bayanlar bende şikayetçiyim kilolarımdan 49 la hamile kaldım 62 kadar çıktım şimdi 58 kiloyum en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim diyeceksiniz kilonda bişi yok niye gittin .. göbegim sarktı kalçam genişledi ve kiyafetlerime girememekten bıktım !!diyetisyen diyeti yazdı gönderdi 2 hafta uygulayacagım işallah zayıflarım isterseniz sizlede paylaşırım
ya valla ben hiç hamur işi yemiyorum sabah bir parça ekmek dışında ama yine de çok az gitti bu hafta daha sadece 200 gramcık verebildim çok da kısarsam hep süt azalır korkum var ki biraz azaldı da sanki bilmiyorum ya da bana öle geliyo...bu hafta hep misafir geliyor haliyle pasta börek hava da ucuyor
dikkat ediyorum ama kacırıyorum
cnm bol su iç,plates yapabilirsin
benimde eliptik bisikletim var cok işe yarıyor
kosu bandı yerine düsünebilirsin
canım keşke bebişime bakacak biri olsa en çok dışarda koşmak istiyorum çünkü açık havada koşmak oksijenasyondan dolayı daha çok yağ yaktırır. ama işte tekim öyle bir şansım yok maalesef.valla bende var koşu bandı ama yatıyor kendisi şuan =))) canım ben dışarıda yürüyüş yapıyorum hemde fıstık hava alıyor gerçi hava güzelken çıkabiliyorum. evdeyken de ana kucağına yatırıyorum hızlı bir müzik karşısında step yapıyorum kızımın çok hoşuna gidiyor. sütün azalmaz sen sürekli bunu düşünme emdikçe oluyor süt.
haklısın canım süt biraz da çocuğun emmesiyle alakalı benim yaramaz kızım hep mıy mıy emiyo ayakta gezdire gezdire emziriyorum etrafı izlemekten emmiyo çoğu zaman. vala öyle ya da böyle çok kararlıyım gidecek bu kilolar...Spor yapmaya hiç halim kalmıyor benim, ama evde bol bol hareket etmeye çalışıyorum. Koşu bandımı hamile kaldığımı öğrendiğimdde almıştım dışarıda yürüyüş yapamam diye ama anca 5-6 sefer kullanmışımdır, kendisi çocuk odasında bazen çamaşır askılığı olarak kullanılıyor. Birde ablam kondisyon bisikleti göndermişti onu daha kurmadım bile.
Azimliysen kullanırım diyorsan al canım ama genelde evde bi köşede durup tozları üzerlerine çekiyorlar :)))
Sütün azalır diye korkma, stres sütün en büyük düşmanı canım.
bencede buzluğa kaldırarak en iyisini yapmışsın.....bende gözümün önümde olursa bazı şeyler gele gide hüpletiyrm....cnm diyet listeni paylasır mısın?
dünkü menüm
sabah 1 poaca,yumurta,zeytin
ara 1 muz
öğlen köfte,patates(fırında pismiş)
ara:1 avuc fındık
aksam:3 kasık pilav,salata,tavuk
ara:1 küçük dilim kıbrıs pastası
misafir var diye ancak bu kadar oldu
pasta cörekleri buzluğa attım kaldırdım gözümün önünden
3 lt su vardı bide
oooooo sen temizlikle baya kalori yakmışsındır canım...güle güle oturun mis gibi evinizde...dünkü menümü yazmayı unuttum çok yorgundum bıcırımla yürüyüş yaptık sabah kalktığımda da yatak odamı temizledim akşam da minik danamın yanına uzanmıştım ki yatış o yatış=)))
bugün ki menü
sabah 1 incir kahve
kahvaltı bir parça gözleme yufkadan zeytin bir dilim ekmek tereyağ bal ve helva
ara mandalina
akşam yoğurt bir dilim ekmek lahana sarması (annem yapmış)
bu arada bugün ki aktivite de aşağı katı temizledik annem geldi cam kapı balkon mis gibi oldu ev=)))
şimdi ütü zamanı çok yoruldum bennnnnnnn
Kızlar sanırım boğaz enfeksiyonu geçirmek üzereyim. Boğazım acıyor. Oğluş sadece anne sütü alıyor. Tavsiyelerinize acil ihtiyacım var.
Portakal bebişe gaz yaptığı için yiyemiyorum maalesef. Onun dışında ne yapmalıyım sizce?
canım izin vermiyoo yarımşar saat uyuyoo o ara yapıyorum zumbayı yürüyüşe gelincede Efe beyi bindiriyorum arabasınaa sırtımdan ter akıyoo yürüyecem diye birde arabası olunca paşamın baya zorluyoo ama süper oluyoosibel canım yaaa ben kısmandım şimdi seni.......
Efe oğlan izin veriyomu sana spor yapman için????
benim cadı malesef hep kucağımda olduğu için spor yapmaya fırsat bulamıyrm....
maşallah canım yaaaa 1 saat yürüyüş....20 dk zzumbaaa...bende istiyrmmmmmm
merhaba hanımlarr... valla hepinizin menülerde enfess harikasınız galiba müthiş kilolar vereceğiz..
bugünkü menüm uyanır uyanmaz bitki çayımı içtim
sabah:2 haşhaşlı nokul
peynir zeytin 2 fincan siyah çay
hmm birde avuç içi kadar menemenn
ara:1 ayva
1 galeta
öğlen: zeytinyağlı kabak yemeği 1 porsiyonn
akşam: az makarna
çook az sucuklu yumurta
bol salata
1 bardak kola
pazartesi dimi bacılar kilo bildirim günüü ayy inşallah zayıflamış oluruzzz
canım izin vermiyoo yarımşar saat uyuyoo o ara yapıyorum zumbayı yürüyüşe gelincede Efe beyi bindiriyorum arabasınaa sırtımdan ter akıyoo yürüyecem diye birde arabası olunca paşamın baya zorluyoo ama süper oluyoo
Kızlar sanırım boğaz enfeksiyonu geçirmek üzereyim. Boğazım acıyor. Oğluş sadece anne sütü alıyor. Tavsiyelerinize acil ihtiyacım var.
Portakal bebişe gaz yaptığı için yiyemiyorum maalesef. Onun dışında ne yapmalıyım sizce?
merhaba hanımlarr... valla hepinizin menülerde enfess harikasınız galiba müthiş kilolar vereceğiz..
bugünkü menüm uyanır uyanmaz bitki çayımı içtim
sabah:2 haşhaşlı nokul
peynir zeytin 2 fincan siyah çay
hmm birde avuç içi kadar menemenn
ara:1 ayva
1 galeta
öğlen: zeytinyağlı kabak yemeği 1 porsiyonn
akşam: az makarna
çook az sucuklu yumurta
bol salata
1 bardak kola
pazartesi dimi bacılar kilo bildirim günüü ayy inşallah zayıflamış oluruzzz
canım izin vermiyoo yarımşar saat uyuyoo o ara yapıyorum zumbayı yürüyüşe gelincede Efe beyi bindiriyorum arabasınaa sırtımdan ter akıyoo yürüyecem diye birde arabası olunca paşamın baya zorluyoo ama süper oluyoo
kızlar bedn bugün çok saçma beslendim...hiç öğle yemeği yiyemiyrm ben yaaa,kızım çok cadı birtürlü vakit bulup hazırlayamıyrm kendime yemek...hep memede buarada birkaç gündürde acayip huysyz...neyse menümü yazayımmmaslında yazmasam iii ama....
sabah:2 dilim light ekmek
1 yumurta
peynir,bal,pekmez...
1 bardak rezene çayı
ara:1 elma
1tulumba tatlısı(napayım görünce dayanamıyrm
ara:1 bardak süt
2 adet yulaflı biskuvi
2 adet hurma
akşam:malesef kahvaltı yapmak zorunda kaldık Beren in yüzünden
şimdiye kadar 3.5 litre suuuuu::::::::::::::::::::
malesef yine spor yok......
bencede buzluğa kaldırarak en iyisini yapmışsın.....bende gözümün önümde olursa bazı şeyler gele gide hüpletiyrm....
oooooo sen temizlikle baya kalori yakmışsındır canım...güle güle oturun mis gibi evinizde...
çok geçmiş olsun.....
canım nane kaynat bir bardak falan olsun..ılımaya bırak gece yatmadan onunla gargara yap....
ıhlamur adaçayı zencefil kaynatıp bol limonla içebilirsin,içinede biraz bal......
ooooooooooooooohhhhhhhhhh mis gibei..umarım en kısa zamnada iyileşirsinnn
canım geçmiş olsun dün bende nezle gibi oldum elim kolum düştü Allah tan eşim geldi kızı uyuttu bende yattım bence ballı süt boğaza iyi gelir içine biraz tarçın dök eşimin boğazı kışın çok hastalanır ilaç almayı sevmez bende bu yöntemle iyileştiriyorum süt ılık olsun ama soğuk ve sıcak zarar verir
sarioğlan-karakız
eliptik bisiklet cnm tüm vücudu calıstırıyor
ayakta yapıyorsun,kondisyon bisikleti gibi diil
diyetle yaparsan ciddi anlamda zayıflamaya yardımcı oluyor
cok kalori yaktırıyor
şöyle anlatayım kosu bandıyla 1 saat yürüyüp
eliptik bisikletle 25 dk calısınca aynı kaloriyi yakıyorsun
hem eğlenceli hem yer kaplamıyor hem de (en önemlisi bence) gürültü yapmıyor
kız kardesim kullanamıyor bu sebepten yürüyüs bandını
benim tecrübelerim böle cnm umarım yardımcı oldum
günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebeleri::))
ya kızlar buraya yazmıştım zayıflayacam diye ama( az yiyim dedikçe cozuttum yedimm (( var mı benim gibi az yiyim dedikçe aklına yemek gelen ?? ne yapıyorsunuz bu durumda?
yakında doğum kiloma ulaşacağım yardımmmmmm
canım bir kere eve abur cubur almayacaksın alıyosan da gözünün önünden kaldıracaksın
ikincisi pasta börek tatlı yapmayacaksın çünkü yapınca ister istemez yiyo insan
canın çok tatlı isterse azıcık sütlü tatlı yapıp yersin o kadardan birşey olmaz.
bir de bir öğün biraz kaçırdın diyelim mutlaka diğer öğün kısacaksın
bunlar benim tavsiyelerim dene bak işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?