• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bebeğini yesinler,hemen sat enişteyi:)) zaten doğsunlar halimiz ne olucak bilmiyorum ilgi anlamında hahahaha:) hasret kaldık :))))

yesinler tabiiii gelsin de bol bol yesem:emir_bebek: satıcam kızım istemesem de satıcam tecrübeyle sabit birçok kişide gördüm ben kocası ilgisizliğinden huysuzluk çıkartan ilgilen diye bas bas bağıran :1: bak şimdi 151 dk lık film açtım gelse bile film bitene kadar ilgi yokkk grev var bu evde:20:

yesinler tabiiii gelsin de bol bol yesem:emir_bebek: satıcam kızım istemesem de satıcam tecrübeyle sabit birçok kişide gördüm ben kocası ilgisizliğinden huysuzluk çıkartan ilgilen diye bas bas bağıran :1: bak şimdi 151 dk lık film açtım gelse bile film bitene kadar ilgi yokkk grev var bu evde:20:

aaaaaaaa o kadarda değil len az acııı:)) 151 dk az değil yapma etme:)

kırtasiyeden al malzeme basitmiş len,balon falan doldurcakmısın kız odayı:)) ben nazar boncuklu balonda istiomm:):51::51::51:

doğum odasını mı nazar boncuk konspetli istiyorsun anlamadım?:44: yoksa evdeki odasını mı ? folyo balon olacak mutlaka bez pastamız bebekli çiçek aranjmanımız melek kanatlı sarkıtımız vs hepsi hazır birtek kapı süsümüz kaldı işte onu da bekliyoruz yapım aşamasında :1:

aaa ciddi misin o kağıt özel çok ince bir kağıt alırken ne dedin ? yani ne kağıdı istedin?

pelür kağıdı diye araman lazım. genelde büyük kırtasiyelerde oluyor. ben 2 ton pembe ve birde sarı renk bulabildim. takı teline falan ihtiyaç yok, iple bağlayıp kurdelayla süslersen olur.

doğum odasını mı nazar boncuk konspetli istiyorsun anlamadım?:44: yoksa evdeki odasını mı ? folyo balon olacak mutlaka bez pastamız bebekli çiçek aranjmanımız melek kanatlı sarkıtımız vs hepsi hazır birtek kapı süsümüz kaldı işte onu da bekliyoruz yapım aşamasında :1:

yok evdeki odaya. folyalarda ay şeklinde olanı beğeniorum ben ya,çokmu sadeyim ne:)

pelür kağıdı diye araman lazım. genelde büyük kırtasiyelerde oluyor. ben 2 ton pembe ve birde sarı renk bulabildim. takı teline falan ihtiyaç yok, iple bağlayıp kurdelayla süslersen olur.

çok saol canım gidip alıp yapmak lazım sen yaptıklarının fotosunu paylaşırsan sevinirim imkanın varsa:34:

yok evdeki odaya. folyalarda ay şeklinde olanı beğeniorum ben ya,çokmu sadeyim ne:)

zaten bebek için çok folyo balon seçeneği yok normal folyo balonlarında seçenek fazla bende ne tarz alırım bilemiyorum:50:

Son düzenleme:
selam taze annişlerrr....
ayy çok mutlu döndük kontrolümüzden. günümüz kondu 25 temmuz sabah 7:00 de kucağımızda olcak küçük yaramazımız. hastahane çıkış saatimiz inş. akşam 18:00. kilomuz 2650 şu an için ama abimizi geçcez gibi görünüyo oda 2700 doğmuştu zaten :1:bana gelince 200 gr. vermişim :46: oğluşum 450 gram alırken benden gitmiş nasıl oluyosa. ayrıca bu son haftayı rahat geçirelim sütümüzde artsın diye bir gebelikte kullanılabilen bir sakinleştirici birde malt içeceği önerisiyle döndük. doğumdan bir gün öncede gel bir iğne vericem gece vurdur sabahta uykunu almış dinlenmiş gelirsen sayesinde dedi. ne deyincede bilme boşver çok soru soruyon yine diye bi azar yedim :1: seviyorum doktorumu yaaa iyiki var.:54:

selam taze annişlerrr....
ayy çok mutlu döndük kontrolümüzden. günümüz kondu 25 temmuz sabah 7:00 de kucağımızda olcak küçük yaramazımız. hastahane çıkış saatimiz inş. akşam 18:00. kilomuz 2650 şu an için ama abimizi geçcez gibi görünüyo oda 2700 doğmuştu zaten :1:bana gelince 200 gr. vermişim :46: oğluşum 450 gram alırken benden gitmiş nasıl oluyosa. ayrıca bu son haftayı rahat geçirelim sütümüzde artsın diye bir gebelikte kullanılabilen bir sakinleştirici birde malt içeceği önerisiyle döndük. doğumdan bir gün öncede gel bir iğne vericem gece vurdur sabahta uykunu almış dinlenmiş gelirsen sayesinde dedi. ne deyincede bilme boşver çok soru soruyon yine diye bi azar yedim :1: seviyorum doktorumu yaaa iyiki var.:54:

heyyyooo , yaşşasın bir bebiş daha geliyor ,ben büyük ihtimal bu ay bir doluu kilo almış olabilirim ,habire birşeyler yemiş oluyorum yaa :56::56:

kızlar bugün dependin numune külodu gelmiş bebek bezinin giydirmelisi.ay ana kız bezlencez :52::52::52:

bende istemiştim , bana da geldi , ben beğenmedim ya, çantaya koydum ama çok kaba bişiii :19: ped alıcam o nedenle , iyiki numune istemişim :46: bu arada kimden öğrenmiştim numune istemeyi hatırlamıyorum ama teşekkür ederim bu arada ,:34:

Guzel annisler oda suslerine baslamisss. Ben hic ole seyler dusunmemistimmm. Acaba yapsammi die dusunuyorum simdi.:-)) nst mizde sıkınti cikmadi bugun. Ay kizlar dr gecen hafta 15 sonraki kontrolde cati muayenesi dedi. Bende bu sebeple solemesi ayiptir agdaya gittim. Hamilelikte gidememistim hic. Aman allahim oldum bittimm yaa. Tabi o sirada hep ben nasi dogurcam die dusundum. Epidural yeniden gundemimde artik:49:

Back
X