• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydın serın ama yıne de uykusuz bir geceydi ve kaburga sancısı ve adet sancısı gıbı sancıyla uyandık bız umarım herkes ıyıdır ?

günaydıın annecikleeer:21: sabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz :9: sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu :9::9: yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum :9: acaba doktor bu ne dermi :9::9: ayy sabah sabah derdime bakın yaa :6:

çok da güzel olur,doktorlar kızmıyor hatta öneriyorlar canım, benim arkadasım takma kirpik bile takmıştı doguma giderken :)) oyuzden rahat ol bence,bende haftaya sacımı boyatıcam,sonrasını bilmiyorum normal istiyorum oyuzden planlayamayabilirim ama olurda sezeryn olursa bende kesinlikle bakımlı gitmek istiyorum:)))

günaydın..burası hala sıcak geceleri kaç defa uyanıyorum saymıyorum bile artık...az önce kahvaltımızı yaptık kızımla...ben de henüz doğum nasıl olacak diye düşünmüyorum, bi şekilde çıkacak diyorum ama bikaç hafta sonrada aynı düşünürmüyüm bilemicem :))

doğum için valiz aldım ama böle naylon gibi petrol gibi bişey kokuyor çantaların ağır bir kokusu olurya deri olanların onun kokusunu nasıl geçirebilirim ..... koyduğum kıyafetlerede o kokular geçmiş ıslak mendille silmiştim güneşlettim birde ama koku hala duruyo:14:

selam arkadaslar bizde bu sabah sağlık merkezine kontrole gittik kan hapımızı yazdırdık bebişimn kalp atışlarını dinledik herşey güzel normal bi ben anormalim hala 1 kilo almış haldeyim ebe kızıyo bebek ufak olcak yemek ye beslen diyo ama ben yiyoruuum kilo almıyorum napıyıımmm aralıktada aynı kilodaymışsın hala aynısın dio :26:

günaydıın annecikleeer:21: sabah işe gelirken aklıma takılanı yazayimde gülün biraz :9: sezeryan ve planlııı programlııı doktorun dediği saatte gunde bi dogumum olursaa ojenin makyajın bi zararı olurmu :9::9: yaa boylee bakımlı bakımlı gitmek istiyorum ben anca oyle moralli olurum :9: acaba doktor bu ne dermi :9::9: ayy sabah sabah derdime bakın yaa :6:

sezaryende parmaklarına bağladıkları bir alet var. oje olursa o alet düzgün çalışmıyormuş. o yüzden ojesiz istiyor doktorlar. en azından birkaç parmağın ojesiz olmasını istiyorlar.
ayrıca takı küpe vb de yasak sezaryende.

Ozaman bi deneme yapsam fena olmaz şimdiden cunku ozaman nasıl arastıracagım annem flan bebek derdinden dusunmez bende mumkun değil diyemem :)
Yeşil soganı herkes oneriyor ya eskiler olsun şimdiki arkadaslarım olsun ama benim mideme dokunuyor yıllardır yiyemiyroum ondan diger seyleri denicem artık. Birde gozlemlediğim gercekten uykusuzluk,stres ve yorgunlukla kesiliyor olan sut bolbol gelenlerde bile onada fazla care yok ozellikle ilk bebek paniginde :)

ısırgan çayını da süt artırıcı olarak öneriyor hemşireler.

Selam kizlar son ayimiz gercekten zorlaniyoruz artik ben de bel agrisi bide onden gogus kafesime baskisi var ama sanirim bu da bi alistrma sureci cok rahat olsak belki dogurmak istemeyiz korkulardan dolayi ama agrilar sancilar gelsin artik bebis dedirtio ;-)

çok da güzel olur,doktorlar kızmıyor hatta öneriyorlar canım, benim arkadasım takma kirpik bile takmıştı doguma giderken :)) oyuzden rahat ol bence,bende haftaya sacımı boyatıcam,sonrasını bilmiyorum normal istiyorum oyuzden planlayamayabilirim ama olurda sezeryn olursa bende kesinlikle bakımlı gitmek istiyorum:)))

canım saç boyatmak sakıncalı olmuyormu doğum öncesi hamileyken boyattınmı

günaydın güzel anne adayları göğsü kaşınan varmı? bikaç gündür bende bu şikayet var bepanthen sürsem iyi gelir mi?

günaydın güzel anne adayları göğsü kaşınan varmı? bikaç gündür bende bu şikayet var bepanthen sürsem iyi gelir mi?

bepanten bebeyağı bademyağı sürebilirsin ve mümkün olduğunca kaşıma canım göğsün yarılıyordur ....Çatlaklar oluşur benim ilk hamileliğimde oldu emzirdiğin süredede kaşınır kaşımamaya özen göster

Back
X