2012 Ankara mayıs anneleri....

Ya bu arada arkadaşlar cinsiyet için neden bukadar geç oldu sizlerin? sizinkileri merakla bekliyorum hergün bakıyorum ama yok.Benimki 12.haftada belli olmuştu.

Ya bu arada arkadaşlar cinsiyet için neden bukadar geç oldu sizlerin? sizinkileri merakla bekliyorum hergün bakıyorum ama yok.Benimki 12.haftada belli olmuştu.

aman sorma tatlım,bende üstelemedim açıkçası hemde hiç,bizim doktor normalde 16. haftada sölermiş hep,kesin olsun diye onun kuralıymış bu :)))))))))))))

ama bidahaki kontrol zamanı ta 8 aralık ve ben 18.haftamda olucam mecbur bekliyorum yani.prensipli doktor

bencede üçlüye gerek yok ama dedimya özel hastane kazanıyolar işte,eşimde ne gerekiysa yapsın diyo anlarmış gibi

aman sorma tatlım,bende üstelemedim açıkçası hemde hiç,bizim doktor normalde 16. haftada sölermiş hep,kesin olsun diye onun kuralıymış bu :)))))))))))))

ama bidahaki kontrol zamanı ta 8 aralık ve ben 18.haftamda olucam mecbur bekliyorum yani.prensipli doktor

bencede üçlüye gerek yok ama dedimya özel hastane kazanıyolar işte,eşimde ne gerekiysa yapsın diyo anlarmış gibi

mrb canım hamile kot eteği arıyosan c&a ya bak ben aldım gerçekten süper ben gordion daki mağazasında buldum ama...

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr aranızda kahvaltı lafı eden yok :))))))))))))))))))))

mrb canım hamile kot eteği arıyosan c&a ya bak ben aldım gerçekten süper ben gordion daki mağazasında buldum ama...

2 tane fikir oldu o zaman,Yeşim mağazası ve C&A kot etek için.Hamile giyim olan mağazaları da öğrenmiş oldum böylece :)

Cinsiyet konusuna gelince bazı doktorlar emin olmadan söylemek istemiyo,bazısı da bebek uygun pozisyon verse görecek,söyleyecek ama bebek poposunu dönüyo,göstermiyo kendisini.Ben son kez ctesi şansımı deneyeceğim öğrenmek için olmazsa zaten 2sinde 3lü taramam var,orada bi daha sorarız.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr aranızda kahvaltı lafı eden yok :))))))))))))))))))))

Canım çok doğru diyosun ama çalışınca ben hiç birşeye yetişemez plan yapamaz oldum.
Çalışan bayanlar nasıl yetişiyorsunuz?Hafta sonu 1 günüm temizlik +market alışverişiyle geçiyor.Diğer gün standart kayınvalide ziyareti bikaç saat,sonrasında alışveriş merkezi ihtiyaçlar,hoop pazar akşamı oldu ancak dinleniyorum.arada bi arkadaş,misafir sürprizi oluyor.Hafta içi işten dönünce de ancak yemek yapabiliyorum,sonrasında 2 gömlek ütüle desen yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi,sürekli uyuz uyuz yatıyorum.

ben kahvaltıya her türlü varım leoncumm ama pek vakıt bulamıo arkadaslarrr aslında ztn kahvaltı dedıgın nedırkı iki saat bırlıkte oluruzz büyük bı kayıp degıl bence bı haftada kalsın kayınvalıdenler yada aksam yemege gıdın onlaraa çalısınca her yere yetısmek zor oluoo hele bıde hamıleysen bende öleyım aslında eskı enerjim yok hafta ıcı yemek yapıom ama zorla yanı eskıden severdım yemek yapmayı sonra mıskın mıskın yatıom vallaa eşim bile gıcık oluo erkenden uyumalarımaaa artıkk al sen tası kolaysa bebegı dıom bendeeee:))

Ahhhh canım kıyamam....valla tatlım bende cumartesi dahil çalışıyorum.pazar günü kalk alışveriş yap,kahvaltı yap,hadi bir yemek yapıyım,evimide temizliyim derkennnn hoppppppp aşam oluvermiş...

ama şunu biliyorumki nekadar hareketli olursan okadar iyi... ben bazen cumartesi eve gidince hopp temizliğe giriyorum,erinmeden silip süpürüyorum....pazar günüme vakit bırakıyorum,hem insan kendine zaman ayıracakki dinlensin,enerji toplasın,kafası dağılsın ve daha verimli olsun.yaniii hızlı hareket,biraz boşverme :))))))))))) amaaaaaaa tembellik yatmak yokkkkkkkkkkkkk

aynen tatlım akşam yemeği yap ye bulaşığı yerleştir hooopppppp devril yat. inan banyo yapmaya erinir oldum.ama nerde hareket orda bereket,bismillah diyip bir girişince işe valla hızlı hızlı bitiyor işler yeterki iste. kahvaltı işine bende varım herzaman dediğin gibi aman biterse iş biter bitmezsede 2 saatim gidince dünya yıkılacak değilya amannnnnnnn,en azından sohbet muhabbet ohhh içim açılır değişiklik olur ve bu herşeye değer...

insanlar bence ya organizasyona tembellikten yada görmek istemediklerinden ve gereksiz bulduklarından işirak etmiyolardır.yoksa ortak noktada ve zamanda herkes 2 saat çik ayırabilir.

ben ankarada değilim canlarımmm ondan katılamadım.6aralıkta gelicem sanırım tekrar.orda olsaydım katılırdım.

Benim devlet hastanesinden yaptırdığım 3lü tarama testim kötü çıktı kızlar,risk yüksekmiş.Moralim çok bozuk,bi süre aranızda olamayacağım,insallah iyi haberlerle dönerim.Hoşçakalın

Benim devlet hastanesinden yaptırdığım 3lü tarama testim kötü çıktı kızlar,risk yüksekmiş.Moralim çok bozuk,bi süre aranızda olamayacağım,insallah iyi haberlerle dönerim.Hoşçakalın

bir dakika ya... senin ikilide sorun yoktu ve üçlü içinde akrapolde yine randevun vardı. Dur bakalım herzaman o testler sağlıklı sonuç verir diye bir gerçek yokki,ışın hanımda bir baksın bakalım üçlü ye. ayrıca sonra dopler olacak ve bebek detaylı olarak incelenecek. lütfen kendini kaptırma hemen kötüye iyi düşün lütfen.

hem biliyosun sırf bu zırvalıkları duymamak için hiç test yaptırmayan bile var yada testte kötü konuşupta turp gibi doğan bebekler var.iyi düşün,dua et rahatla lütfen salma kendini lütfen.

birde lütfen bana numaranı mesajlarmısın,merak ederim şimdi,en azından yazamasanda ara ara araraım sorarım seni.

nereye defne ya hemen moral bozulurmu benimde ikili çok iyi çıkmadı ama boş bunlar adı üstünde tarama daha uzun yol var önümüzde artı bu testlerin ne kadar doğru şekillde yapıldıgı bile belli deil senin vardı daha 3 lüye ışın hanıma gitcektin canını sıkma

MERHABA ARKADAŞLAR...

NASILSINIZ,HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH.SOĞUK BİR YANDAN,YORGUNLUK BİR YANDAN PEK GÖRÜŞEMEZ OLDUK.ARADA SEBEP OLMASADA YAZIN HALİNİZİ HATRINIZI,BEBEKLERİNİZİ,HAREKETLER HİSSEDİLİYORMU,CİCİLER HAZIRLIKLAR YAPILMAYA BAŞLADIMI,AŞERMELER OLUYORMU YAZIN İŞTE HERBİŞEYİ...

bu arada defne çok etkilendi heralde kayboldu ortalıktan,inşallah şu ışın hanımda bakarda temiz der sonucuna,çok meraklanyorum valla.allahım herkesi korusun.

hepinizi tek tek öpüyorum kızlar.

merhaba leon kimsecikler yok uçtu herkes benim perşembeye randevum var önce saglık haberini sonra cinsiyeti merak ediyorum ben hissediyorum dönüyor biyere takılıp kalıyor iyice belli oldu bu hafta daha bişe almadım 6 7 aylık olana kadarda almam heralde kendime almalıyım şişko bi hamile olarak zor oluyo kıyafet yaz olsa bu kadar sorun olmazdı heralde ince pantolon tişört falan idare ederdik annem ameliyat oldu yorucu bi hafta geçirdik ailece herşey sağlık gerisi boşş insan bunu anlıyor

selam kızlar defnenin durumuna üzüldüm inşallah herşey yoluna girer benim de bugün 3lü sonuçlarım çıkmış inşallah sorun yoktur yarın doktora gösteririm

bu arada buluşmuyormuyuz yaaa

çok geçmiş olsun tatlım annene,kendini fazla zorlama ama lütfen ayakta kalmak için.sende iki cansın sonuçta.o dönmeler hafif hafif başladı evet,hatta biyerde duruyormu ne böyle kramp girer gibi oluyo,ama çok güzel ya.
perşembe derken ayın 1 oluyor galiba,hadi bakalım bende bilmiyorum cinsiyet 8 aralıkta benimde,güzel haberlerle gel tatlım.bende 1 pantolon 2 tişört dışında bişe almadım,idare ettiğim kadar dayanıcam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…