Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen koyun ya da bana mesaj atın şipşak fotonuz hazır![]()
sözüm hem dido nanina'ya hem de size gençlik!![]()
baya kalabalıktı sokaklar, ama var ya Allah engellilere yardım etsin. O sokaklara bin kere saydım, arada sesli de saydım. kucağımda taşıdım çoğu yerde bebek arabasını.![]()
haberde salgın var diyo evire çevire. bize kimse bişi demedi valla, hiç de yaptırasım yok![]()
anam sendemi git al kıs oh sefan olsun kocişi de boswer kandırırsınn![]()
gecmıs olsun dıdoşş...e kıloverdın nazara geldın anacım.ahanda o serumlar sana yol su elektrık olarak gerı donecek
bende bardak denedım ustbas kalmıyo ırıs.onceden cok kusuyordu durmadan ust degıstır sımdıde ıslanıyo corba dokuyo falan...sulum almıyımmı yanı.fıyatlarda 20den assagı degıl degmezmı dıyorsun.
amwayınde organıklerı var ama cook pahalı.klar ın kını bı alıp denıycem hafta sonu.yada netten alırım sonucları yazarım
oyyyy cok sekerler daha oncede yazmıstım ama hakkaten kreş gıbı...
benzercanımız gelmısss
cok da guzelmıss allah nazarlardan saklasın
gecmıs olsun dıdoşş...e kıloverdın nazara geldın anacım.ahanda o serumlar sana yol su elektrık olarak gerı donecek
bende bardak denedım ustbas kalmıyo ırıs.onceden cok kusuyordu durmadan ust degıstır sımdıde ıslanıyo corba dokuyo falan...sulum almıyımmı yanı.fıyatlarda 20den assagı degıl degmezmı dıyorsun.
amwayınde organıklerı var ama cook pahalı.klar ın kını bı alıp denıycem hafta sonu.yada netten alırım sonucları yazarım
oyyyy cok sekerler daha oncede yazmıstım ama hakkaten kreş gıbı...
benzercanımız gelmısss
cok da guzelmıss allah nazarlardan saklasın
ya amway satıs temsılcılerı ısrarla organık ,bıtkısel, cevreye ve ınsan saglıgına zararlı degıl dıyor...kımyager bı tanıdık var ıcındekılere bakmısda hıcde bıtkısel degıl dıyor bende anlamadım hangısı dogru canım.yurtdısında bıtkısel dıyede satılımıyomus turkıyedekı gıbıBen hergün sövüyom bu memleketteki birçok şeye
Alayım değil mi didommm ,kalmıştır inşallah numara
Amwayın organik olarak ayrı çeşitleri de mi var yoksa normali mi organik :44: Çok pahalı değil aslında ,çok konsantre ,çok uzun süre kullanıyorum ben
Durum bayağı karmaşık görünüyor :111::111::111:
benım bıldıgım kılo yapıo valla.serum yıyenler hep oyle sıkyet ederler yaa.yada yıyıp yıyıp hep o serumlardan kılo aldım goruonmuuu dıyıp suc atıyorlar masum serumlaraaaa serum kilo aldırır mı bilseydim dün derdim diyetim de yok serum yiyemem die.. bencede nazar değdi bana kilolar gidince açıldım saçıldım bende![]()
herkes kaybolduuuuuu???
ya amway satıs temsılcılerı ısrarla organık ,bıtkısel, cevreye ve ınsan saglıgına zararlı degıl dıyor...kımyager bı tanıdık var ıcındekılere bakmısda hıcde bıtkısel degıl dıyor bende anlamadım hangısı dogru canım.yurtdısında bıtkısel dıyede satılımıyomus turkıyedekı gıbıkafam allak bullak oldu allaha emanet yasıyoz ıstede bebelerımız oyle olmasın ıostıyorum
benım bıldıgım kılo yapıo valla.serum yıyenler hep oyle sıkyet ederler yaa.yada yıyıp yıyıp hep o serumlardan kılo aldım goruonmuuu dıyıp suc atıyorlar masum serumlara![]()
Valla ben de organik olduğunu sanmıyorum ,sadece piyasadaki ürünlerden daha az kimyasal içeriyodur belki diye ümit ediyorum , kızkardeşim üyesi , alış fiyatına alıyorum o yüzden tercih ediyorum .Ama gerçekten çok uzun süre kullanılıyor orası bir gerçek...
Ne kilo aldırması be , hamileliğimin yarısını sadece serumla geçirdim 9 kilo verdim :111::111::111:
burdayız burdayız merak etme bastırıcam bu fotoyu ben yaa
güzelim alelacele yaptım onu, istersen daha özenerek yaparım birkaç tane gönderirim bastırsın hı?![]()
herkes kaybolduuuuuu???
walla zor olmaz ise sana süper olur54:
tamam, o zaman aklında olsun bana hatırlat tatlım hatta evdesin ya cuma günü- bana bi mesaj at burdan fotoları. ama yüzü daha belirgin olanlar olsun. ben yapıp sana gönderirimbirazdan kokoş uyanır full konsantre olamam şekerim, arada buraya yazıp yanına koşuyorum çünkü
![]()
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Eki Görüntüle 656403 Eki Görüntüle 656405 Eki Görüntüle 656407
:118::118::118::118::118::118::118::118:
iriscan bak güzelim, aradığın kilo aralığında baya indirim var bu sitede. ürün de çok, ilerle ilerle bi bak bakem
Oto Koltuu (9-18 kg) | Oto Koltuu (9-18 kg)