2012 ağustos anneleri doğum kilolarından kurtuluyor :)

kimse yoookk muu, sürekli kilo alıyorum, bu topiğin de "2012 ağustos anneleri doğum kilolarına kavuşuyor" olarak değiştirilmesini talep ediyorum

O zaman cıddı onlemler alalım ben hıc emzıremedım mesela sutum de artmadı yedım bır ıse yaramadı artık emzırme dusuncesını kafamdan tamamen sıldım onun icın doktugum gozyasımı versem valla oglum doyardı neyse saka bı yana baslasın kılo konntrolu artık yeter kotlarıma tekrar gırmek ıstıyorum sarkan gobegımı kaybetmek ıstıyorum dıyorsanız herkes benım kadar kararlıysa her pazartesı tartılıp kılolarımızı gozumuze soka soka yazalım kı devamı gelsın ben baslıyorum herkesı pazartesı gunu buraya beklıyorum agustos annelerı olması sart değıl haydı herkes buraya..

ben 48 kiloyla hamile kaldım 24 kilo aldım 72ile doğuma gittim. doğumdan sonra 10 kilo vermiştim. şuan 54 kiloyum. bebeğim emmio.
onun için diyet yapabiliorum

selamlarrr..

60 kg ile hamile kaldım, 82 kg ile doğuma girdim veeee şu an 59 kiloyum (( ben vermemeye çalışanlardanım ama ikizlerle mümkün değil sanırım. Gerçi vucut biraz slmış kendini, eski pantolonlarım olmuyor. Sıkılaşmak için birşeyler yapmam gerek sanırım.

Bir süredir tartılmadım ama eski pantolonlarıma artık girebiliyorum sadece bir donem çok zayıflamıstım o pantolonlarım olmuyor. Zaten ozaman cok zayıf oluyorum bu kadarı yeter :)

Bloglardan birinde bir diyet var, emzirenler de uygulayabiliyormuş bakmak isteyen var ise, diyetten cok duzenli beslenme listesi aslında düzenli ve cesitli beslenmek gerek ama nerde
Bugünlük Bu Kadar: Diyetisyene gittimmm
Ben yalnız oldugumdan diyet yapıp duzenli yiyemiyorum ne bulursam onu yiyorum malesef ki

Herkese merhaba..
doğum yapalı 3.5 ay oldu. herkes toparlanman için bir sene gerek diyor. ama o kadar uzun bir zaman gibi geliyor ki bana hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. sezeryanla doğum yaptığım için egzersiz de yapamıyorum. kızım da sağolsun doğru düzgün beslenmeme izin vermiyor. ne yapacağımı bilemiyorum. 65 le hamile kaldım, 81 le doğuma girdim. bi ara 67.5 a düşmüştüm ama bugün tartıldım 70.3 e çıkmışım. bunalımdayım ve zaman geçtikçe kilo alıyorum. 38 bedene geri dönmek istiyorum. (((

Bende sizdenim kizlar. 70le hamile kaldim ki zaten gobegim vardi 85le dogurdum. Simdi 75te takildim kaldim en az 10 kilo vermem lazim. Emziriyorum, kilo vermeyi kolaylastirir diyolar ama ben su istahima bi sahip olamiyorum ki her pazartesi kilo yazalim bence de. Ben katiliyorum. Normal dogum yaptim o yuzden evde plates yapmayi planliyorum. Hadi bakalim kurtulalim su kilolardaaaaan!

tamam başlayalım. ama ben emziriyorum, diyet yapmak istemiyorum, ama spor yapabilirim heralde, nerdeyse 3.5 ay oldu. koşu bandı alıcam eğer karar verebilirsem. ben bu arada 88.5 kiloyum, hala da alıyorum ühüüü. yani dikkat de ediyorum, abur cubur da yemiyorum ama bu ne ya. insaf yani hala kilo alıyorum. neyse ben bi topik açıyım bakalım hangi koşu bandını tavsiye edecekler forumda.

kızlar bende 68 kg ile hamile kaldım üçüzlerime tam 37 kilo aldım 105 kg ile doğum yaptım şimdi bebişler 3.5 aylık oldular bnde 74 kg a düşmüşüm diyet yapmıyorum ama kendiliğimden devalı kilo veriyorum birazda emzirmekten oluyo galiba inş 65 kg olurum herkese kolay gelsin....

bende varım her pazartesi yazalım bakalım ama ben diyet yapmayıda bilmiyorum çocuğumda iyi emiyor zaten bu yüzden habire yiyip duruyorum sonum nolacak bilmiyorum, 61 ile hamile kalmıştım 68 ile doğuma girdim sonrasında kısa sürede 57 yi gördüm eski eteklerimi rahat girmeye başlayınca çok sevinmiştim ama sevincim kısa sürdü yediğim helvalar yüzünden sanırım şimdi 67 buçuk kiloyum inanamıyorum kendime 2 ayda 10 kiloyu nasıl alırım ben ya, helvada süt yapıyor napacam ben

biraz boğazımı tuttum geçen hafta, 87.5 oldum. koşu bandını hala alamadım, vaktim olmadı, bu hafta alıcam inş.

bende 58 ile hamile kaldım doğuma76 ile gittim doğum ertesi 68 kilo idim bebeğim 3 aylık ve 76 kiloyum yine sütüm az yiyiyorum olsun diye yedikçe şişiyorum

80 e takili kaldim hic gitmiyor 15 kilo vermem lazim. Yazilari okudukca iyiki almiyorum diyorum aslinda. Sutum cok az die kilo veremiyorum bilmiyorum bide bebem durmuyo ben yemek yerken cok hizli yiyorum ve masaya kalk otur kalk otur ne yedigimi anlamiyorum sanrim. En animi sikan ise su koca gobegim en az 6 aylik gibi. 1 ay memlkette kaldim her goren bida mi dogurcan dedi resmen bunalima girdim. Napalimda verelim su kilolari

karatay diyetine başlıcam sanırım.kitabı alıp okuyucam.sonrada kafama yatarsa başlıcam

Bende 60 la hamile kaldim ilk 4 ay kustum bisi yiyemedim 52 ye kadar dustum sonra 73 le doguma gittim dogumdan sonrada 65 kilo kaldm cok istahliyim sutumu sagip veriyom nasil kilo vercmm cok sikildim bu kilolardN kocamn bi gobegim var

canım koşu bandı nı alma çünkü bebeginden dolayı düzenli yapamıyacaksın buna eminim. boşuboşuna dünyanın parasını verme.bende voit marka koşu bandı var.alırken zemininin yumuşak olması önemli sert zeminli koşu bandı dizlerde deformasyona sebep olabiliyomuş.ben iki sene evvel haftada 4 gün 1 er saat olmak üzere kullandım.fakat bacaklarım futbolcu bacagı gibi kaslanmaya başladı koşu bandı bacakları kaslandırabiliyomuş kaslanan bacak uzun süre eskiye dönemiyo.bacaklarım çok çirkin olmuştu erkek bacagı gibi. bende bıraktım hemen.hem tek başına spor pek kilo verdirmiyo.diyet şart.emziriyosan diyet yapman olmaz.enyisi herşeden azar azar yemek.bebek büyüyünce spora başlayabilirsin.benden tavsiyeler bunlar.hem kullanmadıgımız koşu bandı evde büyük yer kaplıyoooo

Sutu etkilemez mi? Hernekadar %70 mama ile beslensede yavrum anne sutu alanildigi kadar salsin istiyorum

evet etkilemeyen bir diyet istiyorum, bıktım artık

netten okuduğum kadarıyla etkilemiyor.zaten herşeyi yiyorsun sadece tatlı ve hamur yok.ama kitabı okuyunca bilğilendiririm.

evet alsen ya, noolur söle, bu kilolarla nereye kadar, hiçbişi olmuyo

onu bende düşünüyorum aslında, ama bu voit de esnek zemin var bazı modellerde, onlardan almak istiyorum. kilo vermek için sadece diyet de yetmez, o yüzden mecburum bişiler yapmaya. az az yemek, de zaten diyet bi de bacaklarım zaten benim ince, kalın diil ki, kocamamn bir totom ve daha da büyük bi göbeğim var. onlardan kurtulmak istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…