kızlar birşey soracam size belki bilgisi olan vardır kızım 4yaşında 2ay önce burnunu carpmıştı şişlik morluk göz altına yaılmıştı morluğu gitti ama göz altında hafif kaldı gitmedi 2ay olmasına rağmen doktora 2gün önce getirdim tekrar hametan verdi göz altına göz hafif sabah akşam sür dedi bu ilac hakkında bir bilgisi olan var mı bu ilacla gecerme bana cevap verirn lütfen korkuyorum öyle kalmasından ...
oo kaynasmıss ankara annelerı valla ne guzel kahvaltı planları falan yapılmıs ne guzelllll bensız olmaz demı ama:)))) benım ablamkadın dogum uzmanı ona gıdıorum ankara hastanesınde herkes akropola gıdıoo belkı bende gecerım oraya cunku ablam ıkı ay sonra mecburı hızmete gıdecek ve kalcam ortadaaa belkı orda devam ederımama esım özele gidelim diyorr bende rısklı bı durum olmadıgıı surece özele gıtme taraftarı degılım devlet hastanelerı daha guvenlırı gelıo bana nedensee
tabi canım sensiz olurmu kahvaltı ayıp ediyorsun :))))))))))) valla ben devlet hastanesine gitmiyorum çünkü zırt pırt doktorum değişsin istemiyorum,birde doktorunun doğuma girip girmeyeceği meçhul şansına kim denk gelirse ben doğumdada sürpriz istemiyorum,hem özelde randevumda saatimde belli isteğime göre hem doktorumu her an arayıp herşeyi sorabiliyorum. tek sıkıntı özelde allah esirgesin küvez çok pahalı ama zaten öyle bi durum olursa biz devlete yada hemen gataya götürürüz diye planladık.bide hastanedeki kalabalık beni çok daraltıyor,50 kere doğurmıycam ya sanki varsın buda özel olsun :)))))))
oo kaynasmıss ankara annelerı valla ne guzel kahvaltı planları falan yapılmıs ne guzelllll bensız olmaz demı ama:)))) benım ablamkadın dogum uzmanı ona gıdıorum ankara hastanesınde herkes akropola gıdıoo belkı bende gecerım oraya cunku ablam ıkı ay sonra mecburı hızmete gıdecek ve kalcam ortadaaa belkı orda devam ederımama esım özele gidelim diyorr bende rısklı bı durum olmadıgıı surece özele gıtme taraftarı degılım devlet hastanelerı daha guvenlırı gelıo bana nedensee
Zaman sorunum olmasa ben de devlet hastanelerine giderdim.Zekai Tahire bi gitmişliğim var,sadece 5 dakika dayanabildim kalabalığa.Özel olunca bikaç saatte işini bitirebiliyorsun.
tatlım ben şimdi dermotolog doktorumuza sordum.hametan bir etki etmez,bence hiçbişe sürmeden beklemeli dedi zamanla kaybolurmuş.ama illaki bişe sürülecekse K vitaminli kremler sürülsün diyor. alika mı bişe dedi ama sen bir eczaneye sor.şimdi dışarı çıktı doktor tekrar soramadım.
selam arkadaşlar y.mahallede oturuorum. ben zekai tahire gidiyorum dr. baş hekim yardımcısı hiç değişmiyor 2 kez bebeklerimi kaybettim ve orda kürtaj oldum dr. işin ehli çok güvenilir birisi ankara dışından o kadar çok hastası geliyor ki...diğer dr.lar asistan olduğu için değişiyor..hiç özele gitmedim daha bugün 11+0 olduk inş.. hepimiz bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruz..
yenimahallenin neresinde oturuyorsun
31in de ben de 2li test için gideceğim Işın Hanıma,bu ilk randevum olacak.Senin bebeğin kaç haftalık? Muayene 30TL,İkili test 40 TL,toplamı 70 TL imiş,ben de telefonla öğrendim.Daha önce nereye gidiyordun kontrollere?
tatlım bana 70 tl dediler. muayene dahil diye biliyorum ben. ayrıca akrapoldende bülent beydende çok çok memnunum. ışın hanıma defne arkadaşımız gidiyor,ama onun içinde iyi şeyler duydum açıkçası. kiloyu takmıyorum valla artık napim hayatımın 1.5 seneside varsın kilolu olsun,tadını çıkaralım boşverrrrrrrr
2. durakta.sende mi y.mahalledesin
leon1980 acaba senin dediğin krem arnikamıydı gelince bir daha sorarmısın canım bu iyi gelirse bunu alırım şimdiden cok teşekkür ederim canım...
bülent beyi biliyorum benim arkadaşım dogum yaptı hep ona git diyor adam baya iyi şüphem yokda kilo takıntısı var adamın sanki ondan tırsıyorum yoksa şimdiye gitmiştim ona birde çok yoğun bi insan oldugundan tercih etmiyorum
kızlar herkes burdaymış yeni gördüm altta herkese selam
selam arkadaşlar y.mahallede oturuorum. ben zekai tahire gidiyorum dr. baş hekim yardımcısı hiç değişmiyor 2 kez bebeklerimi kaybettim ve orda kürtaj oldum dr. işin ehli çok güvenilir birisi ankara dışından o kadar çok hastası geliyor ki...diğer dr.lar asistan olduğu için değişiyor..hiç özele gitmedim daha bugün 11+0 olduk inş.. hepimiz bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?