cnm 3 kabağı kabuklarını soyup redeleyip az yağ ile tavada 15 dk pişiriyorsun,soğuduktan sonra süzme yoğurt,biraz ceviz ve 1 kasık kadar mayonezle karıstırıyorsun en üstede dereotu denemeni tavsiye ederim
Valla benimde yeme duzenim yokbenim diyet asılı kaldı, hiç yeme düzenim yok malesef
Bende 2 ay oldu dogum yapali 73-74 arasiyim ilk basta 70 e dusmem lazim boyum 1.70 ama benimde duzensiz beslenmem var baslayim diyorum yapamiyorum bi turlu hep boZuluyor
hoşgeldin arcak benimde beslenmem çok düzensizdi ama kızım şuan 5.ayın içinde birazcık düzen başladı gibi artık ilk zamanlarda ki gibi yapışık değiliz babasıyla da oynuyor ve bende yavaş yavaş da olsa beslenme programı yapabiliyorum önceden tuvalete bile zor gidiyordum yani acele etme bence daha bebişin minnacık =))) benim ki minik dana oldu
kısacası 1 ay bile çok şeyi değiştiriyor ama yinede katıl bize yavaş yavaş o moda girersin
Serhancım şu mesajın moral oldu valla. Pazar günü 3. ayımızı bitiriyoruz ve bizde yapışığız, inşallah düzelir bizimki de.
Yazmadığım günlerde çok saçmasapan beslendim, yazacak yüzüm yoktu, en iyisi hiç yazmamak dedim. Ben pazartesi yine 62 görmeyi umuyorum çünkü bu birkaç günlük beslenmeyle kilo vermiş olamam büyük ihtimalle.
Söz, yarın toplayacağım kendimi :)))))
Oglushummm sen nerelerdesin, merak ettim seni.
dumaaam hele şükür geldin burada birbirimize motive etmek için yazıyoruz. bozsan bile niyeti sen genede yaz. ben geçenlerde iyice saçmalamışım mesala ,mantı falan gibi=))))
bebişin tabiki düzelecek Allahın izniyle 0-3 ay farklı bir dönemmiş. şimdi gireceğiniz dönem çok zevkli yani gazlar yok oluyor ,karşılıklı ilişki başlıyor, artık ağlamak azalıyor gülmeler başlıyor her halleri çok güzel ama gaz yüzünden ağlarken yüreğim acıyordu elimden bir şey gelmiyor bebeğim acı çekiyor diye kendimle kavga ediyordum .hakikaten düzen başlıyor düşün artık ütüm birikmiyor =)))) bebiş artık çevreyle ilgilenmeye başlayınca o kadar da kucak istemiyor ana kucağında yatarken konuşuyoruz karşılıklı çığlıklar falan eskiden ana kucağına yatırdığım an çivi batmış gibi ağlıyordu ama şimdi uyumak için bile yatmak istiyor önceden kucağım dışında bir yerde uyumazdı.
bence de Oglushummm nerelerdesin?
merABAlar nickimi değiştirdim.bu aralar taşınma arifesindeyim ,telaşlı ve heyecanlıym şehir değiştireceğim. 2 çoçukla bakalım nasıl taşınılacak
yani kilolar olduğu gibi duruyor hatta artmış olabilir ,bide simit oldu bende çk fena göbeğime bakmak bile istemiyorum
kendinizi nasıl frenliyorsunuz ,iştahımı yenemiyorum
slm kızlar 4-5 gündür yatılı misafirim vardı,bugün geçirdim
canım çıktı ,benimde diyet harap oldu,umarım almamışımdır,yorgunluktan oturdum habire onlarla yedim....
ahh bu kocişler geçen gün evdeydi yemek yedik sonra bana dönmüş hadi bir güzel tatlı yapsan da yesek deyince benim çikolatalı sufleler konuştu =))) pzt kilo sanırım aynı çıkar.ama bende pes etmiyorum yaza eski halime dönecem arkadaş =)))İnşallah canım ya, bizde gaz değil de azcık kusma problemi oluyor. Beslendikten 2 saat sonra bile burnundan birazcık çıkarabiliyor. O yüzden tedirginim hep.
o da kötü bir şey inşallah bir an önce geçer. benim kızım 1.5 aylıkken öyle kusmuştu çok korkmuştum.ama bir şeyi öğrendim çocukta sorun olmasa bile biz telaşlanacak birşey buluyoruz dünden önceki gün aşımız vardı o gece ateşlendi miniğim, dün bütün günü uyuşuk geçti uyku saati yarım saat erkene çekti ve bütün gece uyudu sürekli kontrol ettim ama bu seferde neden bu kadar uyuyor diye taktım yani işin özü annelik zor işmiş =)))
Hem yeni nickin hemde evin hayırlı olsun o zaman.
Canım bugünden tezi yok derler ya, yavaş yavaş yine başlarsın. Ben şuandan sonra yine dikkat etmeye başlayacağım. Kociş bi poşet çikolata getirmiş azıcık bitter yedim ama tuzağına düşmeyeceğim :)))))) ben güçlüyüm ve yine 55 kilo olacağım. Zaten kaldı 7 kilo.
merABAlar nickimi değiştirdim.bu aralar taşınma arifesindeyim ,telaşlı ve heyecanlıym şehir değiştireceğim. 2 çoçukla bakalım nasıl taşınılacak
yani kilolar olduğu gibi duruyor hatta artmış olabilir ,bide simit oldu bende çk fena göbeğime bakmak bile istemiyorum
kendinizi nasıl frenliyorsunuz ,iştahımı yenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?