2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

canım öncelikle hoşgeldin,
porsiyon küçülterek, hamur işi yemeyerek biraz gidiyo ama bence spor da gerekiyo. ben ilk birkaç hafta verebildim ama bu ara çok yavaşladı porsiyon küçültmek de yetmiyo spor yapmak lazım. burda hep beraber birbirimize destek olarak vermeye çalışalım çünkü hepimizin derdi aynı

katılıyorum önce bebişler. zaten emzirirken çok kısmamak lazım süt azalıyo sonra...

metabolizmayla alakalı galiba kimi birkaç ayda tığ gibi oluveriyo hem de bol bol sütleri oluyo ben de anlamıyorum...

ben de senin gibiyim canım sütüm ucu ucuna, azıcık kıssam azalıyo. çok dikkatli olmam lazım ki hem zayıflayayım hem sütüm gitmesin.
bünye meselesi karamsar olma. hamur işi yeme zaten süte faydası yok pasta böreğin. bol su illa ki lazım...

neyse bugün kilo bildirimi...
ben bu hafta hamur işini kaçırdım biraz hemen yol su olarak döndü bana. 300 gr almışım geçen haftaya göre. 65.6 kiloyum.
haftaiçi dikkat ediyorum, hep haftasonu kaçırıyorum. çok kızdım kendime 5 gün yeme 2 gün ye azıcık hamurr hemen hooop almışım kiloları...
ama hamur işini biraz fazla kaçırdım suçluyum hiç gerek yoktu

sabret canım verirsin inşallah ,moralini bozma
ah o irade yokmu bendede yok egzersiz yapmayı dene sıkılaşırsın ,ben leslie yapıcam haftada 3 gün ,diğer günlerde jullian güzel sonuç alıyorlar

eşim bana da laslie videolarını indirecek ben de başlarım bu hafta.
evde yürüyüş yapma gibi bir imkan varsa ne güzel ben de yaparım bebiş uyuyunca. o uyusun büyüsün ben zayıflayayım inşallahhh
haftaiçi leslie haftasonu da ev temizlerim süper spor olur valla

60 kiloyken hamile kalma çalışmalarına başladık.olmayınca tedavi gördüm 70 kilo olsum ve o şekilde hamile kaldım doğuma 105 ile gittim eve geldiğimde 89 dum şimdi 88 im...diyet yapamıyorummmm...yapınca sütüm azalıyooooo leslie dediğiniz nedir arkadaşlar ben daha yeniyim topikte,yardımcı olur musunuz

leslie ve jullian nedirki?? :26:

leslie kilo verdiriyo jillian sıkılaşma sağlıyo.
jillianı bilmem ama leslie mantıklı geldi bana...
videolarım gelsin hemen leslie'ye başlayacağım beginner dan...
intermediate,advanced diye ilerliyo program. bakayım beginner la sonuç alırsam diğer videoları da indirip devam ederim inşallah..

leslie ve jullian nedirki?? :26:

canım kadınlar kulübünde egzersiz bölümüne bak fikir sahibşi olursun
ben lesl,nin 5 mil ini indirdim 60 dk sürüyor ve bayağı zorluyor
evde yürüyüş, olduğun yerden hareketler yapıyorsun hop sıkılaşıyrsun

nerden bulabilirim???

nerden bulabilirim???

canım youtube da var ama hepsi var mı sıralı bir şekilde bilmiyorum. eşim bakacak bulursa nerden indirdiğini yazarim sana özelden sen de indirirsin.
eşim nöbetçi bugün. yarın gelir inşallah videoları da getirir. getirince yazarım sana..

Son düzenleme:
400 gr az değil canım gayet iyi bir haftada. ben veremedim üstüne 300 gr da aldım çok kötüü...

Gecen hafta burger king den menu yemistim ona ragmen 600 gr verdim. Bu hafta abur cubur yoktu 400gr cok garip. Sanirim yuruyus cok etkiliyor. Bu hafta hep evdeydim neredeyse.
Canim sende gecen hafta verdigini geri almissin. Allahtan 300gr sadece
Su leslie olayini bende bir arastirayim ilk defa duyuyorum. Insallah etkisi olur.

inan çok sevinirim çünkü kk da egzersiz bölümüne girdim bulamadım,hem ayıracak çok fazla vaktimiz yok hepimiz malum bebeğim ağladığında bazen susmak bilmiyo bir taraftan süt sağıyorum habire.buraya bile seyrek girebiliyorum.eğer bulabilirsen özelden yazarsan çok makbule geçecek...

canım ilk haftalar hızlı gidiyo sonra yavaşlıyo kilo verimi genelde herkeste öyle.
bu hafta hamur işi yediç canım. poaça yapmıştım yedim de yedim. hiç yapmamak lazım ama arada gerekiyo işte.
bu hafta şu leslie programına başlarım inşallah bu aldığım 300 ü de veririm üstüne bi 300 daha da veririm inşallahhhh

tamam canım inşallah eşim bulur hepsini..

Onceden ne guzel herkes ne yedigini yaziyordu. Yine devam edelim bence bu sekilde haftaya ptesi kac kilo verdigimizi de yazar ve kim daha fazla kilo verdiyse onun yediklerini yemeye calisiriz. Bakalim bizede etkisi olur mu diye deneriz

Onceden ne guzel herkes ne yedigini yaziyordu. Yine devam edelim bence bu sekilde haftaya ptesi kac kilo verdigimizi de yazar ve kim daha fazla kilo verdiyse onun yediklerini yemeye calisiriz. Bakalim bizede etkisi olur mu diye deneriz

evet iyi oluyodu ama o zaman topik daha kalabalıktı.
toobe, dumaam,serhan12 vardı şimdi pek girmiyolar.keşke gelseler tekrar.
neyse biz yazalım inşallah gelir onlar da...
ben bu hafta ne yememeliydimi yazayım. poaça yememeliydim. bir gün de makarna yedim onu da yememeliydim. dün de lahmacun yedim onu hiç yememeliydim...
uff çok yemişim yaa yine 300 gr iyi daha fazla alabilirdim...

Kepekli makarna yapiyorum artik ben. Hem tadi da kotu degil. En azindan makarna istedigimi o sekilde gideriyorum. 3 beyazdan uzak durursak ozaman kilo veririz :) artik ictigim caya seker de atmiyorum.

Kızlar youtubeye yazın orda vıdeoları var. Hepsı aynı anda yapılamaz zorluyo bbkle ck zor bn bıgun ıkı mıl yptım.vaktnz vrsa yapın bn evde yuruyorum normal tempolu 3.500yapıyordum basta smdı bgn ıkıbın yptm baska sporda yapıorum ozellıkle ymklerme dkkt edıyorum. Bır oncekı salı 70,5ıle basladım dun 65.8dım, yarın 14gun olck yanı, ısteyen olursa yazarm neler yedgmı.

evet ben isterim neler yediğini bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…