burdayız cnmbenden başka kimse kalmadı mı kilolarından kurtulmak isteyen? nerdesiniz arkadaşlar?
bizimde 5 ay bitti bende hala olmadım83 kg yim bu sabah itibariyle.toplamda 6 kg gitti.spora devam.yemeklerimi kıstım ama bu ara regl olacağım sanırım karnım çok ağrıyo.doğumdan sonra sadece 1 kez oldum o olduğum zaman zaten 3 kg hızlıca gitmişti ama şimdi olamıyorum neden acaba bir bilgisi olan varmı??sizler düzenli oluyomusunuz??kilo vermede o da etkili diye düşünüyorum...
cnm sıkma canını ek gıdayla rahatlar isallahben daha adet olmadim kizlar, dogum yapali 4 ay oldu banada...ne zaman olurum acaba :44:
kilomuda bilmiyorum hala...o kadar cok skldimki bu siralar kiloyla filan hic ilgilenemiyorum maalesef
haftasonu sut sagma makinam bozuldu..bu yuzden baya sorun yasadik bebisimle...mama veriyordum ek gida olsun diye...ama bir kac gundur mamayida almiyor..sutum yetmedigi yerde ne yapicami sasiriyorum
bugun pirinc unuyla mama vermis esim...cok sukur simdilik bi sknti yok, ama...hayirlisi olsun artik...Rabbim buyuk...
bravoooo ne güzel cnm bende 57yi gördüm yani hamile kaldığım kiloya 15 kilo gitti hedef kiloma kaldı 4 kilo mayısa kadar ah bi spor düzenini oturtabilsemSelam kızlar,
Ben hedef kiloma ulaştım. Artık 55 kiloyum. 5,5 ayda 25 kilo vermiş oldum, bu da kilo vermek isteyen tüm annişlere örnek olsun. İnşallah herkes benim ulaştığım gibi ulaşır hedef kilosuna.
Son 1,5 ayda sadece 2 kilo verdim. Az gidiyor diye sıkmayın kendinizi, damlaya damlaya göl oluyor kızlar.
Bu arada göbeğim daha yeni indi benim. Normal doğum yapmama rağmen bu kadar geç olacağını düşünmemiştim.
Adet konusuna gelince, ben hala regl olabilmiş değilim. Ne zaman olacağımı merak ediyorum kızlar.
Hepinizi öpüyorum.
ben varım :) benımde hedefım temmuz ayına kadar 58.suanda bende 64.2 yim .inş gidecek bu kılolar
tebrikleeeeeeeeerrrrharika bir duygudur eminimmmm darısı buradaki bütün annişlerin başına..benim sütüm artık kesildi gibi birşey..günde sadece 40-60 cc çıkıyor..emmeyi 3 aylıkken bırakmıştı zaten..üzülüyorum ama yapacak birşeyim yok 5 aylık olacağız 10 gün sonra,bu zamana kadar iyi verdim..artık ek gıdalara geçeceğiz.dolayısıyla süt vermediğim içinde zayıflamak için bazı bitkiler var onlardan kullanmaya başlayacağım..5 ayda ben 25 kilo versem bayram ederim..sadece yediklerine dikkat mi ettin sevgili dumaam??başka ek birşey yaptınmı???
bravoooo ne güzel cnm bende 57yi gördüm yani hamile kaldığım kiloya 15 kilo gitti hedef kiloma kaldı 4 kilo mayısa kadar ah bi spor düzenini oturtabilsem
yaptıklarını yzar mısın cnm mesela sütlü tatlı yedin mi spor yaptın mı vs..
merhaba hanımlar herkesler gelmiş ne güzel...
kitty tebrik ediyorum canım 6 kilo süper
dumaam seni ayakta alkışlıyorum azmine diyecek lafım yok harikasın
tontriko ben de çok kaçırdım bu ara ama toparlanmamız lazım bu kilolarla yaşayamam ben,bu hafta 63.2 hedefim böyle hedef koyuyorum bundan sonra bakalım belki motive eder...
toobe senin de çok az kalmış 15 kilo gitmiş ne güzel darısı başıma inşallahhh
hadi bakalım birlikte verelim inşallah şu kiloları canım
bu arada adet konusu geçmiş benim kız 7 aylık olacak bende hala tık yok annem 14 ay olmamış ilk doğumundan sonra,inşallah ona çekmemişimdir
Çok sağol canım ya, şu azmi bide Kpss'de gösterebilsem keşke...
kilo veremiyorum arkadaşlar süt sıkıntım var yine geceleri özellikle zor uyuyo çocuk doymuyo ondan bence. birkaç hafta öncesine kadar gece en azından göğsüm dolardı biraz sertleşirdi şimdi 3 saat emzirmeden beklesem hiç dolmuyo çocuk en az 5dk kuru kuru çekiyo anca süt geliyo. ne yapsam acaba. çok kısamıyorum da yediğimden kilo da veremiyorum haliyle. gece yanıma su koyuyorum kalkıp içiyorum gün içinde de içiyorum ama anlamıyorum olmuyo süt yine de.
yetmiyo daha doğrusu...
ne yapsam bilmiyorum artık 7 aydır çözemedim bu süt olayını...
ben şimdiye kadar günde 200 cc den az olmamak kaydıyla 420 cc ye kadar anne sütü verdim kalanını mamayla tamamladım..son 1 haftadır yediklerimi iyice kıstım ve sütüm günde 30 cc çıkmaya başladı.ve ikimizde girp olduk.çocuğum iyileşemiyor anne sütü sağmaya çalıştıkça gelmiyo...en iyi ilaç halbuki anne sütüyken veremiyorum..bir dur dedim kendi kendime.bir daha ömrü boyunca anne sütü alma şansı bir daha gelmeyecek. o yüzden ben yeniden yemeye başladım.şuanda bebeğimden daha önemli hiçbirşey yok.yedikçe biraz biraz artmaya başladı bugün 60 cc oldu.günbe gün artacak eminim.şuanda 5 aylığız 6 ayımız bitene kadar yemeye devam edicem.aranızda en kilolu benim malesef.ama yapacak bişeyim yok şuanda görüntümden daha önemli anne sütü.kilo nasılsa verilir.hayatımda hiç bu kiloda olmadımki ben.illaki vereceğim..önce bebeğimin sütü...
cnm sütüne ne iyi geliyorsa onu ye bosver kiloyu yalnız ben bununda genetik olduğunu düsünüyorumkilo veremiyorum arkadaşlar süt sıkıntım var yine geceleri özellikle zor uyuyo çocuk doymuyo ondan bence. birkaç hafta öncesine kadar gece en azından göğsüm dolardı biraz sertleşirdi şimdi 3 saat emzirmeden beklesem hiç dolmuyo çocuk en az 5dk kuru kuru çekiyo anca süt geliyo. ne yapsam acaba. çok kısamıyorum da yediğimden kilo da veremiyorum haliyle. gece yanıma su koyuyorum kalkıp içiyorum gün içinde de içiyorum ama anlamıyorum olmuyo süt yine de.
yetmiyo daha doğrusu...
ne yapsam bilmiyorum artık 7 aydır çözemedim bu süt olayını...
bencede cok mantıklı kararlar almıssın ne kalmıs surda 6 aya..cnm insallah önce iyilesin sonra kilo olayını halledersinben şimdiye kadar günde 200 cc den az olmamak kaydıyla 420 cc ye kadar anne sütü verdim kalanını mamayla tamamladım..son 1 haftadır yediklerimi iyice kıstım ve sütüm günde 30 cc çıkmaya başladı.ve ikimizde girp olduk.çocuğum iyileşemiyor anne sütü sağmaya çalıştıkça gelmiyo...en iyi ilaç halbuki anne sütüyken veremiyorum..bir dur dedim kendi kendime.bir daha ömrü boyunca anne sütü alma şansı bir daha gelmeyecek. o yüzden ben yeniden yemeye başladım.şuanda bebeğimden daha önemli hiçbirşey yok.yedikçe biraz biraz artmaya başladı bugün 60 cc oldu.günbe gün artacak eminim.şuanda 5 aylığız 6 ayımız bitene kadar yemeye devam edicem.aranızda en kilolu benim malesef.ama yapacak bişeyim yok şuanda görüntümden daha önemli anne sütü.kilo nasılsa verilir.hayatımda hiç bu kiloda olmadımki ben.illaki vereceğim..önce bebeğimin sütü...
bende de durum aynı bi de isteksizlik var prolaktin hormonu zaten yaparmıs isteksizlik ve kuruluk bes bucuk aylık olduk artık düzelir umarım yavas yavas,kpssde kolay gelsin ben de ingilizce öğrt 1 yıl beklemistimBende çok rahatsızım adet olamamaktan. Bizim ailede benden başka kimse emzirmediği için hepsi hemen olmaya başlamışlar. Bide sütten dolayı inanılmaz vajinal kuruluk yaşıyorum. Benim gibi olan varmı kızlar?
ben kılo almısım nası becerdıysem güya o kadar dikkat ediyorum
selam hatunlar,
nasilsiniz bakalim? gene bir sessizlik almis basini gitmis burda maalesefiyisinizdir hepiniz insaAllah...dumaaam ideal kilona dusmene cok sevindim canim, darisi bizlere olsun
bir kac haftadir ise basladim soylemisimdir belki...bir muddet once gogus pompm bozuldu, isler iyice cigirindan cikti bizde...
bebegime sut veremedim daha sonra sagmaya basladim pompamin parcasini alinca...ama yetmedi...aahhh cok zor gunler, geceler gecirdim maalesef
sonra baktimki bebegim biraz buyuyor aslinda o yuzdende sut yetmiyor..ama zaten sutumde cok fazla degildi...nerde yanlis yapiyorum diye dusunup durdum..cok fazla ictigimdede sut cogaliyor mu bi fikrim yoktu...herneyse ise baslamadan once olasi bir durum karsisinda hazirlikli olmak adina mama almistim...bebegime 30-50 ml kadar vermistim ve severek icmisti...sanirim artik buyudugunden tat farkini aliyor ve icmiyor mamasini...
mamayi zar zor verdim sutum yetmediginde 2-3 defa...her seferinde 1-2 saat gectikten sonra kusmaya basladi...Allah kimseye gostermesin boyle korku...bi keresinde hele icirdim mamasini..aradan gecti bi 1 saat..yastigin uzerinde uyumustu goturdum yatagina yatirdim...bi 5-10 dk sonra bi ciglik attiki sormayinyavrumun agzi burnu surati tum kusmuk altindaydi...ya oylesine aglama sanipta gitmeseydim yanina dusunmek bile istemiyorum...yavrum kuzum kusuyor sonrada kendisi korkuyordu, anlam veremiyordu...herneyse en son bi kez daha verdim o mamadan gene kustu yanimda...ama oyle boyle bir kusma degil...dalga dalga tazzikli bir sekilde cocugu tuttum artik aglamaya basladim hungur hungur
ise birakip geliyorum bu cocugu sutumde yetmiyor, mama yemiyor yeyincede kusuyor diye cok uzuldum, agladim durdum...bir kac gunumuz oyle gecti...doktoru filan aradim vs vs vs...en sonunda kusan bebekler icin olan mamadan aldik..cok sukur daha iyi gibi..ama genede mama icirdigim zaman o yatinca bende gidip yatiyorum...kusar mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.
kilo konusuna gelince sutum az diye gecen hafta baya yedim sanirim..bu yuzden kilo vermek yerine aldim..ama onemli degil...bebegim bi 6 aylik olursa bu kadar dert etmeyecegim...o zaman daha iyi beslenebilirim ve yaza dogru yuruyusler yapabilirim diye dusunuyorum....sutum olsunda yeterki simdilik...bebegimin ac oldugu icin aglamasi beni cok uzuyor cunku...
buarada sutu az olan arkadaslar, isirgan otu cayi ise yariyor diye duymustum...deneyenleriniz varmi??birde rezene cayida ise yariyormus...
birde duydugum baska birsey var...cok etkili birseymis...deneyen olursa burda paylassin lutfen bo etki edip etmedigini..
kaynayan yarim litre suya bir avuc kuru dut koyup 5 dk kaynatiyorsun ve sutunu taze taze suzup iciyorsun. sutu cogalttigini duydum...
selam hatunlar,
nasilsiniz bakalim? gene bir sessizlik almis basini gitmis burda maalesefiyisinizdir hepiniz insaAllah...dumaaam ideal kilona dusmene cok sevindim canim, darisi bizlere olsun
bir kac haftadir ise basladim soylemisimdir belki...bir muddet once gogus pompm bozuldu, isler iyice cigirindan cikti bizde...
bebegime sut veremedim daha sonra sagmaya basladim pompamin parcasini alinca...ama yetmedi...aahhh cok zor gunler, geceler gecirdim maalesef
sonra baktimki bebegim biraz buyuyor aslinda o yuzdende sut yetmiyor..ama zaten sutumde cok fazla degildi...nerde yanlis yapiyorum diye dusunup durdum..cok fazla ictigimdede sut cogaliyor mu bi fikrim yoktu...herneyse ise baslamadan once olasi bir durum karsisinda hazirlikli olmak adina mama almistim...bebegime 30-50 ml kadar vermistim ve severek icmisti...sanirim artik buyudugunden tat farkini aliyor ve icmiyor mamasini...
mamayi zar zor verdim sutum yetmediginde 2-3 defa...her seferinde 1-2 saat gectikten sonra kusmaya basladi...Allah kimseye gostermesin boyle korku...bi keresinde hele icirdim mamasini..aradan gecti bi 1 saat..yastigin uzerinde uyumustu goturdum yatagina yatirdim...bi 5-10 dk sonra bi ciglik attiki sormayinyavrumun agzi burnu surati tum kusmuk altindaydi...ya oylesine aglama sanipta gitmeseydim yanina dusunmek bile istemiyorum...yavrum kuzum kusuyor sonrada kendisi korkuyordu, anlam veremiyordu...herneyse en son bi kez daha verdim o mamadan gene kustu yanimda...ama oyle boyle bir kusma degil...dalga dalga tazzikli bir sekilde cocugu tuttum artik aglamaya basladim hungur hungur
ise birakip geliyorum bu cocugu sutumde yetmiyor, mama yemiyor yeyincede kusuyor diye cok uzuldum, agladim durdum...bir kac gunumuz oyle gecti...doktoru filan aradim vs vs vs...en sonunda kusan bebekler icin olan mamadan aldik..cok sukur daha iyi gibi..ama genede mama icirdigim zaman o yatinca bende gidip yatiyorum...kusar mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.
kilo konusuna gelince sutum az diye gecen hafta baya yedim sanirim..bu yuzden kilo vermek yerine aldim..ama onemli degil...bebegim bi 6 aylik olursa bu kadar dert etmeyecegim...o zaman daha iyi beslenebilirim ve yaza dogru yuruyusler yapabilirim diye dusunuyorum....sutum olsunda yeterki simdilik...bebegimin ac oldugu icin aglamasi beni cok uzuyor cunku...
buarada sutu az olan arkadaslar, isirgan otu cayi ise yariyor diye duymustum...deneyenleriniz varmi??birde rezene cayida ise yariyormus...
birde duydugum baska birsey var...cok etkili birseymis...deneyen olursa burda paylassin lutfen bo etki edip etmedigini..
kaynayan yarim litre suya bir avuc kuru dut koyup 5 dk kaynatiyorsun ve sutunu taze taze suzup iciyorsun. sutu cogalttigini duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?