dün diyetisyene gittim 2.seans.15 günde 1 kilo 200 gr vermişimdevede kulak bile değil...moralim bozuldu canım sıkıldı..ama diyetisyenin demesine göre 2 aylık bebeğin var daha fazla vermek istersen sütün kesilir dedi.zaten mama taviyesiyle süt devam ediyoruz iyice azalır diye korkuyorum Allah korusun.ama bu halimle de öyle mutsuzumkii
canım bir kere eve abur cubur almayacaksın alıyosan da gözünün önünden kaldıracaksın
ikincisi pasta börek tatlı yapmayacaksın çünkü yapınca ister istemez yiyo insan
canın çok tatlı isterse azıcık sütlü tatlı yapıp yersin o kadardan birşey olmaz.
bir de bir öğün biraz kaçırdın diyelim mutlaka diğer öğün kısacaksın
bunlar benim tavsiyelerim dene bak işe yarıyor.
canım menün süper ama sadece kola olmamış....1 barda-k kolada 25 tane küp şeker var tatlım...
olsun yarımşar saattte olsa bişeyler yapıyosun....
evet pazartesi canımmm kilo bildirimi.....umarım dilediğin gibi olur....
bizim burası çok soğuk oluyo eve tıkılı kalıyrz kızımla...evde bari lesslie ile 5 mil yürüsem hiç fena olmuycak....
ayy bi bardak kolada o kadar küp şeker olduğunu bilmiyodum daha çok dikkat ederim kolaya..kızlar bedn bugün çok saçma beslendim...hiç öğle yemeği yiyemiyrm ben yaaa,kızım çok cadı birtürlü vakit bulup hazırlayamıyrm kendime yemek...hep memede buarada birkaç gündürde acayip huysyz...neyse menümü yazayımmmaslında yazmasam iii ama....
sabah:2 dilim light ekmek
1 yumurta
peynir,bal,pekmez...
1 bardak rezene çayı
ara:1 elma
1tulumba tatlısı(napayım görünce dayanamıyrm
ara:1 bardak süt
2 adet yulaflı biskuvi
2 adet hurma
akşam:malesef kahvaltı yapmak zorunda kaldık Beren in yüzünden
şimdiye kadar 3.5 litre suuuuu::::::::::::::::::::
malesef yine spor yok......
ayy bendede oluştu pazılarr ama oğlumu taşımaktan tabikii kucaktan inmiyoo afacannn...en azından arabasına biniyormuş paşa benim cadı arabasına binmiyor kucakta sadece uyunca koyabiliyorum yoksa sokakta etini kesiyorlar gibi bağrıyor cadıı =))) ama terleme işi güzel oluyor hakikaten ve bu arada ben güçlendim yahu kollarım da pazılar oluştu
bu hafta baya kacırdım ve giremedim topike
hergün misafirim vardı neredeyse
tartıldım 59.2 100 gr gitmiş
Neyse almamısım en azından
bu hafta tam gaz devam ediyoruz kızlarrrr
olsun canım almamak da başarı dediğin gibi. caymak yok tam gaz devambu hafta baya kacırdım ve giremedim topike
hergün misafirim vardı neredeyse
tartıldım 59.2 100 gr gitmiş
neyse almamısım en azından
bu hafta tam gaz devam ediyoruz kızlarrrr
tebrik ediyorum haftanın şampiyonu sensin galiba canımSlm kızlaaaaar.....
75.500 iken
74.800 olmuşum......
Bayada kaçırdım son iki gün ama güzel ben beğendim...700 gr hiçte fena değiil demi kızlar....
canım haftada 500 ayda 2 kg eder zaten emziren annelere tavsiye edilen ayda 2-3 kg gayet güzel böyle devam etmelisin bence.Ben sadece 500gr verebilmisimokadar da dikkat ettim yediklerime. Gunde sadece 4 dilim tost ekmegi yedim o da yalnizca kahvaltida. Abur cubur dan nefsim korelsin diye 1-2 lokma yedim. Ama yinede 500gr verebilmisim
canım yarım kilo yarım kilodur....bence güzel...devamı gelicek bence azimli olmamız yeterli...Ben sadece 500gr verebilmisimokadar da dikkat ettim yediklerime. Gunde sadece 4 dilim tost ekmegi yedim o da yalnizca kahvaltida. Abur cubur dan nefsim korelsin diye 1-2 lokma yedim. Ama yinede 500gr verebilmisim
haftasonu çok kaçırdım ben de ama yine de 300 gr vermişim 66.1 çıktım sabah. halbuki cuma 65.7 olmuştum ne güzel ama arada nefsime hakim olamıyorum kayınvalidemin böreklerine hayır diyemedim
neyse olsun 300 gr vermişim almamak bile başarı bence.
ooohhhh afiyet olsun..bende şimdi burda börek olsa hiç hayır diyemem,yarasın bebişine...............
ne güzel 65 kilosunuz ya..boy kaç???
haftaya pazartesi gün için hedefim 74
bakalım 800 gr verebilcekmiym???
fena gaza geldim leslie ile 3 mil yürüdm,daha devam ederdm ama cadı kızım izin vermedi.....
böylelikle ilk kez spor yapmaya başladım,umarum devamı gelir.....
yokmu alkıııııııııııııııış..........
tebrik ederim canım ben de 60 olabilsem çok mutlu olacağım. ayda 2 versem yeter ben de.merhaba kızlar dün yoğun geçti yazamadım evetttttttttt dün sabah aç karnına 60.5kg geldim mutluyummmmmm =))))))))))
kilolar gitmeye başladı ve dün akşam hiç kaçırmadım onun için de mutlu oldum balık salata biraz meze yedim 1 bardak kola içtim (gereksizdi keşke soda içseydim) işte herkes bişeyler içiyordu uyum sağlamak amacıyla akşamın ilerleyen saatlerinde çay biraz badem fıstık yedim oda kararında oldu bebişimde maşallah hiç üzmedi uyudu akşam boyu ev dışındayken yerini yadırgıyor ama dün çok uyumluydu =))) evet tama gaz devam
ocak ayı beklentim 2-3 kg vermek
şubat ayı 2-3kg
mart 2-3 kg 2 kg dan gitsek toplam 6kg yapar 3kg gitsek 9kg bu düşünce heyecanlanmama sebep oluyor bu koyduğum kotayı uygulayacağım bahara eski halime döneceğimmmmmm yaza herşeyimi yeniden giyeceğim buraya yazmak bile insanı motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?