2012 Agustos Anneleri

yezal

bir canda iki kalp
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
531
2
46
Diğer
Merhabalar kizlar ben bu ay kismetse hamile kalip agustos 2012 annesi olmayi cok istiyorum,
Sat im 17 kasim daha cok vaktim var hamilelik olup olmadigini ogrenmek icin,

Tum 2012 agustos annelerini merakla bekliyorum, simdiden tum hamilelere ve hamilelik planlayanlara hayirli olsun

ben de bakıyım dedim aceleci 2012 ağustos anneleri var mı ben gibi daha adet tarihi bile gelmeden kendini hamilelik moduna sokan

benim de sat 2 kasım ,adet olmamayı bekliyorum inşallah

ayyyy hadi bakalımmm yeni topik hayırlı olsun inşallah..benim sat 25 kasım bugün yarın belli olur hamile olup olmadıgım Rabbim'in izniyle..
Allah hepimizin gönüllerinin muratlarını versin inşallahhhh :)))

ayyyy hadi bakalımmm yeni topik hayırlı olsun inşallah..benim sat 25 kasım bugün yarın belli olur hamile olup olmadıgım Rabbim'in izniyle..

hadi inşallah dualarımızı kabul etsin rabbim

sat 27 ekim heralde yanlış yazdın galiba di mi?

maşallah ne kadar güzel bir kızın var Allah nazarlardan saklasın

bir de erkek bebiş gelir inşallah

sağol canımm aminnnn inan bana kız erkek hiiç farketmez sağlığı sıhhati tam olsun da gerisi önemli değil.
senin ilk bebiş mi olacak inşallahh..

iyi akşamlar kızlar,
nasipse ben de bundan sonra burda sizinleyim..

sat 26 ekim,
bugün 3 ayrı markayla test yaptım hepsi pozitif
yarın sabah kan testi yaptırıcam..

netten hesaplattığıma göre tahmini doğum tarihi 1 ağustos

ben de bakıyım dedim aceleci 2012 ağustos anneleri var mı ben gibi daha adet tarihi bile gelmeden kendini hamilelik moduna sokan

benim de sat 2 kasım ,adet olmamayı bekliyorum inşallah

Evet cnm benim daha cok var ama hergun acip 2012 agustos anneleri geldi mi diye bakiyordum , en sonunda dayanamayip konuyu acayim dedim:) Hadi bakalim hayirlsiyla regl olmayalim onumuzdeki ay

25 Ekim demek bugun yarin ogreneceksin ilk anne adaylarindan birisin hayirli olsun simdiden

Cok guzel bir haber Hayirli olsun Ilk cocugun mu olacak

ayy kızlar topik hayırlı olsun inşallah..
ben temmuz annesi olmak istedim olmadı.artık inşallah ağustos annesi olmaz istiyorum Allah ın izniyle...
bat 7-8 aralık gibi.inşallah gelmez benim kırmızılar bu ay da bu topikten yazışmaya devam ederim artık..

merhaba taze anneler..
hem ağustos anneleri editörüyüm hemde 2010 ağustos annesi..
konularınız ve sohbetleriniz henüz koyulaşmadan.. gebeliği kesinleşen ve konularda liste takibi yapmak isteyen benimle irtibata geçsin ki, hem liste yapımında yardımcı olayım hemde konunuzu üst tarafa sabitleyelim..
hepinizin yavruları hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.. hep sağlıklı haberlerinizi paylaşmanız nasip olsun..

tebrikler

Evet cnm benim daha cok var ama hergun acip 2012 agustos anneleri geldi mi diye bakiyordum , en sonunda dayanamayip konuyu acayim dedim:) Hadi bakalim hayirlsiyla regl olmayalim onumuzdeki ay

inşallah inşallah

benim bat 27 kasım bakalım nolcak kaptırmak istemiyorum kendimi ama insan heyecan yapmadan duramıyr ki

inşallah hepimiz bu topiğe adım attığımız gibi yazışmaya da devam ederiz önümüzdeki aylar boyunca

ayy inşallah canım buradan devam edelim.

hayırlı olsun değerlerin iyi çıkar inşallah

benimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...

benimde dün idrarda pozitif çıktı akşam kan verdim ve değerim 92 çıktı....bakalım yarın tekrar yaptırıcam umarım değer yükselir...sat 29 ekim bu arada...

topiğin 2. hamilesi de geldi

maşallah darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…