2012 Agustos Anneleri

valla ben gecen aya kadar pek günlerine dikkat etmiyordum ama bak bu hamile kaldığım ayı örnek vereyim
7.-8.-11.-14.-16.-19.-21. günler oldu

son 3ünden biri tuttu

bizim de 7. 10.14.16. oldu henuz o hesaplayicilara gore bgn yumurtlama gunum gorunuyor bu kadar yeter mi acaba:)))

Canim sen son 3 gunden birinin tuttugunu nasil anladin ?

Son düzenleme:
bizim de 7. 10.14.16. oldu henuz o hesaplayicilara gore bgn yumurtlama gunum gorunuyor bu kadar yeter mi acaba:)))

Canim sen son 3 gunden birinin tuttugunu nasil anladin ?

canim benim yumurtam gec catliyor ates takibine gore 20.gun catlamis gorunuyor ama ultrasondaki hafta ve gun hesabina gorede 17.gun cikiyor

kızlar merhaba bütün hamilelere hayırlı olsun bekleyenlerede allah biran önce nasip eder inşl.bende dün hamile olduğumu öğrendim sat 28 ekim,fakat ben çok sevinemedim çünkü 6.5 aylık bi kızım var hiç beklemiyordum şoktayım 2 gündür.allah hakkımda hayırlısını versin diyebiliyorum sadece başkada bişey düşünemiyorum

Hayirlisi olsun cnm , dogum sonrasi adetin baslamismiydi benim kizimdan yaklasik 6 ay sonra falan baslamisti tekrar, ne guzel beraber buyur giderler , hem arkadas hem kardes gibi benim kizim 2 yasindan beri arkadas istiyor yaninda mesela , su an 3 yasinda ki arkadas sart oldu artik

canim benim yumurtam gec catliyor ates takibine gore 20.gun catlamis gorunuyor ama ultrasondaki hafta ve gun hesabina gorede 17.gun cikiyor

anladim canim ilk ultrasonda belli olabiliyor degil mi yaklasik hangi gun dollenme ya da yumurtlama oldugu?

gercekten hakkinda hayirlisi olsun canim,hic sikma canini bak ne guzel bebegine hem kardes hem de arkadas gelecek kismetse

anladim canim ilk ultrasonda belli olabiliyor degil mi yaklasik hangi gun dollenme ya da yumurtlama oldugu?

ben bunu doktora sormadim aslinda ama soyle dusundum simdi ben sata gore 5+0 ken ultrasonda 4+3 ciktim, demek ki 3-4 gun fark var, ozaman normalde baz alinan 14.gunden 3-4 gun gec catlamis diye dusundum.tabi yanlis bir mantik da yurutmus olabilirim
ama satimla usg tutmuyor

aslinda mantikli dusunmussun canim , hadi bakalim bir sonraki randevun ne zaman benim ogrenmeme 2 hafta var pehh

aslinda mantikli dusunmussun canim , hadi bakalim bir sonraki randevun ne zaman benim ogrenmeme 2 hafta var pehh

olsun canim sen de haftaya alirsin insallah guzel haberi,ben de carsamba gunu bebegimi gorucem allah izin verirse

sgl tatlım.evet cnm kızım 50 günlük flndı ben adet oldum sonrada heray düzenli devam etti.eşim korunuyordu güya ama iyiki korunuyomuş yani.bende senin gibi istiyordum aslında kızım 2 yaşına geldiğinde hamile kalmak.böyle nsl olucak hiç bilmiyorum

gercekten hakkinda hayirlisi olsun canim,hic sikma canini bak ne guzel bebegine hem kardes hem de arkadas gelecek kismetse

onun yönünden bi yandan evet süper olucak kızlar ama beni en çok düşündürende yine kızım yeteri kadar ilgilenebilcekmiyim acaba onunla çünkü ufacık kısmet olur doğum yaparsamda yeni yürüyor olucak.of offffff zor bi durumdayım

ben de denedim canım çok sağol
[/QUOTE]

ben de teşekkür ederim, çok anlaşılır olmuş, ben de denedim, oldu mu şimdi görücem.

güle güle kullanin kizlar

sagol cnm biliyorum da merak ettigim gunu birlik mi iliskiye girildigiydi yoksa gun asiri mi ne bilim iste:26:

biraz kendi vücudunun düzenine bagli galiba canim.. hos aklinda böyle bebek fikri varken düzen falan kalmiyorda..
demistim ya biz 6 aydir deniyoruz.. gün asiri denedik bi ay olmadi.. üzerine düstük hergün 1:) deneyelim dedik olmadi.. araya ramazan girdi; olmadi.. baska stresler girdi araya yine olmadi.. amaaan dedik, cok sükür bi tane verdi Allahim aratmadi, en dogrusunu O bilir dedik, takmadik.. ve yanlis hatirlamiyorsam yumurtlama günleri civarinde 1 kere iliski oldu ve tatatattaaam ..

Allahim gönlüne göre versin insallah tez zamanda.. sen bugünüde bos gecirme yinede

beraber büüyr gideerler canim.. biliyorum davulun sesi uzakdan hos gelir ama Rabbim kolayliginida verecekdir muhakkak

tekrar merhaba güzel anneler..
sohbetlerinizin devamını kendi konunuzda,yeni listenizle yapabilirsiniz.. izninizle bu konuyu kapatıyorum..
listeye eklenmek için bilgilerinizi 'melek06' arkadaşımıza özelden mesajla gönderirsiniz (msj atma hakkınız varsa)..
mesaj atma hakkı olmayanlar konu içerisinde iletebilir..

yeni konunuz;
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...tos-anneleri-paylasim-alani.html#post21967243

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…