2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

benden başka kimse kalmadı mı kilolarından kurtulmak isteyen? nerdesiniz arkadaşlar?
burdayız cnm

bizimde 5 ay bitti bende hala olmadımsadece anne sütü alıyor hala oğlum ondan mı acaba
sadece tattrımak amaçlı ek gıda veriyorum
cnm sıkma canını ek gıdayla rahatlar isallah

bravoooo ne güzel cnm bende 57yi gördüm yani hamile kaldığım kiloya 15 kilo gitti hedef kiloma kaldı 4 kilo mayısa kadar ah bi spor düzenini oturtabilsem
yaptıklarını yzar mısın cnm mesela sütlü tatlı yedin mi spor yaptın mı vs..

merhaba hanımlar herkesler gelmiş ne güzel...
kitty tebrik ediyorum canım 6 kilo süper
dumaam seni ayakta alkışlıyorum azmine diyecek lafım yok harikasın
tontriko ben de çok kaçırdım bu ara ama toparlanmamız lazım bu kilolarla yaşayamam ben,bu hafta 63.2 hedefim böyle hedef koyuyorum bundan sonra bakalım belki motive eder...
toobe senin de çok az kalmış 15 kilo gitmiş ne güzel darısı başıma inşallahhh

ben varım :) benımde hedefım temmuz ayına kadar 58.suanda bende 64.2 yim .inş gidecek bu kılolar

hadi bakalım birlikte verelim inşallah şu kiloları canım

bu arada adet konusu geçmiş benim kız 7 aylık olacak bende hala tık yok annem 14 ay olmamış ilk doğumundan sonra,inşallah ona çekmemişimdir

Eveeeet hemde ne harika. Sizde kısa sürede yaşarsınız inşallah bu duyguyu canım.
Sadece yediklerime dikkat ettim canım ama ben çok hareketliyimdir. Eşimde sağolsun evde hiçbir şey yapmadığı için herşey bana kalıyor, bide bebişe yalnız bakıyorum herhalde ondan. Ayrıca benim sütüm çok allaha şükür. Sanırım zayıflamamda en çok bunun etkisi var Kitty.

Daha çok yediklerime dikkat ettim canım ama arada tatlıları bol bol götürdüğüm de oldu. Çok yediğimde ertesi gün dengelemeye çalıştım. Spor yapmadım zaten akşama pert oluyorum canım.
Seninde çoook az kalmış canım. 4 kiloyu rahat rahat veririsin, çok kasma kendini.

Çok sağol canım ya, şu azmi bide Kpss'de gösterebilsem keşke...

hadi bakalım birlikte verelim inşallah şu kiloları canım

bu arada adet konusu geçmiş benim kız 7 aylık olacak bende hala tık yok annem 14 ay olmamış ilk doğumundan sonra,inşallah ona çekmemişimdir

Bende çok rahatsızım adet olamamaktan. Bizim ailede benden başka kimse emzirmediği için hepsi hemen olmaya başlamışlar. Bide sütten dolayı inanılmaz vajinal kuruluk yaşıyorum. Benim gibi olan varmı kızlar?

Çok sağol canım ya, şu azmi bide Kpss'de gösterebilsem keşke...

Allah yardımcın olsun öğretmensin dimi?
Allah gönlüne göre versin canım çocukla ders çalışmak çok zor. ben de ALES e hazırlanacağım ama bakalım nasıl olacak eylülde doktoraya başvurmak istiyorum. Allah hakkımızda hayırlısıyla gönlümüze göre versin, gece bebişi yatırıp çalışmayı düşünüyorum ama çok delikli yatıyo inşallah düzelir ben de çalışabilirim.

aa bu arada kilo bildirimi bugün... kilo veremediğim için unuttum
63.8 le başladım bu haftaya. maalesef geçen haftadan koyduğum hedefi tutturamadım süt sıkıntım vardı yine azaldı sütüm bu ara. ben de pek dikkat etmedim yediğime haliyle sadece 100 gr verebildim
neyse bu hafta süt durumuma göre yine dikkat etmeye başlayacağım inşallah hedef koyamıyorum şimdilik ne gitse o kar benim için... yola devam herşeye rağmen

kilo veremiyorum arkadaşlar süt sıkıntım var yine geceleri özellikle zor uyuyo çocuk doymuyo ondan bence. birkaç hafta öncesine kadar gece en azından göğsüm dolardı biraz sertleşirdi şimdi 3 saat emzirmeden beklesem hiç dolmuyo çocuk en az 5dk kuru kuru çekiyo anca süt geliyo. ne yapsam acaba. çok kısamıyorum da yediğimden kilo da veremiyorum haliyle. gece yanıma su koyuyorum kalkıp içiyorum gün içinde de içiyorum ama anlamıyorum olmuyo süt yine de.
yetmiyo daha doğrusu...
ne yapsam bilmiyorum artık 7 aydır çözemedim bu süt olayını...

ben şimdiye kadar günde 200 cc den az olmamak kaydıyla 420 cc ye kadar anne sütü verdim kalanını mamayla tamamladım..son 1 haftadır yediklerimi iyice kıstım ve sütüm günde 30 cc çıkmaya başladı.ve ikimizde girp olduk.çocuğum iyileşemiyor anne sütü sağmaya çalıştıkça gelmiyo...en iyi ilaç halbuki anne sütüyken veremiyorum..bir dur dedim kendi kendime.bir daha ömrü boyunca anne sütü alma şansı bir daha gelmeyecek. o yüzden ben yeniden yemeye başladım.şuanda bebeğimden daha önemli hiçbirşey yok.yedikçe biraz biraz artmaya başladı bugün 60 cc oldu.günbe gün artacak eminim.şuanda 5 aylığız 6 ayımız bitene kadar yemeye devam edicem.aranızda en kilolu benim malesef.ama yapacak bişeyim yok şuanda görüntümden daha önemli anne sütü.kilo nasılsa verilir.hayatımda hiç bu kiloda olmadımki ben.illaki vereceğim..önce bebeğimin sütü...

çok haklısın canım bebeğine süt vermezsen ileride karşına çıkacak her sorunda kendini suçlarsın o yüzden mümkün oldukça süt ver bebeğine kilo nasılsa gider boşver çok takma ben de kilo veremiyorum bu ara, sütüm az kısamıyorum yediğimden. olsun napayım yeter ki emsin kızım kilo da ne giderse artık.

cnm sütüne ne iyi geliyorsa onu ye bosver kiloyu yalnız ben bununda genetik olduğunu düsünüyorum
ben cok sükür bugüne kadar süt sıkıntısı yasamadım öle aman aman da yemedim zaten sütü coğaltan tek seyin su olduğu kanıtlanmıs diğerleri kalitesini vs artırıyormusben hamileliğimden itibaren her gün 2,5 litre su içiyorum aksatmadan..

bencede cok mantıklı kararlar almıssın ne kalmıs surda 6 aya..cnm insallah önce iyilesin sonra kilo olayını halledersin
bende de durum aynı bi de isteksizlik var prolaktin hormonu zaten yaparmıs isteksizlik ve kuruluk bes bucuk aylık olduk artık düzelir umarım yavas yavas,kpssde kolay gelsin ben de ingilizce öğrt 1 yıl beklemistim
ben kılo almısım nası becerdıysem güya o kadar dikkat ediyorum

canım bi ara 4 litre su içiyodum süt için yani öyle gözle görülür bi artış olmadı. saat başı tuvalete taşınmaktan sıkıldığım için azalttım ama 2 litreyi buluyodur yine içtiğim su. ben de genetik olduğuna inanıyorum hormonal faktörler çok önemli. artık olduğu kadar napayım. kilo vereyim diye de çok kasmıyorum kendimi kuru kayısı yemeye başladım rahat sindirim için faydası olursa artık. kızıma süt vermekten asla vazgeçemem Allah'ın izniyle 2 yaşına kadar vermek istiyorum inşallah şartlar uygun olur da emziririm. kilo gider elbet yavaş yavaş...

selam hatunlar,

nasilsiniz bakalim? gene bir sessizlik almis basini gitmis burda maalesef iyisinizdir hepiniz insaAllah...dumaaam ideal kilona dusmene cok sevindim canim, darisi bizlere olsun

bir kac haftadir ise basladim soylemisimdir belki...bir muddet once gogus pompm bozuldu, isler iyice cigirindan cikti bizde...
bebegime sut veremedim daha sonra sagmaya basladim pompamin parcasini alinca...ama yetmedi...aahhh cok zor gunler, geceler gecirdim maalesef

sonra baktimki bebegim biraz buyuyor aslinda o yuzdende sut yetmiyor..ama zaten sutumde cok fazla degildi...nerde yanlis yapiyorum diye dusunup durdum..cok fazla ictigimdede sut cogaliyor mu bi fikrim yoktu...herneyse ise baslamadan once olasi bir durum karsisinda hazirlikli olmak adina mama almistim...bebegime 30-50 ml kadar vermistim ve severek icmisti...sanirim artik buyudugunden tat farkini aliyor ve icmiyor mamasini...

mamayi zar zor verdim sutum yetmediginde 2-3 defa...her seferinde 1-2 saat gectikten sonra kusmaya basladi...Allah kimseye gostermesin boyle korku...bi keresinde hele icirdim mamasini..aradan gecti bi 1 saat..yastigin uzerinde uyumustu goturdum yatagina yatirdim...bi 5-10 dk sonra bi ciglik attiki sormayin yavrumun agzi burnu surati tum kusmuk altindaydi...ya oylesine aglama sanipta gitmeseydim yanina dusunmek bile istemiyorum...yavrum kuzum kusuyor sonrada kendisi korkuyordu, anlam veremiyordu...herneyse en son bi kez daha verdim o mamadan gene kustu yanimda...ama oyle boyle bir kusma degil...dalga dalga tazzikli bir sekilde cocugu tuttum artik aglamaya basladim hungur hungur

ise birakip geliyorum bu cocugu sutumde yetmiyor, mama yemiyor yeyincede kusuyor diye cok uzuldum, agladim durdum...bir kac gunumuz oyle gecti...doktoru filan aradim vs vs vs...en sonunda kusan bebekler icin olan mamadan aldik..cok sukur daha iyi gibi..ama genede mama icirdigim zaman o yatinca bende gidip yatiyorum...kusar mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.

kilo konusuna gelince sutum az diye gecen hafta baya yedim sanirim..bu yuzden kilo vermek yerine aldim..ama onemli degil...bebegim bi 6 aylik olursa bu kadar dert etmeyecegim...o zaman daha iyi beslenebilirim ve yaza dogru yuruyusler yapabilirim diye dusunuyorum....sutum olsunda yeterki simdilik...bebegimin ac oldugu icin aglamasi beni cok uzuyor cunku...

buarada sutu az olan arkadaslar, isirgan otu cayi ise yariyor diye duymustum...deneyenleriniz varmi??birde rezene cayida ise yariyormus...

birde duydugum baska birsey var...cok etkili birseymis...deneyen olursa burda paylassin lutfen bo etki edip etmedigini..

kaynayan yarim litre suya bir avuc kuru dut koyup 5 dk kaynatiyorsun ve sutunu taze taze suzup iciyorsun. sutu cogalttigini duydum...

canım selam.aynı durumdayız benimde sütüm bebeğim doğduğundan beri yetersiz..ne yediysem içtiysem çoğaltamadım.en fazla 400 cc çıkıyodu o zaman bile ooo baya çıktı diyoduk..ama bebeğim 600-700 cc içiyor..neyse fazla uzatmayayım biz hep mama desteğiyle devam ettik ve anne sütü veren annelere özendik ben ısırgan çayı da içtim rezene de içtim..dut kurusunu kaynatmadım ama kendisini avuç avuç yedim..hurma yedim..pırasa yedim..bulgur yedim..bol su içtim..hiçbiri olmadı..sen gene de bir dene tabii..ben de geçn hafta sütüm 30 cc ye kadar inince bolcana yedim sütüm çoğalsın diye ama kilo almışımdır tartıya çıkmaya cesaretim yok.......

canım geçmiş olsun senin bebeğin nekadarlık bilmiyorum ama aynısı benim kızımda da oluyordu (kızım 2.5 aylıkken başladı şimdi 4 aylık) sürekli kusuyordu gece on defa kalkıp kontrol ediyordum aynen dediğin gibi çığlıklar atarak uyanıyordu burnundan ağzından kusmuk geliyordu.Doktorumuz bebek reflüsü olduğunu söyledi aptamil AR mama kullanmaya başladık şimdi iyi maşallah istersen bir bebeğinin doktoruna danış.
Süt içinse Rezene çayı bende işe yaradı ayrıca Humana Still Tee içiyorum ben işe yarıyor bende.birde hurma ye istersen bende o da işe yaramıştı.

buarada sutu az olan arkadaslar, isirgan otu cayi ise yariyor diye duymustum...deneyenleriniz varmi??birde rezene cayida ise yariyormus...

birde duydugum baska birsey var...cok etkili birseymis...deneyen olursa burda paylassin lutfen bo etki edip etmedigini..

kaynayan yarim litre suya bir avuc kuru dut koyup 5 dk kaynatiyorsun ve sutunu taze taze suzup iciyorsun. sutu cogalttigini duydum...[/QUOTE]

merhabalar, ben dut kurusu değil ama kuru inciri denemiştim, faydasını da gördüm. 5-6 adet kuru inciri 500 ml suda 10dk haşlayıp suyunu süzüp için. bende işe yaramıştı, sizde de yarar umarım. bunu gece yapıp üzerine 2-3 bardak da su içemeye çalışıp hemen uyuyun, inşallah iyi süt gelecektir.

DUMAAMM cnm pc bozuldu bizim iş güç derken anca fırsat buldum şükür pc de yapıldı yine beraberim sizle
şu an 59 kiloyum 4 kilom kaldı inş vericem onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…