2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

bu arada senin pantolon ne güzelmiş öle benim 2 tane aldım 2 sininde göbek yerleri çok yüksek
şuan içi boş ama göğsümn altına kadar çekince çıkıyor

Son düzenleme:
maşallah canım göbüşee benimde sanki birkaç gündür ektra şişmişim gibi hissediyorum
gazmı yoksa benim miniğim yerinimi genişletiyor anlamadım :44:
Artık büyüyorlar canım genişletecek tabi yerini
bu arada senin pantolon ne güzelmiş öle benim 2 tane aldım 2 sininde göbek yerleri çok yüksek
şuan içi boş ama göğsümn altına kadar çekince çıkıyor

bu pantolonun biraz küçük ve benim biraz büyük olmamdan kaynaklı

maşallah eee büyüycez artık 4.ayın içindeyiz sıpalarda büyüyor
pantolunun lwc denmi aldın keten aynısını bende aldım çok rahat
evet canım lcw.. ben almadım ama bi yakınımın hamile pantolonu... artık o doğum defterini kapatmış 2. den sonra bana verdi pantolonunu

maşallah canım tam bebiş işte artık,annesi ben burdayım diyor yani
Annesinin minik prensesi o

maaşallah bebişlerinize

benim kızım bugun 21 haftalık olduk ama hala göbüş yok sadece göbeğimin ortasına çıktı ve çok hareketli

19+1

Bu biz :) Koca göbeğimiz. Üst taraf zaten hep vardı, zaten tosbikim kendim alt kısım da çıkınca ikisi birleşip muhteşem bir göbeği oluşturdular. Ben 9 aylık halimi düşünememekteyim ve ben daha kilo da almadımalınca ne olacak merak ediyorum :)))

Son düzenleme:

yerimmmmmmmmmm maşallah size canım
göbektaşım benim bizde kocaman olduk :26:

maşallaah sizeee bende yarın sabah bebişimi bi goreyim keyfim yerine gelsiin ondan sonra gobuş fotosu koyarım bayadır koymuyorum

ayyyyy
aynıyız senınle ama benım gobiş okadar değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…