- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
25 ağustosta doğum yaptım 58kg ile hamile kaldım 77 kg ile doğum yaptım
şuan 69kg da kaldım daha aşağı inemiyorum. peki neler yapıyorsunuz zayıflamak için
Anaaaaaam bizim topik boş kalmış. Nerdesiniz kızlar?
Ben ayın 2 sinden beri 57'yle devam ediyorum. Bakalım yine dikkat etmeye başlıyorum. Gelişmeleri yazarım yine.
Herkesin bebişiyle sevgililer günü kutlu olsun. Ne de olsa onlar da aşklarımız.
merhaba bende geldim 63 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim 27 kasımda doğum yaptım şimdi 76 kiloyum 13 kilo fazlam var acil zayıflamam lazım
ya bazı arkadaşlar yazıyolar şu kadar fazlam var bu kadar fazlam var sonra yok oluveriyolar. sen öyle yapma arkadaşım gel beraber zayıflayalım 13 kilo fazlalığı daha fazla taşıma bu yaza fit girelim
ben de ağustosta doğum yaptım ben de 59-60 la hamile kaldım ben de 69 da çakılı kalmıştım inemiyordum aşağıya çok ortak yönümüz varmış seninle
yediklerine biraz dikkate ederek başlayabilirsin canımm ekmek börek çörek yemeyerek mesela. biraz da hareket katabilirsen hayatına gidiyo yavaş yavaş emin ol. benim 2 aya yakın oldu bu topiğe gireli 69 hatta akşam tok karnıma 70 leri görüyodum şimdi 66'yı bile görmüyorum pzt. aç karnıma 64 tü kilom yani en az 4 kilo vermiş oldum ve sadece biraz yediklerime dikkat ederek. spor bu ara yapamıyorum maalesef kızım çok hareketlendi gündüz de çok az uyuyo. öyle de olsa yavaş yavaş gidiyo kilolarım çok şükür. hedefim 57 olmak inşallah yaza fit girmek senin boy kaç kaç? kilo vermen lazım?
çok güzel kilon maaşallahama yine de bizi yanlız bırakma hepimizin sevgililer günü kutlu olsun çok tasvip etmesem de böyle günleri en azın dan bi kutlu olsun demenin zararı yok.sevgiler
ya bazı arkadaşlar yazıyolar şu kadar fazlam var bu kadar fazlam var sonra yok oluveriyolar. sen öyle yapma arkadaşım gel beraber zayıflayalım 13 kilo fazlalığı daha fazla taşıma bu yaza fit girelim
ben de temmuzda doğum yaptım. 53 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma girdim halinize şükredin bence :)) şu anda 76 kiloyum verilecek tam 20 kilom var maalesef... oğlum tam 7 aylık oldu spora başlayacağım artık. bu topic sayesinde leslie yi öğrendim bakalım sonuçlar nasıl olacak....
Kızlarrr selamlar ben geldim 23 aralikta dogum yaptim.. Boyum 1.80 88 kilo ile hamile kaldım 117 kilo ile doğuma girdim..
Ayağıma ip takıp balon diye bebelere satıcaklardı beni tey tey tey :))
Şu an 95 kiloyum amaaa benim hedefim 65-70 kilo.. 5 sene önceki kilom yani.. Nasil vericez kizlar ya aslinda pek biseyde yemiyorum gün icinde mesela bu sabah bir tane muz yedim bir bardak nescafe içtim.. Akşama kadar bisey yemem artık..
(null)
kizlar ben bugun 1 saat yuruyus ve 20 mekik yaptim sizler neler yaptiniz
evet canım eskisi gibi giremiyorum artık. kızım çok az uyuyo gündüz akşam da eşim tezini yazıyo elime geçmiyo bilgisayar yaniSağol canım, darısı başına inşallah. Sende uzun zamandır girmemişsin canım, demek bebişin sana izin vermiyor :))
canım ilk başlayınca daha hızlı gidiyo kilo sonra yavaşlıyo ama istikrar çok önemli bence az da olsa verebilmek yani. devam edicez yapacak bişey yok vazgeçmek asla yokkızlar uzun süredir 84.1 84.0 gidip geliyorum bir türlü 83.9 u göremiyorum.acaba yediklerimi iyice kıstım diye ondan mı acaba dedim sürekli yiyorum bugün biraz şoklansın vücut şaşırsın diye.1 günlük mola verdim bugün tatlılar pastalar havada uçuştu yarın gene kesicem bakalım işe yarayacakmııı
merhaba kizlar,
bende ugramiyorum buraya cok fazla, cunku yuzum yoktartilmiyorum ama yediklerimede dikkat etmiyorum bu siralar
aslinda birazda stresliyim sanirim haftaya ise basliyorum, bebegimi nasil birakicam onu simdiden dusunmeye basladimAllahim bana sabir versin lutfen evde olan arkadaslar kiymetini bilin bu anlarinizin..neler vermezdim evde kalip bebegimi buyutmeyi ama Allah buyuk koymustur bir yola... hani kafaya birseyi takinca baska birsey onemsiz kalir ya...benimki ona benzedi biraz..insaAllah is ortamina kolay adapte olurumda tekrardan bende araniza katilirim...
buarada korse hakkinda birsey sormustum ama cevap alamadim...dogumdan 3-4 ay sonra giyilse faydasi olur mu acaba??
buarada kizlar ben mamada vermeye basladim bebegime..sebebi ise sutum yetiyor yetmiyor arasiydi...sagiyordum hemde emziriyordum..haftaya ise basladigimda ac kalmasin cocuk ancak sagdigim sut ayni gune yetiyor diye...tadini yabanci bulmasin diye birde...bu yuzden mamada verdim..ilk verdigimde sucluluk hissettim bir an..ama ne yapalim gittigi yere kadar ogluma anne sutunu vericem..yetmedigi yerdede Rabbim buyuk..sagligi sihhati yerinde olsun yeterki...
hepiniz masaAllah kilo veriyorsunuz azar azarda olsa kizlar, darisi bana insaAllah..
maaşallah ben yapamıyorum artık kızım hiç izin vermiyokizlar ben bugun 1 saat yuruyus ve 20 mekik yaptim sizler neler yaptiniz
diyet yapınca süt olmuyo gerçekten boşver süt daha önemli zamanla gider kilo sadece fazlasını yememek lazım ekmek hamur işi filan.bir de iş temposu olursa en geç bir yılda gidiyomuş genelde doğum kilosu...evet aslında haklısın arkadaşım ama 2 çocul bi de okul olunca....
zaten bir dönem başları bir de dönem sonları yoğun olurum inş. takip etmeye çalışıyorum. ancak diyet yapmaya kalksam süt olmuyo... ne yapmam gerek bilemedim...
Slm hatunlar,
Bende dogumdan hemen sonra aldirmistim korseye benzer birsey ama dikislerimdem dolayi giyememistim. Sonrada cok daraliyorum diye giymedim. 3 ay once dogum yaptim simdi giysem faydasi olur mu gobus icin? Birde ne kadar sure giymek gerekir? Birde gunde kac saat?
geçen hafta 65.2 bu hafta 64.0 le başladım haftaya:)) tam 1200 gr gitmiş
geçen hafta gelenler bir de fazlası gitti. bu hafta biraz daha dikkat ettim yediğime ondan sanırım gitti bu kadar. mutluyum yoluma devam ediyorum 57 yi gördüğüm gün benim günüm olacak
selamlar anneler selam kızlar hiç lafı uzatmıcam topiğe bodozlama dalıyorum ya ALLAH BİSMİLLAH VERİCEĞİM 20 KİLO VAR 48 GÜN ÖNCE 3. KEZ anne oldum şimdide fit bir anne olucammm bugün spora başladım yavaş yavaş ta diyete başlıyorum bu kilolar büyük oğlanın daoğum gününe (1 haziran )gi de cek destek ve öneriye açığım çok katı diyet spor yapamam ona göre tatlı tatlı vermem lazım öyle 3 kg 5 kilo değil verceğim 20 kilo heheytttt
merhaba kizlar,
bende ugramiyorum buraya cok fazla, cunku yuzum yoktartilmiyorum ama yediklerimede dikkat etmiyorum bu siralar
aslinda birazda stresliyim sanirim haftaya ise basliyorum, bebegimi nasil birakicam onu simdiden dusunmeye basladimAllahim bana sabir versin lutfen evde olan arkadaslar kiymetini bilin bu anlarinizin..neler vermezdim evde kalip bebegimi buyutmeyi ama Allah buyuk koymustur bir yola... hani kafaya birseyi takinca baska birsey onemsiz kalir ya...benimki ona benzedi biraz..insaAllah is ortamina kolay adapte olurumda tekrardan bende araniza katilirim...
buarada korse hakkinda birsey sormustum ama cevap alamadim...dogumdan 3-4 ay sonra giyilse faydasi olur mu acaba??
buarada kizlar ben mamada vermeye basladim bebegime..sebebi ise sutum yetiyor yetmiyor arasiydi...sagiyordum hemde emziriyordum..haftaya ise basladigimda ac kalmasin cocuk ancak sagdigim sut ayni gune yetiyor diye...tadini yabanci bulmasin diye birde...bu yuzden mamada verdim..ilk verdigimde sucluluk hissettim bir an..ama ne yapalim gittigi yere kadar ogluma anne sutunu vericem..yetmedigi yerdede Rabbim buyuk..sagligi sihhati yerinde olsun yeterki...
hepiniz masaAllah kilo veriyorsunuz azar azarda olsa kizlar, darisi bana insaAllah..
evet aslında haklısın arkadaşım ama 2 çocul bi de okul olunca....
zaten bir dönem başları bir de dönem sonları yoğun olurum inş. takip etmeye çalışıyorum. ancak diyet yapmaya kalksam süt olmuyo... ne yapmam gerek bilemedim...
7 şubatta doğum yaptım arkadaşlar.57 ile hamile kalmıştm 77 ile sonlandırdım şu anda 67 kiloyum 10 kilo var önümde, bazı arkadşlar 40 gün geçene kadar daha 5 kilo daha verirsin diyorlar kimisi de kilo alırsın emzirdikçe diyorlar ama sizler nasıl bir uygulama yaptınız kilo alan oldu mu alınmadı ise nasıl kilo almadınız.. bir de ben doğum esnasında su içemediğim için çok susamıştım ilk günler gühre 3 lt su içiyordum şimdi o kadar içemiyorum nasıl tekrar su içmeye çalıştırsam kendimii..
Canım bebeğin daha 10 günlük. Çok erken değil mi kiloyu düşünmek için?
Emzirdikçe kilo alıp almamak senin elinde canım. Ben emzirdikçe kilo verenlerden oldum.
Süt için su içmeyi ihmal etme, her emzirme sonrası bi bardak su iç. Benim bardağım yarım litrelik. her süt sağım seansımdan sonra onunla su içiyorum ben.
Sağlıkla büyüt bebeğini ama kilo vermeyi düşünme şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?