2012 agustos anneleri paylaşımlar için buraya!

janet_

Zombican'ın annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.518
0
66
İzmir
5 haftalık hamileyim şu anda pek bişey hissedemiyorum sizdede oluyomu bazen hamile oldugumu unutuyorum şimdiden dogum korkusu kapladı içimi lütfen paylaşalım

benim de 6 haftalık dün öğrendim çok heyecanlı ve meraklıyım. garip.. ama az önce kötü başlıkları da gördüm..

bende evde test yaptım hamileyim .Rabbime hamdolsun... inş yarın doktora gideceğim.netten hesaplattım altı haftalık hamişim.kısmet olursa otuz ağustos doğum günümayısta düşük yapmıştım boş gebelikten dolayı şimdi çok sevinemiyorum bile.bu sefer hayal kırıklığına uğramayız inşallah.hepimizinde hamileliği hayırlı uğurlu olsun.Allah sağ salim kucağımıza almayı cümlemize nasip etsin.AMİN

arkadaşlar doktora gittim altı haftalık hamilesin dedi ama kese çok küçükmüş bebekde görülmedi .kalp atışı duyulmadı. doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi.önceki gebeliğimde boş gebelik olduğu için şimdide boş olur diye çok üzülüyorum.siz bebeklerinizi gördünüzmü..

canım üzülme sakın...
daha anca görünür...
beta hcg kaç canım?

Merhaba bayanlar,

7 haftalık hamileyim bende kismet olursa agustosta anne olacaklardanim....bugun bebegimin kalp atislarini ilk kez duydum....tup bebekle hamile kaldim cok sukur simdilik hersey yolunda....

canım doktor sadece ultrasondan baktı hiçbir kan tahlili yaptırmadı.iki haftayı beklemekten başka çare yok inşallah güzel sonucu alırız.

canım inşallah rabbimin izni ile hiç bişey olmaz...
son adet tarihin kaç canım...

Benimde allahim nasip ederse agustosta bebegim dunyaya gelicek allah herkesE kucagina almayi nasip etsin saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…