2012 Ankara mayıs anneleri....

tatlım ben şimdi dermotolog doktorumuza sordum.hametan bir etki etmez,bence hiçbişe sürmeden beklemeli dedi zamanla kaybolurmuş.ama illaki bişe sürülecekse K vitaminli kremler sürülsün diyor. alika mı bişe dedi ama sen bir eczaneye sor.şimdi dışarı çıktı doktor tekrar soramadım.

tabi canım sensiz olurmu kahvaltı ayıp ediyorsun :))))))))))) valla ben devlet hastanesine gitmiyorum çünkü zırt pırt doktorum değişsin istemiyorum,birde doktorunun doğuma girip girmeyeceği meçhul şansına kim denk gelirse ben doğumdada sürpriz istemiyorum,hem özelde randevumda saatimde belli isteğime göre hem doktorumu her an arayıp herşeyi sorabiliyorum. tek sıkıntı özelde allah esirgesin küvez çok pahalı ama zaten öyle bi durum olursa biz devlete yada hemen gataya götürürüz diye planladık.bide hastanedeki kalabalık beni çok daraltıyor,50 kere doğurmıycam ya sanki varsın buda özel olsun :)))))))

haklısın canım gercekten devlett ılgısız oluo ben ablam orda dıe gıdıorum bıde kendım hemsıreyımm o yuzden yardımcı oluyorlarr

AKUT için: faturalı Turkcell, Vodafone veya Avea hatlardan 2930'a AKUT yazan bir sms mesajı ile Akut'a 5TL bağışta bulunabilirsiniz.

KIZILAY için: 2868'e boş mesaj atarak kızılay'a 5TL bağışta bulunabilirsiniz.

Vanlı vatandaşlarımızın en çok gereksindikleri ihtiyaç maddeleri: içme suyu, çocuk maması, battaniye, kuru gıda, katalıtik soba, kışlık giysiler, bebek bezi. Yardımlarınızı taşıtmak için otobüs firmaları: Bitlis Taç (4441313), Van Gölü (4446565), Best Van (4440065). Lütfen yardım edin ve iletiyi durumlarınızda paylaşın

Zaman sorunum olmasa ben de devlet hastanelerine giderdim.Zekai Tahire bi gitmişliğim var,sadece 5 dakika dayanabildim kalabalığa.Özel olunca bikaç saatte işini bitirebiliyorsun.

Zaman sorunum olmasa ben de devlet hastanelerine giderdim.Zekai Tahire bi gitmişliğim var,sadece 5 dakika dayanabildim kalabalığa.Özel olunca bikaç saatte işini bitirebiliyorsun.

ayyyyyyyyy o cebecideki zekai tahire bende gittim,aman allahım bayılacaktım.......allah yokluğunuda göstermesin oraların ama çok şükürki azcık paramıza güveniyoruzda rahat ediyoruz.

cok teşekkür ederim canım ilgin için ozaman bişe sürmeden bekleyeyim inş en kısa zamanda kaybolur öyle kalmasından cok korkuyorumda

leon1980 acaba senin dediğin krem arnikamıydı gelince bir daha sorarmısın canım bu iyi gelirse bunu alırım şimdiden cok teşekkür ederim canım...

selam arkadaşlar y.mahallede oturuorum. ben zekai tahire gidiyorum dr. baş hekim yardımcısı hiç değişmiyor 2 kez bebeklerimi kaybettim ve orda kürtaj oldum dr. işin ehli çok güvenilir birisi ankara dışından o kadar çok hastası geliyor ki...diğer dr.lar asistan olduğu için değişiyor..hiç özele gitmedim daha bugün 11+0 olduk inş.. hepimiz bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruz..

yenimahallenin neresinde oturuyorsun

bir kere rastgele bi özele gittim bide tahlillerde devlet hastanesine baya doluydu ışın hanım randevu alamadım gitmem gerekli olan zamanlarda diğer dr nurten hanım yoktuya ondan benim 11 hafta bitti canım umarım aksilik olmazda devam ederiz ışın hanıma benim göbek altında biraz yürüyünce ayakta kalınca oturup kalktıktan sonra hamlamış gibi ağrı oluyor zaten kocaman göbeğim var taşıyamıyorum heralde ahhh 9 aylık halimi hayal ediyorum gözlerim kapalı :)

bülent beyi biliyorum benim arkadaşım dogum yaptı hep ona git diyor adam baya iyi şüphem yokda kilo takıntısı var adamın sanki ondan tırsıyorum yoksa şimdiye gitmiştim ona birde çok yoğun bi insan oldugundan tercih etmiyorum

leon1980 acaba senin dediğin krem arnikamıydı gelince bir daha sorarmısın canım bu iyi gelirse bunu alırım şimdiden cok teşekkür ederim canım...

kuzum doktor bugün gelmez daha sanırsam,ama k vitamini içermesi onarıcı olması açısından iyi olabilir demişti.yani eczanede bilir.yada yarını beklicez sormak için kuzum.

kızlar herkes burdaymış yeni gördüm altta herkese selam

bana 72 yi geçmiycez dedi,ben 55 ten 60 ı gördüm şimdiden..valla şimdilik laf etmedi ama kızıyormuş gerçekten,ama bence ii yapıor yoksa bu homini gırtlak halimle bebek değil sadece bana gelecek kilolar,sonra şişko bir anne ayyyyyyyyyyy korkunç. evet çok yogun zaten şimdi arayana şubata filan randevu veriyorlar.

ay canım senin ne kilon varmış sana koydugu üst limitin üstündeyim ben şimdeden amannnn napim bıktım kilo kilo benim arkadaşım çok zayıfdı 7 kilo aldı kız ona bile akşam 8 den sonra bişey yeme demişti ondan sogudum adamdan 50 kiloydu yanlış hatırlamıyorsam

sonuçta sende özel doktora gidiyor sayılırsın tatlım.ama benim bildiğim zekai tahirde doktorun nöbetine denk gelmezse doğuma girmesi yasak,artık kim denk gelirse o yaptırıyo doğumu.benim oraya giden hiçbir arkadaşımın doğumuna doktoru girmedi,hepsininde muayenehanelerine gitmişlerdi ve gireriz sözünü almışlardı ama yasak tabi söylemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…