2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

bence önemli olan verebiliyor olmak 1.2kg da az değil yani bu kadar patatesi alıp 24 saat taşıdığını düşün elinde o zaman az bir kilo vermediğini anlarsın. diyet yaparken 100 gr bile vermek değerlidir. çünkü almak kadar vermek de zor. birde şöyle düşün haftada 600gr vermişsin gayet güzel. hızlı kilo vermek zaten yanlış ,kaldı ki bizler emziriyoruz.o yüzden moralini bozma arkadaşım (ortak sorun) hepimiz özledik eski hallerimizi ancak şuan bebişler önemli yavaş yavaş gidecek onun için buradayız ve kurtulacağız kilolardan vazgeçmek yok=))

kimseler yok bugün neredesiniz kızlar hani menüler

dünki menüm
sabah kahve nesfit
kahvaltı bir parça peynirli gözleme zeytin tereyağ bal helva
ara muz mandalina
ara 2 ad incir
akşam döner
akşam çikoltalı gofret =)))

bugün ki menüm
sabah kahve 1 ad incir
kahvaltı yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin tereyağ bal bir parça tahin helva
ara mandalina 3 ad galeta
ara 1 avuç badem
akşam fırında tavuk patates

menüler iyide kilolar yavaş gidiyor=))) ama bugün öğlen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 1.5lt suyun üstüne 61.4 geldim sevindim normalde sabah aç karnına 61.2 geliyordum bakalım yılın son günü kaç gelecem ?

ben de 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime bu sabah tartıldım 800 gram vermişim.ilk bakışta insan beğenmiyo ama bi yerden başlamış olmak güzel bu 800 gramlar 2-3 ay sonra baktığımda 5-6 kilo olacak toplamda :) bunu hayal ederek devam ediyorum hatta rüyalarıma giriyo kendimi aynanın önünde üzerimde 36 beden beyaz bir elbiseyle kendimi izlerken görüyorum...2 gündür de aklıma başka bişey takılıyo kilo vermemi kullandığım doğum kontrol hapı yavaşlatıyo olabilir mi? böyle düşünen varmı?bu arada kızım 6 aylık...

yarında itibaren tartılıyorum ve günlük menümü yazacağım( beniim mızmızdan fırsat olursa) bakalım nasıl bi sonuçla karşılacam bir hafta sonunda .. yoksa olmuyor anacımmmm:)))) tontiş bir anne olmak istemiyorummmm

ben haftasonu kaçırdım azıcık ama sütüm de azalmıştı biraz toparlansın tekrar inşallah kızıma süt veremeyince daha çok üzülüyorum. yoksa cuma 65 leri görmüştüm ama şimdi ibre 67 ye vurdu yine
burdan devam ediyorum ama yine de yarın tartı günü bakalım nolacak:26:

ayy bi bardak kolada o kadar küp şeker olduğunu bilmiyodum daha çok dikkat ederim kolaya..
canım spor olmasada olur zaten bizim ufaklıklar baya bi efor harcatıyoo biizlere sağolsunlarr yediklerimize dikkat edelim yeterr canım...
menünde gayet iyi canımm bebişlerin sayesindee her zaman yemek hazırlayamıyoruz maalesef
ayy bendede oluştu pazılarr ama oğlumu taşımaktan tabikii kucaktan inmiyoo afacannn...
yaramaza bak sennn ahh şu yaramazların derdi ne bilmiyorumm yaaa..
bizimki arabaya biniyoo 5-10dk sonra uyukluyo ağzından emzik düşene kadar uyuyoo yada uyur gibi yapıyoo eğer uyandığı zaman hızlı yürümüyosam bizimkide durmuyoo canımm ama hızlı hızlı yürüyünce duruyoo..

bu hafta baya kacırdım ve giremedim topike
hergün misafirim vardı neredeyse
tartıldım 59.2 100 gr gitmiş
neyse almamısım en azından
bu hafta tam gaz devam ediyoruz kızlarrrr

Slm kızlaaaaar.....
75.500 iken
74.800 olmuşum......
Bayada kaçırdım son iki gün ama güzel ben beğendim...700 gr hiçte fena değiil demi kızlar....

Ben sadece 500gr verebilmisim okadar da dikkat ettim yediklerime. Gunde sadece 4 dilim tost ekmegi yedim o da yalnizca kahvaltida. Abur cubur dan nefsim korelsin diye 1-2 lokma yedim. Ama yinede 500gr verebilmisim

haftasonu çok kaçırdım ben de ama yine de 300 gr vermişim 66.1 çıktım sabah. halbuki cuma 65.7 olmuştum ne güzel ama arada nefsime hakim olamıyorum kayınvalidemin böreklerine hayır diyemedim
neyse olsun 300 gr vermişim almamak bile başarı bence.

bu hafta baya kacırdım ve giremedim topike
hergün misafirim vardı neredeyse
tartıldım 59.2 100 gr gitmiş
neyse almamısım en azından
bu hafta tam gaz devam ediyoruz kızlarrrr
olsun canım almamak da başarı dediğin gibi. caymak yok tam gaz devam
Slm kızlaaaaar.....
75.500 iken
74.800 olmuşum......
Bayada kaçırdım son iki gün ama güzel ben beğendim...700 gr hiçte fena değiil demi kızlar....
tebrik ediyorum haftanın şampiyonu sensin galiba canım

Ben sadece 500gr verebilmisim okadar da dikkat ettim yediklerime. Gunde sadece 4 dilim tost ekmegi yedim o da yalnizca kahvaltida. Abur cubur dan nefsim korelsin diye 1-2 lokma yedim. Ama yinede 500gr verebilmisim
canım haftada 500 ayda 2 kg eder zaten emziren annelere tavsiye edilen ayda 2-3 kg gayet güzel böyle devam etmelisin bence.

Son düzenleme:
canım yarım kilo yarım kilodur....bence güzel...devamı gelicek bence azimli olmamız yeterli...

haftaya pazartesi gün için hedefim 74
bakalım 800 gr verebilcekmiym???

fena gaza geldim leslie ile 3 mil yürüdm,daha devam ederdm ama cadı kızım izin vermedi.....
böylelikle ilk kez spor yapmaya başladım,umarum devamı gelir.....

yokmu alkıııııııııııııııış..........

ooohhhh afiyet olsun..bende şimdi burda börek olsa hiç hayır diyemem,yarasın bebişine...............

ne güzel 65 kilosunuz ya..boy kaç???

spora tedrici başlaman daha iyi olur canım yavaş yavaş artır keşke ben de yapabilsem.

merhaba kızlar dün yoğun geçti yazamadım evetttttttttt dün sabah aç karnına 60.5kg geldim mutluyummmmmm =))))))))))
kilolar gitmeye başladı ve dün akşam hiç kaçırmadım onun için de mutlu oldum balık salata biraz meze yedim 1 bardak kola içtim (gereksizdi keşke soda içseydim) işte herkes bişeyler içiyordu uyum sağlamak amacıyla akşamın ilerleyen saatlerinde çay biraz badem fıstık yedim oda kararında oldu bebişimde maşallah hiç üzmedi uyudu akşam boyu ev dışındayken yerini yadırgıyor ama dün çok uyumluydu =))) evet tama gaz devam
ocak ayı beklentim 2-3 kg vermek
şubat ayı 2-3kg
mart 2-3 kg 2 kg dan gitsek toplam 6kg yapar 3kg gitsek 9kg bu düşünce heyecanlanmama sebep oluyor bu koyduğum kotayı uygulayacağım bahara eski halime döneceğimmmmmm yaza herşeyimi yeniden giyeceğim buraya yazmak bile insanı motive ediyor

tebrik ederim canım ben de 60 olabilsem çok mutlu olacağım. ayda 2 versem yeter ben de.
dikkat edince biraz gidiyo gerçekten. ben de bugün ilk kez eski pantolonuma sığdım ama o biraz geniş olandı 38 beden olanlara sığamıyorum hala. ee dile kolay daha 7-8 kilo var vermem gereken. ben de heyecanlanıyorum tartıda 50 li kiloları göreceğim günleri hayal edince. çünkü ilk iş güzel bir alışverişe çıkacağım inşallah

selam kızlar ben de 2012 nisan annesiyim aslında doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler konusuna takıldım bi ara ama oraya pek kimse takılmayınca bıraktım şimdi buradan devam ediyormuşsunuz size motivasyon olsun hikayem diye yazayım dedim. ikinci doğumumu nisanda yaptım ilk hamileliğimde 20 kg almıştım ancak 8 ayda falan eski halime dönmüştüm. hiç spor yapmadan sadece 2-3 ay diyet uygulamıştım vücudumda hemen toplamıştı ama ne oluyorsa ikincide oluyormuş derlerdi inanmazdım doğruymuş. ikincisinde 21 kg aldım doğum yaptıktan sonra vücudum aşırı saldı ve hiç bir gram bile veremediğim gibi üstüne 2,5 kg daha almıştım, inanılmaz bir değişim geçirmiştim, zaten hamileliğimin 7ç ayında hastane personeli doğuma mı geldiniz diye karşılıyordu, doğuma gittiğimde ikiz mi diye doğumdan sonra gören etraf tanıdıklar doğum ne zaman diye soruyordu o derece vahim bir karın yani...neyse bebek 3 ayını doldurunca hafiften ayar çekmeye başladım 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde, çünkü normalde iki kişilik yiyordum, o şekilde 71 den 65 e kadar düştüm sonra spora başladım platese ve diyetisyene başladım, çünkü motivasyonum düşmeye başlamıstı ve kg verişim duraklıyordu, üstelik karnım çok sarkık ve buruş buruştu...ah ne zor günlerdi Allahım...o kadar salık birvücudum vardı ki en basit başlangıç egzersizlerini bile doğru düzgün yapamıyordum ama inatla devam ettim. bir yandan sıkılaştırıcı krem kullanmaya başladım. derken 3 ay içinde 65 ten 56 ya düşmekle kalmadım plates dvd 1 ve 2 yi full yapmaya başlayıp form tuttuktan sonra 10 gündür karınsavar dvd ye geçtim...Vücudumdaki değişime inanamazsınız nerdeyse doğum yapmamış gibi oldum. vücudum sıkılastı ve 56 olmama ragmen 54 gibi duruyorum. karnım %85 toplandı ama hala biraz gevşek bana göre, dümdüz bir karın istediğim için bi 5-6 ayı var sanırım...Çalışıyorum, öğretmenim, diğer çocuğum 4 yaşında bebek 8 aylık. şu anda öğlenciyim saat 14.30 da işe gidiyorum, 6 buçuk gibi çıkıyorum bir de oğlanı haftada üç gün kurslara götürüyorum. sabah on ile 12.30 arası kızla birlikte çıkıyoruz evden ve abiyi bekliyoruz orada dolanıp ediyoruz falan...bunları söylememin sebebi hani hep diyoruz ya vakit yok bebek küçük olmuyor nasıl yapayım falan aslında bunlar bahane istedik mi bal gibi oluyor...Ha yorulmuyor muyum yoruluyorum ama şunu söyleyim: ilk bebeğe göre ikinci bebekte insan daha idmanlı oluyor. uykusuzluğa ve yorgunluğa dayanıklılığı artıyor. gündüz asla yatmıyorum kız sabahın köründe kalkmasına rağmen, zaten yatacak vakit yok. bir de plates kaslarımı güçlendirdiği için daha az yoruluyorum, daha fitim ve çocukların peşinde daha kolay dolanıyorum. eskiden kollarım uzardı sanki gece olunca, peltem çıkardı şimdi canavar gibiyim şu saatte bunları yazabildiğime göre:)) Demem o ki kızlar: verin kiloları, spor, egzersiz yapın fit olun, herkes çatlasın aaa bir çocuk- iki çocuk annesi genç kız gibi şuna bakın diye, özgüveniniz tavan yapsın, gücünüz dayanıklılığınız artsın, eşinizin gözündeki çekiciliğiniz de tabii, emin olun bütün bunlar çektiğiniz eziyete değecek. zaten plates vücut alıştıktan sonra eziyet değil keyif vermeye başlıyor. zorlanmıyorsun ve yorulmuyorsun. şu an bana karınsavar (ebru şallı) vız geliyor. yaza dümdüz bir karınla gireceğim inşallah... hepinize kolay gelsin...(az önce diyete ilk başladığım zamanki pantolonumu denedim ve içinde kayboldum o gazla geçtim bilgisayarın başına )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…