Şuan eve bakınca sadece allahtan ta kuvvet ya bi sihirli el dikiyorum gelsinde toplasın burayıanca kakılmış olur bundan
Oooo sen niyetı bozmuşun ağızgöz dümdüz gidiyon. Haklısında olsun boşver sakin ol. Dur ben vatandaş gibi geliyim alıyım gazınıbiz odada 13 kişiyiz yeni bir adam geldi müdüre salağıyla yanyanaydı masamız beni ileri itelemiş yeni gelen adamı dibine almış
bende adamla dip dibe oldum bende ona kızdım zaten ben yokken haberim olmadan neden değişio masa.. yerim önemli değil önemli olan haberim olmaması sabahta bağırdım çağırdım takmış zaten bana ben alıcam onun gazını beklesinn kimle uğraşdığının farkında değil.. genel sekretere çıktım az önce başkana bile çıkarım gerekirse sı..cam ağzınaa
Şuan eve bakınca sadece allahtan ta kuvvet ya bi sihirli el dikiyorum gelsinde toplasın burayı
Oooo sen niyetı bozmuşun ağızgöz dümdüz gidiyon. Haklısında olsun boşver sakin ol. Dur ben vatandaş gibi geliyim alıyım gazını
Niye burda kaldı bu sayfa. Ayse gibi cık cık cıkOkucam okunacak bişe yok. 1. Sayfayamı döneyım yani yoksa başka topiğe mi gideyım
Niye burda kaldı bu sayfa. Ayse gibi cık cık cıkOkucam okunacak bişe yok. 1. Sayfayamı döneyım yani yoksa başka topiğe mi gideyım
VALLA canım yazmıo kimse bende bekliom oturuom öyle
ben olmayınca kimse yazmıyo , topiğin tek gevezesi benim sanırımyoğunum biraz ya takılamıyom buraya :126:
ne yaptın yeni masana alışabldin miyok canım sen olmayınca konu açılmıooo kendim çalıp oynuommmm
Ac birakiyon tabi cocuguSize komik bişe anlatıyım o zaman. Sabah baktım oğlanın elinde çubuk kraker. Nerden bulmuş dersiniz ????????bide arkamı dönerım ki bu oğlan gitmiş kuşun kafesının altını çıkarmış ordan bi tane almış.Elinde yiyeee yiye geliyo. Bende yerde buldu sandım. Mavişe verdiğimiz krakerlerın düştüğü alt bölüm. Sırf o pisboğazı yüzünden onu ordan çıkarmayı becermiş.
Ac birakiyon tabi cocugu
Size komik bişe anlatıyım o zaman. Sabah baktım oğlanın elinde çubuk kraker. Nerden bulmuş dersiniz ????????bide arkamı dönerım ki bu oğlan gitmiş kuşun kafesının altını çıkarmış ordan bi tane almış.Elinde yiyeee yiye geliyo. Bende yerde buldu sandım. Mavişe verdiğimiz krakerlerın düştüğü alt bölüm. Sırf o pisboğazı yüzünden onu ordan çıkarmayı becermiş.
Goktugg yerim seni kus yemciii. Olamz o agir kacar benim topige. Agir top. O buyucek uzuycak. Bizim gibi mi, enine degil boyuna gidiyooburu da alalım zayıflama topiğine
elinle versen yemez
Yok kız kahvaltıdan hemen sonra. Kac kg verdın demek belli oluyo annen anlamış. Bende yıyorum yıyorum kg almıyorum. Bu tartı aynı kg bozulup kaldımı anlamadım.Ac birakiyon tabi cocugu
Bi bunu eline alıp kemiriyo oda demek içinde görünce canı çekti yavrumun yese gam yemem attı yere agzına aldıgı mikrop yanına zarar kaldıoburu da alalım zayıflama topiğine
elinle versen yemez
Size komik bişe anlatıyım o zaman. Sabah baktım oğlanın elinde çubuk kraker. Nerden bulmuş dersiniz ????????bide arkamı dönerım ki bu oğlan gitmiş kuşun kafesının altını çıkarmış ordan bi tane almış.Elinde yiyeee yiye geliyo. Bende yerde buldu sandım. Mavişe verdiğimiz krakerlerın düştüğü alt bölüm. Sırf o pisboğazı yüzünden onu ordan çıkarmayı becermiş.
ne yaptın yeni masana alışabldin mi
Goktugg yerim seni kus yemciii. Olamz o agir kacar benim topige. Agir top. O buyucek uzuycak. Bizim gibi mi, enine degil boyuna gidiyo
Sabah zayiflama programima bi baktimm, bu gidisle 3 haftaya 70 li kilolari gorecem isallah. Benim icin 4 yildir bi ilk olacak
Dunde annemle konustum, zayiflamissin diyo, guzel olcam dedim, sen zaten guzelsin, saglik olsun diyo. ANNNEEEEAAAAA o kiloyla ne guzellik ne saglik olur dicektim demedim. Zaten uzaktayim, uzmeyim diye. Ama bu ne beeaaa
Didem bosver o mudireyi, yapcani yapmisin zaten. Suursuz kadin iste bozma moralini. Ayni seviyeye inme. Herkes kimin ne oldugunu bilir. Gostermese de.
3-4 kilo gitiiYok kız kahvaltıdan hemen sonra. Kac kg verdın demek belli oluyo annen anlamış. Bende yıyorum yıyorum kg almıyorum. Bu tartı aynı kg bozulup kaldımı anlamadım.
Bi bunu eline alıp kemiriyo oda demek içinde görünce canı çekti yavrumun yese gam yemem attı yere agzına aldıgı mikrop yanına zarar kaldı
Daha demiyomoo gencim güzeellimmm diosun yaniii.... sallamıom zaten bugun btün gün gezdim bu bahane ileee
Sagol canimmmmNapiyonuuzzz kızlar. Ceyda tebrik ederim. 69lari da gor inşallah.
Oburcan adına yakışır hareketlerde bulunuyor.okadar pis şeyi yemese iyiydi ama
günaydınnnnn herkeseeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?