• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilsemki aile hekimi doğum yaptırıyor hiç hayır demezdim
o kadar iyi güler yüzlülerki hemsire ve doktorum
gittiğim hastaneden daha çok ilgileniyorlar

günaydın herkese.bebişler gelmeye başlamış ne güzel allahım sağlıklı güzel ömürler versin inşallah.darısı bize olsun.

bilsemki aile hekimi doğum yaptırıyor hiç hayır demezdim
o kadar iyi güler yüzlülerki hemsire ve doktorum
gittiğim hastaneden daha çok ilgileniyorlar

bu doktor hastane işi gercekten piyango gibi kimine amorti kimine buyuk ikramiye iyi olanın nerde olacağı hiç belli olmuyor

Aile hekimliginden hemsire arada tel de gebelik takibi yapiyo.:1:
Sicaktan bayildin mi tansiyonun dustumu kac kilo aldin yok okadar almamissinizdir dogum nasil olcak karar verdiniz mi odem var sordu sordu ven dogumdan sonra ararim sizi dedi kapatti.:1:

beni şimdiye kadar tetanoz aşıları için dahil bir kez bile aramadılar. haftam geçmiş bi şekilde ben gittim zorla vurdurdum. ama
çirkefliğimin üzerinde olduğu bi gün gidip aynı sağlık ocağı içinde sırf gıcıklığına aile hekimimi değiştiricem ve eski hekime
duyurarak. anlasınlar kötü olduklarını. kaldıki gittiğim sağlık ocağı burda merkez diye geçiyor en büyük sağlık ocağı. ilerde
bebeğim doğuncada aşıları için aynı şeyi yaparlarsa gecikir unutulur vs. olursa yıkarım başlarına orayı.

yaaa bacak aramın ağrısından ölüyorum :14: tuylerin başladıgı yerdeki kemik oyle bi agrıyorkii adım atarken canımı alıyorlar sanki :14: bu nedir ne değildir bilen varmı yoksa hastaneye gidim diyorumdaa doktorumda tatilde buhafta offffffffffffffff:31:

yaaa bacak aramın ağrısından ölüyorum :14: tuylerin başladıgı yerdeki kemik oyle bi agrıyorkii adım atarken canımı alıyorlar sanki :14: bu nedir ne değildir bilen varmı yoksa hastaneye gidim diyorumdaa doktorumda tatilde buhafta offffffffffffffff:31:

bendede var aynı ağrılar vücudun doğuma olan hazırlığı diye dusunuyorum

doğum konusundamı kararsızsın

ya ben daha nerde doğurcama karar veremedim
gittiğim hastaneye kimi ii diyo kimi kötü
bi tanıdığımın yaptığı bi hastane var acaba orayamı gitsem offf:((
ben sezeryan olmak istiyorum
aslında benım mecburi belimde 3 fıtık ve omurilikte açıklık var
raporumda var ama gittiğim hastanedeki doktor eski tarih die kabul etmıyor
ya şimdi bide beyin cerrahisine gidip bana rapormu verin dicem
mecburi ve isteğe bağlı sezeryan doğum arasında tam 550 tl fiyat farkı var
acaba para için yapıo olabilirlermi
içime birden bu şüphe geldi
diğer hastanede özel oda herşey dahil 850 tl ve daha uygun isteğe bağlı olan
sizce ne yapım bi akıl verin
yoksa evde yada yolda doğurcam

daha önce yazdığımı yolluyorum gittiğim hastanedemı yapım yoksa önerilen ve fiyat konusunda uygun olandamı
elimdeki raporumu kabul etmıo şuanki hastanem yenısını nasıl alcam bu halımle ne mr çektirebilirim ne de röntgen

Kızlar belim yine başladı adet sancısına benziyo çok baygın bi ağrı karnıma doğru bide bacaklarıma doğru vuruyo akşam az sancım çıkmıştı çoğalmasından korkuyorum.idrarda iltihap ve kum çıkmıştı.Acaba ondanmı yoksa rahimdenmi doktor tekrarlarsa gel demişti napıyım ben şimdi canım çok sıkkın :50:

ya ben daha nerde doğurcama karar veremedim
gittiğim hastaneye kimi ii diyo kimi kötü
bi tanıdığımın yaptığı bi hastane var acaba orayamı gitsem offf:((
ben sezeryan olmak istiyorum
aslında benım mecburi belimde 3 fıtık ve omurilikte açıklık var
raporumda var ama gittiğim hastanedeki doktor eski tarih die kabul etmıyor
ya şimdi bide beyin cerrahisine gidip bana rapormu verin dicem
mecburi ve isteğe bağlı sezeryan doğum arasında tam 550 tl fiyat farkı var
acaba para için yapıo olabilirlermi
içime birden bu şüphe geldi
diğer hastanede özel oda herşey dahil 850 tl ve daha uygun isteğe bağlı olan
sizce ne yapım bi akıl verin
yoksa evde yada yolda doğurcam

daha önce yazdığımı yolluyorum gittiğim hastanedemı yapım yoksa önerilen ve fiyat konusunda uygun olandamı
elimdeki raporumu kabul etmıo şuanki hastanem yenısını nasıl alcam bu halımle ne mr çektirebilirim ne de röntgen
canım sen hangi ildey yasıyorsun
şimdi netten baktım çatı kemiği agrısıymış yasadıgım:50:
catı kemiği hangi durumda ağırırmış ki dar oluncamı acaba

catı kemiği hangi durumda ağırırmış ki dar oluncamı acaba

Pubik bölge veya çatı kemiği denilen bölge vajen üstündeki tüylenmenin olduğu bölgedir. Bu bölgede gebelik sırasında veya doğum sonrasında ağrı olabilir. Gebeliğin 10. haftasından sonra pubik kemikte genişleme ve ayrılma başlar. Bu gebelikte artan relaxin hormonunun etkisiyle eklemlerde gevşeme olmasına bağlıdır. Bel ve sırt ağrısına kıyasla daha nadir görülen bir durumdur.
Pubik bölgede ağrı, hassasiyet, şişlik olabilir ve ağrı bele, kalçaya, bacağa vurabilir. Ağırlık kaldırma, merdiven çıkma, yürüme gibi durumlarda ağrı artabilir. Yatakta dönerken, ayağa kalkarken ağrı olabilir.
yazıyor canım

beni şimdiye kadar tetanoz aşıları için dahil bir kez bile aramadılar. haftam geçmiş bi şekilde ben gittim zorla vurdurdum. ama
çirkefliğimin üzerinde olduğu bi gün gidip aynı sağlık ocağı içinde sırf gıcıklığına aile hekimimi değiştiricem ve eski hekime
duyurarak. anlasınlar kötü olduklarını. kaldıki gittiğim sağlık ocağı burda merkez diye geçiyor en büyük sağlık ocağı. ilerde
bebeğim doğuncada aşıları için aynı şeyi yaparlarsa gecikir unutulur vs. olursa yıkarım başlarına orayı.

Ben 3 kez gittim gebelik kaydi icin 3. Den sonra ariyorlar artik. Her gittigimde gebemisiniz kaydinizi yapalim dediler. 3. Gittigimde tet. Asi zamani gecmisti aa asi vuruldunuzmu dediler. Neyseki vurulmicaktim. Cok sarsuk bizimkide. Bebegin asilarini takip ederler umarim. Gerci bende onlara birakmam takip ederim

Kızlar belim yine başladı adet sancısına benziyo çok baygın bi ağrı karnıma doğru bide bacaklarıma doğru vuruyo akşam az sancım çıkmıştı çoğalmasından korkuyorum.idrarda iltihap ve kum çıkmıştı.Acaba ondanmı yoksa rahimdenmi doktor tekrarlarsa gel demişti napıyım ben şimdi canım çok sıkkın :50:
canını sıkacak bişey yok doktorunun ediğini yap git sende erken doğum çıkarsa ilacla geciktiriyorlar geç kalmadan git onlem alınsın hem bebişlerin gelme zamanı yaklasıyor olacak bu sıkıntılar kuzularımız bizi zorluyor biraz

Meraba gençler,nasılsınız bakim??

Doğum fiyatlarını öğrendim;

Normal Doğum da tek gece kalınıyormuş,oda fiyatıda dahil paket ücreti 525 TL
Sezeryan 2 gece kalınıyormuş,yine oda fiyatıda dahil 1050 TL

Gayet güzel,doğurabilirim:)

kızlar sizde haklısınız ama hastanedeki mikroplarla evimizdeki bir değil bende oyle ay ona dokunmasın bunu ellemessin diye peşinde pervane olmz ama hastanede kapacakları mikropların olumcul olabileceğnide biliyorum hstaneden sonra bende abartmam zaten

o zaman canım sen yeni amaliyat aletlerinden alıp evinin bir odasını hiç kullanılmamış sıfır amaliyathaneye veya doğumhaneye çevireceksin doktoruda güzelce dezenfekte ettikten sonra o odaya sokacaksın sonrasındada gönül rahatlığıyla doğumunu gerçekleştireceksin çocuk doğduktan sonrada steril bir fanus ayarlarsın onun içine koyar rahatça büyütürsün .... ne kadar çok abartıyosunuz olayı yok aceyle sileceklermiş yok minder yaptıracaklarmış ben ikinci kez doğum yapıcam birinciye bişey olmadı allaha şükür ben hiçde öle mikrop kapar diye düşünmedim biz kötü siz iyi annemisiniz boş boş şeylere kafa yormayın .

Back
X