• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla dinlene dinlene yapıyorum ne yapayım zaten iki gundur tuvalet banyo mutfak yerler yapıyorum bakalım yapabildiğim kadarıyla

Okadar yapabiliyorsan masallah sana. Dun yardimci aldim toz falan aldim bide mutfak dolaplarini sildim. Bugune yatak odasi kaldi cami kapisi banyosu ama ne munkun ayaklarimi. Ustune basamiyorum. Sisler ve tabanlarim cok aciyo. Sana masallah gercekten.

valla 2 hafta kalana kadar acaip rahattım, aslında hala da öyleyim ama şimdi aman geldi aman gelecek diye düşündükçe valla tansiyonum düşüyor, elim ayağım boşalıyor, insanın elinde değil, ne yaşıycam, nelerle karşılaşıcam, nasıl olacak diye düşünürken heyecan tavan yapıyor işte.. yoksa öyle ya daa böyle doğacaklar elbet ben de biliyorum ve aslında son zamanlar böyle olacağım aklıma bile gelmezdi 1-2 hafta öncesine kadar... Allah yardımcımız olsunn:16:

inşallah son haftalarda bizde öyle olmayız ozaman:30: ben ilk başlarda cok korkuyordum kendim için,ama bu son ayda cok rahatladım hamilelikten sıkıldım,birde şuan oğlumu cok merakedıyorum,saglıklı olsun doğsada görsem die,kendiliğinden doğum korkusu çok geri planlara atıldı nedense,enteresan gelıyor.hamılelık tuhaf bir süreçmiş nelere alışıyosun:49:

En son girdiğinde bebek kanala girmemiş doktor zor girer artık, persembe bakalım olmazsa cuma sezeryan demiş zaten ama baska bir doktora gidecekti. Normalde de az gunu kalmıstı zaten cok erken gelen br bebek değil Allah tan :)
Allah saglık sıhhat versin

evet bizim günümüz hemen hemen aynıydı onunla, hatta en son bana sormuştu senin bebiş kanala girmiş mi diye, ama ben haftaya alacaklar diye biliyordum, olsun sağlıkla gelmiş ya bebiş gerisi boş :nazar:

dünürceyzim doğru söylüyorsun galiba açlıktan olabılır,benim gelin napıyor:1: senin damat kıpır kıpır maşallah sabah sabah :9:
ne yapsın oda sabahları tekmesiyle uyanıyorumm sorma sanki karnımda roman havası calıyor hareketlerinden karnım sekizgene dondu valla mutlaka birtarafı yamuluyor

Okadar yapabiliyorsan masallah sana. Dun yardimci aldim toz falan aldim bide mutfak dolaplarini sildim. Bugune yatak odasi kaldi cami kapisi banyosu ama ne munkun ayaklarimi. Ustune basamiyorum. Sisler ve tabanlarim cok aciyo. Sana masallah gercekten.
bende sasırıyorum ama yapıyorum bu arada esim erken doğurda goruselim seninle diyor temizliğimi bitririm bu hafta halılarımda geldi yıkamadan ama ben doğumdan birkac gun once annem sersin benim halılar beyaz hemen kirlenmesin birde onunla tekrar uğrasmayayım

inşallah son haftalarda bizde öyle olmayız ozaman:30: ben ilk başlarda cok korkuyordum kendim için,ama bu son ayda cok rahatladım hamilelikten sıkıldım,birde şuan oğlumu cok merakedıyorum,saglıklı olsun doğsada görsem die,kendiliğinden doğum korkusu çok geri planlara atıldı nedense,enteresan gelıyor.hamılelık tuhaf bir süreçmiş nelere alışıyosun:49:

olsun be canım, bu bozuk psikoloji, bu heyecan ve korku da ayrı bir güzel :16:
hayatımızda kaç kere yaşıycaz ki bunları, doğumu hele hele doğduktan sonra oğlumu düşündükçe kalp atışlarım değişiyor ama o da ayrı bir güzel yaaaaa :27:

bchemist de doğurdu meleklerimiz artıyor birde haberlerini alsak iyilerdr inşallah allah hepsini nazarlardan saklasınn maasallah hepsine

valla bizimki 2 senedir böyle, akşam bekliyordum zaten hazırlıklıydım da yerimden hoplamadım :1:

canım geçmiş olsun, kum ağrısı da ayrı bir zordur

seni de görücem 10 günün kaldığında :33::33::33:

Allah kolaylık versisn canım, fazla yorma kendini ama:20:

ay canım ben son 2-3 gündür sürekli o moddayım :5::5:

amaniiiinnnnnnn bchemist de mi doğurduuuu :46::46: ayy gözü aydın olsun maşallahh maşallahhhh :nazar:
nasıl olmuş acep ???

faceten mi yazmış yoksa sen mi msj filan attın da haberini aldın tatlım? Durumu hakkında bir bilgin var mı?

sezeryan olmuş .. bebişi gayet sağlıklı annede çok şükür iyi .. yanına giden arkadaşlar var istanbuldan bizde onlardan haber alıyoruz :nazar::nazar: nazar değmesin hemen ayaklansın annesi iyi olsun bebişiyle ikisi

sezeryan olmuş .. bebişi gayet sağlıklı annede çok şükür iyi .. yanına giden arkadaşlar var istanbuldan bizde onlardan haber alıyoruz :nazar::nazar: nazar değmesin hemen ayaklansın annesi iyi olsun bebişiyle ikisi

ayy maşallah çok güzelll :nazar:
yine görüşen olursa bizim de tebrik ve selamlarımızı iletsinnnnn :54::54:

günaydın kızlar
bende temizlik konusunu yavas yavas hallediyorum dun yerleri elimle sildim yer paspasları temiz yapmıyormus gibi geliyor bugun kapılar koltu sandalye ve camları yapacam inşallah
güzel dünürüm zorlama kendini bu kadar,farkında olmadan erken doğumu tetikliycek bişi yaparsın Allah korusun:49:

güzel dünürüm zorlama kendini bu kadar,farkında olmadan erken doğumu tetikliycek bişi yaparsın Allah korusun:49:

dinlene dinlene yapıyorum yorulmuyorum bu nedenle ama bugun yapamadıklarım yarına kalır bu arada kociş bugun izinli o bana pencerelerde yardım edecekmiş becerirmi bilemem o gun eline bez aldı ben tozu alacam dedi bez elinde ucuyordu tozmu onu aldı omu tozu aldı anlamadık valla

Kızlar dün bel ağrısıyla acile gittim.nstde çok az sancım çıktı. Kum döküyormuşum. Doktor böbreklerimede baktı sağolsun herhangi bi sorun çıkmadı.Benim ilki sezeryan olduğu için normal doğuramam o yüzden sancılardan korkuyorum.Birde orda başka hamileleri gördüm karınları benimkinin 3 katı falandı doktor siz güzel bi hamilelik geçirmişsiniz karnınız ufak diye üzülmeyin kilonuz az olduğu için böyle dedi ama benim karnım onların yanında 5 aylık gibiydi.Bebişim iyi durumda erken doğum yapma ihtimalim hala var.Hayırlısıyla kurtulsaydık bi... :49:

canım geçmiş olsun.moralini bozma.gelmeleri gereken zamanda gelecekler sıpacıklarımız

dinlene dinlene yapıyorum yorulmuyorum bu nedenle ama bugun yapamadıklarım yarına kalır bu arada kociş bugun izinli o bana pencerelerde yardım edecekmiş becerirmi bilemem o gun eline bez aldı ben tozu alacam dedi bez elinde ucuyordu tozmu onu aldı omu tozu aldı anlamadık valla
ayy kız napsınlar yardım ediyorlar işte,benimkide sagolsun destek oluyor ben elimden geldiğince kaynana gibi tepesine dikilip şunu yap bunu yap demek istemiyorum sürekli,yaptıgına göz yumup,takdir ediyorum artık:1: emeklerine sağlık ne diyelim düşünmeleri bile güzel:16:

handec. kullanıcısından alıntı

sezeryan olmuş .. bebişi gayet sağlıklı annede çok şükür iyi .. yanına giden arkadaşlar var istanbuldan bizde onlardan haber alıyoruz nazar değmesin hemen ayaklansın annesi iyi olsun bebişiyle ikisi

.
.
.

bi bebek daha kurtardı kendini :nazar: allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş. :nazar:

ayy kız napsınlar yardım ediyorlar işte,benimkide sagolsun destek oluyor ben elimden geldiğince kaynana gibi tepesine dikilip şunu yap bunu yap demek istemiyorum sürekli,yaptıgına göz yumup,takdir ediyorum artık:1: emeklerine sağlık ne diyelim düşünmeleri bile güzel:16:
sanırım ben cadı bir kaynana olacam kocişimin basında orası kaldı burası olmadı diyediye adam kendini zor dışarı atıyor bende senin gibi yapayım yazık kız uzuldum şimdi

sanırım ben cadı bir kaynana olacam kocişimin basında orası kaldı burası olmadı diyediye adam kendini zor dışarı atıyor bende senin gibi yapayım yazık kız uzuldum şimdi

tabi ki kızımm ,aaaaa övüceksin ki daha fazlasını yapmaya özensin dimi ama :34: kendini bir düşün bak , elinde bez siliyorsun , diyorki orası olmadı şurası olmadı , en sonundaa aaaaaaaa al kendin yap dersin dimi:34::34::34: insan oğlu hep teşvik ister , çalışma hayatında da özel hayat ta da, yağlamacı olmadan azar azar hep destek , hepimiz için geçerli bu , aldığın hediyeyi beğenmeyen biri olursa bir daha almak istemezsin gibi , ama ufak bir hediyeden bile mutlu olan birisi için özellikle almazsın bile işte kendime aldım sana da alayım istedim gibi başlar dimi :34::52: destek destek :4:

tabi ki kızımm ,aaaaa övüceksin ki daha fazlasını yapmaya özensin dimi ama :34: kendini bir düşün bak , elinde bez siliyorsun , diyorki orası olmadı şurası olmadı , en sonundaa aaaaaaaa al kendin yap dersin dimi:34::34::34: insan oğlu hep teşvik ister , çalışma hayatında da özel hayat ta da, yağlamacı olmadan azar azar hep destek , hepimiz için geçerli bu , aldığın hediyeyi beğenmeyen biri olursa bir daha almak istemezsin gibi , ama ufak bir hediyeden bile mutlu olan birisi için özellikle almazsın bile işte kendime aldım sana da alayım istedim gibi başlar dimi :34::52: destek destek :4:

doğru soyluyorsunuz kızlar bundan sonra oyle yaparımm cadılıktan meleklğe terfi edeyim ben

Aile hekimliginden hemsire arada tel de gebelik takibi yapiyo.:1:
Sicaktan bayildin mi tansiyonun dustumu kac kilo aldin yok okadar almamissinizdir dogum nasil olcak karar verdiniz mi odem var sordu sordu ven dogumdan sonra ararim sizi dedi kapatti.:1:

Aile hekimliginden hemsire arada tel de gebelik takibi yapiyo.:1:
Sicaktan bayildin mi tansiyonun dustumu kac kilo aldin yok okadar almamissinizdir dogum nasil olcak karar verdiniz mi odem var sordu sordu ven dogumdan sonra ararim sizi dedi kapatti.:1:
he he prosedur gereği ilgilenmişler sağolsunlar sırf o ellerindeki kağıtları doldurmak için sordukları ne kadar belli

Back
X