2012 Ankara mayıs anneleri....

Canım ben 31inde gidicem,şimdi olmasa bile ileriki kontrollerin biri mutlaka çakışır,olmazsa çakıştırırız:)
Kilo kısmını da takma,sağlıcakla alalım da yavruları kucağımıza sonra veririz fazla kiloları.

kızlar merhaba bende akropolü düşünüyorum 2 kez randevu aldım ama iptal etmek zorunda kaldık haftaya aldık bakalım umarım bu sefer gidebiliriz birşey soracam 2 li test 70 tl demişsiniz muayene +testmi 70 yoksa muayeneyle 100 mü ben ışın hanıma gidecem nasıl iyi oldugunu duydum bakalım leoncumm bende kiloluyum hemde çok gerçekten kasıyooo dr gitmeden strese giriyorumm

merhaba ,
iyi haberlerle gelemedim ben cumayı cumatesiye bağlayan gece saat 1 gibi kaybettim ben bebeğimi. allah sizin yavrularınıza uzun ömür versin.

canım geçmiş olsun birgün inşallah allah sana nicin gibi ela gözlü bebekler versin öptüm

31in de ben de 2li test için gideceğim Işın Hanıma,bu ilk randevum olacak.Senin bebeğin kaç haftalık? Muayene 30TL,İkili test 40 TL,toplamı 70 TL imiş,ben de telefonla öğrendim.Daha önce nereye gidiyordun kontrollere?

tatlım bana 70 tl dediler. muayene dahil diye biliyorum ben. ayrıca akrapoldende bülent beydende çok çok memnunum. ışın hanıma defne arkadaşımız gidiyor,ama onun içinde iyi şeyler duydum açıkçası. kiloyu takmıyorum valla artık napim hayatımın 1.5 seneside varsın kilolu olsun,tadını çıkaralım boşverrrrrrrr

canım geçmiş olsun birgün inşallah allah sana nicin gibi ela gözlü bebekler versin öptüm

rabbim herşeyin hayırlısını versin arkadaşım,hep böyle dua etmiyormuyuz.inşallah tez zamanda bize müjdeli haber verirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah......sana sabır diliyorum tatlım,allah birdaha yaşatmasın inşallah. kendine çok iyi bak biz hep burdayız.

ben senden 10 gün sonra gidicem, vallahi bigün çakıştıralım hem bir arkadaş daha akrapole gidecekmiş.güzel olur vallahi kontrolden önce yada sonra keyifle sohbet eder bişeler içer hatttaaaaaaaaaaaaa yeriz...zaten homini gırtlak durumundayım

Leoncum super yaptin bu topigi acmakla
Bugun kontrol vardi bebisim alti cm olmus ense kalinligi da normal cikti hafta icindede kan sonuclarimi alcam
Ama cinsiyet tahmini yok ters duruyordu minigim

kuzucum herşey yolunda sanırım kandada bişe çıkmaz inşallah,ne güzel bebiş sağlıcakla büyüyor anacığının göbüşünde.ya şu cinsiyet işini çok merak ediyorum,sen bana göre daha erken yaptırdın ikiliyi ben 14. haftanın içinde olucam belki bi umut bana söler doktor.

ne heyecan dimi .... sanki eninde sonunda öğrenmicekmişiz gibi neyse bu acelemiz

Iyi bir hafta diliyorum ankaralı hamiş dostlarımmmmmmm.

Inşallah herkes iyi ve bebişlerde sağlıklı Varmı bir sorun yada problem .....inşallah yokturda. Hadi bakalım herkese kocaman öpücükler.........

ay sorma merak ettikçe saklanıyor bıcırık neyse öğreniriz bir ara inş.
benim çok gazım vardı bu sefer doktora gittiğimizde gaz oluncada görüntü sisli gibi oluyor çok birşey anlamadık diyebilirim 6cm olmuş ensesi de 2mm en kalın yerde dedi
kemikler filan çok güzel gelişmiş dedi öyle işte

bi ara ben de mi akrapole gelsem ya herkes orda

Ne güzel olurdu valla:)

oo kaynasmıss ankara annelerı valla ne guzel kahvaltı planları falan yapılmıs ne guzelllll bensız olmaz demı ama:)))) benım ablamkadın dogum uzmanı ona gıdıorum ankara hastanesınde herkes akropola gıdıoo belkı bende gecerım oraya cunku ablam ıkı ay sonra mecburı hızmete gıdecek ve kalcam ortadaaa belkı orda devam ederımama esım özele gidelim diyorr bende rısklı bı durum olmadıgıı surece özele gıtme taraftarı degılım devlet hastanelerı daha guvenlırı gelıo bana nedensee

canım fatıh hastanesı hastane metrosu duragındakımı

kızlar birşey soracam size belki bilgisi olan vardır kızım 4yaşında 2ay önce burnunu carpmıştı şişlik morluk göz altına yaılmıştı morluğu gitti ama göz altında hafif kaldı gitmedi 2ay olmasına rağmen doktora 2gün önce getirdim tekrar hametan verdi göz altına göz hafif sabah akşam sür dedi bu ilac hakkında bir bilgisi olan var mı bu ilacla gecerme bana cevap verirn lütfen korkuyorum öyle kalmasından ...

geçmiş olsun hayatım hametanın morluklar üzerinde etkisini bilemiyorum ne yazıkki

ben özeli sadece randevulu oluyor ve hafta sonunda da çalışıyor diye aldım yoksa devlet hastanelerindeki usgler filan daha yeni oluyor bence

gel gel hepimiz orda buluşalım randevularıda aynı güne alalım :))))))))))))

maşallah maşallahh kuzum ya bebişin çok iyi aman nazar değmesin tütüttttüüü maşallah....demek gaz olyı sisli gösteriyor,ben o sabah gaz yapacak herşeyden kaçınıyım bari.teşekkürler bu bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…