2012 ağustos anneleri doğum kilolarından kurtuluyor :)

canım ben karatay diyetine başladım sütümde bir azalma yok şükür.4 gün oldu 1 kg verdim bile.koşu bandıda spariş verdik gelicek.ama gercekten bacaklar dahada kalınlaşıyormu.sonuçta yürüyüş yapıyoruz.

selammm kızlar,

benim artık canıma tak etti, doğumdan sonra 12 kg vermiştim 3ünü ger ialdım, 83 kgyum
artık cidden bunaldım.. üstelik eşim deli gibi spor yapmaya başladı, 1-2 aya kalmaz fit olur, ben böyle hamur kıvamında gezmeye devam ederim

size bişey danışıcam şimdi, ben hamile kalmadan önce dukan diyeti ile 2 ayda 13 kg vermiştim.. sadece protein ve sebze yeniyor, tabi bollll su birde.. karbonhidrat, şeker fln yok..

şimdi tekrar bunu yapmak istiyorum ama sütümü etkiler diye korkuyorum.. ek gidaya geçmeyi mi beklesem, ya da bir denesem mi ?

ay deliricem yaaaaa

Son düzenleme:

Nasıl memnunmuş niyetten 1 kilovermissin çok sevindim bende istiyoruuuummmm

ay çok sevindim canım ya, işallah hep böyle gider.
bilmiyorum ki xtuba demişti, benim için farketmez diye yazdım ben. bacaklar zaten zayıf :18:
senin diyet nasıl gidiyo bu arada, hangi koşu bandını aldınız?

Son düzenleme:
Nasıl memnunmuş niyetten 1 kilovermissin çok sevindim bende istiyoruuuummmm

ben hiç zorlanmıyorum canım.zaten börek çörek yiyen biri değilim.sadece günde 5 dilim kadar yediğim ekmeği yemiyorum artık.tabi bide tatlı hiç yemiyorum.şimdilik rahatım.

ay çok sevindim canım ya, işallah hep böyle gider.
bilmiyorum ki xtuba demişti, benim için farketmez diye yazdım ben. bacaklar zaten zayıf :18:
senin diyet nasıl gidiyo bu arada, hangi koşu bandını aldınız?

voit marka aldık henüz gelmedi.

ben hiç zorlanmıyorum canım.zaten börek çörek yiyen biri değilim.sadece günde 5 dilim kadar yediğim ekmeği yemiyorum artık.tabi bide tatlı hiç yemiyorum.şimdilik rahatım.

Ay ne guzel yaa. Ben tatlisiz krize giriyorum sanki. Ondan yapisti bu kilolar zaten. Masallah sana hedefine ulasirsin insallah

koşu bandını eşim almış, dynamic marka :) neyse geçen hafta geldi, ben bugünden itibaren başlıyorum hareketeeee. 2 kere yürüdüm henüz, artık hergün yapmalıyım, pekmez yemeyi bırakmalıyım :44: 87 yim, hedefim ocak sonunda 85 olmak. hadi bakalım

Sanirim artik cogunuz kilolardan dertliyiz bende oyle. Hamile kiyafetlerimden böög geldi pantolonlarimin agi yirtildi yani bu rezillik son bulsun artik. Kendimce dikkat ediyorum guyaaa( her firsatta tatli bisi yiyorum) ekmegi azalltim yarim kilo vermisim 3 haftada. Benim derdim tatli bunu cizebilsem tam super olucak. Mayis sonuna kadar en az 10 kilo vermen lazim dugun vaarrr.:-(( buyuk bir kararlilikla basliyorum insallah bol sutlu rejimler olsun.

Ben diyete başlayalı 3hafta olacak 2.500 gr vermiştim sütümde bir azalma yok.ekmek patates pirinç ve tatlı hamurlu hiçbirşeyi yemiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.hiç kendimi aç hissetmiyorum.

Ben diyete başlayalı 3hafta olacak 2.500 gr vermiştim sütümde bir azalma yok.ekmek patates pirinç ve tatlı hamurlu hiçbirşeyi yemiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.hiç kendimi aç hissetmiyorum.
maşallah ya ne güzel

Masallah sana.Bende yememeye calisiyorum ama dayanamiyorum.) yarim kilovermisim o bile cok iyi hissettiriyor devamini getirelim insallah

merhaba bende diyet yapmak isteyipte iştahımdan yapamayanlardanım. evlendiğimde 58 kiloydum.66 kiloyla hamile kaldım. 77 kiloyla doguma gittim. doğumdan sonra 79 kiloya indim . 40. gün muanesinde 67 kiloydum.
sonraki aylarda 65 kadar düştüm şimdi gene 67 kiloyum. iştahım çok açıldı bu aralar üstüne birde gribim. sormayın bütün gün evde maskeyle dolaşıyorum oğluma bulaşmadan geçseydi.
artık kilo vermek eski kıyafetlerime girmek istiyorummm.
bende başlıcammm diyete....
yani inşallah

arkadaşlar bende 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim doğum sonrası 60 indim fakat sütüm olsun diye çok yedim tekrar 67 oldum şu an diyetisyene başladım sütüm etkilenmedi ben şuan 63.5 kiloyum inşallah 48 olana kadar devam edicem diyetisyene ayrıca arkadaşlar evde egzersiz yaparım diyorsanız leslie sensoneye bir bakın derim

durumumuz aynı diyetisyen şansım yok küçk bir ilçedeyim 61 ila hamile kaldım 68 ile doğum yaptım çok iyi gidiyordum 57 ya kadar doğum sonrası düştüm çevremdekiler çok zayıfladın sütün eksilir yemiyorsun dedikçe yemeye başladım şimdi 68 kiloyum ve-re-mi-yo-ruuuum napmalıyım ya sürekli bir açlık hissim var kendimi doyuramıyorum sıvı çok tüketiyorum ama ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum yemeklerim illa iki tabak olmak zorunda yoksa aç kalkıyorum iradem mi zayıf anlamıyorum ya hala emziriyorum güya kilo verdirirmiş artık inanmıyorum gerçi yediklerim belli kilo almam çok normal ama gerçketen bende kurtulmak isityorum bu kilolardan eşim keşke kilomu sorun etsede gaza gelip versem

merhabalar demircan güzel bir sayfa açmışsın... ben fena dertliyim 89 ile hamile kaldım 103 ile doğuma girdim 95 ile doğumdan döndüm şimdi yine 102 kilo oldum hem emziriyorum hem mama veriyorum gitmiyor da gitmiyor kilolar... fena halde dertliyim bunalıma girdim resmen... tekrar işe başladım belki biraz farkeder.... bu arada özlemişim topikleri

Bende ağustosta doğum yaptım.58 kilo ile hamile kaldım ve 21 kilo aldım. Doğuma 79 kilo ile girdim ve 67 ile çıktım
yaklaşık 5 ayda 62.5 a kadar düştüm ama artık durdu kilo vermem
hedefim 55 ama yaza kaldı hayalim. Yürüyüşle vermeyi planlıyorum.

bende 56 ike hamile kaldım 78 ile doğurdum 65 de takıldım kaldım... yemek yemesemde olur hiç sorun yok da tatlı yemezsem prikolojik sütüm bile azalıyo... şu tatlıdan nasıl kurtulucam bilemiyorum. tüm önerilere açığım :) fazladan 10 kilom var :)

Hala kilo vermek istiyorum ama cikolata recel tatlu ne bulursam veriyorum. Esim 2 ayda 10 kilo verdi ben 1 kilo bile veremedim. 80 kiloyum temmuz sonunda 65 i gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…