Canım benim 3lü taramam 2 aralıkta,çarşamba girdim ultrasona,bebiş uygun pozisyon vermedi.Bizim de babamız çok meraklı,yarın sabah tekrar başka bi doktora baktıralım diyo,bakalım belki yarın öğreniriz.Benim gönlüm başta kızdan yanaydı ama içime erkek doğuyodu.Şimdi ikisine de alıştırdım kendimi,hiçbir şey hissetmiyorum.
Benim de 2 Aralıkta 17hafta olacak,senin SAT 4 ağustos muydu?
Selam kızlar ben daha önce de katılırım demiştim eğer pazara buluşursanız gelirim inşallah bende. Benim bebiş 16 haftalık oldu sanki arada kalp atışı gibi varlığını hissediyorum karnımda sanki damar atıyormuş gibi acaba mümkün mü bana mı öyle geliyor bilemedim..
kızlar ben bebişimi hissediyorum bu arada içeriden gıdıklanma gibi bişey oluyor
günaydın günaydııııınnnn nerdesiniz ya kendi kendime yazıp oynuyorum
ıptal mı oldu sımdı kahvaltı herkesın ısı varmıs neyse çoğunlugun uygun oldugu bı hafta olsun
defne meraba senin randevun ne zamandı benimki 1 aralıkta çok uzun zaman oluyo sanki tam bir ay olcak 17 haftam olcak herkes cinsiyeti öğrendi bende merak ediyorummmm:18::18::18::18:
günaydın arkadaşlar 2li test sonucum temiz cıktı allaha şükürler olsun hcg değerim 69benimde kızım olacak heralde 50nin altı erkek oluyormuş ya hani ona dayanarak söyledim bir kızım daha olacak hayırlısıyla inş sağlıklı olsunlarda inş....
Slm kızlar.
Bugün kontrolüm vardı benim. Çok şükür her şey yolunda.Ultrasona göre 13 haftalık gözüküyo dedi.
Hareket ediyodu.Bize el salladı. Doktor ayakları büyük olucak heralde dedi.
Bi de cinsiyeti erkeğe benziyo ama bu dönemdeki cinsiyet yanıltıcı olabiliyor dedi.
İkili test yaptırmadım daha önce bahsetmiştim ama ense kalınlığı normalmiş.Kalp atışı kan dolaşımı her şeyi normal dedi.
Bi sonraki kontrol bir ay sonra. O zaman cinsiyet kesin belli olur dedi.
selam kızlar bende ankarada kontrollere giden ama çankırıda oturan bir anne adayıyım .benim bebeğim de 25 haftalık.akaya gidiyorum behice başak öndeş'e akay hakkında yorumu olan var mı?
günaydın arkadaşlar 2li test sonucum temiz cıktı allaha şükürler olsun hcg değerim 69benimde kızım olacak heralde 50nin altı erkek oluyormuş ya hani ona dayanarak söyledim bir kızım daha olacak hayırlısıyla inş sağlıklı olsunlarda inş....
canım şifremi unutmuşum,sistemde arıza verip duruyodu,bu aradada tokata gidip geldim.... derken bunca zaman uzak aoldum buaralardan ,herkeside özledim valla.
herşey yolundadır inşallah.
Leon sen geldin,foruma hareket geldi :)
Bebişe ya da kendinize bişeyler alıyo musunuz?Ben hafta sonu kendime lcwden bi hamile pantolunu(kadife) aldım,2 tane de hırka aldım hamileliğin ilerleyen zamanlarında da giyebileceğim gibi.Bebişe daha bişey yok.Eskiden lcw hamile kısmında kısa kot etekler vardı,gözüm hep arıyo ama yok.Keşke geçen sezon alıp koysaymışım kenara.Hamile kot eteği başka nerede bulabiliirim fikri olan var mı?LCWde vardı ama uzundu,belki kısası da çıkar yakında.
naber arkadaşım,hayırlı olsun cicilerin ,güle güle giy..
hırkaları nerden aldın bende aranıyorum valla. bu arada ben geçen tunalıda yeşim mağazısına baktığımda gördüm,orada vardı kot etek,ama diz üstü filan dı bilgin olsun.bazıları kıskançsa diye yani :)))))))))
Yeşim mağazasına bakıyım bari,çok sevindim saolasın.Diz üstü istiyodum zaten:) Saol canım.
3lü taramanın fiyatını sormamıştım,gidince öğrenirim artık.Ben yaptırıcam canım,evet 3lü tarama 2li kadar hassas değilmiş ama yine de yaptırcam,dr da farklı bişey demedi ama zaten bi doktorun dediği diğerini tutmuyor.Bazısı 2linin sonucu iyiyse direk ayrıntılı ultrason istiyor,bazısı 3lü hatta 4 lü istiyo.
anladığım kadarıyla bizim doktorlar sırada hangi test varsa sırayla hepsini yapçaklar,gerekli olsada olmasada.... nede olsa kazanıyorlar,bu arada 70 tl canım 3 lü de aynı fiyat yine.
Evet mesela bana 2 li normal çıkınca 3 lüye gerek yok dedi doktor.Bencede hiç gerek yok boşuna stres yaşamaktan başka bişey değil.Defneeeeeeeeeee
senin üçlü test içinde 70 tl dedilermi ??????????
Ikili test temiz çıkınca gerek yok diyip üçlüyü yaptırmayanda var,yaptırmasakmı acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?