- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
- Konu Sahibi demmir_can
-
ben 54 ile hamile kalip 68 ile doguma gittim simdi 56 yim
ama en canimi sikan gobegim resmen sarkti bunu toplayip diksek mi
Kilolar ahhh su kilolar
Yemin ederim psycolojim berbat bu kilo yüzünden resmen göbeğim sarkmış kalça desen almış basini gitmiş
62 kiloyla hamile kaldım 84 kiloyla dogum yaptım ha bu arada doğumdan sonrada tartilmadim
benim her zaman bir miktar göbeğim vardı o yüzden fazla bir fark yok
ya guzelim benim de vardi ama bu oyle boyle degil sarkik sarkikk
haa bir de unutmadan beli de inceltmek lazim kizlar
55le hamile kaldım 73le doguma gittim 62 kiloyum şuanda.
Göbek yok, goguslerde buyumedi ama bacaklarda kilonun hepsi.
58e insem yeter diyordum azı yakısmıyor ama aklıma bugun bayram geldi, sene basında aldıgım ve giymek kısmet olmayan pantolonumu giymek istiyorum bayramda :2:
hayırlı olsun yeni topik.
bende 69 ile hamile kaldım 89 ile doğuma girdim.şuan 73.5 kg geliyorum.15 kilo gitmiş.ama 2 haftadır hiç düşmüyor.
sezaryan olanlar plates e başlayabilirmiyiz sizce?
evlendiğimizde 57 hamile kaldığımda 61 idi. 80 ile doğuma girdim, ilk hafta 10 kilosu gitti. geriye kaldı 10 kilo. bir ay dolunca spor yapmaya başlamıştım. bisiklet çevirdim, mekik falan çektim. bir haftada 2 kilo gitmişti ama pediyatrist bisiklet çevirmeyi fazla yapma bacaklarına pompalanan kan artar, memelerine daha az gider, süt üretimin azalır dedi. kadın doğumcum sakın 3 aya kadar mekik çekme, kaslardaki dikişler daha iyileşmedi, göbek fıtığın olur dedi (sezeryanlıyım). sinirim bozuldu. yemeyi biraz azaltmıştım, spor yapamayınca battı balık yan gider dedim, homiligırtlak tatlısıydı, pastası, böreğiydi, boğaza çalışıyorum. o iki kilo da geri gelmiş, oldum gene 70. şimdi 3 ayın geçmesini bekliyorum
yok canım battı balık yan gider demiyoruz artık, yediklerimize dikkat ediyoruz ve en azından spor niyetine bol bol yürüyüş yapıyoruz, yoksa sonumuz iyi değil
nerdeeeee.. bebişi yanımdan ayıramıyorm ki yürüyeyim. dışarı çıktığımızda da yürümeyi unutup mağazalara dalıyorum üzerime olan bişiler bulabilmek için. neyse denerim artık birşeyler. olmadı evde turlarım
ee bebişle yürüyüş yapıcaz canım, bebek arabasına koyup maraton yürüyüşü yapıcaz, güya bebişler de gezmeye çıkıyor, bizim koştura koştura yürümemize ne demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?