2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

haklısın canım spor şart benim de durdu veremiyorum hoş boğazımı da tutmuyorum azıcık daha tutsam olur belki.
1 ay az zaman değil canım ciddi yaparsan sporunu 4-5 kilo rahat verirsin.

bodoslama giren arkadaşınız devamediyor bıraktım sanmayın ama 3 çocuk spor diyet fizik tedavi derken ihmal ediyorum yazmayı ama tahmin edin halimi önemlişeyler olunca yazıcam bugün diyetisyene gittim ölçtü biçti tarttı sonuçvahim 35 yaşındayım metabolizmam 45 yaşında çıktı yani bu hamilelelik beni 10 yaş yaşlandırdı yuh dedim içimden aldım listeyi çıktım meyve çiğ sebze bitki çayı sınırsız tatlı hiç yok 2 hafta sonra kontrol var uyabilecekmiyim>>? ayda 2 kilo diyo 10 ay eder yani 1 yılda eski kilomdayımmm

bugün başladım 10 dk eliptik bisiklet 30 dk koşu bandı.ama terden öldüm çok yoruldum..boğazımı da tutmaya çalışıyorum bakalım nolucak..işe başlayana kadar 5 kg versem gerçekten süper olacak...kızlar bu arada doğadan 7 otlu çayı duyan varmı???bir işe yarar mı acabaaa???

annemin yanına geldim ve 2 kilo aldım! tez zamanda evime geri dönmem lazım.....ben gram kilo vereyim derdindeyken tam 2 kilo aldım..çok kızdım kendime çook. yemesem ölmezdim heralde o pasta börekleri. ''süt yapar kızım!! deyip deyip yedirdi annem. suçluyum

kızlaaaaaar herkes zayıfladı da bir ben mi kaldıımmmmmm nerde herkeeeeeeeess

yok canım merak etme yanlız değilsin. ben pek giremiyorum nete gündüz kızım çok az uyuyo onda da ev işleri yapıyorum nete vakit kalmıyo...
64 lerde devam ediyorum milim ilerleme yok 63 ü bi gördüm geri kaçırdım maalesef...
üüffff çok sıkıldım şu 60 lardan yaa artık 50 leri görmek eski kiloma dönmek istiyorum
hadi hanımlar sinerji lütfen yaa ben bu ara çok cozuttum toparlanmam lazım
pzt tekrar kilo vermiş olmak umuduyla şimdiden herkese iyi haftasonları
ben söz veriyorum size bu haftasonu çok dikkat edip en az 500 gr vericem 63 lerde olucam hadi bakalım başka söz vermek isteyen var mı?

hehh kendim gibi birini buldum
3 çocuk mu dedin bu arada yazının altında hamilelik takvimi var hamile misin canım da diyet yapamazsın kiiii :44:

ben 1 taneyle başedemiyorum 3 olsa düşünemiyorum halimi
Allah yardımcınız olsun hanımlar ne diyim..

haftaya 57yi görmek istiyorum hadi bakalım
ama spor işi olmuyor yaaa hep mızmız benim oğlan hep ilgi istiyor aksama da pilim bitmiş oluyor
benimde raporum 13 martta bitiyor siz anlatınca içim sızladı
bi rapor daha alabilirim umarım

bende kilo vermek istiyorum ya 62 kılo ile hamıle kaldım sımdı 64 kıloyum ama hamılelık yuzunden vücut sarktı tabi sankı 70kılo gıbı duruyorum (

valla canım söz vermek isterim ama olmuyor.bu hafta full spora gittim yediklerimi iyice kıstım ama malesef kilo veremiyorum vücut durdu sanki tamamen..moralim bozuluyo..işe de başlicam 2 haftam kaldı

bende kilo vermek istiyorum ya 62 kılo ile hamıle kaldım sımdı 64 kıloyum ama hamılelık yuzunden vücut sarktı tabi sankı 70kılo gıbı duruyorum (
evet yaa kilo vermek de yetmiyo ki sıkılaşmak da lazım iş gelip gidip spora dayanıyo ama imkanım yok kiii
ben de 70 lerden 63 lere indim ama gel gör ki pek de bi fark yok yani, gerçi göbişim indi biraz ama çok gevşek hissediyorum kendimi...

valla canım söz vermek isterim ama olmuyor.bu hafta full spora gittim yediklerimi iyice kıstım ama malesef kilo veremiyorum vücut durdu sanki tamamen..moralim bozuluyo..işe de başlicam 2 haftam kaldı
vereceksin canım merak etme vücudunun yeni tempona alışması lazım metabolizma hızının düzene girmesi lazım. azimle devam etmelisin,etmeliyiz ben bu hafta yine sıkıyorum kendimi biraz daha. bebeişim ek gıdaya da geçti çok şükür, psikolojik olarak daha rahatım süt açısından. sen de devam et bak 6. aydan sonra işin daha kolaylaşacak göreceksin...

inşallah alırsın canım. ben ücretsiz izne başladım artık eylüle kadar evdeyim inşallah. o zamana kadar ben de çoktaaan 57 olmuş olurum inşallah... 57 ideal benim için çok özledim o günlerimi yaa

eveeet yine bir pazartesi,yepyeni bir hafta ve yine kilo bildirimi
ben haftaya 63,9 la başlıyorum arkadaşlar 63'ü görme hedefimi tutturmuş bulunuyorum
amaaa yeterli mi tabi ki hayır bu haftaki hedefim 500-700 gr arası vermek yani haftaya pzt. 63.2 olmak hatta belki o küsürden de kurtulmak.
hedef koymadan olmuyo ah bir de şu börekler çörekler tamemen çıksa hayatımdan tam süper olacak.
ama olsun yeni haftaya yeni kilomla başladım ve geriye kaçış asla istemiyorum hep ileri hep ileri olacak inşallah, rotamı 57 ye çevirdim ilerliyorum bakalım

benden başka kimse kalmadı mı kilolarından kurtulmak isteyen? nerdesiniz arkadaşlar?

83 kg yim bu sabah itibariyle.toplamda 6 kg gitti.spora devam.yemeklerimi kıstım ama bu ara regl olacağım sanırım karnım çok ağrıyo.doğumdan sonra sadece 1 kez oldum o olduğum zaman zaten 3 kg hızlıca gitmişti ama şimdi olamıyorum neden acaba bir bilgisi olan varmı??sizler düzenli oluyomusunuz??kilo vermede o da etkili diye düşünüyorum...

ben daha adet olmadim kizlar, dogum yapali 4 ay oldu banada...ne zaman olurum acaba :44:

kilomuda bilmiyorum hala...o kadar cok skldimki bu siralar kiloyla filan hic ilgilenemiyorum maalesef

haftasonu sut sagma makinam bozuldu..bu yuzden baya sorun yasadik bebisimle...mama veriyordum ek gida olsun diye...ama bir kac gundur mamayida almiyor..sutum yetmedigi yerde ne yapicami sasiriyorum

bugun pirinc unuyla mama vermis esim...cok sukur simdilik bi sknti yok, ama...hayirlisi olsun artik...Rabbim buyuk...

Selam kızlar,

Ben hedef kiloma ulaştım. Artık 55 kiloyum. 5,5 ayda 25 kilo vermiş oldum, bu da kilo vermek isteyen tüm annişlere örnek olsun. İnşallah herkes benim ulaştığım gibi ulaşır hedef kilosuna.
Son 1,5 ayda sadece 2 kilo verdim. Az gidiyor diye sıkmayın kendinizi, damlaya damlaya göl oluyor kızlar.
Bu arada göbeğim daha yeni indi benim. Normal doğum yapmama rağmen bu kadar geç olacağını düşünmemiştim.

Adet konusuna gelince, ben hala regl olabilmiş değilim. Ne zaman olacağımı merak ediyorum kızlar.
Hepinizi öpüyorum.

tebrikleeeeeeeeerrrr harika bir duygudur eminimmmm darısı buradaki bütün annişlerin başına..benim sütüm artık kesildi gibi birşey..günde sadece 40-60 cc çıkıyor..emmeyi 3 aylıkken bırakmıştı zaten..üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok 5 aylık olacağız 10 gün sonra,bu zamana kadar iyi verdim..artık ek gıdalara geçeceğiz.dolayısıyla süt vermediğim içinde zayıflamak için bazı bitkiler var onlardan kullanmaya başlayacağım..5 ayda ben 25 kilo versem bayram ederim..sadece yediklerine dikkat mi ettin sevgili dumaam??başka ek birşey yaptınmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…