- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
selam taze annişlerr...
uykusuz geçen bir geceden sonra ancak sabah biraz dinlenmişim ama çok bitkin hissediyorum. sancılarım iyice arttı, benki hastahane fobili nefret ederim o odalardan ama gel alıcam dese koşa koşa gitcek durumdayım heleki dün geceden sonra eşim evde doğurcan artık kalk gidelim diye tutturdu gece ama ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ayıptır söylemsi wc pozisyonuna girdim öle kaldım saatlerce aşağısının acısından. o diyo gidelim geliyo bu ben diyorum yok ilkimimi doğuruyom bilmezmiyim yaramazlık yapıyo sadece
ki dediğim çıktı. sabah kahvaltı ediyoruz işe gidicek dün geceyi atlatın ya herşeyi atlatırsın diyo bu neki dedim kısa sürdü böyle kaç gece geçirdim çoğu zaman uyandırmıyorum. adamın gözü korktu başka çocuk yok billah istemem diyo 
neyse bu akşam bizimde kontrolümüz var artık son kontrol ondan sonra Allah'ın izniyle haftaya kucağımızda olcak yaramazımız
çok şükür bitiyo artık. ama bir konuda kararsınızım bu gün doktorumla saat kararlaştırıcaz. ya sabah çok erken girip akşam çıkışımızı vericek (herhangi bi komplikasyon oluşmazsa İNŞ......) yada akşam geç saatte giricez sabah çıkıcaz. hangisinde rahat edersen ona göre belirleyelim dedi bende düşünüp duruyorum acaba hangisi diye. akşam çıkarsak gece evde daha rahat ederim kendi ayatğım kendi lavobom ohhh rahat rahat duşumuda alabilirim.eşimde rahat rahat dinlenir çünkü doğumda sadece o olucak hastahanede. ama gece orda kalırsamda sabah erkenden geliriz pek etraftan görüpte durunda bi görelim diyecek adam olmaz ( bütün mahalle akrabayızda biz
biri görse hepsi eve akın etmeye kalkarlar düşünmezler ne haldeyiz diye
) sizce hangisi daha uygun kızlar ????
uykusuz geçen bir geceden sonra ancak sabah biraz dinlenmişim ama çok bitkin hissediyorum. sancılarım iyice arttı, benki hastahane fobili nefret ederim o odalardan ama gel alıcam dese koşa koşa gitcek durumdayım heleki dün geceden sonra eşim evde doğurcan artık kalk gidelim diye tutturdu gece ama ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ayıptır söylemsi wc pozisyonuna girdim öle kaldım saatlerce aşağısının acısından. o diyo gidelim geliyo bu ben diyorum yok ilkimimi doğuruyom bilmezmiyim yaramazlık yapıyo sadece

neyse bu akşam bizimde kontrolümüz var artık son kontrol ondan sonra Allah'ın izniyle haftaya kucağımızda olcak yaramazımız