• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim haftaya yine 3 haffta sonra gitmiş olacam yine 1 kilo kadar almıssa ben yandım demmektir doktor boyuda iyi gidiyor dedi korkuyorum

Korkma canim yaa,bnm persembe 3hafta bitmis olacak bakalim
Aldimi benimkide.neden kilo aliyor kizlar acaba okadar dikkat ediyorum yediklerimize.ama uzulme kimileride zayif diye uzuluyor.:) en iyisi saglikli olmalari.seninde mOralli olman lazim.

Bu arada hepimize hayırlı ramazanlar kızlar.

evetyaa biz bebeklerden motive olamadk ama bugün ilk sahura kalkılacak.
kociş sen kalkma diyo da ilk gece kalkıp hazırlayaym ona diğer günler zaten başına geleceği o tek başına sahur :52:

Ramazan sıpaları olcak bizimkiler desenize:52:
Hadi hayırlısı..

Herkes bebeği için en temizini en iyisini istiyor ama nacizane fikrim abartmamak. Komsum cok titiz biridir cocugunu bir doktora goturmus ve doktor sen bu cocugun annesi misin yoksa düşmanı mı demiş bagısıklık kazanamamıs demiş.Surekli herseye alerji oluyor hala ve kadın pişman tabi ama huy işte. Duzenli olarak birseylere alerjisi cıkar hemen bogazı şişer. Bence azda olsa mikropla tanısmalı doktorlarda bunu diyor zaten. Örnek köydeki cocuklar yada bu cop kenarlarındaki kadınların kısta bile corapsız gezen cocukları taş gbiler maşşallah :) Bizim yetiştirdigimiz şekilde yetişseler surekli doktorda olurlar. Birde bir buyugum şimdi imkanınız varda boyle yapıyorsunuz hadi buyuk bir felakette sokaklarda kalsak ococuklar felaketten kurtulsa içtigi sudan osartlardan hasta olur mahvolur demişti haklıda aslında.
Yine bir tanıdıgımızda cok titizdi en son doktor şok olmus cocuk mikropla tanısmamıs ve özel mikrop getirtip iğne ile mikropla tanıstırdı doktOr cocugu.
ewet bende bır yakınımdan duydum kendısı asırı tıtzlıgınden el kaslarından amelıyat oldu.9yıl sonra da tup bebekle bır kızı oldu.doktoru onun kızına da da boyle bır mıkrop ıgnesı yapmıs 5 yasında ılkkez mıkropla tanısmıs vucudu.duydugumda cok sasırmıstım.mıkrop ıgnesi:53::53:
kızlar ozel hastanede doğum yapacakalar bir sorum olacak benim hastanemde sezaryan 650 normal 450 tl ucreti şimdi bu sadece doğummu yoksa yatak ucreti falanda ayrı hesap olarak cıkıyormu yada ek ucret alıyorlarmı bilgisi olan varsa yazssın lutfen
canım ben de gecen hafta sordum.ben kayserıdeyım bu arada.sezeryande normalde 275 dedı.1gunluk oda ucretı 150 dedi.tabı bunun cocuk doktoru ucretını ayrıca alırlar.kısacası boyle mutlu gunlerde cok guzel gecırıyorlar insana ben 100tlyı gozden cıkardım
merhabalar; pazartesiden beri her sabah hastahanedeyim, hafta sonu ayaklarımdaki şişlik kaval kemiğime yayılınca hemen acile gitmiş ve preeklampsiden şüphelenmiştim.
24 saatlik idrar testimde protein 300 çıkınca preeklampsi başlangıcı tanısı kondu; henüz tansiyonumda yükselme olmadı..

bebek 3500 gr, sancılarım 100; plesenta sağlam, su iyi, bebek hareketleri düzgün, çatı muayenesi yapıldı pelvis geniş doğum yapamamam için hiçbir sebep yok. Aslında teknik olarak bir sıkıntı olmamasına rağmen bebek bir türlü kanala girmiyor ve boş sancılarım rahim içi basıcı arttırıyor.

Doktor salıya kadar bebek inmezse beni sezeryana alacağını söyledi.. kararsız kaldım

fikri olan??? bu bebek nasıl iner yahu!!!
canım cok gecmıs olsun.allah bebişine saglıcakla kavustursun.ben temmuz anneerını takıp ederken okudum.hergun 1saat yuruyus yapıyorlarmıs,hergun cınsel ılıskı,ve sıcak su dolu kuvete oturuyorlarmıs.koca karı tavsıyesımı doktor onerısı mı bılemıyorum bır arastır ıstersen

Ben tutmayı düşünüyorum dayanabildiğim kadar, zaten son günler olduğu için su azalır sorunu falan yok.
Azalırsa oğluşum gelmeye karar verir sadece...

kızlar uykum gelmedi evin içinde dolanıyorm..
ya benm canm çok pis cips çekiyoo şölee koca bir paket doritos baharatlı olsa bitene kadar yesemmm offf :26:

Son düzenleme:
kızlar eski adıyla jfk hastanesi yeni adıyla aile hastanesine giden varmı ?

Canım benim doğumda orada olacak inş. Dr.uma birkaç ay önce ayrıntıya girmeden öylesine konuşmuştuk, oda süslemesi yaptıklarını söylemişti normal doğum 2000 di şimdi ne kadar bilmiyorum.. Acıbadem satın almış orayı, fiyatları fahiş bilirsin ama burayı alınca biraz daha orta yollu olmuş. 28 inde kontrolumuz var konuşucam yine, önceki konuşmamız öylesine olmuştu çünkü :34: Sen de bilgi alırsan beni haberdar eder misin?

merhaba kızzlar kımse yok herkes uykuda sanırım.bız kalktık oglusla sahur hazırladık babamıza.oruc tutamıyoruz bari bırazscık sevabına nail olalım dedık.oglusum sasırdı bunca zaman bu saatte hortumumdan bırseyler gelmezdi:53: diye kıprasıp duruyor:emir_bebek::nazar:annesinin paşası:55:
sabah gorusmek uzere:16::16::16:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr .. bu günde güzel haberlerle geldik burcu diye arkadaşımız vardı nickini hatırlamıyorum hatırladığımda yazarım onunda dün oğluşu dünyaya açtı gözlerini :nazar::emir_bebek: çok güzel 2 bebeğimiz geldi .. çorap söküğü gibi de gelmeye devam edicek galiba :1: allah herkese zamanında güzel doğumlar nasip etsin inşalllahhhh :49:

selam arkadaslar yaa ben oruç tutmayı çook istiyorum ama bebişimin kilosu fazla değil bide susuzluktan falan bişey olur die korkuyorum bugün buranın pazarı hiiç dayanamam dedim ama yarın denicem.içim rahat etmicek yoksa :50: ilk kızımdada 7 ayda falandım 16 gün tuttum abimler ta ist dan arayıp fırcaaladılar banada ağır geldi 13 gününü bırakmıştım bakalım hayırlısı

günaydın kızlarrrrrrrrrrr .. bu günde güzel haberlerle geldik burcu diye arkadaşımız vardı nickini hatırlamıyorum hatırladığımda yazarım onunda dün oğluşu dünyaya açtı gözlerini :nazar::emir_bebek: çok güzel 2 bebeğimiz geldi .. çorap söküğü gibi de gelmeye devam edicek galiba :1: allah herkese zamanında güzel doğumlar nasip etsin inşalllahhhh :49:

canım sen nereden alıyorsun bu haberleri?:44: bchemist olabilir mi nick'i acaba?

kızlar günaydınn.doğum cetvelimde şu yazıyor

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. bu doğru mudur.az daha büyüseydi yahu.canımı sıktı sabah sabah

günaaaydıın hayırlı ramazanlar herkesee:49: bakalım benim kızım ramazandamııı bayramdamıı yoksaa bayram bitimimi gelmeyi tercih edecek :9:

canım sen nereden alıyorsun bu haberleri?:44: bchemist olabilir mi nick'i acaba?
canım bel desteğim geldi dün fotosunu atıcam şimdi takipte kal

$170120111074.webp $170120111075.webp

Son düzenleme:
Gunaydinlar herkese. Hergune yeni bir bebis haberiyle uyaniyoruz ne guzell. Siraya girdik hepiniz bir bir dokulecegiz artik sanirim.

kızlar günaydınn.doğum cetvelimde şu yazıyor

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. bu doğru mudur.az daha büyüseydi yahu.canımı sıktı sabah sabah

yok canım canını sıkma bazen saçma sapan şeyler yazabiliyor çok önemseme oku geç ve unut:34:

günaaaydıın hayırlı ramazanlar herkesee:49: bakalım benim kızım ramazandamııı bayramdamıı yoksaa bayram bitimimi gelmeyi tercih edecek :9:

canım günaydın hayırlı ramazanlar dün ben Hande hanımla görüştüm çok cici cana yakın bir hatun kendi web sitesinden(Hande Ürkmez) bir görüş istersen telini vs alıp benim eşim sürpriz yaptığı için tüm görüşmeleri o yaptı teli de eşimde kaldı haliyle:1: birkaç arkadaşım da düşünüyor dedim (içinde sende dahil:34:)mutlaka birşeyler yaparım dedi bilgine...

canım bel desteğim geldi dün fotosunu atıcam şimdi takipte kal

tatlım şimdi ona bakıyordum netten ya merakla bekliyorum:34:

Gunaydinlar herkese. Hergune yeni bir bebis haberiyle uyaniyoruz ne guzell. Siraya girdik hepiniz bir bir dokulecegiz artik sanirim.

günaydın Pepik'cim yahu daha temmuzdayız patır patır gidiyor millet Allahtan kötü haberler gelmiyor maşallah:nazar: bakalım bizler ne zaman doğuracağız ben okudukça haber aldıkça su halden kendimi alamıyorum:52::52::52: :1:

Back
X