2012 ağustos anneleri doğum kilolarından kurtuluyor :)

52 kilo ile hamile kaldım 66 ile doğuma girdim dogumda 5 kilo gitti sonraki 1 haftada 3 kilo daha gitti suan 58 kiloyum boyuma göre kilom çok iyi ama gobegim var kıyafetlerim çok dar geliyor 55 olmak istiyorum

kızlar 74 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim şimdi 77.5'um. ama ben 60 lı rakamları görmek istiyorum. siz gibi pasta börek çörek zaten yemiyorum sadece çok çabuk acıktığım için sık sık düzenli yiyorum ama doğumdan sonra hiç düşmedi daha. nerdeyse 40ımız çıkıyor. gerçi yukarı da cıkmıyor ama düşsek iyi olurdu. bu arada zaten etli bir hatundum biraz göbek biraz kalça.aynya bakınca hamilelikten önceki halimle pek farkım yok ama yine de kıyafetlerimin hiç biri olmuyor

emziren anneler için diyet listesi vermişler gördünüzmü kızlar.ama ben onları yersem ölürüm açlıktan

ah kilolar ahh 68le hamile kaldım 85le doğuma girdim doğum sonrası 79a düştüm şimdi bayadır tartılmıyorum.ama hiç bir kıyafetim olmuyoooo (

emziren anneler için diyet listesi vermişler gördünüzmü kızlar.ama ben onları yersem ölürüm açlıktan

Genel olarak diyet tavsiye edilmiyor şekercim onun için tek secenek egzersiz sanki
Tabi asırı yedigimiz gereksiz hamur işi tatlı gibi şeyleri kısabiliriz bu zaten normal beslenme dışı
Birde uyku duzenimiz olmadıgından gece stresle ne bulursak yemek yerine bitki cayları falan tercih edebiliriz

ya bir tane korse buldum sadece beli tutuyor onu deniycem bakalim ne kadar dayanirim hayatimda korse giymisligim yoktur daaa ise yararsa haber veririm artik
ayyy ben bir gün giydim korse içim darlandı ,yok yaaaa bana göre değilmiş ,

sezeryandan sonra nasıl bir korse giymek gerekir acep doktora da sormayı unuttum. şimdi giysek fayda eder mi onu da bilmiyorum

bende 64 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim toplamda 9 kilo aldım doğumdan sonra 67 ye düştüm.şimdi 2 ay oldu doğum yapalı ve ben 70 kilo oldum.süt meselesi napalım boynumuz kıldan ince bebişleree

bende 63 ile hamile kaldım 77 ile doğum yaptım. 9 kilo birden bire gitti ne olduğunu anlamadan. hamileliğimden 5 kilom kaldı vermem gereken ama ben 5 daha verip 58 e falan düşmek istiyorum

Kızlar ben de 85 ile hamile kaldım 89,5 ile doğuma girdim ve doğum sonrası 10 kilo verdim ama kaldı böyle. Dr.um diyet yapmana gerek yok emzirdiğin sürece vereceksin dedi. Ama birşeyler yapmak istiyorum ben de. Eğer burada bir karar verirsek mesela günde şu kadar veya haftada şu kadar yürüyüş gibi iyi olur bence.
Bol sütlü bol yağ yakmalı günlerimiz olsun, öpüyoruz sizi kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…