- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
canım çok güzel yapıosun da sütün etkilenmiyo mu? benim de borcum çok ama süt gider diye erteliyorumRamazan borçlarımı tutuyorum, 7 gün oldu, tabi aralarda tutmadığım günlerde oldu.
63 kilodan 60 kiloya düşmüşüm, istikrarlı olup hem orucumu tutucam, hemde kiloları vericem...
hadi yaa?? bi yerde okumustum ama tam tersi makarna pilav bunlarin sutu arttirdigi yaziyordu :44: neyse evet bir ayda o kadar kilo sagliksiz olur zaten bunu biliyorum aslinda..saglikli ve kalici olan sey haftada 1 kilo diye biliyorum. 1 ay icinde eger tabii 1 kilo verilmis olsa 4-5 kg verilir normal sartlarda...ama iste cok kilolu olan biri daha kolay kilo verir. bende 4-5 kg versem benim icin yeterli aslinda soyle ellili kilolara hasret kaldimumarim yakin zamanda dusebilirim.
sen kac kg zayifladin ve ne kadar zamanda? emziriyor musun suanda?? birde neler yedin mesela ve spor yaptin mi? yaptiysan gunde ne kadar yaptin?? cok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum..
buarada seni burda gordugum cok iyi oldu, duyduguma gore sen sut sagma konusunda uzmanmissinbir kac sorum olacak eger oyleyse
burda tek kilo veremeyen anne benim sanırım
bu leslie videoları nerden indiriliyor acaba sarıoğlan_karakız??
nasıl yani canım :44: nasıl bi şekilBnm yeme seklımle hftada ıkı kg verweblrsınız.dahada fazla olablr
Bnm yeme seklımle hftada ıkı kg verweblrsınız.dahada fazla olablr
Kızlar sabah on bırde kahvaltı edıyorum ara ogun kesınlkle yemıom belkı bı ayva ,oglende yemıyorum aksam beste yıyorum tam . Kayısı suyu uzum suyu ıcıyorum sut ıcın.
Sekersız mutlaka.
Sutum ıyı sadece stresten azalıyor.
Sabah cay veya komposto sekersız, bıyyada ıkı haslnmıs yumurta ıkı yesıl zeytın, azcık peynır bır dılım ekmek, bır cay kasgı bal yada thn pkmez,
aksam 5: normal ymk 4kasık 4kasık corba salata . Yogurt bıle ymym. Ikı lıtre su.ıkı buyuk bardak yesıl cay, ve gunde 3500 adım ev ıcınde yuruyus:)dısarı cıkamazsam tabı.ve dua . Masallah deyın nazar degmesın, ne nefsınızı kesınlıkle tutun yemeyın abur cubur sıfır seker sıfır yag sıfır un ve sıfır tuz,ben 69.1 ıle basladm smdı 65 ım. Bugun tam 15 gun oldu
dumaaam gerçekten çok güzel kilo vermiş maaşallahdarısı başımıza. benim de gidiyo yavaş yavaş ama daha çok var.
bu arada bulgur pilavı süt yapar ama pirincin pek faydası yok diye biliyorum. makarna da yapıo olabilir sonuçta buğday o da ama kilo da yapıo maalesef.ben pişirirsem az yiyorum koca bir tabak değil de 4-5 yemek kaşığı kadar mesela.
Kızlar sabah on bırde kahvaltı edıyorum ara ogun kesınlkle yemıom belkı bı ayva ,oglende yemıyorum aksam beste yıyorum tam . Kayısı suyu uzum suyu ıcıyorum sut ıcın.
Sekersız mutlaka.
Sutum ıyı sadece stresten azalıyor.
Sabah cay veya komposto sekersız, bıyyada ıkı haslnmıs yumurta ıkı yesıl zeytın, azcık peynır bır dılım ekmek, bır cay kasgı bal yada thn pkmez,
aksam 5: normal ymk 4kasık 4kasık corba salata . Yogurt bıle ymym. Ikı lıtre su.ıkı buyuk bardak yesıl cay, ve gunde 3500 adım ev ıcınde yuruyus:)dısarı cıkamazsam tabı.ve dua . Masallah deyın nazar degmesın, ne nefsınızı kesınlıkle tutun yemeyın abur cubur sıfır seker sıfır yag sıfır un ve sıfır tuz,ben 69.1 ıle basladm smdı 65 ım. Bugun tam 15 gun oldu
ne kadar zayifladiki dumaaam?? amin canim aminevet bulgur sut yapiyor diye biliyorum bende birde bolca sivi tuketimi hosaf vs...maydonozun ve tursunun sutu etkilediginide bilmiyordum. maydonozu cok severimde bende ekmegin icine dürüp dürüp yemistim gectigimiz haftalarda gebelikte dusuge ve erken doguma sebep oldugunu biliyordumda emzirmeyi tam tersi iyi yonde etkiler diye dusunuyordum.
21 kilo vermiş toplamda dile kolay maaşallah yani
canım maydonoz vücuttan çok su attırır doğal diüretiktir o yüzden sütü azaltabilir fazlası. turşuyu ben de hiç duymamıştım ama. hergün de yiyorum hemen hemen kalorisi yoktur liflidir diye. bundan sonra yemeyeyim bari:26:
valla kızlar son yazdıklarınıızı okudum da helal olsun size.azimli hatunlarsınız maaşallah.doğum yapalı 6 ay oldu daha 1 kilo vermedim.58 de tıkandım kaldım.belki size çok gelmeyebilir ama hamile kalmadan önce 45 kilo idim ve dolabımdaki bütün kıyafetlerim 34 beden:)))
hangisini giymeye kalksam olmuyo..tabi zayıflamak için zerre bi şey yapıyormuyum ? hayıırrrrr. niye ben yememe dikkat etmiyorum niye rejime girmiyorum? inanın evde tıkılıp kalmaya öylesine alışmışım ki aklıma bile gelmedi kilo vermek. bu arada 2. dönem öğretmenliğe devam evdeki pijamalarımı giyerim bu gidişle anca :)))
Sabahtan beri migren agrisindan geberdim kizlar. Basimin sol kismi sol gozume kadar agri cektim. Kahvalti bile yapamadim. Agri kesici ictim hafifledi biraz agrisi ama yinede kendime gelemedimAllahtan esim evde de Taha'ma o bakti yoksa halim harapti yani. Sizler neler yaptiniz?
Ramazan borçlarımı tutuyorum, 7 gün oldu, tabi aralarda tutmadığım günlerde oldu.
63 kilodan 60 kiloya düşmüşüm, istikrarlı olup hem orucumu tutucam, hemde kiloları vericem...
evet biri 9,5 dieri 7,5 yaşında 2 oğlum var yaş 34 canım
cnm aynı kilodayız bende 15 kilo aldım hamilelikte suan ev topluyorum cmt tasıncaz o yüzden cok dikkat edemiyorum
senin boy kaç bu arada benim 165
yeni evimize yerlesince eliptik bisikletimi oturma odasına koyacağım fırsat oldukca yapıcam cok yararını görmüstüm bende en gec marta kadar bi 5 kilodan kurtulmak istiyorum okula söle eskisi gibi çıtır bi ingilizce hocası olarak dönmek istiyorum
canım hamile kaldığımda 60 tım şu anda 65'im. 77 ile gitmiştim doğuma eve geldiğimde 72 idi kilom. ama hedefim 57-58 kilo olmak. ilk hedefim 60 yani hamilelik öncesi kilom sonra yavaş yavaş biraz daha vermek inşallah. boyum 161 dolayısıyla 65 bana çook fazla, 60 da fazla ama ilk etapta doğum kilolarımı vermiş olmam lazım ki gerisi gelsin.
uzun lafın kısası ben de çıtır anne olmak istiyorum canım
Sabahtan beri migren agrisindan geberdim kizlar. Basimin sol kismi sol gozume kadar agri cektim. Kahvalti bile yapamadim. Agri kesici ictim hafifledi biraz agrisi ama yinede kendime gelemedimAllahtan esim evde de Taha'ma o bakti yoksa halim harapti yani. Sizler neler yaptiniz?
herkese günaydınlar.artık ciddi sıkı diyet yapmaya başladım.çünkü durumum çok fena.ama sütüm yarı yarıya azaldı.gözle görülür biçimde..çok üzgünüm..ama yapacak birşeyim yok..bol su içip telafi etmeye çalışacağım ama benim sütüm anca tatlı pasta yiyince çoğalıyor...onları yiyince de artık 100 kg falan olurum.şaka değil şuanda 88 im..doğumda 105 tim eve geldim 89.sütüm azalmasın diye kısmadım kısmadım gr bile veremedim...ama bu gidişle alacağım..o yüzden diyet yapmak zorundayım..ne yapayım 3 ay boyunca iyi aldı sütünü..bundan sonrada geldiği kadar artık.vicdanım sızlıyor ama beni görseniz boyum 1.60.obez oldum.
Tontriko;
Mesajını beğendikten sonra sana uzuuun uzuuuun cevap yazdım ama sayfa dondu mesaj silindi, tekrar yazmaya üşendiğim için cevabım bugüne kaldı canım kusura bakma.
21 kiloyu toplam 4 ayda verdim. Ayda yaklaşık 3-4 kilo kadar gitti geri kalanı doğumda gitti zaten. Bu arada boyum 172. Geriye 4 kilom kaldı onu da verirsem istediğim kiloya ulaşmış olacağım inşallah.
Benim sütüm 1. aydan sonra çoğaldı canım. Sadece sağarak verdiğim için açıkça söyleyebilirim ki yediğim hiçbir gıdanın sütümün artışında etkisi hiç olmadı. Tahin helvası, dereotu, tatlı vs. herşeyi denedim ama miktar hep aynıydı. Bende süt yapan sadece bol sıvı oldu. Bol süt için öneri istemiştin yanlış hatırlamıyorsam: ben günde en az 3-4 lt su, 2 şişe maden suyu, 3-4 fincan rezene-ıhlamur-papatya çayı, bazen ayran ve süt içiyorum. Bunlar 3-4 lt suya ek olarak içtiğim şeyler, ona dahil değil yani. Memelerimin sert olduğu zamanda da yumuşak olduğu zamanda da çıkan süt miktarı aşağı yukarı aynı. Yani göğüslerinin yumuşak olması seni yanıltmasın canım.
Evet canım süt sağma uzmanıyım ben. Hoş hoşuma gitti tabirin. Okuduğum zaman moralim bozuktu, okuyunca çok keyiflendim canım. Sormak istediğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin canım. inşallah yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?