• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seninki yerinde rahat kızım:1: doğurdum diye bir anda haber verme de :1:

siz hangi isimleri koyuyorsunuz? senden hangi isim eşinden hangi isim geldi bakiym?

ayyy bırak doğurayım ayollll,ben 38+1 im ama bebiş 40+1, aldı başını gidiyor valla :1::1:
canım eşim kayınpederimin ismi de olsun istedi, o yüzden Mustafa ondan Yaman benden geldi :1:

yok yavru işte onu görünce böle karar veridk. GS GS boğar her yeri,perdede sade olsun dedik.

sağlıkla huzurla uyusun paşa odasında :nazar: bende çekerim artık yarın öbür gün resimleri bebek şekerlerimiz gelmiş ama arabadalar sanırım diğer hediyelerimiz de bitti ama kapı süsümüzle birlikte komple yollasın istedim yaptırdığım kişi o yüzden sadece şu anda fotoları var elimde kendileri yok gelsinler onları da çekerim inş.:34:

ayyy bırak doğurayım ayollll,ben 38+1 im ama bebiş 40+1, aldı başını gidiyor valla :1::1:
canım eşim kayınpederimin ismi de olsun istedi, o yüzden Mustafa ondan Yaman benden geldi :1:

her iki isim de çok güzel Yaman'ı hatırlıyorum sen arazi olmadan önce konuşuyorduk:1: ismi gibi güzel ahlaklı olsun inş. kuzum benim :nazar: 40+1 lik bebeeeeeeem:55:

amiin canım, bir doğsunlar hayırlısıyla ben sıkılacak zaman bulamamaktan sıkılmaya razıyım :9::9:
valla pztsi kontrolde haftaya doğurursun bence dedi ama, zaten haftaya doğmazsa ondan sonraki hafta eli mahkum doğacak miadı doluyo çünkü paşamın:1::1:

canım bence bir isim senden bir isim babasından olsun, ben olsam rüyamda gördüğüm ismi koyardım yanına da eşimin istediği ismi..
mesela eşim babasının ismi olsun istedi, ben de başka isim istedim ikisini bir koymaya karar verdik:34:

canım beni yanlış anlama ama herkesin kendi inancı elbette rüyaların önemine çok inanırım ama güvenilir biri olsun ya da ne bileyim bu çocuğun ismi ne olsun diye hocalara sormalar bana göre değil elbette sizin bebeğiniz siz büyüteceksiniz bir ömür kaldı ki Muhammed ismi çok ağır bir isim her bebek kaldıramaz o ismi :50: yine de sizin bileceğiniz iş eşinle oturup eğrisiyle doğrusuyla konuşun bu meseleyi biz kararsızlıktan 2hafta öncesine kadar hala isim kavgasındaydık ama sonra düşündüğünde bu çocuk bir ömür o ismi taşıyacak bunu düşünerek seçenklerimizi masaya yatırdık ve seçtik sizde öyle yapın isterseniz:34:

Saolun kızlar sanırım Mithat Talha'da karar kılıcam.
Hocaya ben sormadım kuzenim hurma okutmuş hocada öyle demiş, eşimde onu savunuyor doğrusu, biz isim istemedikki neden öyle bir zorlamaya tabi tutmuş diyor.
Aklımda hiç erkek ismi yoktu, hatta kızım olur derken daha iki aylıktı rüyamda bebeğimi ve Talha ismini gördüm, zaten o günden sonra hep Talha dedim. Eşimde Mithat ismi iyi olacak dedi.
Eşimide rüyamda görmüştüm zaten :)
Bazı rüyaların ehemmiyetine inanıyorum, çok rüya görüyorum ama bazıları yıllarca aklımda kalıyor ve cidden çıkıyor...

Kızlar bugun Dr kontrolumuz vardı . Bu gebeligimdeki ilk nst maceramida yasadım . Ama sancı çıkmadı . Birde çatı ve açılmam varmı diye kontrolü yapti doktorumuz . Ama açılmada yok . Haftaya cumaya kadar sancılarım başlamazsa suni sancı ile dogumu başlatacağım dedi. Cok daraldim ya. Birde bebeğim tosun . Geceleri pelvis kemiklerim sızlıyor sanki uyku haram oldu. Hayırlısı ile kucaklarımıza alırız insaallah .

hayırlısı olsun canım, 40+ ları beklemiyor yani dr.un, hemen suni sancı mı dedi, inşallah gerek kalmadan başlar kendi sancıların

Kızlar bugun Dr kontrolumuz vardı . Bu gebeligimdeki ilk nst maceramida yasadım . Ama sancı çıkmadı . Birde çatı ve açılmam varmı diye kontrolü yapti doktorumuz . Ama açılmada yok . Haftaya cumaya kadar sancılarım başlamazsa suni sancı ile dogumu başlatacağım dedi. Cok daraldim ya. Birde bebeğim tosun . Geceleri pelvis kemiklerim sızlıyor sanki uyku haram oldu. Hayırlısı ile kucaklarımıza alırız insaallah .

Canım kiloluysa normal doğumda mahfeder seni zaten.
Yaa bu sancı hep bende çıkıyor, bu gidişle normal olacak sanırım.

bu arada zambak hurma dedi de, 2 gündür bol bolll hurma yemeye başladım, inşallah işe yarar :1:

Saolun kızlar sanırım Mithat Talha'da karar kılıcam.
Hocaya ben sormadım kuzenim hurma okutmuş hocada öyle demiş, eşimde onu savunuyor doğrusu, biz isim istemedikki neden öyle bir zorlamaya tabi tutmuş diyor.
Aklımda hiç erkek ismi yoktu, hatta kızım olur derken daha iki aylıktı rüyamda bebeğimi ve Talha ismini gördüm, zaten o günden sonra hep Talha dedim. Eşimde Mithat ismi iyi olacak dedi.
Eşimide rüyamda görmüştüm zaten :)
Bazı rüyaların ehemmiyetine inanıyorum, çok rüya görüyorum ama bazıları yıllarca aklımda kalıyor ve cidden çıkıyor...

eşin bence haklı bu konuda onun da içinde kalmaması en iyisi :34:her ikinizin de istediği ismi verin o zaman şimdiden de hayırlı olsun inş.:nazar: maşallah eşini rüyanda görmen de çok büyük lütuf bence böyle gördüğün önemli ve güzel rüyalarını kimseye anlatma derim ben :34:

bu arada zambak hurma dedi de, 2 gündür bol bolll hurma yemeye başladım, inşallah işe yarar :1:

Bende dün başladım, anamm yoksa sancılar ondanmı gelip gidiyo :26:
Bugünde rahime accayip bir baskı yapıyor, taa karnıma vuruyor acısı...

eşin bence haklı bu konuda onun da içinde kalmaması en iyisi :34:her ikinizin de istediği ismi verin o zaman şimdiden de hayırlı olsun inş.:nazar: maşallah eşini rüyanda görmen de çok büyük lütuf bence böyle gördüğün önemli ve güzel rüyalarını kimseye anlatma derim ben :34:

Sanırım öyle yapıcaz canım.
Bu kimseye anlatmama meselesini bilmiyordum, zaten Talha'yı cinsiyeti öğrenene kadar anlatmamıştım.
Ama bundan sonra anlatmayayaım en iyisi...

sağlıkla huzurla uyusun paşa odasında :nazar: bende çekerim artık yarın öbür gün resimleri bebek şekerlerimiz gelmiş ama arabadalar sanırım diğer hediyelerimiz de bitti ama kapı süsümüzle birlikte komple yollasın istedim yaptırdığım kişi o yüzden sadece şu anda fotoları var elimde kendileri yok gelsinler onları da çekerim inş.:34:

şeker demişken,ben de yaptırdım iş adresine yollamış kadın,ev adresinide vermiştim. bugun işyerinden aradılar,kargon geldi diye,eve yönledirin dedim ama gelen olmadI.kADIınıda aradım açmadı:(

Slm kızlar isim krizi başladı bizde :(
Ben rüyamda daha cinsiyeti bile belli olmamıştı Talha koyduğumu gördüm.
Kuzenim hurma okutmuş, hocada ismi Muhammed olsun demiş.
Muhammed Talha koyarız diyordum, şimdide eşimin çok güvendiği bir tanıdığı Mithat ismini önermiş.
Eşimde Mithat Talha olsun diyor.
Muhammed ismini koymazsak olmazmış gibi geliyor, hocanın bi bildiği vardır diye düşünüyorum, ama 3 isimde olmaz.
Ne yapacağımı şaşırdım :(
Eşim Mithat Talha'da kararlı, ama ben ikilemdeyim :(
Siz ne düşünürdünüz bu durum karşısında?

Muhammed ismi biraz ağır gibi geldi bana , hem arkideşlerde demişler hem eşin in hem senin bir istediğin olsun diye, çok takılmamak gerekli bazen dışarıya sanırım , zaten iki isimleri olsa bile ikisi aynı anda kullanılmıyor siz de Talha kullanıcaksınız belli ki:34:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN inşallha sıkıntıların geçer tez zamanda

hatunlar
bu komposto vs.tatlı süt yapıyor diyorlar ya , ben tatlı susattığı ve süt te su yaptığı için öneriyorlar diye okumuştum ,
hurma da öyle midir acaba ???:26::26:

şeker demişken,ben de yaptırdım iş adresine yollamış kadın,ev adresinide vermiştim. bugun işyerinden aradılar,kargon geldi diye,eve yönledirin dedim ama gelen olmadI.kADIınıda aradım açmadı:(

keşke kadına deseydin en başında evime yolla o adresi unut diye :1: bende daha bebek şekerlerimizi göremedim babamız gelsin getirir artık Allah bilir o da kaçta gelir bugün görüşmesi vardı 3gündür ayrıydık insan işi gücü bırakır gelir dmi ama nerdeeee:1:

keşke kadına deseydin en başında evime yolla o adresi unut diye :1: bende daha bebek şekerlerimizi göremedim babamız gelsin getirir artık Allah bilir o da kaçta gelir bugün görüşmesi vardı 3gündür ayrıydık insan işi gücü bırakır gelir dmi ama nerdeeee:1:

kız zaten izne ayrıldım ev adresimi veriyorum şu şu dedim. dalgınlığına geldi galiba..

hepsi gelince çek koy şu fotoları lennnnnnnnn.. senden bıkmıştır adam napsın hahaha
:52::52:

Muhammed ismi biraz ağır gibi geldi bana , hem arkideşlerde demişler hem eşin in hem senin bir istediğin olsun diye, çok takılmamak gerekli bazen dışarıya sanırım , zaten iki isimleri olsa bile ikisi aynı anda kullanılmıyor siz de Talha kullanıcaksınız belli ki:34:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN inşallha sıkıntıların geçer tez zamanda

hatunlar
bu komposto vs.tatlı süt yapıyor diyorlar ya , ben tatlı susattığı ve süt te su yaptığı için öneriyorlar diye okumuştum ,
hurma da öyle midir acaba ???:26::26:

hurma da süt yapar canım hatta günde 1 tane yemek lazımmış şu andan itibaren de olsa fazla yüklenmemek lazım malum rahmi açtığı filan söyleniyor:34:

kız zaten izne ayrıldım ev adresimi veriyorum şu şu dedim. dalgınlığına geldi galiba..

hepsi gelince çek koy şu fotoları lennnnnnnnn.. senden bıkmıştır adam napsın hahaha
:52::52:

koyarım koyarım hele bir benim de elime geçsinler de:34: valla koca konusunda da bıkmışsa hiç gelmesin ne yapatım bebeğimle ben birbirimize yeteriz zaten doğduğunda o çok yalvaracak benimle ilgilen diye ama ı-ıhhh yallah dicem:1:

koyarım koyarım hele bir benim de elime geçsinler de:34: valla koca konusunda da bıkmışsa hiç gelmesin ne yapatım bebeğimle ben birbirimize yeteriz zaten doğduğunda o çok yalvaracak benimle ilgilen diye ama ı-ıhhh yallah dicem:1:

ayyy bebeğini yesinler,hemen sat enişteyi:)) zaten doğsunlar halimiz ne olucak bilmiyorum ilgi anlamında hahahaha:) hasret kaldık :))))

Back
X