selam kızlar defnenin durumuna üzüldüm inşallah herşey yoluna girer benim de bugün 3lü sonuçlarım çıkmış inşallah sorun yoktur yarın doktora gösteririm
bu arada buluşmuyormuyuz yaaa
merhaba tatlım,bence hiçbir sorun yok 3 lüdede meraklanma,güzel haberlerle ağzın kulaklarında geri gel :))))) defnedende hala ses yok meraklanıyorum,hiçbir başka iletişim yolumuzda yokki sorayım.
buluşma için valla ben hep hazırım tatlım.ama sanırım düzenli girilmediği için anında cevap alınamıyor herkesten.alında bir kişide herkesin cebimi olsa ne bilemiyorumki.
ben de merak ediyorum defneyi doktor bana testin sonucu iyi çıkmazsa ayrıntılı için bir doktora yönlendireceğini söylemişti. o neler yapıyor acaba :18:
gel hayatım biz buluşalım sadece gelen kişiler olarak bi alışveriş merkezinde buluşalım malum havalar soğuk rahat olur
of kızlar ya bune böyle kimse yok bugün dr gittim herşey normal görünüyor şükür ve oğlum olacakmış sevindim allah ikisinide tattıracak inş
evet face çıkınca forumlar donuyo isim koyuyor kızım hergün ama şimdiye kadar hep kız ismi söylüyodu kendi adı nehir emir olsun dedide bakalım nette kıyafetlere bakmaya başladım dün sepete doldurdum geri almadım daha erkendiye ne bileyim darısı başınıza hepinizin allah herkesin gönlüne göre versin
cenera hayatım hayırlı olsun senin de oğluşun olacakmış çok sevindim oğluma arkadaş geliyor
cenera hayatım hayırlı olsun senin de oğluşun olacakmış çok sevindim oğluma arkadaş geliyor
seninkide emir cimi :)))))))))))))) kuzum erken daha bencede,bekle az daha alışveriş için.
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum sizi meraklandırdım,çok kötü 10 gün geçirdim, geçti çok şükür.Devlet hastanesindeki sonuçlara göre trizomi 21 riski yani down sendromu riski çok yüksek çıktı,1/123 dr amniosentez yaptırmanız gerek dedi.Kendi doktorumdan apar topar randevu aldım,3lü tarama tahlilini bi daha yaptırdım bugün de telefonla sonucu öğrendim,çok şükür 1/1500 giibi bişey çıkmış.Devlet hastanesindeki dr zamanından erken yaptırmış testi.Bu sonucu beklerken eşim de ben de eridik resmen.Bu arada kızımız oluyor:)İnsallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız
canım geçmiş gitmiş olsun gözün aydın çok sevindim...
bu arada kızın olacağı içinde ayriyeten gözün aydın Allahım sağlık sıhhatle hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inş...
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum sizi meraklandırdım,çok kötü 10 gün geçirdim, geçti çok şükür.Devlet hastanesindeki sonuçlara göre trizomi 21 riski yani down sendromu riski çok yüksek çıktı,1/123 dr amniosentez yaptırmanız gerek dedi.Kendi doktorumdan apar topar randevu aldım,3lü tarama tahlilini bi daha yaptırdım bugün de telefonla sonucu öğrendim,çok şükür 1/1500 giibi bişey çıkmış.Devlet hastanesindeki dr zamanından erken yaptırmış testi.Bu sonucu beklerken eşim de ben de eridik resmen.Bu arada kızımız oluyor:)İnsallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?