2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

cnm diyet listeni paylasır mısın?

dünkü menüm
sabah 1 poaca,yumurta,zeytin
ara 1 muz
öğlen köfte,patates(fırında pismiş)
ara:1 avuc fındık
aksam:3 kasık pilav,salata,tavuk
ara:1 küçük dilim kıbrıs pastası
misafir var diye ancak bu kadar oldu
pasta cörekleri buzluğa attım kaldırdım gözümün önünden
3 lt su vardı bide

Son düzenleme:
bu hafta hep misafir geliyor haliyle pasta börek hava da ucuyor
dikkat ediyorum ama kacırıyorum
cnm bol su iç,plates yapabilirsin
benimde eliptik bisikletim var cok işe yarıyor
kosu bandı yerine düsünebilirsin
ya valla ben hiç hamur işi yemiyorum sabah bir parça ekmek dışında ama yine de çok az gitti bu hafta daha sadece 200 gramcık verebildim çok da kısarsam hep süt azalır korkum var ki biraz azaldı da sanki bilmiyorum ya da bana öle geliyo...
eliptik bisikleti de senden duydum canım baktım netten çok işlevi var ama daha çok bacak kaslarına yönelik koşu veya yürüyüş total inceltir o bisikletler daha çok sıkılaşmak için tercih edilebilir dirence karşı çalışılırsa. o da lazım olacak tabii ki ama ilk etapta şu fazla yağların gitmesi lazım.
sen nasıl bir faydasını gördün eliptik bisikletin canım önemli olan tecrübe paylaşırsan belki ben de faydalanırım.
canım keşke bebişime bakacak biri olsa en çok dışarda koşmak istiyorum çünkü açık havada koşmak oksijenasyondan dolayı daha çok yağ yaktırır. ama işte tekim öyle bir şansım yok maalesef.

haklısın canım süt biraz da çocuğun emmesiyle alakalı benim yaramaz kızım hep mıy mıy emiyo ayakta gezdire gezdire emziriyorum etrafı izlemekten emmiyo çoğu zaman. vala öyle ya da böyle çok kararlıyım gidecek bu kilolar...

Son düzenleme:
bu arada dünki menüm
kahvaltı 1 kk labne peynir
1 kk tahin helva
1 yumurta
2 bardak çay
yarım yufka

öğle
2 yk nohut yemeği
2 yk bulgur pilavı(çok aç değildim azıcık yedim)

ara 2 hurma

akşam 1 ızgara alabalık(çok iri değildi balık)
az yağlı roka salata
çok küçük bir dilim ekmek(balık ekmeksiz gitmiyo malum:))
2 bardak çay
1 mandalina
gün içinde toplam 2 litre su içmişimdir daha fazla içemiyorum maalasef...

dünkü menümü yazmayı unuttum çok yorgundum bıcırımla yürüyüş yaptık sabah kalktığımda da yatak odamı temizledim akşam da minik danamın yanına uzanmıştım ki yatış o yatış=)))
bugün ki menü
sabah 1 incir kahve
kahvaltı bir parça gözleme yufkadan zeytin bir dilim ekmek tereyağ bal ve helva
ara mandalina
akşam yoğurt bir dilim ekmek lahana sarması (annem yapmış)
bu arada bugün ki aktivite de aşağı katı temizledik annem geldi cam kapı balkon mis gibi oldu ev=)))
şimdi ütü zamanı çok yoruldum bennnnnnnn

sarioğlan-karakız
eliptik bisiklet cnm tüm vücudu calıstırıyor
ayakta yapıyorsun,kondisyon bisikleti gibi diil
diyetle yaparsan ciddi anlamda zayıflamaya yardımcı oluyor
cok kalori yaktırıyor
şöyle anlatayım kosu bandıyla 1 saat yürüyüp
eliptik bisikletle 25 dk calısınca aynı kaloriyi yakıyorsun
hem eğlenceli hem yer kaplamıyor hem de (en önemlisi bence) gürültü yapmıyor
kız kardesim kullanamıyor bu sebepten yürüyüs bandını
benim tecrübelerim böle cnm umarım yardımcı oldum

Kızlar sanırım boğaz enfeksiyonu geçirmek üzereyim. Boğazım acıyor. Oğluş sadece anne sütü alıyor. Tavsiyelerinize acil ihtiyacım var.
Portakal bebişe gaz yaptığı için yiyemiyorum maalesef. Onun dışında ne yapmalıyım sizce?

bencede buzluğa kaldırarak en iyisini yapmışsın.....bende gözümün önümde olursa bazı şeyler gele gide hüpletiyrm....

oooooo sen temizlikle baya kalori yakmışsındır canım...güle güle oturun mis gibi evinizde...

çok geçmiş olsun.....
canım nane kaynat bir bardak falan olsun..ılımaya bırak gece yatmadan onunla gargara yap....
ıhlamur adaçayı zencefil kaynatıp bol limonla içebilirsin,içinede biraz bal......
ooooooooooooooohhhhhhhhhh mis gibei..umarım en kısa zamnada iyileşirsinnn

merhaba hanımlarr... valla hepinizin menülerde enfess harikasınız galiba müthiş kilolar vereceğiz..
bugünkü menüm uyanır uyanmaz bitki çayımı içtim
sabah:2 haşhaşlı nokul
peynir zeytin 2 fincan siyah çay
hmm birde avuç içi kadar menemenn
ara:1 ayva
1 galeta
öğlen: zeytinyağlı kabak yemeği 1 porsiyonn
akşam: az makarna
çook az sucuklu yumurta
bol salata
1 bardak kola
pazartesi dimi bacılar kilo bildirim günüü ayy inşallah zayıflamış oluruzzz
canım izin vermiyoo yarımşar saat uyuyoo o ara yapıyorum zumbayı yürüyüşe gelincede Efe beyi bindiriyorum arabasınaa sırtımdan ter akıyoo yürüyecem diye birde arabası olunca paşamın baya zorluyoo ama süper oluyoo

canım menün süper ama sadece kola olmamış....1 barda-k kolada 25 tane küp şeker var tatlım...
olsun yarımşar saattte olsa bişeyler yapıyosun....
evet pazartesi canımmm kilo bildirimi.....umarım dilediğin gibi olur....
bizim burası çok soğuk oluyo eve tıkılı kalıyrz kızımla...evde bari lesslie ile 5 mil yürüsem hiç fena olmuycak....

kızlar bedn bugün çok saçma beslendim...hiç öğle yemeği yiyemiyrm ben yaaa,kızım çok cadı birtürlü vakit bulup hazırlayamıyrm kendime yemek...hep memede buarada birkaç gündürde acayip huysyz...neyse menümü yazayımmmaslında yazmasam iii ama....
sabah:2 dilim light ekmek
1 yumurta
peynir,bal,pekmez...
1 bardak rezene çayı

ara:1 elma
1tulumba tatlısı(napayım görünce dayanamıyrm

ara:1 bardak süt
2 adet yulaflı biskuvi
2 adet hurma

akşam:malesef kahvaltı yapmak zorunda kaldık Beren in yüzünden

şimdiye kadar 3.5 litre suuuuu::::::::::::::::::::

malesef yine spor yok......

canım geçmiş olsun dün bende nezle gibi oldum elim kolum düştü Allah tan eşim geldi kızı uyuttu bende yattım bence ballı süt boğaza iyi gelir içine biraz tarçın dök eşimin boğazı kışın çok hastalanır ilaç almayı sevmez bende bu yöntemle iyileştiriyorum süt ılık olsun ama soğuk ve sıcak zarar verir

en azından arabasına biniyormuş paşa benim cadı arabasına binmiyor kucakta sadece uyunca koyabiliyorum yoksa sokakta etini kesiyorlar gibi bağrıyor cadıı =))) ama terleme işi güzel oluyor hakikaten ve bu arada ben güçlendim yahu kollarım da pazılar oluştu

üzme kendini bazen bebişler yüzünden öyle oluyor bu arada tulumba tatlısı bir tane yemişsin zaten menün zayıf olmuş zarar yok bence =))

günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebeleri::))
ya kızlar buraya yazmıştım zayıflayacam diye ama ( az yiyim dedikçe cozuttum yedimm (( var mı benim gibi az yiyim dedikçe aklına yemek gelen ?? ne yapıyorsunuz bu durumda?
yakında doğum kiloma ulaşacağım yardımmmmmm

Sağolun kızlar, deneyeceğim birazdan ikisini de.

sağol canım tabii ki oldun ben de araştırdım biraz ama vazgeçtim şimdilik diyetle gidiyorum zaten baharda yürüyüşe başlayacağım bebeği 1 saat kayınvalideme bırakabilirim zaten oraya kadar yürümek bile spor olur bana.hem o zamana kadar ek gıdaya geçmiş olur kızım sorun olmaz emzirme filan. ama diyetle istediğim kadar veremezsem almayı düşünüyorum. bir de işe başlarsam orda da spor yapma imkanım olur ben fizyoterapistim kocaman bir rehabilitasyon salonumuz var hastanede, orda koşu bandı da var kondisyon bisikleti de var sıkılaşmak için gerekli malzemeler de. öğlen arası 30 dk bile çalışsam yeter heralde.o yüzden şimdilik ertelemeye karar verdim çok teşekkür ederim sana da canım tecrübe önemli çünkü..

canım bir kere eve abur cubur almayacaksın alıyosan da gözünün önünden kaldıracaksın
ikincisi pasta börek tatlı yapmayacaksın çünkü yapınca ister istemez yiyo insan
canın çok tatlı isterse azıcık sütlü tatlı yapıp yersin o kadardan birşey olmaz.
bir de bir öğün biraz kaçırdın diyelim mutlaka diğer öğün kısacaksın
bunlar benim tavsiyelerim dene bak işe yarıyor.

canım bu gibi durumlarda babamın iksiri işe yarıyor gerçekten. iksir dediğim ballı limon iki çay kaşığı süzme bala yarım limonu iyice sık güzelce karıştır ılık olmasına dikkat et ama. bunu günde 2-3 defa yapıp iç cidden iyi geliyo. çok geçmiş olsun canım.

dün diyetisyene gittim 2.seans.15 günde 1 kilo 200 gr vermişim devede kulak bile değil...moralim bozuldu canım sıkıldı..ama diyetisyenin demesine göre 2 aylık bebeğin var daha fazla vermek istersen sütün kesilir dedi.zaten mama taviyesiyle süt devam ediyoruz iyice azalır diye korkuyorum Allah korusun.ama bu halimle de öyle mutsuzumkii

aynen.evde oluncaa yeniyo.ben de ilk zamanlar eşime abur cubur ne varsa al getir diyodum o da getiriyodu garibim.hepsini yiyodum 1 torba bisküvi çikolata dondurma ne ararsan var.ayrıca pastaneden supangleler bilmem neler..15 gün evvel dur dedim artık eve almayalım.almıyoruz artık.diyetisyenede gidiyorum.he ne farketti,sadece 1 kilom gitmiş..aslında diyorum yesemde aynı yemesemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…