9 ay boyunca sadece 7 kilo mu aldınız?
ben 17 aldım 77 idim şu anda 69 um kızım 4 aylık ve 3 aydır yerimde sayıyorum yemesem süt olmuyo yiyorum kilo gitmiyo. spor lazım biliyorum ama ona da vakit bulamıyorum çünkü bebeğime yanlız başıma bakıyorum gündüz az uyuyo sürekli yanına olayım istiyo hatta kucağımda olsun istiyo.
nolacak bilmiyorum hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum
canım benim senin kilo fazlan mı var yani 6.5 kg almış ve kız 3kg doğduysa gerisi zaten gitmiştir kafam karıştı ??
kızlar kilom 64 .3 ........
acilen sıkılaşmam lazım ender saraçın 21 günde beden küçülten hareketlerine başladım(bu halsizlikle nasıl olacak bilmiyom ama) işe yararsa paylaşırım
bu arada boyum 165cm
evet canım bende senin gibiyim .7 kiloyu duyunca şok oldum bende 20 kilo aldım .ve daha kötüsü ben haziranda doğum yaptım .yani kızım 6 ayı bitirdi ve ben hala 75 kiloda kaldım .zaten 62 ile hamile kalmıştım 82 ile doğurdum eve geldim 76 olmuştum .ve hala değişen bişey yok .bide bu yürüyüş işini nasıl yapıyosunuz kızlar ya benim kızım ayağımda sallayarak uyuyo ve sürekli ayağımda sallanmak istiyo.yoksa evde bir odam spor aletleri ile dolu benim .ama odanın kapısından içeri giremedim daha.bu arada hiç üzülme canım ben bile 7 ay sonra hala hamileliklerimi giyiyorum.
62.2 an itibariyle 9 gün boyunca 700 gr vermişim
kilon ideal bencenasıl kilo verdin paylaşırsan sevinirim.
ben 38.haftada doğurdum 2.300 bebişimi. millet bebekleri bir standarta bağlı sanıyor herhalde =))) aynı fabrika ürünü sanki =)))))
dün yazamadım bebiş huy değiştiriyor akşam geç uyudu biraz
dünün menüsü
2 ad incir 7-8 fındık ve çekirdekli kuru üzüm su ve tabi bir fincan kahve
kahvaltılık ekmek (domates biber peynir yumurta süt ile hazırladım) 4 dilim yedim biraz abartmışım=))
ara salep yaptım fındıkla birlikte
ara yarım simit
akşam yağsız makarna yoğurt
inşallah canım yaa 3 aydır bir gram bile veremedim umutsuzluğa kapılıyorum bazen, yapıştı resmen kilolar. ama gidecek, eşimle iddiaya girdim kızım 1 yaşına girdiğinde ben 59 un altına düşcem diye şu anda 69 um kızım da 4 aylık yani 8 ayım var bakalım nolacak:18:
hem işe de bu kilolarla başlamak istemiyorum eski fiziğime dönmek istiyorum şimdi gören arkadaşlarım hep aa pek verememişsin yaa diyip beni iyice kamçılıyolar sağolsunlar.
hepberaber zayıflayalım inşallah
selam kızlar nasıl gidiyor bende irade sıfır çok kızıyorum kendime bugün yemeyeceğim diyorum kendime sonraaaa neyse oraya hiç girmiyim neyse benim asıl söyleyeceğim karatay diyeti topiğine bakayım dedim emziren annelerde var orada sizce karatay diyeti nasıl olur aklıma yatıyor aslında sadece emziren anneler meyveyi biraz daha fazla tüketebilirlermiş aslında glisemik indeksi yüksek gıdalar yasak bu diyette ama bizim durumumuz özel olduğu için yiyebilirmişiz izin varmış yani sizce nasıl onu uygulamak istiyorum aslında sizlerede danışayım dedim
emziren anneleriçin olan diyetlre baktım kafam götürmedi ya en iyisi aburcubur yememek porsiyonları küçültmek süt yapıcı şeyleri ölçülü yemek YARIN KİLO BİLDİRİMİ :)
.merhaba kızlar ilk ben yazacam galiba kime yok çünkü sabah kalkar kalkmaz tartıldım her şey yerli yerinde 61.4 geliyorum =(( yinede moral bozmak yok yola devam
neyse dünkü menü yazıyorum
sabah nesfit kahve
kahvaltı bir parça peynirli gözleme
ara elma havuç
ara fındık kuru üzüm
akşam bulgur pilavı yoğurt bir dilim ekmek menü ile oynasam verecem de bu seferde sütüm biter diye korkuyorum çünkü bıcırı memeden kesmek çok zor adeta yapışık yaşıyoruz bide kıyamam dur bakalım daha 1.hafta
benim bebeğim 3500 doğdu onu bile beğenmiyolar. gerine gerine benimkiler hep 4000-4500 doğardı böööle kolları bacakları boğum boğum olurdu falandı filandı diye anlatıyolar,illa ki ezecek bir laf buluyolar. valla 6 kilo doğurdum deseniz benimki 7500 doğmuştu derler
hamd olsun sağlık en büyük nimet...
Slm arkadaşlar, gebelikte 14 kilo aldım ve 9 kilo verdim ama şimdi sanki geri alıyorum gibi. Süt olsun diye dikkat etmiyorum çünkü hemen sütüm bitiyor. Oğlum 4,5 aylık oldu ama bende tık yok
cnm bol su içiyorum en az 2 lt,bi de abur cubur tatlı yemiyorum
cok cnm isterse meyve,nesfit ya da 1-2 bisküvi bide bebiş huysuz aksama kadar cok yoruyor pek oturmuyorum
evet canım bende senin gibiyim .7 kiloyu duyunca şok oldum bende 20 kilo aldım .ve daha kötüsü ben haziranda doğum yaptım .yani kızım 6 ayı bitirdi ve ben hala 75 kiloda kaldım .zaten 62 ile hamile kalmıştım 82 ile doğurdum eve geldim 76 olmuştum .ve hala değişen bişey yok .bide bu yürüyüş işini nasıl yapıyosunuz kızlar ya benim kızım ayağımda sallayarak uyuyo ve sürekli ayağımda sallanmak istiyo.yoksa evde bir odam spor aletleri ile dolu benim .ama odanın kapısından içeri giremedim daha.bu arada hiç üzülme canım ben bile 7 ay sonra hala hamileliklerimi giyiyorum.
sütüm bitimce oğlum memeyi bırakıp ağlıyor. Sıkınca süt gelmiyor
Canim benimde oyleydi emzirdikten sonra 5-10dk kadar sagdim emzirdigim gogsumu. Bu teknik tavsiye edilen ve ise yarayan bir teknik. Bu sekilde yaparsan vucut sut uretimine gecicek ve daha cok sutun olucak insallah.
inşallah daha acele yok yavaş yavaş vereceğime inanıyorum böyle olmaz çünkü alışmışım 36 bedene bu halim çok fazla geliyor bana.eşim gerek yok böyle iyisin 52 iken çok zayıfsın ,ama tabi sen bilirsin diyor ama bana hiç iyi gibi görünmüyor kendimi hantal hissediyorum hamilelik öncesi resimlere bakıp gaza geliyorum =)))Bi arkadaşıma 8 haftalıkken hamile olduğumu söyledim, bana hemen boyu ne kadarmış dedi. Ne takıntılı insanlar varmış ya. Cinsiyet takıntısını da hamileliğimde öğrendim. Allah böyle şeylerle insanlara laf sokanlara akıl fikir versin.
Standart :))))
haklısın Dumaaam aynen bence de, ya öyle bir şey ki Allah eli ayağı düzgün beyni düzgün her şey yerli yerinde bebek nasip ediyor, düşün bir çok insan sahip olabilmek için neler yapıyor. ben anlamıyorum, hala neyin peşindesin be insan
Serhan benim oğlanda dün her zamankinden daha geç uyudu. Sanırım seninkide 3-4 ay civarıydı dimi. Annem artık büyüdükleri içindir dedi. Yine erken aslında uyuduğu saat ama her zamankine göre 2 saat rotar yaptı bebiş :))
benimki de 4 ay bitti teyzesi artık 5 den gün alıyor. doğrudur annenin söylediği, sanırım düzen beklemek için çok erken aman neyse bir şekilde uyusunlar da fıstıklar =)))
Bende arkadaşlara göre "olduğum kilodan daha çok gösteriyormuşum". Neyseki ben göremiyorum daha çok gösterdiğimi :)))))))))))))
Karatay'ı hamile kalmadan önce denedim. Ama bana yaramadı, çünkü öğün araları en az 4 saat olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam. E zaten bebişlerden fırsat buldukça yemek yiyoruz. Birde ne zaman süt sağdığımı, bebişi ne zaman doyurduğumu, ne zaman uyuduğunu aklımda zor tutuyorum, ne zaman yemek yediğimi tutamam.
Bence en doğrusu, herşeyden azar azar yemek olur emzirme döneminde. Bebişler hiç birşeyden mahrum kalmasın, bizde istediğimiz yiyerek moralimizi yüksek tutalım.
.
Daha verirsin canım, daha yeni başladın.
moralimi tabiki bozmuycam keşkeher 9 gün için 700 gr vermiş olsam dumaam beni gececeksin masallah sana yeni hedefim 38 beden:)
inşallah daha acele yok yavaş yavaş vereceğime inanıyorum böyle olmaz çünkü alışmışım 36 bedene bu halim çok fazla geliyor bana.eşim gerek yok böyle iyisin 52 iken çok zayıfsın ,ama tabi sen bilirsin diyor ama bana hiç iyi gibi görünmüyor kendimi hantal hissediyorum hamilelik öncesi resimlere bakıp gaza geliyorum =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?