar yani bol bol almadım herseyden cok b-cabul buyuyorlarmıs ,oyuzden mantıklı alışveriş yapmak lazım.acil ihtiyaçları alıp süslüleri daha sonraya da bırakabiliriz bence.

cok guzel bır blog takıpteyım canım aldıkların daha guzel amagule gule gıysın hanımefendı

teşekkür ederim canım :) ayrıca dilerke katılıyorum ama kendime mukayyet olamıyorum kız kıyafetleri o kadar cici ki

canıımhepsi muthiş devamını da beklıyoruz ben cantayı merak edıyorum.bıde mama sandalyesını ne markaa aldın cok hosmus.umarım hepsini saglıcakla kullanırsınız

CANIM HEPİMİZ İŞALLAH sağlıkla kullanırız afacanların eşyalarını.MAMA SANDALYESİ SAĞOLSUN EŞİMİN FİKRİ.CHICCO POLY MAGIC.DOĞUMDAN İTİBAREB KULLANILIYOR.OYUNCAĞI DA VAR TEPEDE.TAM YATIYOR.EKSTRA EV TİPİ ANA KUCAĞI ALMAYACAĞIM.BEN İŞ YAPARKEN BENİ İZLER DEĞİŞİK YÜKSEKLİK AYARI VE YATIŞ AYARI VAR.ÖZELCAN BEBEDEN ALDIK PİYASA FİYATINDAN UYGUNDU.ÇANTADA ÇANTACIDAN 25 TL.ORJİNAL DEĞİL AMA :) bu modele benziyor renk aynı kenarında 1 büzgülü file,2 küçük gözü ve 2 büyük gözü var.o sıra indirimde nike çanta yoktu.bana hep öyle denk gelir nedense.gittim uygun fiyata aldım.büyük baya.küçük olmasın da.hanıfendinin bezi-maması-biberonu-atleti giysisi ıvırı zıvırı çok olur o nedenle küçük almadım.bir de babası da taşısın diye siyah aldım.omuz çantaları bana pek kullanışlı gelmiyor.omuzdan düşer.babası takamaz diye.sırt çantasında yük eşit dağılıyor o da önemli benim için.

Özellikleri:
Bebeğin doğumundan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilen bir mama sandalyesidir.
Sıfır ay dan itibaren ana kucağı, 6.aydan itibaren Mama sandalyesi, 12.aydan itibaren bebeğinizin sizinle yemek yemesini sağlayacak bir sandalye olarak kullanılabilir.
Değişik aktivitelerle bebeği oyalayan oyuncağı vardır.
Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir.
Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepeti vardır.
Bebeği tıpkı rahat bir yuvadaymış gibi sarmalayan yükseltici yastığı vardır.
Kapatıldığında çok az yer kaplayan haliyle herhangi bir köşeye konulabilir .
Gün boyunca anne ile bebeğin ideal bakış açılarında olmasını sağlayan oturma bölümü 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir.
Sırt dayama kısmı 3 değişik pozisyona ayarlanabilir.

Ölçüleri: 104.5 x 55 x 85 cm
Taşıma Kapasitesi: 15 kg
Ağırlığı: 12.5 kg

Son düzenleme:
oyyy cok guzel hepsı mama sandalyesı cok fonksıyonlymus yaa gereksız gıbı gelsede dogumdan ıtıbaren kullanılabılmesı cok guzel.umarım memnun kalırsın.hanımefendı dogdutan sonra yorumlarını alırız artıkcanta guzelmıs gule gule kullanın ınsallah

canım ev çok geniş olmadığı için 2-3 özelliği birarada olan şeylere yöneldik.eve(ev tipi sadece sallanan modeller vb) anakucağı bir de ayrı mama sandalyesi-koltuk vb ayrı ayrı almak hem masraflı hem çok gereksiz.0 aydan itibaren kullanılıyor.içinde pedi var yenidoğan için.hem oyuncakları da var.tepsi çıkıyor çok geniş.büyüyünce tepsiyi çıkar sandalye olarak yemek masasına otursun yükseklik ayarı da çok.hem yere kadar da inebiliyor boyu.bir de ilk aylarında biz masada yemek yerken yanımızda olur cimcime.alışır sofra adabına işalllah allah izin verirse.sonra da peşinde koşmam tepsiyle.hiç sevmediğim bişey.bizim ailede herkes aynı masada yer.ayrı gayrı sevmem.tepsi elinde koşturmak benim fobim allah korusun diyeyim mutfakta iş yaparken en yüksek boya getiririm beni izler ben de hem onla ilgilenirim hem işe devam ederim.arkada sepeti de vardı sanırım şimdi katladık koyduk tam hatırlayamadım.daha iyileri sizin olsun canım aslında benim çok istediğim model var ama nadiren unnadoya giriyor 1000 tl idi çok pahalı ama çok özellikli bir ürün.sallanıyordu da bak videosunu ekleyim.adı combi roanju
http://www.youtube.com/watch?v=s_piJD1_57Y&feature=related
bu da mama sandalyesinin özelliklerini gösteriyor.izlemek istersin diye ekliyorum hepsi sağlıklı günlerde kullansınlar.
http://www.youtube.com/watch?v=gKTVOr7DXOY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=gKTVOr7DXOY&feature=relmfu

sağol canım hepimizinki işallah sağlıklı günlerde kullanır.ateşölçeri hepsiburda dan aldım.kulaktan ateş ölçer weewell canım öteki de chicco çubuk ateşölçer.kulaktan ölçerde biraz derece farkı oluyor.nolur nolmaz diye hem emzik hem çubuk ateşölçer aldım.sırt çantası mantıklı bence.yük dağılımı 2 omuzda.babalar da kullanır.koldan düşmez.en iyisi.mama sandalyesi 300 dü sanırım özelcan acity den aldık.bebek arabası hangi model ve marka?bir o kaldı benim büyük eşyalardan

Son düzenleme:
canım bu ne boyle yaaa 1000 lırayı hakedıyor valla.ya bu japonlar teknolojiyı gelıştırmek için programlanmıslar nasıl bır urun yapmıslar cok hosmus bebişi de cok tatlı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…