hoşbulduk tatlımmSibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllll hoşgeldin canım.........
hoşbulduk canım inşallah inceliriz yaa ben bu sefer çok pis azmettimmoh oh topik kalabalıklaşıyo hoşgeldin sen de canım hep beraber incelelim istediğimiz kilolara dönelim inşallah
bu arada emziriyo musun canım eğer emziriyosan menün çok az geldi bana biraz protein almalısın yumurta et tahıl olmalı illa ki.
ekmek yememissin canm ve de sabah yemissin miföyü cok degil kaebonhidrata da yağa da ihtiyacimiz var.ne güzel mekiğe de baslamissin gitsın yağlarimizkızlar slmm merıcdemırr sıbelsaaa.. eylul annelerı toplanıyoruz sanırsamm..
bende busabah mılfoylee borek yapmıstımm 2 tane patateslı yedımm 2 bardak cay 3 zeytınn vok az peynırr..
cokmu yaa ınss epberaber zayıflarızz mekık cekmeye baslıycamm bıde bugunn gıtsın gobusss..
hoşbulduk tatlımm
canım dün kkda okudum ben 9lu çayı içinde 9 bitki var günde 3-5 fincan içilecekmiş metabolizmayı hızlandırıyomuş umut fakirin ekmeği bende aldım bugün aktardan bakalım fayda edecekmi:44::44:
hoşbulduk canım inşallah inceliriz yaa ben bu sefer çok pis azmettimm
canım hergün yumurta yiyodum zaten bugün yumurta kalmamışemziriyorum ama yediklerim bugüne kadar etkilemedi sütümü o tamamen psikolojik bence..
slmmmmm suksuk......kızlar slmm merıcdemırr sıbelsaaa.. eylul annelerı toplanıyoruz sanırsamm..
bende busabah mılfoylee borek yapmıstımm 2 tane patateslı yedımm 2 bardak cay 3 zeytınn vok az peynırr..
cokmu yaa ınss epberaber zayıflarızz mekık cekmeye baslıycamm bıde bugunn gıtsın gobusss..
sabah 3 kuru kayisi ve ılık balli sirkeli suyumla güne başladim.kahvaltida peynir zeytin domates tahin pekmez karisimi ve sabaha sakladigim 1 dilim fırın mücverimi ve 2 tane kurabiş yedim bide 1 ince dilim ekmek.metabolizma cayimi demlemeye biraktim biberiyemi sarindim 500 kalorimi yakiyorum simdi 133 cal.sini yaktim bile
Meric canim e walker calisiyorum 1 saatlik 500 cal. göstergeli filan su an ordan yani.grupta da hep yaziyorum yaslm canım....canım emziriyrz ya zarar vermiyo değil mi 9 lu çay....bende mi alsam neee....buarada ben yeşil çay bile içmiyrm bebişe zarar verir die....
slmmmmm suksuk......
evet evet zayıflıycazzzz ....motivasyon şart....yoksa be koyveriyrm valla...
canım nasıl yaktın 133 cal.şimdiden...bide şu metobolizma çayondan bahseder misin?nedir?
Meric canim e walker calisiyorum 1 saatlik 500 cal. göstergeli filan su an ordan yani.grupta da hep yaziyorum yacay da elma limon tarcin karabiber karanfil olan ...
Meric canim e walker calisiyorum 1 saatlik 500 cal. göstergeli filan su an ordan yani.grupta da hep yaziyorum yacay da elma limon tarcin karabiber karanfil olan ...[/QUOTE
bende esıme aldırdım tarcık elmaa yapıp ıcıcem bende :)
arkadaşlar yaa ilk haftam güzeldi tak diye 1 kilodan fazla gidiverdi ama bu hafta yerimde sayıyorum ek birşeyler yapmam lazım ama sütüm azalır korkum v ar zaten mama takviyesi yapıyorum sütüm az diye iyice gidecek diye korkuyorum bahsettiğiniz bu metabolizma çayı çocuğa da geçiyo sonuçta nasıl etkiliyo yani doğru olur mu kulanmak bilmiyorum. spor yapabilen var mı aranızda çok etkili oluıyo mu?
yani çok etkili oluyosa koşu bandı almak istiyorum çünkü dışarı çıkıp koşma imkanım yok.
ne dersiniz kızlar ne yapmalıyım ek olarak?
arkadaşlar yaa ilk haftam güzeldi tak diye 1 kilodan fazla gidiverdi ama bu hafta yerimde sayıyorum ek birşeyler yapmam lazım ama sütüm azalır korkum v ar zaten mama takviyesi yapıyorum sütüm az diye iyice gidecek diye korkuyorum bahsettiğiniz bu metabolizma çayı çocuğa da geçiyo sonuçta nasıl etkiliyo yani doğru olur mu kulanmak bilmiyorum. spor yapabilen var mı aranızda çok etkili oluıyo mu?
yani çok etkili oluyosa koşu bandı almak istiyorum çünkü dışarı çıkıp koşma imkanım yok.
ahhh nerde spor yapıcam ben,hep niyetleniyrm ama olmuyor....arkadaşlar yaa ilk haftam güzeldi tak diye 1 kilodan fazla gidiverdi ama bu hafta yerimde sayıyorum ek birşeyler yapmam lazım ama sütüm azalır korkum v ar zaten mama takviyesi yapıyorum sütüm az diye iyice gidecek diye korkuyorum bahsettiğiniz bu metabolizma çayı çocuğa da geçiyo sonuçta nasıl etkiliyo yani doğru olur mu kulanmak bilmiyorum. spor yapabilen var mı aranızda çok etkili oluıyo mu?
dummaan canım valla seni tebrik ediyrm senin akşamların hep hafif oluyor ne güzel...bende akşamları coşuyrm maleseff.....Spor yapmaya hiç halim kalmıyor benim, ama evde bol bol hareket etmeye çalışıyorum. Koşu bandımı hamile kaldığımı öğrendiğimdde almıştım dışarıda yürüyüş yapamam diye ama anca 5-6 sefer kullanmışımdır, kendisi çocuk odasında bazen çamaşır askılığı olarak kullanılıyor. Birde ablam kondisyon bisikleti göndermişti onu daha kurmadım bile.
Azimliysen kullanırım diyorsan al canım ama genelde evde bi köşede durup tozları üzerlerine çekiyorlar :)))
Sütün azalır diye korkma, stres sütün en büyük düşmanı canım.
Bugünün menüsünü de yazayım:
Sabah: 2 dilim etimek
peynir
reçel
salça
Öğle: 1 tabak kıymalı makarna
3 yk taze fasulye
Ara: 1 dilim ev yapımı yaş pasta
Akşam: 1 dilim ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
hoşgeldin tatlım..kızlar slmm merıcdemırr sıbelsaaa.. eylul annelerı toplanıyoruz sanırsamm..
süpersin canım yaaa ben senin azmina hayranım vallaasabah 3 kuru kayisi ve ılık balli sirkeli suyumla güne başladim.kahvaltida peynir zeytin domates tahin pekmez karisimi ve sabaha sakladigim 1 dilim fırın mücverimi ve 2 tane kurabiş yedim bide 1 ince dilim ekmek.metabolizma cayimi demlemeye biraktim biberiyemi sarindim 500 kalorimi yakiyorum simdi 133 cal.sini yaktim bile
canım hem netten araştırdım aktarada sordum emziren annelerde içebiliyomuşş günde 1 fincan yeşil ççayında zararı yokmuş canımm..slm canım....canım emziriyrz ya zarar vermiyo değil mi 9 lu çay....bende mi alsam neee....buarada ben yeşil çay bile içmiyrm bebişe zarar verir die....
bayanlar bende şikayetçiyim kilolarımdan 49 la hamile kaldım 62 kadar çıktım şimdi 58 kiloyum en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim diyeceksiniz kilonda bişi yok niye gittin .. göbegim sarktı kalçam genişledi ve kiyafetlerime girememekten bıktım !!diyetisyen diyeti yazdı gönderdi 2 hafta uygulayacagım işallah zayıflarım isterseniz sizlede paylaşırım
selamm hatunlarrr ben geldiiimmm...
menümü yzayım..
kalkar kalkmaz 1 bardak 9lu çayy
sabah:1 dilim ıspanaklı börek
1 yumurta
peynir zeytin domatess
1 avuç fındık
ara:1 fincan yeşil çay
öğlen:1 porsiyon yumurtalı ıspanak
1.5 galeta
ara:1 elma
akşam:1 porsiyon menemen
1.5 galeta
1 kase çorba bol acılı limonluu tamamdırr
yatarkende rezenemi içcem
vee 20 dk zumba
1 saat yürüyüşş
hoşgeldin tatlım..
zayıflacağız canım merak etme yaza birer ebru şallı olcaz
süpersin canım yaaa ben senin azmina hayranım vallaa
canım hem netten araştırdım aktarada sordum emziren annelerde içebiliyomuşş günde 1 fincan yeşil ççayında zararı yokmuş canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?