2012 Agustos Anneleri

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar olsun inşallah. bugün nasılsınız hanımlar?

maşallah hadi bakaım 2 haftaya doğru geri sayım başlasın :) canım ben de alacaktım folik plus hiçbir eczanede ve depoda yokmuş. başlayamadım açıkçası başka bir marka önerdiler ondan da emin değilim bi dr a danışmak lazım

benim sat 29.10.2011 BDT 4 ağustos melekçim eline sağlık

allah analı babalı büyütsün inşallah daha zor aylardasınız uyku sorunu vs ama 6 aydan sonra daha da zor zamanlar başlayacak allah güç kuvvet versin sağlık versin inşallah :)

allah korktuğunu başına getirmesin canım iyi düşün iyi olsun hayır haberlerle gel

Günaydın Kızlar

sizde ne gibi değişiklikler var? benim sadece uyku problemim var onun dışında bişeyim yok

ben öğrenmeden önce 8,5 9 gibi sızıyordum oğlanı uyuturken benim içim geçiyordu yorgunum sanıyordum meğer bu farklı uykuymuş pztesiden beri de midem bulanıyo hafif kasık ağrısı da var hala

allah hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtulun

çerezcim şu ticker ı nasıl yaptığını bana da anlatır mısın ben sadece ticker factory den ekleyebiliyorum sistem kabul etmiyo ama bi yerde yanlış yapıyorum sanırım çünkü daha önce yapıyordum

http://lilypie.com/Maternity_and_Pregnancy.php bu linke tikla
sagdaki days and weeks yazisini sec.. sonra yine sagdakini sec ve cizelgeni ayarla
nexte tikla yukardakine bebegin dogum tarihini alttakinede son adet tarihini gir..
tekrar nexte tikla
acilan sayfada hani for websites yaziyo ya.. ordaki Image URL e tikla.. asagidaki cikan linki de kontron panelindeki cizelge yerine yapistir..

umarim anlatabilmisimdir.. sen gönlüne göre dene, olmazsa ben yapayim senin icin

tabii diger isteyen güzel anne adaylari icin

Son düzenleme:
Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers bu linke tikla
sagdaki days and weeks yazisini sec.. sonra yine sagdakini sec ve cizelgeni ayarla
nexte tikla yukardakine bebegin dogum tarihini alttakinede son adet tarihini gir..
tekrar nexte tikla
acilan sayfada hani for websites yaziyo ya.. ordaki Image URL e tikla.. asagidaki cikan linki de kontron panelindeki cizelge yerine yapistir..

umarim anlatabilmisimdir.. sen gönlüne göre dene, olmazsa ben yapayim senin icin

tabii diger isteyen güzel anne adaylari icin
[/QUOTE]

ben de denedim canım çok sağol

İSİM BAT T.DOĞUM TARİHİ

demmir-can 26.10.2011 1 Agustos 2012

lilyumece 20.10.2011 1 Agustos 2012

gülay-7980 27.10.2011 2 Agustos 2012

certur 28.10.2011 3 Agustos 2012

felida 28.10.2011 3 Agustos 2012

elfida2321 28.10.2011 3 Agustos 2012

melek06 29.10.2011 4 Agustos 2012

galatea79 29.10.2011 4 Agustos 2012

annneee 29.10.2011 4 Agustos 2012

hulyaeyup 30.10.2011 5 Agustos 2012

cerez 30.11.2011 5 Agustos 2012

morçilek Agustos 2012

ben de denedim canım çok sağol[/QUOTE]

slm kizlar size cok guzel bir hamilelik diliyorum benim kirmizilar geldi 8 gun geciktim baya korktum testte negatif cikmisti ama insan yinede guvenemiyor insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleri sizi takip edicem

çok çok sağol canım son adıma kadar yapıyordum da birtürlü profilime ekleyemiyordum harika anlatmışsın

ellerine sağlık melekçim sen bu işi kimselere bırakma çok güzel olmuş

slm kizlar size cok guzel bir hamilelik diliyorum benim kirmizilar geldi 8 gun geciktim baya korktum testte negatif cikmisti ama insan yinede guvenemiyor insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleri sizi takip edicem

hayırlısı olsun canım hakkında..ne zaman istersen o zaman gelsin bebişin sana..

hakkında hayırlısı buymuş canım.. hem kuzun da biraz daha büyümüş olur

ben de teşekkür ederim, çok anlaşılır olmuş, ben de denedim, oldu mu şimdi görücem.

Yeni gelen hamisler hosgelmisler topike, benim de bir sorum var hamile kalanlara hangi gunler denemeler yaptiniz ve hamile kaldiniz

Yeni gelen hamisler hosgelmisler topike, benim de bir sorum var hamile kalanlara hangi gunler denemeler yaptiniz ve hamile kaldiniz

valla ben gecen aya kadar pek günlerine dikkat etmiyordum ama bak bu hamile kaldığım ayı örnek vereyim
7.-8.-11.-14.-16.-19.-21. günler oldu

son 3ünden biri tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…