canım bende öyle hamilelik öncesi pilates yapıyordum, hamileliğin ilk zamanlarında da yaptım ama doğumdan sonra tekrar yapmak istiyorum.. Ebru Şallı Beyaz Tv de yapıyor proğramı oradan takip edebilirsin hatta bugün netten baktım çok güzel karın egzersizleri yaptı, yapamasamda izliyorum şevke gelmek istiyorum çünkü :)
slm kızlar bende ağustosta sezeryanla doğum yaptım. 64 kiloyla hamile kaldım, 77 kiloyla doğuma girdim. doğumdan sonra 75 kilo kaldım çünkü kızım 2400 gr doğdu. kendiliğinden 71 e düştüm. istediğim şekilde kilo veriyorum ve sizlere de faydası olabilir diye paylaşmak istedim. lohusalar kulübünden bilenler bilir yazarım sürekli. maydanoz suyuyla kilo veriyorum ben. 15 dal maydanoz, 1 çay bardağı su, damak tadınıza göre limon (ben yarım limon sıkıyorum) bunları rondodan geçirip süzüyorum ve çıkan yeşil suyu içiyorum. sabah akşam 1 çay bardağı. geçen ay 4 kilo vermiştim. 2 hafta ara verdikten sonra geçen hafta tekrar başladım ve az önce tartıldım 1 kilo daha gitmiş. 66 kiloyum şuan. tansiyon rahatsızlığı olanlar dikkatli kullansın malum eşki bir su oluyor. yalnız şöyle bir problem var; süte etkisini bilmiyorum.ben 50 gün emzirebildim kızımı, sonra naptıysam sütüm olmadı. yemediğim içmediğim şey kalmadı. her şeyi denerken de çok kilo almasaydım şuan istediğim kiloya ulaşmıştım bile. ama olmayınca olmuyor işte. emziren anneler bilen birine danışmadan yapmasın kilo vericez diye. önce meleklerimiz
Sen çok tatlı bi annesin. Lohusalar kulubunden ve diğer topiklere yazdığın cevaplardan okuyorum seni.
Allah yavrunu size bağışlasın. Mutluluğun daim olsun arkadaşım.
Moralini bozma canim. Benim sutum cok azdi sagdigimda iki gogusumden anca 50ml cikiyordu. Sana denediklerimi yazayim hergun pekmez komposto vitamalt humana ictim. Ustune sutlu tatlilar deli gibi ekmek tukettim. Ne oldu kilo veremedim ustune 2 kilo aldim. Sutum artti ama hicbir zaman milletin anlattigi gibi sakir sakir akmadi. Bebegime yetiyor cok sukur onemli olanda o zaten. Oyuzden sutum azalicak diye uzulme bolbol su ic moralini yuksek tut.
canım aynen benimde şakır şakır değil sütüm.mama desteği ile devam ediyoruz ama yine de 300 ml e yakın süt çıkıyor günde.bundan da olmak istemiyorum.daha 3 ay daha günde 300 ml süt versem fenamı.damlası bile çok değerli diyolar.sonra bir ömür vicdan azabı çekmezmiyim..ama halimi görsen o kadar kiloluyumki...en fazla 65 i gördüm ben tardıda şimdiye kadar..şuanda 88 im......çok moral bozucu.emzirdikçe gidicek diyolardı bende hiç olmadı o.tamam çok emzirmiyorum,ama yemeyince de tamamen azalıyo resmen farkediyor yaaa...eşimde dediki 3 ay daha dayan yemenden kısma,3 ay sonra istediğin diyeti yaparsın dedi..mantıklı geldi ama görüntüm çok çirkin..hiçbir kıyafet yakışmıyo..kemiklerim ağrıyo ağırlığımdan uzun süredir görüşmediğim insanların beni ilk gördüklerindeki bakışlarını yakalıyorum şok olmuş gibi Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin..sütümüz çoğalsın..ama moral bulmamız içinde dış görünüşümüz önemli değilmi...hareket ne yapabilirim...ebru şallıdan bahsediyor herkes,zor değilmi hareketleri??yapabilirmiyim bebişim uyurken acaba??
canım aynen benimde şakır şakır değil sütüm.mama desteği ile devam ediyoruz ama yine de 300 ml e yakın süt çıkıyor günde.bundan da olmak istemiyorum.daha 3 ay daha günde 300 ml süt versem fenamı.damlası bile çok değerli diyolar.sonra bir ömür vicdan azabı çekmezmiyim..ama halimi görsen o kadar kiloluyumki...en fazla 65 i gördüm ben tardıda şimdiye kadar..şuanda 88 im......çok moral bozucu.emzirdikçe gidicek diyolardı bende hiç olmadı o.tamam çok emzirmiyorum,ama yemeyince de tamamen azalıyo resmen farkediyor yaaa...eşimde dediki 3 ay daha dayan yemenden kısma,3 ay sonra istediğin diyeti yaparsın dedi..mantıklı geldi ama görüntüm çok çirkin..hiçbir kıyafet yakışmıyo..kemiklerim ağrıyo ağırlığımdan uzun süredir görüşmediğim insanların beni ilk gördüklerindeki bakışlarını yakalıyorum şok olmuş gibi Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin..sütümüz çoğalsın..ama moral bulmamız içinde dış görünüşümüz önemli değilmi...hareket ne yapabilirim...ebru şallıdan bahsediyor herkes,zor değilmi hareketleri??yapabilirmiyim bebişim uyurken acaba??
Cok siki bir diyete girmene gerek yok canim. Sadece hamur isini beyaz ekmegi abur cuburu kessen yeter. Pilav ve makarnadan da cok fazla tuketmezsin. Zaten corba sebze yemegi salata yogurt derken guzelcene doyuyorsun. Yulaf ezmesi bulabilirsen iyi olur sutu arttiriyor ve tok tutuyor. Yogurtla karistirip ara ogunlerde yiyebilirsin. Birde ben hala hamileyken kullandigim vitamin ve omega 3 haplarima devam ediyorum. Sonucta besinlerden alamadigim vitaminleri bu sekilde alarak sute geciyor. Spora gelecek olursak ben daha baslamadim ama biz her 2 gunde bir esim ben oglumla en az 5km yuruyoruz.
Buarada Nezaman dogum yapmistin?
bende 53-54 ile hamile kaldım 83 ile doğum yaptım canım.ücretsiz izindeyim halen evde tek bakıyorum çocuğuma.iş arkadaşlarım bana bide evdesin hareketsizsin kesin veremezsin diyorlardı.hamile kıyafetlerimi,eşofmanlarımı giydim tam bir yıl.hayatımda hiç yiyecek kısıtlamam,diyet vs olmamıştı.benim oğlumda süt ürünleri diyeti yapmam gerekti.dolayısıyla tüm abur cuburlar yasaklandı ve ben sağlıklı beslenerek tüm kilolarımı verdim oğlum 1 yaşındayken.17 aya kadar emzirdim ve kestim sonra.yani tüm kilolalar gidiyor canım..şimdi nasıl verdim o kilolaları diye benden beslenme teknikleri öğreniyor iş arkadaşlarım,arada zayıflığımı göstermeye gidiyorum çünkü:)
nasıl gitti kilolaarrrr???bana da rehberlik edermisinnnn gerçekten motivasyona ihtiyacım vaarrrr.....ne yapacağımı bilemiyorummm.diyetisyenin verdikleri hoşuma gitmiyo..daha doğrusu bir listeye bağlı kalamıyorum çünkü oğluma tek bakıyorum kimse yok yanımda.dolayısıyla ara öğünü öğlen yemeğini kaçırdığım oluyo...aperatif yiyeyim geçiştireyim kolay olsun diye abur cubura yöneliyorum bu sefer...yol gösterin nolur banaa...spor yaptınmı peki??
tatlım sen şimdi doğum sonrasını düşünme bebeşini bi hayırlısıyla doğur da gerisi gelir:))
ayyyy gördümmm hemen sipariş vereyim netten pilates malzemesi gelsin de hemen başlayayım kızımın da ilgisini çeker susur:)) bir taşla iki kuş
çook sağooolll tatlımm
nasıl gitti kilolaarrrr???bana da rehberlik edermisinnnn gerçekten motivasyona ihtiyacım vaarrrr.....ne yapacağımı bilemiyorummm.diyetisyenin verdikleri hoşuma gitmiyo..daha doğrusu bir listeye bağlı kalamıyorum çünkü oğluma tek bakıyorum kimse yok yanımda.dolayısıyla ara öğünü öğlen yemeğini kaçırdığım oluyo...aperatif yiyeyim geçiştireyim kolay olsun diye abur cubura yöneliyorum bu sefer...yol gösterin nolur banaa...spor yaptınmı peki??
pzt yazamamıstım 59.1 ile yola devam ediyorum artık 58leri görsem cok mutlu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?