• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum yapmayı düşünenler için faydalı bir adres buldum. bakmak isterseniz yararlı yazılar var:

Doğum Meleği: Acelesi Olan Anneler

Ne yazikki benimde eger haftaya kadar sancım olmazsa suni sancı ile dogum başlatılacak ki ben hep sancımı evde çekip oyle hastaneye gideceğim diyordum. Ama bebegim iri oldugu icin doktorum haftaya kadar bekleriz olmadi suni sanci veririz dedi . İnsaallah oğlum annesine bir güzellik yapar da kendi gelmeye karar verir.

Ne yazikki benimde eger haftaya kadar sancım olmazsa suni sancı ile dogum başlatılacak ki ben hep sancımı evde çekip oyle hastaneye gideceğim diyordum. Ama bebegim iri oldugu icin doktorum haftaya kadar bekleriz olmadi suni sanci veririz dedi . İnsaallah oğlum annesine bir güzellik yapar da kendi gelmeye karar verir.

İnsallah kendi sancinla hastaneye gidersin canim. Neladar az suni sanci verilirse okadar iyi. Normal sancinin hizlanmisi gibi sunu sanci daha zorlu oluyor. Eltimde gordum. İnsallah bebisin annesini cok bekletmez.

inşallah bebeğin kendisi gelmeye karar verir. yazıda anlatılanlar herkesin olmasını dilediği şeyler. fakat bizleri takip eden doktorlara da güvenmeliyiz.
suni sancı bazen doğumu kısaltabiliyor da. sen içini ferah tut. inşallah kolayca ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

İyi akşamlar güzel anneler:16:

çantamızı hazırladık listemiz şu şekilde ;

bebek için:
1 hastane çıkışı (gs'li)
2 tam takım (alt-üst, şapka, eldiven, önlükten oluşan )
1 alt pijama ayaklı
2 çıtçıtlı badi
1 içli dışlı zıbın
2 çorap
12 tane prima pampers yeni doğan bez
pişik kremi
biberon, emzik
2 adet penye battaniye
ıslak mendil (unibaby yeni doğan )
5 adet ağız mendili
yastık

anne için:
1 gecelik
2 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
el yüz havlusu
2 adet yüksek bel iç çamaşırı
1 emzirme sütyeni
ped
göğüs pedi ve kremi
makyaj malzemeleri
diş macunu-fırçası
tarak
deodorant
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet

kızlar yoktum 2-3 gündür netin kotası bitmişti.
aklım hep sizdeydi ama varmı bi değişiklik
asayiş berkemal mi :52:
biz iyiyiz hamdolsn cicilerimizi yıkadk ütüledik nihayet bir sürpriz olmadan:9:

arkadaşlar ben hastane çıkışını daha almadım.esprili bişeyler olsun istiyorum klasik istemiyorum aranızda bu şekilde alan veye alışveriş sırasında gören var mı? bu arada istanbul da oturuyorum.yardımmmm lütfennn : )

İyi akşamlar güzel anneler:16:

çantamızı hazırladık listemiz şu şekilde ;

bebek için:
1 hastane çıkışı (gs'li)
2 tam takım (alt-üst, şapka, eldiven, önlükten oluşan )
1 alt pijama ayaklı
2 çıtçıtlı badi
1 içli dışlı zıbın
2 çorap
12 tane prima pampers yeni doğan bez
pişik kremi
biberon, emzik
2 adet penye battaniye
ıslak mendil (unibaby yeni doğan )
5 adet ağız mendili
yastık

anne için:
1 gecelik
2 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
el yüz havlusu
2 adet yüksek bel iç çamaşırı
1 emzirme sütyeni
ped
göğüs pedi ve kremi
makyaj malzemeleri
diş macunu-fırçası
tarak
deodorant
hastaneden çıkarken giymek için kıyafet

Hemen hemen aynı şeyleri koymuşuz :)) hatta bire bir aynı şeyler :))

Kimse uyumuyor mu yahu ne çok kişiyiz forumda :)))

Biz bugün kontrole gittik, kontrolden önce arkadaşımla buluştum bir kaç eksik tamamladım, bu arada hamile pantalonumun ağı söküldü bir gün önce eski pantalonumdan yaptırdığım pantalonunki de yırtılmıştı. Ben de maalesef bir kaç hafta için bir pantalon aldım :(( Neyse vardır bir hayır her şeyde, çıkacak para varmış.

Biz 3650 gram :nazar::nazar:olmuşuz teyzeler, ne olacak halimiz bilmem, karnımdaki bir fil yavrusu galiba :))) Suyumuz iyi allah'a şükür, nst sonuçlarımız da güzel, bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz sezaryen için sancılanıp gidersek ebe kontrolünde doktoru bekliyormuşuz hastanede, içim rahatladı, saat kaç olursa olsun geliyormuş. Bu durumda yavru son zamana kadar beklesin, abii kendi gelmek istemezse.

Geçmişe bakamadım en son öğlen okumuştum, doğuran var mı bir bakayım :)

Herkesi öpüyoruz serin ve güzel bir gece olsun...

Kimse uyumuyor mu yahu ne çok kişiyiz forumda :)))

Biz bugün kontrole gittik, kontrolden önce arkadaşımla buluştum bir kaç eksik tamamladım, bu arada hamile pantalonumun ağı söküldü bir gün önce eski pantalonumdan yaptırdığım pantalonunki de yırtılmıştı. Ben de maalesef bir kaç hafta için bir pantalon aldım :(( Neyse vardır bir hayır her şeyde, çıkacak para varmış.

Biz 3650 gram :nazar::nazar:olmuşuz teyzeler, ne olacak halimiz bilmem, karnımdaki bir fil yavrusu galiba :))) Suyumuz iyi allah'a şükür, nst sonuçlarımız da güzel, bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz sezaryen için sancılanıp gidersek ebe kontrolünde doktoru bekliyormuşuz hastanede, içim rahatladı, saat kaç olursa olsun geliyormuş. Bu durumda yavru son zamana kadar beklesin, abii kendi gelmek istemezse.

Geçmişe bakamadım en son öğlen okumuştum, doğuran var mı bir bakayım :)

Herkesi öpüyoruz serin ve güzel bir gece olsun...

maşallah tosuncuğa :nazar: hep böyle güzel şeyler duyalım inşallah hayırlısıyla kavuşalım yawrularımıza mübarek günlerde doğum yapacağımız içinde çok şanslıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun :nazar:

maşallah tosuncuğa :nazar: hep böyle güzel şeyler duyalım inşallah hayırlısıyla kavuşalım yawrularımıza mübarek günlerde doğum yapacağımız içinde çok şanslıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun :nazar:

Aminn arkadaşım amin. Ben ilk oğlumu da Ramazan'da doğurdum, bayramlık almıştık biz kuzumuzu kendimize, Allahın izniyle bu kuzu da Ramazan'da gelecek, bayram şekerleri olucak inşallah bebeklerimiz.

Son düzenleme:
sanırım sıcaklar nedeni ile , birde son zamanlar diye herkes forum başında bekliyor :))) :52: sonra çoook arıycağız bu uykuları çoookkk ,(ben diyenlerin yalancısıyım valla ) :49:ama benim oğlum , akıllı uslu olcakkk , öle çok çok ağlamıycak (aminnnnnnnnnnn ) diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum , ya bebiş sonrası hayat nasıl olucak cidden merak ediyorum , seviceğiz , ölüceğiz de hayat nasıl akıcak diye merak ediyorum :31:

günaydın kızlar :49::49::49: size güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün :16: çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu :nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim :46:

Gunaydin herkeseee.
Yeni bi bebisiniz daha olmus saglikla buyusun insallahh. Annesinede gecmis olsun.
Bizde erkenciyiz bugun. Yorucu bi gun bizi bekliyor. İnsallah bi aksilik olmazsa temizlige biri gelicek. Tabi haliyle bende cok yorulucamm. Firsat buldukca bakarim sizlere.

günaydın kızlar :49::49::49: size güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün :16: çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu :nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim :46:

:nazar::nazar::nazar: ayy gune mutlu bi haberle başladıkkk allah analı babalı saglıklı buyumek nasip etsin :49:

ayyyy :46::46::46::46::46: ne güzelll bir bebişimiz daha oldu :nazar::nazar::nazar:, Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin , çok sevindim aybur için , anne de bebiş te iyidir umarım :46::46: bir temmuz annesi daha :43::43:

Back
X