kız benimkini karıştırma ordan imkanı yok gecmez gecmesi için 6 7 cıta çıkarmak lazımSelam herkese..
Bir iş yaparken maillerim kilitlendi, o düzelene kadar kk'ya bakayım dedim. Dün az konuşmuşsunuz gece geçmişi bitirdim. Şimdi de bugüne baktım biraz.
Ela iki gündür odasında yatağında yatıyor. Pozisyon aynı tatlişkomun tosunu gibi, yüz üstü, yan, yamuk vs.. hiç durmuyor, kalkıp oturuyor. Bu sabah da uyanmış yatağa tutunup ayağa kalkmış, gagagagaga diye bağırıyor. Bu ara favori hecemiz gaga, gel gel demek olduğunu tahmin ediyorum:)
Yatağın korkulukları indirilip kaldırılanlardan, alıp koydukça indirip kaldırıyorum, boyum yetişmiyor yoksa:) Odasında yatması çok zor olmadı, odalar bitişik zaten, hemen duyup koşuyorum.
Yemek menümüz de evden çıkmadan emiyor bazen, sabah kahvaltı ama pek yemiyor, yumurtayı her cins denedik sevmiyor hiç oyunla vs. yarım sarı yerse seviniyoruz, peynir, tereyağı.. Eğer bunları yemezse annem süte mülipa 7 tahıl ve muz koyup yediriyor kahvaltı niyetine. Öğlen uyumadan önce biberonla süt, uyandıktan sonra sebzeli tarhanalı çorba. Tarhanayı çok seviyor, tarhanalı olmayınca çorbaları da zor yiyiyor. Arada zaman olursa kivi ya da muz yediriyormuş annem yine. Akşam üstü 5 gibi de yoğurt. Sonra ben eve gittikten sonra da süt.. Ben eve gittikten sonra ki 6-7 gibi evde oluyorum birşey yemiyor artık, bazen bizim yemeklerden tadımlık ağzına koyuyorum..
öptüm herkesi..
bende defansın aldım bitki özlü yazıyo henuz surmedim ama cok sıkışınca surcem dido. kızın ağlaması sabaha kadar kaşınması beni delirtiyo. yemin ederim sana gecen sene bi gecede 6 7 sinek öldürdüüğümü biliyorum. bu mersinin belediyesini allaha havale ediyorum. ilaçlama yapmıyolar her akşam yapsalar olmaz çunku bide biliyon burda kuçuk sinekler var o o.p lerdende cekiyoz zaten o ne oldukları belli olmayan o.p lerdoktorda dün dedi canım normalde o kremleri ben sewmiyorum kimyasal bişe değmesin istiyorum ama bureası çok sıcak birde çok beyaz olduğu için sıkıntı yaratır dedii bide sinek ısırığı için krem verdi sakın vucuduna sinek ısırmasın die bişe surme onlar çok zararlı dedi bilmiyorum memleketim die mi nedir ben sewiyorum adanamı da mersinide.. ege soğuk ben üşüyorum oralarda alaçatına gitmişdik bir önceki senede lan rüzgardan denize giremedimşimdiii lina hanımaa bikini alma zamanıııı
![]()