- Konu Sahibi demmir_can
-
evet etkilemeyen bir diyet istiyorum, bıktım artık
evet alsen ya, noolur söle, bu kilolarla nereye kadar, hiçbişi olmuyo
onu bende düşünüyorum aslında, ama bu voit de esnek zemin var bazı modellerde, onlardan almak istiyorum. kilo vermek için sadece diyet de yetmez, o yüzden mecburum bişiler yapmaya. az az yemek, de zaten diyetbi de bacaklarım zaten benim ince, kalın diil ki, kocamamn bir totom ve daha da büyük bi göbeğim var. onlardan kurtulmak istyorum
canım ben karatay diyetine başladım sütümde bir azalma yok şükür.4 gün oldu 1 kg verdim bile.koşu bandıda spariş verdik gelicek.ama gercekten bacaklar dahada kalınlaşıyormu.sonuçta yürüyüş yapıyoruz.
ay çok sevindim canım ya, işallah hep böyle gider.canım ben karatay diyetine başladım sütümde bir azalma yok şükür.4 gün oldu 1 kg verdim bile.koşu bandıda spariş verdik gelicek.ama gercekten bacaklar dahada kalınlaşıyormu.sonuçta yürüyüş yapıyoruz.
Nasıl memnunmuş niyetten 1 kilovermissin çok sevindim bende istiyoruuuummmm
ay çok sevindim canım ya, işallah hep böyle gider.
bilmiyorum ki xtuba demişti, benim için farketmez diye yazdım ben. bacaklar zaten zayıf :18:
senin diyet nasıl gidiyo bu arada, hangi koşu bandını aldınız?
ben hiç zorlanmıyorum canım.zaten börek çörek yiyen biri değilim.sadece günde 5 dilim kadar yediğim ekmeği yemiyorum artık.tabi bide tatlı hiç yemiyorum.şimdilik rahatım.
Sanirim artik cogunuz kilolardan dertliyiz bende oyle. Hamile kiyafetlerimden böög geldi pantolonlarimin agi yirtildi yani bu rezillik son bulsun artik. Kendimce dikkat ediyorum guyaaa( her firsatta tatli bisi yiyorum) ekmegi azalltim yarim kilo vermisim 3 haftada. Benim derdim tatli bunu cizebilsem tam super olucak. Mayis sonuna kadar en az 10 kilo vermen lazim dugun vaarrr.:-(( buyuk bir kararlilikla basliyorum insallah bol sutlu rejimler olsun.
maşallah ya ne güzelBen diyete başlayalı 3hafta olacak 2.500 gr vermiştimsütümde bir azalma yok.ekmek patates pirinç ve tatlı hamurlu hiçbirşeyi yemiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.hiç kendimi aç hissetmiyorum.
Ben diyete başlayalı 3hafta olacak 2.500 gr vermiştimsütümde bir azalma yok.ekmek patates pirinç ve tatlı hamurlu hiçbirşeyi yemiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.hiç kendimi aç hissetmiyorum.
ben hiç zorlanmıyorum canım.zaten börek çörek yiyen biri değilim.sadece günde 5 dilim kadar yediğim ekmeği yemiyorum artık.tabi bide tatlı hiç yemiyorum.şimdilik rahatım.
arkadaşlar bende 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim doğum sonrası 60 indim fakat sütüm olsun diye çok yedim tekrar 67 oldum şu an diyetisyene başladım sütüm etkilenmedi ben şuan 63.5 kiloyum inşallah 48 olana kadar devam edicem diyetisyene ayrıca arkadaşlar evde egzersiz yaparım diyorsanız leslie sensoneye bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?