- Konu Sahibi demmir_can
-
kimse yoookk muu, sürekli kilo alıyorum, bu topiğin de "2012 ağustos anneleri doğum kilolarına kavuşuyor" olarak değiştirilmesini talep ediyorum
80 e takili kaldim hic gitmiyor 15 kilo vermem lazim. Yazilari okudukca iyiki almiyorum diyorum aslinda. Sutum cok az die kilo veremiyorum bilmiyorum bide bebem durmuyo ben yemek yerken cok hizli yiyorum ve masaya kalk otur kalk otur ne yedigimi anlamiyorum sanrim. En animi sikan ise su koca gobegim en az 6 aylik gibi. 1 ay memlkette kaldim her goren bida mi dogurcan dedi resmen bunalima girdim. Napalimda verelim su kilolari
karatay diyetine başlıcam sanırım.kitabı alıp okuyucam.sonrada kafama yatarsa başlıcam
Sutu etkilemez mi? Hernekadar %70 mama ile beslensede yavrum anne sutu alanildigi kadar salsin istiyorum
canım koşu bandı nı alma çünkü bebeginden dolayı düzenli yapamıyacaksın buna eminim. boşuboşuna dünyanın parasını verme.bende voit marka koşu bandı var.alırken zemininin yumuşak olması önemli sert zeminli koşu bandı dizlerde deformasyona sebep olabiliyomuş.ben iki sene evvel haftada 4 gün 1 er saat olmak üzere kullandım.fakat bacaklarım futbolcu bacagı gibi kaslanmaya başladı koşu bandı bacakları kaslandırabiliyomuş kaslanan bacak uzun süre eskiye dönemiyo.bacaklarım çok çirkin olmuştu erkek bacagı gibi. bende bıraktım hemen.hem tek başına spor pek kilo verdirmiyo.diyet şart.emziriyosan diyet yapman olmaz.enyisi herşeden azar azar yemek.bebek büyüyünce spora başlayabilirsin.benden tavsiyeler bunlar.hem kullanmadıgımız koşu bandı evde büyük yer kaplıyooootamam başlayalım. ama ben emziriyorum, diyet yapmak istemiyorum, ama spor yapabilirim heralde, nerdeyse 3.5 ay oldu. koşu bandı alıcam eğer karar verebilirsem. ben bu arada 88.5 kiloyum, hala da alıyorum ühüüü. yani dikkat de ediyorum, abur cubur da yemiyorum ama bu ne ya. insaf yani hala kilo alıyorum. neyse ben bi topik açıyım bakalım hangi koşu bandını tavsiye edecekler forumda.
Sutu etkilemez mi? Hernekadar %70 mama ile beslensede yavrum anne sutu alanildigi kadar salsin istiyorum
netten okuduğum kadarıyla etkilemiyor.zaten herşeyi yiyorsun sadece tatlı ve hamur yok.ama kitabı okuyunca bilğilendiririm.
canım koşu bandı nı alma çünkü bebeginden dolayı düzenli yapamıyacaksın buna eminim. boşuboşuna dünyanın parasını verme.bende voit marka koşu bandı var.alırken zemininin yumuşak olması önemli sert zeminli koşu bandı dizlerde deformasyona sebep olabiliyomuş.ben iki sene evvel haftada 4 gün 1 er saat olmak üzere kullandım.fakat bacaklarım futbolcu bacagı gibi kaslanmaya başladı koşu bandı bacakları kaslandırabiliyomuş kaslanan bacak uzun süre eskiye dönemiyo.bacaklarım çok çirkin olmuştu erkek bacagı gibi. bende bıraktım hemen.hem tek başına spor pek kilo verdirmiyo.diyet şart.emziriyosan diyet yapman olmaz.enyisi herşeden azar azar yemek.bebek büyüyünce spora başlayabilirsin.benden tavsiyeler bunlar.hem kullanmadıgımız koşu bandı evde büyük yer kaplıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?