Ya bu arada arkadaşlar cinsiyet için neden bukadar geç oldu sizlerin? sizinkileri merakla bekliyorum hergün bakıyorum ama yok.Benimki 12.haftada belli olmuştu.
Ya bu arada arkadaşlar cinsiyet için neden bukadar geç oldu sizlerin? sizinkileri merakla bekliyorum hergün bakıyorum ama yok.Benimki 12.haftada belli olmuştu.
Leon sen geldin,foruma hareket geldi :)
Bebişe ya da kendinize bişeyler alıyo musunuz?Ben hafta sonu kendime lcwden bi hamile pantolunu(kadife) aldım,2 tane de hırka aldım hamileliğin ilerleyen zamanlarında da giyebileceğim gibi.Bebişe daha bişey yok.Eskiden lcw hamile kısmında kısa kot etekler vardı,gözüm hep arıyo ama yok.Keşke geçen sezon alıp koysaymışım kenara.Hamile kot eteği başka nerede bulabiliirim fikri olan var mı?LCWde vardı ama uzundu,belki kısası da çıkar yakında.
mrb canım hamile kot eteği arıyosan c&a ya bak ben aldım gerçekten süper ben gordion daki mağazasında buldum ama...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr aranızda kahvaltı lafı eden yok :))))))))))))))))))))
Canım çok doğru diyosun ama çalışınca ben hiç birşeye yetişemez plan yapamaz oldum.
Çalışan bayanlar nasıl yetişiyorsunuz?Hafta sonu 1 günüm temizlik +market alışverişiyle geçiyor.Diğer gün standart kayınvalide ziyareti bikaç saat,sonrasında alışveriş merkezi ihtiyaçlar,hoop pazar akşamı oldu ancak dinleniyorum.arada bi arkadaş,misafir sürprizi oluyor.Hafta içi işten dönünce de ancak yemek yapabiliyorum,sonrasında 2 gömlek ütüle desen yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi,sürekli uyuz uyuz yatıyorum.
Canım çok doğru diyosun ama çalışınca ben hiç birşeye yetişemez plan yapamaz oldum.
Çalışan bayanlar nasıl yetişiyorsunuz?Hafta sonu 1 günüm temizlik +market alışverişiyle geçiyor.Diğer gün standart kayınvalide ziyareti bikaç saat,sonrasında alışveriş merkezi ihtiyaçlar,hoop pazar akşamı oldu ancak dinleniyorum.arada bi arkadaş,misafir sürprizi oluyor.Hafta içi işten dönünce de ancak yemek yapabiliyorum,sonrasında 2 gömlek ütüle desen yapamıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi,sürekli uyuz uyuz yatıyorum.
ben kahvaltıya her türlü varım leoncumm ama pek vakıt bulamıo arkadaslarrr aslında ztn kahvaltı dedıgın nedırkı iki saat bırlıkte oluruzz büyük bı kayıp degıl bence bı haftada kalsın kayınvalıdenler yada aksam yemege gıdın onlaraa çalısınca her yere yetısmek zor oluoo hele bıde hamıleysen bende öleyım aslında eskı enerjim yok hafta ıcı yemek yapıom ama zorla yanı eskıden severdım yemek yapmayı sonra mıskın mıskın yatıom vallaa eşim bile gıcık oluo erkenden uyumalarımaaa artıkk al sen tası kolaysa bebegı dıom bendeeee:))
Benim devlet hastanesinden yaptırdığım 3lü tarama testim kötü çıktı kızlar,risk yüksekmiş.Moralim çok bozuk,bi süre aranızda olamayacağım,insallah iyi haberlerle dönerim.Hoşçakalın
Benim devlet hastanesinden yaptırdığım 3lü tarama testim kötü çıktı kızlar,risk yüksekmiş.Moralim çok bozuk,bi süre aranızda olamayacağım,insallah iyi haberlerle dönerim.Hoşçakalın
merhaba leon kimsecikler yok uçtu herkes benim perşembeye randevum var önce saglık haberini sonra cinsiyeti merak ediyorum ben hissediyorum dönüyor biyere takılıp kalıyor iyice belli oldu bu hafta daha bişe almadım 6 7 aylık olana kadarda almam heralde kendime almalıyım şişko bi hamile olarak zor oluyo kıyafet yaz olsa bu kadar sorun olmazdı heralde ince pantolon tişört falan idare ederdik annem ameliyat oldu yorucu bi hafta geçirdik ailece herşey sağlık gerisi boşş insan bunu anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?