2012 Ağustos Anneleri bebişlerine ne ciciler aldı?

sağol canım hepimizinki işallah sağlıklı günlerde kullanır.ateşölçeri hepsiburda dan aldım.kulaktan ateş ölçer weewell canım öteki de chicco çubuk ateşölçer.kulaktan ölçerde biraz derece farkı oluyor.nolur nolmaz diye hem emzik hem çubuk ateşölçer aldım.sırt çantası mantıklı bence.yük dağılımı 2 omuzda.babalar da kullanır.koldan düşmez.en iyisi.mama sandalyesi 300 dü sanırım özelcan acity den aldık.bebek arabası hangi model ve marka?bir o kaldı benim büyük eşyalardan[/QUOTE]

canım ulusdakı yerı varya samanpazarından chichonun lıtewayını aldık 280 tlye ındırıme gırdı bırazda pazarlık yaptık bu ulustakınden alırsan baya pazarlık yapma sansın oluyo cnm aklında olsun.

İşte bizim cicilerimiizzz
Kapı süsümüzü,perdemizi ve paspasımızı ben yaptım

Son düzenleme:
İşte bizim cicilerimiizzz
Kapı süsümüzü,perdemizi ve paspasımızı ben yaptım

canım nasıl yaptın ördün çok güzel yaa perdemi almadım ben henüz
halımızı almış bulunduk artık ama perdeyi bununla tamamlarsam sırıtmaz halısı shaggy tarzı zaten

canım nasıl yaptın ördün çok güzel yaa perdemi almadım ben henüz
halımızı almış bulunduk artık ama perdeyi bununla tamamlarsam sırıtmaz halısı shaggy tarzı zaten

Valla bi hevesle ördüm canım, sağolasın Perdenin yapımı çok kolay yapmak istersen yardımcı olurum
En sondaki uyku tulumunu nerden ve kaça aldın bende kırmızı istiyorum bulamadım

Canım Eminönü Havuzlu Han'daki bi mağazadan aldım. Aynı türden battaniyeler hemen her yerde mevcut. Ben Civilde görmüştüm ilk,aklım kalmıştı aldım sonunda Kundak battaniye diye ararsan nette de bulabilirsin

şeymacım çok sevinirim nası bi ip almam gerekli şişlemi örücem kaç no olması gerekli

Hiç bulamadım kırmızısini of ya. Ankaradayım ben ;(

seyma mrb cnm herseyın cook guzel olmuş gule gule kullnsın bebişin bebek arabanızın markası nedır acaba bide ne kadara aldınız? ana kucagı var bıde sanırım tiny love 3 ü bir arada uykucu ana kucagı e bebek de gormuştum ondan mı senınkı sen nerden ve ne kadara aldın cnm benıde bılgılendırırsen sevınırım

şeymacım çok sevinirim nası bi ip almam gerekli şişlemi örücem kaç no olması gerekli
Canım perdeden bahsediyoruz değil mi? Sakallı ip alacaksın kalın olandan inceler hoş durmuyor, en üstte iki sıra kere ördüm. Bir sırasına düğmeleri diğer sırasına ipleri geçirdim. Dikme felan yapmadım. İpleri ortadan katlayıp, katladığım yeri karenin içinden geçirdim ve ipleri de onun arasından. İki sıra kareyi de tığla örüyorsun zaten, makrome ipiyle örülecek. Sakallı ipi simli alırsan daha güzel olur.

Hiç bulamadım kırmızısini of ya. Ankaradayım ben ;(
Canım burda pembe ve mavisi var.. Ankara hakkında hiç bilgim yok malesef ya. Bebecix bunun markası aklında olsun denk gelirsen bakarsın

Merhabalar canım, çok teşekkür ederim.. Arabamız Baby2Go proton, 350 TL piyasa fiyatı biz 250 aldık arkadaş sağolsun Son iş gününde denk geldim arkadaşa, çıkışında bi kıyak yaptı. Fiyatlar değişmiyor, reklamlarda olan bi ürün olduğu için 10 Tl altına veya üstüne satıyorlar en fazla.. Tavsiye ederim arabayı
Ana kucağı evet Tiny Love, e-bebekten aldım bende.. 269,90 TL, nette de satışı var aynı fiyat..

bunlarda bizim cicişlerimiz kızlar:)

Eklentiler

• $DSC00998.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC00999.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSC01000.webp
    19 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC01001.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC01002.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC01003.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC01004.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC01006.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC01007.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC01008.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC01013.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC01014.webp
    12 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC01015.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC01016.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC01017.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC01018 (2).webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…