2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

Wow nerdeyse 3 kilo. Nasil oldu?

eylül annesiyim ben de kilolarımdan dertliyim. 52 ile evlendim 60 la hamile kaldım 80le doğurdum ye ye ki bebek gelişsin lafı şimdi ye ye ki bebişe süt olsuna döndü.şuan 73 kiloyum, geçen ay yemedim bebem bana yapışık durdu:) saat başı memelerime bakıp mızmızlandı 500gr almış sadece bir ayda. hem süt hem kilo nasıl olacak pööfff(( kafamkarışıkk

pardon ya yanlıs yazmısım 60.1di simdi 59.3

eveeeettt bugün kilo bildirim sabah tartıya çıktım aç karnına 66.4 kiloyum geçen hafta 67.5 di kilom. 1 haftada 1 kilo fena değil bence ama 65 i görürüm diye umutlanmıştım.
olsun olsun güzel birkaç aya gidecek bu kilolar yeterince misafir ettim besledim büyüttüm aylarca artık gitsinler dimi ama
bu arada bugünki menümü de yazayım sabah 1 kk peynir,1 yumurta, çeyrek kangalın yarısı sucuk ve 1 kk tahin helvası 3 bardak çay. ekmek olarak hep yarım yufka yiyorum. yufka yiyince daha az hamur yemiş oluyorum eşim almış 60 tane yufka mecburen yiyorum ben de. sizce yarım yufka çok mu? akşam hiç ekmek yemiyorum ama.
ara 2 hurma veya bir meyve
akşam yarım porsiyon et yemeği ve ayran
çay ve bir meyve de yemek sonrası

canım valla ye ki süt olsun lafı çok yanlış bence ben de bunu anlamış bulunuyorum bazı süt yapan şeyler var onun dışında börek,pasta,tatlı,makarna bu gibi şeylerin süte hiç faydası yok. bol bol kış sebzesi marul,dereotu,karnabahar,lahana bunlar hem süt yapıo hem zayıflatıyo bir de elbette bol bol su ben zorla 2 litre kadar içiyorum yemeği azalttım çok şükür sütüm aynı. zaten hiç öyle oluk oluk olmadı ki sütüm yerken de aynıydı.olsun çok şükür yine de.
şimdi veremezsek bu kilolar yerleşecek.
biryerden başlamak lazım...

sağol canım bi deneyeyim zaten ben günde en az 3 lt su içen biriyim yememe biras daha dikkat edeyim bari mesala ekmek ve tatlıdan başlayayım:)).. evet benmde sütüm hiç taşmadı korkuyorum ya kesilirde cimcimeme süt veremezsem dye o yüzden ye babam yee idi

hadi bakalım hoşgeldin o zaman aramıza, bugün bi tartıl haftaya pazartesi kaç gitti yazarsın. ben de geçen hafta katıldım kararlıyım kurtulacağım kilolardan inşallah sonrasında kendimi kocaman bir alışverişle ödüllendireceğim

benim de kesinlikle tatlıdan başlamam gerekiyo çok seviyoruuuuuummmm.ekmeği azalttım ama tatlıyı napıcam bilemiyorum bebeğimi uyutunca aklıma tatlı geliyo hemen

Son düzenleme:
kızlar bu hafta bendn hayır yok....malum misafirim vardı yatılı .....aslında bunun bi mazeret olmamsı lazımdı ama neyse.....
geçen hafta 75.700 düm
bu hafta 75.500

sadece 200 grmcıııııkkkk.............

200 gr,700 gr farketmez azı çoğu yok bu işin böle böle gidicek
evet hamur işi sadece kilo yapıyor süt meyve sebze bizim işimize yarayacak olanlar

Tskler Aktif bi topik olursa gelirim aslinda bend ha cok abur cubur yiyorum bide gelen goden oluyor onardan kalanlar bana kaliyor hep onun yuzunden veremiyorum allahtan almiyorum ama nereye kadar esim dukan diyeti yapiyor oglum var 2.5 yasinda ona ayri yemek bende evde ne varsa takiliyorum kuruyemis cipa filan seviyorum malesef meyveden cok sut yogurtta pek aliskanligim yok biraz slata ve bu tarz seylere yonelsem olacak aslinda ama hep bu misafirler ah ahh

toobe bu mesaj acayip gaz verdi şuan bana .senin adına da çok sevindim. tartıya çıktığında ki mutluluğu hayal edebiliyorum ve bende istiyorum artık 50li kiloları görmeyi=)))))

kızlar ben yine 61.4kg hiç değişiklik yok =(( neyse en azından almamışım
ama bu hafta biraz tuhaf geçti bir gün çok yedim bir gün aç gezdim kızım aşı oldu bu hafta 1.5 gün ateşlendi dengem sarsıldı 38.5 oldu ateşi korktum 2 gece sabaha kadar uyumadım falan yeme dengesi gitti yani bu arada bugün bir yazı okudum maydanoz ile ilgili
16 adet maydanoz sapi
2 yemek kaşığı limon
1/2 su bardağı su bu üçünü robottan geçirip her sabah içiliyormuş 15 gün boyunca ayda 4 kg veriliyormuş (birde 7 gün ara verilerek yapılacakmış) bununl ilgili bilgisi olan var mı? yani mantıklı geldi en nihayetinde maydanoz limon sağlıklı yani ödemler gider herhalde diye düşünüyorum.

menümü yarından itibaren yazacağım

Ne güzel tam ideal olan kadar vermişsin. Haftada 1 kilo en sağlıklı olanı canım.
Yufkanın çok olacağını sanmıyorum, neticede sabah yiyorsun. Bende kahvaltıda tahin, reçel yağda yumurta gibi kalorisi yüksek şeyler yiyorum sonuçta sabah kahvaltısı bu, gün içinde çoktan eritmiş olursun.

Aynen katılıyorum canım.

En azından misafirlerle birlikte kilo almamışsın, buda birşey canım.

Hergün 16 sap maydonoz kullanacaksan, bence biraz çok olur çünkü vücudundaki suyu atarsa sütünü azaltma ihtimali var canım. Ben yapma derim ama en iyisini sen bilirsin.

Bende bu pazartesi tam 62 geldim. Kilo vermiş saymıyorum kendimi, sonuçta geçen hafta içi çok cozuttum. Geçen hafta vermediğim için önümüzdeki pazartesi 60 civarı birşeyler görmeyi umuyorum. Bakalım nasıl olacak, önümüzdeki pazartesi yeni yıl bu arada, inşallah herkes yeni yıla kilo vermenin ve bebişlerimizin sevinciyle girer kızlar.

slm bende 2o12 eylul annesıyımm .. normal dogum yaptımm dogumdann 2 hafta sonraa tam 17 kg verdımm 67 hamıle kalmıstımm 68 olmustumm.. sımdı 2 kg almısımm 7o kgyumm.. evlendıgım zaman 61 dım.. 11 kg daha vermek ıstıyorumm sızler neler yapıosunuzz ?

selammsss kızlar bende geldim eylül annelerinin yeni mekanı burası herhalde hemen konuya gireyim 17 ağustosta 34 haftalıkken erken doğum yaptım hastaneye yatmadan 1 gün önceye kadar afedersiniz kusma problemi yaşadığımdan 8 kilocuk aldım onu bile nasıl aldım şaşırıyorum :) canım kızımla 4 ayı devirdik 5 ten gün alıyoruz yaklaşık 1 aydır da spor +düzenli beslenmeyle 4 kilo verdim.şu an 64 lerde geziyorum hedefim 56;vermem gereken 8 kilo var.haftaya kk da daha çok takılacağım inşallah;çünkü işe başlıyorum.

bu arada beslenmeme gelince sabahları gayet süper yerim hiiç diyet yapmıyor gibi tabi ekmeği abartmamak koşuluyla akşam 17.30 dan sonrada açlık diyetine girmiş gibi olurum :) saat 16.00 civarı metabolizma hızının tavan yaptığı saattir çikolata,pasta börek yiyeceksem o saattte yerim tabi yine abartmamak koşuluyla;ara öğünlerde de mutlaka ceviz kuru üzüm,meyve ne varsa artık evde yerim böyle işte.gazlı içecek kesinlikle yasak yeşilçay günde 1 fincan içiyorum.ballı elma sirkesine 2 gün önce başladım ama günde şimdilik 1 bardak;kızçem sadece anne sütü aldığından kontrollü gidiyorum.1 aydaki kilo alımı gayet iyiydi çok şükür günde 1 saat te e walker yapıyorummm.benden böyle işte şimdi ayrıntılı geçmiş yapayım :)

serhan12,sende kendimi gördüm bende çok kısa sürede 8 kilo vermiştim iradem sayesinde ve kesinlikle diyet uygulamadım sadece yeterli miktarda yedim tabi saatli bir şekilde.bol bol su,yeşilçay içmiştim bide elma sirkesi kullanıyordum.verdiğim kiloyuda uzun bir zaman korudum.sonradan cozuttmuştum.şimdi yine başladım kızım 4 ayınıdoldurdu;inşallah kurtulurum kilolarımdan sizlerde tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…