2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

bugünki menüm kahvaltı
1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta ve 1 kk tahin helvası(çok kalorili ama süt için yiyorum) ve 3 bardak açık çay.
ara 2 hurma, belki bir meyve
akşam ne piştiyse küçük porsiyon yiyorum(bugün ne pişirecem daha karar vermedim)
yine çay ve meyve faslımız var illa ki akşam ama abartmadan en fazla 1 meyve yiyorum
bol su içmeye çalışıyorum ama ben normalde pek su içmem günde 2 litreyi geçmiyodur anca o kadar içebiliyorum.
pztesi kilo bildirimi yaparım bakalım şimdilik fena gitmiyorum...

Son düzenleme:
bugünün menüsünü yazıyorum
sabah bir dilim ekmek beyaz peynir kahve
kahvaltı yumurta zeytin peynir domates salatalık biber tereyağ bal bir parça tahin helva
ara fındık üzüm
akşam fırında tavuk patates (kocişş evde o yapıyor bende bebişi uyutuyorum)
akşam bir tatlı iyi gider üstüne sakızlı muhallebi =))))

Bugünkü menüm.

Sabah: 1 bardak çay, 1 dilim ekmek ve tahin pekmez (dilim incecik bişeydi)
ara öğün: 1 kase yoğurt
sonra misafirlikte, 1 kurabiye, 1 milföy börek ve 1 kase kısır
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası ve yeşil fasülye, 1 dilim ekmek.

millet neredesiniz yahuu kimseler yok ortalarda motivasyon lazım ayol=))))

bugünün menüsü
sabah 6-7 fındık kuru üzüm kahve elma
kahvaltı haşlanmış yumurta zeytin peynir tereyağ bal az tahin helva 2 dilim ekmek
ara mandalina
ara gofret
akşam 5-6 tavuk kanat yoğurt
birazdan birşeyler çünkü biraz acıktım

kahvaltım
1 simit,yumurta ,peynir,zeytin sekersiz cay
pzt ye az kaldı nerelerdesiniz yahu
zayıflayıp cıtır anne olmak isteyenler nerede acabaaa

Bende 2 ay oldu dogum yapali 73-74 arasiyim ilk basta 70 e dusmem lazim boyum 1.70 ama benimde duzensiz beslenmem var baslayim diyorum yapamiyorum bi turlu hep boZuluyor

kızlar nerelerdesiniz diyeti bıraktınız mı yoksa?

bugünkü menüm
sabah bir parça ekmek kahve (bebiş saçmaladı dün gece 04.30 kalktık =))
kahvaltı yarım simit peynir domates zeytin tereyağ bal çay
ara badem ve mandalina
akşam yağsız makarna ve yoğurt (bu arada yoğurt benim kızım için yaptım çok güzel tutmuş çok mutlu oldum ilk defa yaptım da =)))

Bende 2 ay oldu dogum yapali 73-74 arasiyim ilk basta 70 e dusmem lazim boyum 1.70 ama benimde duzensiz beslenmem var baslayim diyorum yapamiyorum bi turlu hep boZuluyor

hoşgeldin arcak benimde beslenmem çok düzensizdi ama kızım şuan 5.ayın içinde birazcık düzen başladı gibi artık ilk zamanlarda ki gibi yapışık değiliz babasıyla da oynuyor ve bende yavaş yavaş da olsa beslenme programı yapabiliyorum önceden tuvalete bile zor gidiyordum yani acele etme bence daha bebişin minnacık =))) benim ki minik dana oldu
kısacası 1 ay bile çok şeyi değiştiriyor ama yinede katıl bize yavaş yavaş o moda girersin

Serhancım şu mesajın moral oldu valla. Pazar günü 3. ayımızı bitiriyoruz ve bizde yapışığız, inşallah düzelir bizimki de.

Yazmadığım günlerde çok saçmasapan beslendim, yazacak yüzüm yoktu, en iyisi hiç yazmamak dedim. Ben pazartesi yine 62 görmeyi umuyorum çünkü bu birkaç günlük beslenmeyle kilo vermiş olamam büyük ihtimalle.

Söz, yarın toplayacağım kendimi :)))))

Oglushummm sen nerelerdesin, merak ettim seni.

dumaaam hele şükür geldin burada birbirimize motive etmek için yazıyoruz. bozsan bile niyeti sen genede yaz. ben geçenlerde iyice saçmalamışım mesala ,mantı falan gibi=))))
bebişin tabiki düzelecek Allahın izniyle 0-3 ay farklı bir dönemmiş. şimdi gireceğiniz dönem çok zevkli yani gazlar yok oluyor ,karşılıklı ilişki başlıyor, artık ağlamak azalıyor gülmeler başlıyor her halleri çok güzel ama gaz yüzünden ağlarken yüreğim acıyordu elimden bir şey gelmiyor bebeğim acı çekiyor diye kendimle kavga ediyordum .hakikaten düzen başlıyor düşün artık ütüm birikmiyor =)))) bebiş artık çevreyle ilgilenmeye başlayınca o kadar da kucak istemiyor ana kucağında yatarken konuşuyoruz karşılıklı çığlıklar falan eskiden ana kucağına yatırdığım an çivi batmış gibi ağlıyordu ama şimdi uyumak için bile yatmak istiyor önceden kucağım dışında bir yerde uyumazdı.

bence de Oglushummm nerelerdesin?

merABAlar nickimi değiştirdim.bu aralar taşınma arifesindeyim ,telaşlı ve heyecanlıym şehir değiştireceğim. 2 çoçukla bakalım nasıl taşınılacak
yani kilolar olduğu gibi duruyor hatta artmış olabilir ,bide simit oldu bende çk fena göbeğime bakmak bile istemiyorum
kendinizi nasıl frenliyorsunuz ,iştahımı yenemiyorum

slm kızlar 4-5 gündür yatılı misafirim vardı,bugün geçirdim
canım çıktı ,benimde diyet harap oldu,umarım almamışımdır,yorgunluktan oturdum habire onlarla yedim....

İnşallah canım ya, bizde gaz değil de azcık kusma problemi oluyor. Beslendikten 2 saat sonra bile burnundan birazcık çıkarabiliyor. O yüzden tedirginim hep.

Hem yeni nickin hemde evin hayırlı olsun o zaman.

slm kızlar 4-5 gündür yatılı misafirim vardı,bugün geçirdim
canım çıktı ,benimde diyet harap oldu,umarım almamışımdır,yorgunluktan oturdum habire onlarla yedim....

Canım bugünden tezi yok derler ya, yavaş yavaş yine başlarsın. Ben şuandan sonra yine dikkat etmeye başlayacağım. Kociş bi poşet çikolata getirmiş azıcık bitter yedim ama tuzağına düşmeyeceğim :)))))) ben güçlüyüm ve yine 55 kilo olacağım. Zaten kaldı 7 kilo.

ahh bu kocişler geçen gün evdeydi yemek yedik sonra bana dönmüş hadi bir güzel tatlı yapsan da yesek deyince benim çikolatalı sufleler konuştu =))) pzt kilo sanırım aynı çıkar.ama bende pes etmiyorum yaza eski halime dönecem arkadaş =)))

hayırlısı olsun zeynepcer kolayca hallolur inşallah taşınmanız. o simitlere spor gerekiyor =)) ben yaza şortlarımı giymek istiyorum o yüzden simit de gidecek halka da vazgeçmek yokk =)))

benim de bebeğim 5,5 aylık 105 kiloyla doğuma girdim eve geldiğimde 90 kiloydum ve hala aynıyım benim tek hatam geceleri emzirmeye kalktığımda atıştırmak oldu.2 aydır yapmıyorum ama havalar soğuk olduğundan yürüyüşe çıkamıyorum diye evde spor yapıyorum kıyafetlerim daha rahat olmaya başladı sanırım sıkılaştım bide kilo versem 70 e insem çok ama çok mutlu olucam.çevredekilerin sözlerinden de fenalık geldi yani...

kızlarrr günaydın bugün tartılma günü
korkarak cıktım tartıya cünki cok dikkat edemedim diye düsünüyordum
ama sıkı durunn gecen hafta 62.1 , bugün 59.3 oleyyy cok mutluyum
oysa haftasonu biraz gözleme ve mantı kacırmıstım
demek ki kızlar emzirdiğimiz icin azcık dikkat etsek gidiyor bu kilolar
hadi bakalım sizlerden de güzel hbrler duyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…