Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben her yıl yaparım domates püresini...ama geçen yıl annemin tavsiyesiyle yöntemde küçük bir değişiklik yaptım....çoğu şey aynı aslında ama rondoya gerek yok...nasıl biliyormusunuz?..domatesin senin yönteminle kabuğunu soydun....4 parçaya böldün.....tencereye öylece at ve kaynat(ben yağ da koyuyorum)...zaten suyunu salar ve pişer ek suya hiç gerek yok...blenderdan geçir ve 1-2 dakika daha kaynat ve kavanozlara yine senin dediğin gibi koy...yani fedakar kocalar fedakarlıklarını çocuklara yapsınlaryanlarına kar kalmasın tabi
umarım anlatabilmişimdir...
kızlar doktordan muayeneden geliyoruz,bebeğim 48 cm 2.530 gr olmus,göbeğimin sol tarafına sırtını yaslamıs,bası kasıklarımda doğum pozisyonunu almış,nst miz de normal cıktı,kan ve idrar tahlili yapıldı onlarda normal cıktı şükürler olsun38.haftada çatı muayeneni yapıcaz dedı :18: doğumdan sonra yatıcagım odalara bakmak ıstıyorum dedım odalarıda gösterdıler,gayet güzeldi tek kişilik,epiduralli normal doğum ücreti 1.500 tl,sezeryan 1.900 tl,oda süsüde 40 tl mıs,bıze fıyatlarda gayet uygun geldı,keyfım yerınde
yarında bebek şekerlerımız hazır olucak sepetiyle birlikte,eşim çikolatacıdan alıcak
bebeğimin eşyalarıda hazır,çantamızda,bende hazırım
bir anlaşmam gereken fotoğrafcı kaldı onuda en kısa sürede halledıcem
bebeğim bitanecik oğlum gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum,eşyalarını seviyorum,sen gel artık seni seviyim![]()
Oyyyyyy masallah kuzuna bende dr.a gitmek istiyoruuuuum bianonce haftYa pers. Gelsinnnnn
Selam kizaalar. Bu zaman gecmek bilmiyomu ya. Dun cok fena yururken bana alttan agri gir. Neyin nesi aanlamadim.ama zor yurudum. Ben yenimbosna nisa hastanesinde dogumu dusunuyorum dr tavsiyesi olan varmi
Bende simdi baktim ama cok kalabalikmis dogrumu gidersem randevu saatini gecermiyimBen orda asiye uzun a gidiyorum. Normal dusunuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Gerci bende ilk dogurcam ama dr dan cok memnunum methinide cok duydum
kızlar doktordan muayeneden geliyoruz,bebeğim 48 cm 2.530 gr olmus,göbeğimin sol tarafına sırtını yaslamıs,bası kasıklarımda doğum pozisyonunu almış,nst miz de normal cıktı,kan ve idrar tahlili yapıldı onlarda normal cıktı şükürler olsun38.haftada çatı muayeneni yapıcaz dedı :18: doğumdan sonra yatıcagım odalara bakmak ıstıyorum dedım odalarıda gösterdıler,gayet güzeldi tek kişilik,epiduralli normal doğum ücreti 1.500 tl,sezeryan 1.900 tl,oda süsüde 40 tl mıs,bıze fıyatlarda gayet uygun geldı,keyfım yerınde
yarında bebek şekerlerımız hazır olucak sepetiyle birlikte,eşim çikolatacıdan alıcak
bebeğimin eşyalarıda hazır,çantamızda,bende hazırım
bir anlaşmam gereken fotoğrafcı kaldı onuda en kısa sürede halledıcem
bebeğim bitanecik oğlum gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum,eşyalarını seviyorum,sen gel artık seni seviyim![]()
Biran once butur işe yarar seyler ogrenmeliyim gerci hazır corbadan baska birsey yapmayan arkadaslarım ne sebze corbaları yapıyorlar şimdi cocuk olunca sende ogrenirsin diyorlar :)
muffincim hiç üzülme bu eşinin iyi halleri.bebek doğsun bak ne hale dönecek adam.bizimki cam siler,ev süpürür.yemekleri yapar. Gece çocuk ağlayınca kalkar uyutur,ben duymam bile:)
hatta şimdi içerde oğlana çorbasını yedirmeye çalışıyor.dediğim gibi bunlar hanımların da beyylerin de iyi günleri bol bol yatın dinlenin, kendinize zaman ayırın.yapmak istediğiniz ne varsa yapın son son
Ama ne olursa olsun şaka bir yana hayat bebekler geldikten sonra güzelmiş onu anladık bizz![]()
ben her yıl yaparım domates püresini...ama geçen yıl annemin tavsiyesiyle yöntemde küçük bir değişiklik yaptım....çoğu şey aynı aslında ama rondoya gerek yok...nasıl biliyormusunuz?..domatesin senin yönteminle kabuğunu soydun....4 parçaya böldün.....tencereye öylece at ve kaynat(ben yağ da koyuyorum)...zaten suyunu salar ve pişer ek suya hiç gerek yok...blenderdan geçir ve 1-2 dakika daha kaynat ve kavanozlara yine senin dediğin gibi koy...yani fedakar kocalar fedakarlıklarını çocuklara yapsınlaryanlarına kar kalmasın tabi
umarım anlatabilmişimdir...
ben su eklemedim canım.püre yöntemi bana daha pratik geldi.başka neleri atabiliriz kış için.kabağı da rondodan geçirip pişirsek olur mu acaba.bebeğe ek gıdada sebze yemeği yaparız.kışın hormonlu almaktan iyidir
Kızlar kociş bana doğum hediyesi almışşş![]()
muffin o kekin tarifini verir misin çok güzel görünüyor
ya da site adı
bir arkadaş yazdı ama bulamadım siteyi![]()
Eki Görüntüle 464684
ıslak kek
- 3 adet yumurta
- 2 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1.5 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvıyağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
( şeker, kakao, süt ve sıvı yağ ile çırpın-karıştırın. Bu karışımdan 1 su bardağı
kadarını ayırın. **karışıma yumurta 2.aşamada eklenecektir. Pişen
sıcak kekin üzerine dökülen karışımda çiğ yumurta koku
yapabilmektedir** kalan karışıma yumurta, un, kabartma tozu ekleyip
tekrar karıştırın. Karışımı yağlanmış unlanmış borcama yada tepsiye dökün.
160 derecede 40-50 dakika kadar pişirin. Pişince fırını kapatın. Keki dilimleyin
ve ayırdığınız karışımı üzerine dökün. çekmesi için 5 dk. Kadar kapalı sıcak
fırında bekletebilirsiniz. )