2012 ağustos anneleri doğum kilolarından kurtuluyor :)

bende diyetisyene başladım 1 şubattan bu yana 4 kiloya yakın vermiş bulunmaktayım ama yolum çookk uzunn

maalesef bende olmuyorrr mecburen yiyoruz işte ... fazladan 10 kilom varrr(( 55 ten 65 e çıktım. ama bulem de yediriyor işte bana.

bende diyetisyene başladım 1 şubattan bu yana 4 kiloya yakın vermiş bulunmaktayım ama yolum çookk uzunn
canım diyetisten listemi veriyor?şu öğünde şu bu öğünde bu yenilecek diye!yoksa yemen gerekn besinler yememen gereken besinler diye gruplayıp istediğini yemekte serbestmi bırakıyor? birde gittiğinde kilonu ölçüyordur mutlaka ama yağ, kas, su filan diye ayrıntılımı ölçüyor?

ben 55 kilo ile hamile kaldım 70le doğuma gittim sezeryan doğum sonrası 40 ım çıktığında ben 60 kiloydum..bir kaç ay bu kilo ile yaşadım sonra iki kilom daha gitti kızım 7.ayı bitirdi ben 58 kiloyummm daha göremedim 55 koşu bandı aldım ama kızım okadar arsızlaştı ki fırsatım olmuyor çıkmaya kullanamadım henüz...

Bayagdir kimse buraya ugramamis benimde son 1.5 kilom kaldi darisi digerlerinin basina. Nasil gitti diyosaniz ac yasadim sadece 1 ogun yedim oda tikabasa degil. Ramazanda sadece iftar yaptim. Bazen sahurda 2 yumurta yedim yattim. Ramazan Sonrasindada bir ogunle dvm ettim. 8 kg kadar verdim. 61.5 um 1.5 kg kaldi ama ben 58 istiyorum. Insallah o gunleri gorcem

Ben 55 ile başlayıp 82 ile 36. Haftada doğurdum. 73 ile eve gelmiştim ye sütün olsun diye diye 76 görünce tartıda dur dedim. Şimdi 3.ayımız ben 65 kilo oldum daha 10 kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…