bende bulamaç veriyom sıkıntı yok arada elden yediriyorum cok acsa. ama bişe solicem kızma dr un verdiği antibiyotiği kafana göre uygulamamk ne demek cözemedim.Ben sorumu sorayım da şu 3K aşısı konusu da bir yandan ilerlesin. Hem fikir olalım, bilgili olalım, olmaz mı?
bebişimin 1 haftadır burun sıvıları ile ilgili bir sıkıntısı var. Hiç ateşi çıkmadı bi iki akşam genzine birşey takılmış gibi öksürdü azar azar, burnu akmadı, tıkanmadı ama bazen uyuduğunda sinüslerinden sümükle dolu gibi ses geliyor. bu akşam doktora gideceğim, olur da antibiyotik falan derse bende vermek istemezsem, nefes açıcı, söktürücü falan bir buhar nemlendirme yöntemizniz oldu mu? Çok şükür bebişim kışın hiç hasta olmadı, şimdi bir bahar tıkanıklığı için antibiyotik verirse alternatifini aramak istiyorum:)
bir diğeri de ben kahvaltısını bulamaç yediriyorum, lokma kahvaltı şeklinde yedirmeyi denedim. kaymak, ceviz,pekmez, yumurta sarısı, peynir, ruşeymli ekmek falan derken yoruldu çiğnemekten, verimsiz bir kahvaltı oldu. şimdi değişiklik yapacağım ama sizin kahvaltı yedirme önerilerinizi merak ediyoruım???
canım 3k aşısının ek dozu 9 aylık bebeklere yapılıyor, yani bebeğin 9 aylık olup 10'ncu aydan gün almaya başlayınca yaptırabilirsin. Dr.nuz doğru söylemiş![]()
ee benimki 8 aylık ebe getir 6 ayı doldurmuş cok yaygın yapcam dedi. bak beni gaz veriyonuz valla dondurcem o ebeyi sağlık ocagınd ahee