zaman hep akıp gidiyor diyoruz hemde beklenen şeye göre uufff ya hiç geçmiyo diyoruz. ben 10 kasımda gidicem senin ne zaman test. aynı tarih olsaydı tanışır muhabbet ederdik orda
gerçi akrapolde ilk önce hemen tansiyon ve kiloya bakıyolarya benim moral kiloyu görünce dibe vuruyor,konuşacak halde kalmıyor
merhaba ,
iyi haberlerle gelemedim ben cumayı cumatesiye bağlayan gece saat 1 gibi kaybettim ben bebeğimi. allah sizin yavrularınıza uzun ömür versin.
kızlar merhaba bende akropolü düşünüyorum 2 kez randevu aldım ama iptal etmek zorunda kaldık haftaya aldık bakalım umarım bu sefer gidebiliriz birşey soracam 2 li test 70 tl demişsiniz muayene +testmi 70 yoksa muayeneyle 100 mü ben ışın hanıma gidecem nasıl iyi oldugunu duydum bakalım leoncumm bende kiloluyum hemde çok gerçekten kasıyooo dr gitmeden strese giriyorumm
kızlar merhaba bende akropolü düşünüyorum 2 kez randevu aldım ama iptal etmek zorunda kaldık haftaya aldık bakalım umarım bu sefer gidebiliriz birşey soracam 2 li test 70 tl demişsiniz muayene +testmi 70 yoksa muayeneyle 100 mü ben ışın hanıma gidecem nasıl iyi oldugunu duydum bakalım leoncumm bende kiloluyum hemde çok gerçekten kasıyooo dr gitmeden strese giriyorumm
canım geçmiş olsun birgün inşallah allah sana nicin gibi ela gözlü bebekler versin öptüm
Canım ben 31inde gidicem,şimdi olmasa bile ileriki kontrollerin biri mutlaka çakışır,olmazsa çakıştırırız:)
Kilo kısmını da takma,sağlıcakla alalım da yavruları kucağımıza sonra veririz fazla kiloları.
Leoncum super yaptin bu topigi acmakla
Bugun kontrol vardi bebisim alti cm olmus ense kalinligi da normal cikti hafta icindede kan sonuclarimi alcam
Ama cinsiyet tahmini yokters duruyordu minigim
kuzucum herşey yolunda sanırım kandada bişe çıkmaz inşallah,ne güzel bebiş sağlıcakla büyüyor anacığının göbüşünde.ya şu cinsiyet işini çok merak ediyorum,sen bana göre daha erken yaptırdın ikiliyi ben 14. haftanın içinde olucam belki bi umut bana söler doktor.
ne heyecan dimi .... sanki eninde sonunda öğrenmicekmişiz gibi neyse bu acelemiz
ben senden 10 gün sonra gidicem, vallahi bigün çakıştıralım hem bir arkadaş daha akrapole gidecekmiş.güzel olur vallahi kontrolden önce yada sonra keyifle sohbet eder bişeler içer hatttaaaaaaaaaaaaa yeriz...zaten homini gırtlak durumundayım
mfalcon sen hangi hastaneye gidiyorsun ben fatihe gidiyorum demet tarafındakine gidiyorum doktorum deniz hanımdı hamile olduğu için izine ayrıldı onun yerine gelen hatice hanıma gidiyorum iyi bir doktor bu hastanede doğum ücreti nekadar oluyor acaba bilgin var mı?
canım fatıh hastanesı hastane metrosu duragındakımı
kızlar birşey soracam size belki bilgisi olan vardır kızım 4yaşında 2ay önce burnunu carpmıştı şişlik morluk göz altına yaılmıştı morluğu gitti ama göz altında hafif kaldı gitmedi 2ay olmasına rağmen doktora 2gün önce getirdim tekrar hametan verdi göz altına göz hafif sabah akşam sür dedi bu ilac hakkında bir bilgisi olan var mı bu ilacla gecerme bana cevap verirn lütfen korkuyorum öyle kalmasından ...
oo kaynasmıss ankara annelerı valla ne guzel kahvaltı planları falan yapılmıs ne guzelllll bensız olmaz demı ama:)))) benım ablamkadın dogum uzmanı ona gıdıorum ankara hastanesınde herkes akropola gıdıoo belkı bende gecerım oraya cunku ablam ıkı ay sonra mecburı hızmete gıdecek ve kalcam ortadaaa belkı orda devam ederımama esım özele gidelim diyorr bende rısklı bı durum olmadıgıı surece özele gıtme taraftarı degılım devlet hastanelerı daha guvenlırı gelıo bana nedensee
ewt canım oraya gidiyorum ben doktorum deniz hanımdı ama izne ayrıldı onun yerine gelen hatice hanıma gidiyorum...
ay sorma merak ettikçe saklanıyor bıcırık neyse öğreniriz bir ara inş.
benim çok gazım vardı bu sefer doktora gittiğimizde gaz oluncada görüntü sisli gibi oluyor çok birşey anlamadık diyebilirim 6cm olmuş ensesi de 2mm en kalın yerde dedi
kemikler filan çok güzel gelişmiş dedi öyle işte
bi ara ben de mi akrapole gelsem ya herkes orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?