bende evde test yaptım hamileyim .Rabbime hamdolsun... inş yarın doktora gideceğim.netten hesaplattım altı haftalık hamişim.kısmet olursa otuz ağustos doğum günümayısta düşük yapmıştım boş gebelikten dolayı şimdi çok sevinemiyorum bile.bu sefer hayal kırıklığına uğramayız inşallah.hepimizinde hamileliği hayırlı uğurlu olsun.Allah sağ salim kucağımıza almayı cümlemize nasip etsin.AMİN
arkadaşlar doktora gittim altı haftalık hamilesin dedi ama kese çok küçükmüş bebekde görülmedi .kalp atışı duyulmadı. doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi.önceki gebeliğimde boş gebelik olduğu için şimdide boş olur diye çok üzülüyorum.siz bebeklerinizi gördünüzmü..
arkadaşlar doktora gittim altı haftalık hamilesin dedi ama kese çok küçükmüş bebekde görülmedi .kalp atışı duyulmadı. doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi.önceki gebeliğimde boş gebelik olduğu için şimdide boş olur diye çok üzülüyorum.siz bebeklerinizi gördünüzmü..
7 haftalık hamileyim bende kismet olursa agustosta anne olacaklardanim....bugun bebegimin kalp atislarini ilk kez duydum....tup bebekle hamile kaldim cok sukur simdilik hersey yolunda....