- Konu Sahibi duyguyildiray
-
Artık büyüyorlar canım genişletecek tabi yerinimaşallah canım göbüşeebenimde sanki birkaç gündür ektra şişmişim gibi hissediyorum
gazmı yoksa benim miniğim yerinimi genişletiyor anlamadım :44:
bu arada senin pantolon ne güzelmiş öle benim 2 tane aldım 2 sininde göbek yerleri çok yüksek
şuan içi boş ama göğsümn altına kadar çekince çıkıyor
Eki Görüntüle 371557
Bu da benim göbüşümm... göbüş demek için bin şahit gerek aslında bayaa bi göbbeekk..19. hafta göbeği
Eki Görüntüle 371557
Bu da benim göbüşümm... göbüş demek için bin şahit gerek aslında bayaa bi göbbeekk..19. hafta göbeği
evet canım lcw.. ben almadım ama bi yakınımın hamile pantolonu... artık o doğum defterini kapatmış 2. den sonra bana verdi pantolonunumaşallah eee büyüycez artık 4.ayın içindeyiz sıpalarda büyüyor
pantolunun lwc denmi aldın keten aynısını bende aldım çok rahat
Annesinin minik prensesi omaşallah canım tam bebiş işte artık,annesi ben burdayım diyor yani
evet canım lcw.. ben almadım ama bi yakınımın hamile pantolonu... artık o doğum defterini kapatmış 2. den sonra bana verdi pantolonunu
Annesinin minik prensesi o
maaşallah bebişlerinize
benim kızım bugun 21 haftalık olduk ama hala göbüş yok sadece göbeğimin ortasına çıktı ve çok hareketli
buda bizim 18+3 olan kocaman cinsiyetsiz göbüşümüz(he bide kocaman olmuş memişlerimiz :26:)
Eki Görüntüle 372859
Eki Görüntüle 372860
buda bizim 18+3 olan kocaman cinsiyetsiz göbüşümüz(he bide kocaman olmuş memişlerimiz :26:)
saol tatlım hepimize maşallahmaşallah canım göbüş epeyce büyümüş.ay bluzunu de beğendim çok tatlıymış.
masallah ufakligaaya gogusler benim de muhtesem oldu diyorum birilerinin dugunu olsa da abiye giysekkk
Eki Görüntüle 372859
Eki Görüntüle 372860
Eki Görüntüle 372859
Eki Görüntüle 372860
Eki Görüntüle 372859
Eki Görüntüle 372860
Eki Görüntüle 375606
19+1
Bu biz :) Koca göbeğimiz. Üst taraf zaten hep vardı, zaten tosbikim kendim alt kısım da çıkınca ikisi birleşip muhteşem bir göbeği oluşturdular. Ben 9 aylık halimi düşünememekteyim ve ben daha kilo da almadımalınca ne olacak merak ediyorum :)))
Eki Görüntüle 375606
19+1
Bu biz :) Koca göbeğimiz. Üst taraf zaten hep vardı, zaten tosbikim kendim alt kısım da çıkınca ikisi birleşip muhteşem bir göbeği oluşturdular. Ben 9 aylık halimi düşünememekteyim ve ben daha kilo da almadımalınca ne olacak merak ediyorum :)))
Eki Görüntüle 375606
19+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?