kızlar merhaba bütün hamilelere hayırlı olsun bekleyenlerede allah biran önce nasip eder inşl.bende dün hamile olduğumu öğrendim sat 28 ekim,fakat ben çok sevinemedim çünkü 6.5 aylık bi kızım var hiç beklemiyordum şoktayım 2 gündür.allah hakkımda hayırlısını versin diyebiliyorum sadece başkada bişey düşünemiyorum
kızlar merhaba bütün hamilelere hayırlı olsun bekleyenlerede allah biran önce nasip eder inşl.bende dün hamile olduğumu öğrendim sat 28 ekim,fakat ben çok sevinemedim çünkü 6.5 aylık bi kızım var hiç beklemiyordum şoktayım 2 gündür.allah hakkımda hayırlısını versin diyebiliyorum sadece başkada bişey düşünemiyorum
Hayirlisi olsun cnm , dogum sonrasi adetin baslamismiydi benim kizimdan yaklasik 6 ay sonra falan baslamisti tekrar, ne guzel beraber buyur giderler , hem arkadas hem kardes gibi benim kizim 2 yasindan beri arkadas istiyor yaninda mesela , su an 3 yasinda ki arkadas sart oldu artik
ben bunu doktora sormadim aslinda ama soyle dusundum simdi ben sata gore 5+0 ken ultrasonda 4+3 ciktim, demek ki 3-4 gun fark var, ozaman normalde baz alinan 14.gunden 3-4 gun gec catlamis diye dusundum.tabi yanlis bir mantik da yurutmus olabilirim
ama satimla usg tutmuyor
ben bunu doktora sormadim aslinda ama soyle dusundum simdi ben sata gore 5+0 ken ultrasonda 4+3 ciktim, demek ki 3-4 gun fark var, ozaman normalde baz alinan 14.gunden 3-4 gun gec catlamis diye dusundum.tabi yanlis bir mantik da yurutmus olabilirim
ama satimla usg tutmuyor
Hayirlisi olsun cnm , dogum sonrasi adetin baslamismiydi benim kizimdan yaklasik 6 ay sonra falan baslamisti tekrar, ne guzel beraber buyur giderler , hem arkadas hem kardes gibi benim kizim 2 yasindan beri arkadas istiyor yaninda mesela , su an 3 yasinda ki arkadas sart oldu artik
sgl tatlım.evet cnm kızım 50 günlük flndı ben adet oldum sonrada heray düzenli devam etti.eşim korunuyordu güya ama iyiki korunuyomuş yani.bende senin gibi istiyordum aslında kızım 2 yaşına geldiğinde hamile kalmak.böyle nsl olucak hiç bilmiyorum
onun yönünden bi yandan evet süper olucak kızlar ama beni en çok düşündürende yine kızım yeteri kadar ilgilenebilcekmiyim acaba onunla çünkü ufacık kısmet olur doğum yaparsamda yeni yürüyor olucak.of offffff zor bi durumdayım
biraz kendi vücudunun düzenine bagli galiba canim.. hos aklinda böyle bebek fikri varken düzen falan kalmiyorda..
demistim ya biz 6 aydir deniyoruz.. gün asiri denedik bi ay olmadi.. üzerine düstük hergün 1:) deneyelim dedik olmadi.. araya ramazan girdi; olmadi.. baska stresler girdi araya yine olmadi.. amaaan dedik, cok sükür bi tane verdi Allahim aratmadi, en dogrusunu O bilir dedik, takmadik.. ve yanlis hatirlamiyorsam yumurtlama günleri civarinde 1 kere iliski oldu ve tatatattaaam ..
Allahim gönlüne göre versin insallah tez zamanda.. sen bugünüde bos gecirme yinede
onun yönünden bi yandan evet süper olucak kızlar ama beni en çok düşündürende yine kızım yeteri kadar ilgilenebilcekmiyim acaba onunla çünkü ufacık kısmet olur doğum yaparsamda yeni yürüyor olucak.of offffff zor bi durumdayım
tekrar merhaba güzel anneler..
sohbetlerinizin devamını kendi konunuzda,yeni listenizle yapabilirsiniz.. izninizle bu konuyu kapatıyorum..
listeye eklenmek için bilgilerinizi 'melek06' arkadaşımıza özelden mesajla gönderirsiniz (msj atma hakkınız varsa)..
mesaj atma hakkı olmayanlar konu içerisinde iletebilir..