2012 ağustos anneleri doğum kilolarından kurtuluyor :)

kızlar nerelerdesiniz.hiç kilo veren yokmu?kilo vermek için neler yapıyorsunuz.ben 1 haftadır plates yapıyorum henüz değişiklik yokkilo verirsem hemen yazıcam

kızlar nerelerdesiniz.hiç kilo veren yokmu?kilo vermek için neler yapıyorsunuz.ben 1 haftadır plates yapıyorum henüz değişiklik yokkilo verirsem hemen yazıcam

Ayyy ne guzel yaaa. Kilo vermesende acayip sıkılasırsın eminimki. Normal mi sezeryanmiydi seninki benim sezeryan korkuyorum bisi olur die aslinda usutuyorum agrim var ondan korkuyorum hareket etsem kotu olurmuyum die

ben konuyu açtıktan sonra 2 kilo-cukkk aldım
bişey yazmaya yüzüm yok

Ayyy ne guzel yaaa. Kilo vermesende acayip sıkılasırsın eminimki. Normal mi sezeryanmiydi seninki benim sezeryan korkuyorum bisi olur die aslinda usutuyorum agrim var ondan korkuyorum hareket etsem kotu olurmuyum die

sezaryan canım.ama ben kendimi iyi hissediyorum.dr kontrolündede herşey normal çıktı bende başladım platese.

kızlar bende normal yaptım 44 gün oldu doğum yapalı 60la başladım 82 ile bitirdim 12 kilo verdim 10 kilo yapıştı kaldı

kıssslarrr 2 haftadır plates yapıyorum ve 800 gr vermişim çok sevindim.biraz yavaş gidiyor ama.gitsinde yavaş gitsin

50 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma gittim şuan 3 ay oldu 58 kiloyum

78 le hamıle kaldım 89 la doguma gırdım suan 79,5 kıloyum hedefım 60 cok sukur sutum var ama ıstahım yokkkkkkkkkkk

Ben verdiğim 10 kilonun birini geri almışım, vermek için yapılan birşey olmayınca böyle oluyor demek ki

Bende 1 kilo geri aldim. Yine 80 oldum. Hedef once 70 sonra 65 ama bu gidisle cok zor. Bu gobek 6 aylik gibi hatta gibisi fazls 6 aylikken ancak bukadar gobegim vardi

evlendıkten sonra 7 kilo aldım. 79 a cıktım.
doguma kadar 5.5 kg aldım, 84-85 kg idim.
su anda 73 kg yim..hedefim 65 kg. boyum 1.69 ...
cok yememe ragmen kilo almıyorum, emziriyorum. süt vermek gerçekten kilo alımını engelliyor...kilo vermek için bol bol emzirmek gerekiyor bence...
kaloriyi genelde karbonhidratlardan alıyorum...

kilo vermek için yürüyüş yapmaya başlamıştım. 1 hafta hergün sahilde yürüdüm, parktaki aletlerde birkeç hareket yaptım. sonuç; hiç kilo veremedim, dizimi saskatladım ve bir haftadır grip+ bronşit ile cebelleşiyorum. ilaç kullanmak istemediğim için hala iyileşemedim. kıssadan hisse: spor sağlığa zararlıdır

kıssslarrrr hiç kilo veren yokmuuuu?
ben de aynı ama ben pilatese başlamıştımya önce metreyle ölçülerimi almıstım.bugün tekrar ölçtüm 2 cm daralmışım ama kilom aynı.şaşırdım bu kadar hızlı olurmu.daha bir hırslandım valla.
bide akşamları tatlı krizim tutmasa
sizde haberler nasıl.

ya bende süt veriyorum, geçen ay bebiş 1.5 kilo aldı ben de 1 kg. ehe ne güzel dimi, ne anladım ben bu işten. bayramda da onun üstüne 2 kilo aldım, şu anda 6 aylık kilomdayım. 84 le başaldım, 97 ile doğuma girdim. 1 ay sonunda 85 tim, şimdi 88. çok moralim bozuk, bozuldukça da daha çok yiyorum

kızlar bende 60 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şimdi 73'üm. aslında doğumdan sonra 68'dim ama sütüm az olduğu için yemediğim şey kalmadı emzirdiğim halde kilo alıyorum. şimdilik bişey yapmıyorum 6 ay yasakladı benim doktorum mekik gibi sporları. heralde 6 ay bitince başlarım spor ve diyete.

kimse yoookk muu, sürekli kilo alıyorum, bu topiğin de "2012 ağustos anneleri doğum kilolarına kavuşuyor" olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…