- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
arkadaşlar ben de veremiyorumfenalık geldi..kendimden bıktım vallaa...bu hafta bakıcımız başladı yarından itibaren spor salonuna atacağım kendimi..sadece yediklerimi kısmakla olmuyor...hareket şart....ama işe başlamama 1 ay var 1 ayda ne işe yarayacaksa bilemiyorum haftanın 5 günü gitmeyi planlıyorum bakalım becerebilecekmiyimmm..
kızlaaaaaar herkes zayıfladı da bir ben mi kaldıımmmmmmnerde herkeeeeeeeess
bodoslama giren arkadaşınız devamediyor bıraktım sanmayın ama 3 çocuk spor diyet fizik tedavi derken ihmal ediyorum yazmayı ama tahmin edin halimi önemlişeyler olunca yazıcam bugün diyetisyene gittim ölçtü biçti tarttı sonuçvahim 35 yaşındayım metabolizmam 45 yaşında çıktı yani bu hamilelelik beni 10 yaş yaşlandırdı yuh dedim içimden aldım listeyi çıktım meyve çiğ sebze bitki çayı sınırsız tatlı hiç yok 2 hafta sonra kontrol var uyabilecekmiyim>>? ayda 2 kilo diyo 10 ay eder yani 1 yılda eski kilomdayımmm
ben 1 taneyle başedemiyorum 3 olsa düşünemiyorum halimi
Allah yardımcınız olsun hanımlar ne diyim..
yok canım merak etme yanlız değilsin. ben pek giremiyorum nete gündüz kızım çok az uyuyo onda da ev işleri yapıyorum nete vakit kalmıyo...
64 lerde devam ediyorum milim ilerleme yok 63 ü bi gördüm geri kaçırdım maalesef...
üüffff çok sıkıldım şu 60 lardan yaa artık 50 leri görmek eski kiloma dönmek istiyorum
hadi hanımlar sinerji lütfen yaa ben bu ara çok cozuttum toparlanmam lazım
pzt tekrar kilo vermiş olmak umuduyla şimdiden herkese iyi haftasonları
ben söz veriyorum size bu haftasonu çok dikkat edip en az 500 gr vericem 63 lerde olucam hadi bakalım başka söz vermek isteyen var mı?
evet yaa kilo vermek de yetmiyo ki sıkılaşmak da lazım iş gelip gidip spora dayanıyo ama imkanım yok kiiibende kilo vermek istiyorum ya 62 kılo ile hamıle kaldım sımdı 64 kıloyum ama hamılelık yuzunden vücut sarktı tabi sankı 70kılo gıbı duruyorum(
vereceksin canım merak etme vücudunun yeni tempona alışması lazım metabolizma hızının düzene girmesi lazım. azimle devam etmelisin,etmeliyiz ben bu hafta yine sıkıyorum kendimi biraz daha. bebeişim ek gıdaya da geçti çok şükür, psikolojik olarak daha rahatım süt açısından. sen de devam et bak 6. aydan sonra işin daha kolaylaşacak göreceksin...valla canım söz vermek isterim ama olmuyor.bu hafta full spora gittim yediklerimi iyice kıstım ama malesef kilo veremiyorum vücut durdu sanki tamamen..moralim bozuluyo..işe de başlicam 2 haftam kaldı
inşallah alırsın canım. ben ücretsiz izne başladım artık eylüle kadar evdeyim inşallah. o zamana kadar ben de çoktaaan 57 olmuş olurum inşallah... 57 ideal benim için çok özledim o günlerimi yaahaftaya 57yi görmek istiyorum hadi bakalım
ama spor işi olmuyor yaaa hep mızmız benim oğlan hep ilgi istiyor aksama da pilim bitmiş oluyor
benimde raporum 13 martta bitiyor siz anlatınca içim sızladı
bi rapor daha alabilirim umarım
Selam kızlar,
Ben hedef kiloma ulaştım. Artık 55 kiloyum. 5,5 ayda 25 kilo vermiş oldum, bu da kilo vermek isteyen tüm annişlere örnek olsun. İnşallah herkes benim ulaştığım gibi ulaşır hedef kilosuna.
Son 1,5 ayda sadece 2 kilo verdim. Az gidiyor diye sıkmayın kendinizi, damlaya damlaya göl oluyor kızlar.
Bu arada göbeğim daha yeni indi benim. Normal doğum yapmama rağmen bu kadar geç olacağını düşünmemiştim.
Adet konusuna gelince, ben hala regl olabilmiş değilim. Ne zaman olacağımı merak ediyorum kızlar.
Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?