2012 Ankara mayıs anneleri....

ay ne güzel olur göbikli göbikli buluşsak

valla ben çok keyifle gelirim bulumaya. bir pazar kahvaltısı çok güzel olur.sayıda önemli değil,diğer hangi ankaralı arkadaş isterse buyursun vallahi.

birbirimizede minik hediyeler getiririz,madem kendi bebeğimize alamıyoruz :))))))))))

ay ne güzel olur yaaa sen çalışıyormusun leon

evet canım ben tunalıdayım lazer ve iğneli epilasyon yapıyorum,bir dermatolog yanında çalışıyorum. sende çalışıyosun sanırım.
ancak diğer ankaralı arkadaşlar samimiyet kurmak istemiy sanırım

evet canım ben tunalıdayım lazer ve iğneli epilasyon yapıyorum,bir dermatolog yanında çalışıyorum. sende çalışıyosun sanırım.
ancak diğer ankaralı arkadaşlar samimiyet kurmak istemiy sanırım

evet hayatım ben de çalışıyorum
doğumdan sonra gelelim sana canım istenmeyen tüylerden kurtulmaya

evet hayatım ben de çalışıyorum
doğumdan sonra gelelim sana canım istenmeyen tüylerden kurtulmaya

zaten doğumdan 2-3 ay sonra dönücem işe inşallah.kayınvalidem bakacak bebişe. herzaman yardımcı olmaya hazırım tatlım,süper rahatlık ben kendime yaptım önceden kol altı ve özel bölge artık ağdayla filan derdim yok :)

bugünlük benden bukadar.yarın yine burdayım malum iş var.şimdi dışarda bikaç iş halledicem görüşürüz tatlım.

bende geldim bir kacgün girip cıktımyazma fırsatım olmadıcarşamba doktordaydım bebeişim iyi allaha şükür 2.59cm boyundaydı ikili testti 14kasıma verdi sizler nasılsınız bakalım...

bende geldim bir kacgün girip cıktımyazma fırsatım olmadıcarşamba doktordaydım bebeişim iyi allaha şükür 2.59cm boyundaydı ikili testti 14kasıma verdi sizler nasılsınız bakalım...

vallahi herşey yolunda tatlım senin bebişte büyümüş biraz daha ohh negüzel....

ben 10 kasımda gidicem ikili teste valla son kontrolum 6 ekimdeydi o günden bugüne bebiş ne yapıo bilemiorum meraktayım.

görüşürüz tatlım kolay gelsin

maşallah canım kaç haftalık bugün
ben boyunu posunu bilmiyorum yaaa daha dr söylemişti zaten 7+2ydi son

görüşürüz tatlım kolay gelsin

maşallah canım kaç haftalık bugün
ben boyunu posunu bilmiyorum yaaa daha dr söylemişti zaten 7+2ydi son

benim 9hafta 5günlük bugun allahım hepimizin bebişlerini korusun inş sağlıklı sıhatlı kucaklarımıza alalım inş...

mfalcon sen hangi hastaneye gidiyorsun ben fatihe gidiyorum demet tarafındakine gidiyorum doktorum deniz hanımdı hamile olduğu için izine ayrıldı onun yerine gelen hatice hanıma gidiyorum iyi bir doktor bu hastanede doğum ücreti nekadar oluyor acaba bilgin var mı?

Son düzenleme:

canım bende fatihe gidiyorum aylin hanıma doğum ücretini bi arkadaşımdan 1500 gibi duymuştum ama emin değilim benim özel sigortam var o karşılılayacak büyük ihtimal

ben de en son 8+5 te görmüştüm kuzumu,23 mmdi.Daha 10 günüm var 2li test için

zaman hep akıp gidiyor diyoruz hemde beklenen şeye göre uufff ya hiç geçmiyo diyoruz. ben 10 kasımda gidicem senin ne zaman test. aynı tarih olsaydı tanışır muhabbet ederdik orda

gerçi akrapolde ilk önce hemen tansiyon ve kiloya bakıyolarya benim moral kiloyu görünce dibe vuruyor,konuşacak halde kalmıyor

Bu arada topikteki kalabalıkta bazıları bizim yönteme geçmeye karar vermişler,eee tabi kalabalıkta kimse istediğine ulaşamadı muhabbet çok güzelde,bazıları aynı şehirdekiler telefonları yada faceleri verelim demişler.haklılar vallahi en azından ayrı bir topikte daha çabuk iletişim kurulabiliyo,biz iyi yapmışız yani ankaralı hamişler

Leoncum super yaptin bu topigi acmakla
Bugun kontrol vardi bebisim alti cm olmus ense kalinligi da normal cikti hafta icindede kan sonuclarimi alcam
Ama cinsiyet tahmini yok ters duruyordu minigim

merhaba ,
iyi haberlerle gelemedim ben cumayı cumatesiye bağlayan gece saat 1 gibi kaybettim ben bebeğimi. allah sizin yavrularınıza uzun ömür versin.

merhaba ,
iyi haberlerle gelemedim ben cumayı cumatesiye bağlayan gece saat 1 gibi kaybettim ben bebeğimi. allah sizin yavrularınıza uzun ömür versin.

Canımbu durumda ne denir inan bilemiyorum insallah yeni bir bebekseninmoralini bekletmedendüzeltir

bende ankara hamilesiyim ama benim bebeğim biraz büyük sizlerinkinden abi olcak 29. haftadayım öğrenmek istediklerinizi bildiğim kadarı ile yardımcı olmak isterim Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

merhaba ,

Ben de senin durumunu az önce öbür forumda sormuştum,canım çok geçmiş olsun.İnsallah en kısa zamanda yeni bebeğine sağlıkla kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…