• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açılıs başarıli gecmis bundan sonra bol bol gezersiniz anali kızlı oh ne guzel :nazar:
Valla oyle canim kim tutar bizi:8:
gunaydin sekercanlar :16:
gecmis cok yapamadim ama alsenin MSOE cim kocalar caninizi sikmis dovecem bunlarin alayini :47::47:
biliyorsunuz biz de kavgaliydik nitekim pazara kadar da konusmadik pazar gunu verdim eline destan gibi alisveris ve yapilacaklar listesi
al bunlari dedim sonra getir yerlestir bizi de anamlara birak dedim is bitince gelir alirsin dedim
hepsini bir guzel yapmis sonra geldi bizi aldi pammik gibim olmustu demekki seytan azapta lazimm :52::52:
Helal sana odtucanim dinsizin hakkindan imansiz gelir:1:
sefan olsun cnm bizimkinin gıkı çıkmaz cok rahat zaten herhalde cok az cocuk arabada mızmızlanır.
Yok be tatlisim kolikin sagi solu belli olmuyo da bazen ben yanindayken de agliyor o yuzden takilmiycam cikicam napalim en kotu cekerim saga sakinlestirip devam ederim
Et tabi , hemen bi buluşmaca yapmaca :8::8::8:

Yap yap ,herifi bekleme :46::46::46:
Bak biz ana-kız gezip duruyoz , ben cumartesi korudan çıktım , 1. köprü çıkışı yokmuş artık yıldızın ordan teee 2.köprüye gittim ,kosyatağına gittim , ertesi günü küçükyalıya gittim ,geri sarıyere döndüm ,tur atıyoz kıpırımlan , ha duruyo mu ,yoooo ,arada mız mız yuvarlanıp gidiyoz :27::27::27::27:

wavym demişti ,herb.ku yapıyoz herifler g.tünü yaymaya alışıyo , ver eline listeyi yapsınlar ,çok mantıklı :46::46::46:

o çok az çocuktan biri bende , mızmızla başlıyoz ciyak makamda devam ediyoz :35::35::35:
Valla oyle bundan sonra eski ozgur gunlerime doncem :46:

Bu çocuk evde katiyen rahat durmuyo :( avaz avaz ağlıyo, kapının önüne çıkar çıkmaz sanırsın bağıran üst komşunun çocuğu.. Nezleyîm elim ayağım tutmuyo bigün evde oturalım dedim onda da uyutmaya sokağa çıkmak zorundayım.. Şaka mı bu? Böyle saplantı şekli olur mu ya?

Hergün yeni bî adet çıkarıyo düdük...bişey diil de adapte olmaya çalışırken aysel gürel ya da yıldız tilbe sapıtıklığına ulaşmaktan korkuyorum...

kk dki topik hayatım boyunca gün içindeki bildirim sayım10 u geçmes bugün 45 ,:33::33::33: naptınıs leyn fotoların altında yorumadı altında ,:52::52::52:hemen yetişmemlasımmmm

:16::16::16::16:topikcanlarımbugün boğaz havası aldık bizz,yoruldu cincan sanırım ,eve geldi , söylene söylene sızdı , bende hemen sizze koştum , kısa bir geçmiş yapıyım bakıyım

Yahu ne cins bebelerim var:27:
Oğlan beşikte yatmadı normal yatağa geçtik
Şimdi kızda yatmıyor bugün uyanmış ve. Düşmüş yataktan yatağın heryeri yastıklar çevrelerim yere yorgan serdim ama yinede nasıl ağladı ne yapıcımı şaşırdım:37:
Şimdi tekrar beşiğine yatırayım deneyeyim dedim her yarım saate bir uyandı:52:
Acaba diyorum beşiği kaldırıp yere tek kişilik yatakmı koysam bugün aklıma geldi başka önerisi olan varmı:34:

Yahu ne cins bebelerim var:27:
Oğlan beşikte yatmadı normal yatağa geçtik
Şimdi kızda yatmıyor bugün uyanmış ve. Düşmüş yataktan yatağın heryeri yastıklar çevrelerim yere yorgan serdim ama yinede nasıl ağladı ne yapıcımı şaşırdım:37:
Şimdi tekrar beşiğine yatırayım deneyeyim dedim her yarım saate bir uyandı:52:
Acaba diyorum beşiği kaldırıp yere tek kişilik yatakmı koysam bugün aklıma geldi başka önerisi olan varmı:34:

Ben yazın kuza ötle yapıyırum klima odada olynca beşiğin yatağını yere atıyorum. Güzel fikir at yer yatağına dönsun dursun. Ben beşiği yatağa sıfır çekşyorum oğlanı o tarafta yatırıyırum

Back
X