- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
Tebrikler canımcım.
Vücudun süt üretimi için depodaki yağları kulllanmış demek ki canım.
Bende de sarkma vs. hiç olmadı çok şükür. Göbek sıfır, zaten 54 olmak üzereyim.
Amaaaa 6,5 aylık olduk ve göbüşümdeki kahverengi çizgi hala ilk günkü gibi duruyor. Sizinkiler kayboldu mu kızlar?
Tek ben miyim hamiş çizgili :))) ?
merhaba canim,
o kahverengi cizgi bendede duruyorama oglusumun hatirasi diyerekten hic umursamiyorum dersem yalan olmaz
hani bikini derdim filanda olmadigi icin bu kadar rahatimdir belkide
kakaolu kremler oluyor ise yariyor diyorlar...catlaklar icin almistim ben gebeligimde ama hic kullanmadim...sanirim bu cizgiyede iyi geliyormus...surekli cantamda duruyor benim ama ellerime kullaniyorum ben nemlendirici amacli, o da bi ayri antikalik ya neyse
zayiflama konusu isekek borek gordugumde zaten dayanamiyorumda...hani diyorlar ya sadece sivi alinca sut oluyor diye...illaki yardimci oluyordur ama sadece sivi yetersiz kaliyor bana kalirsa...sivinin yaninda yemenede dikkat etmen lazim. hatta keki kurabiyeyi seven bunyelerde varmis... ben 6 aydir hala cozemedim ne yersem sut oluyor ne yersem olmuyor...ya cok dikkatsizim ya da benim vucut dengesiz
bi tanidigim var benim..kadin sadece gobeginden kilo aliyor…dogru durust gebe kiyafeti bile almiyor gibymek icin…vucudu su toplamiyor hic bir sekilde sismiyor yani..sisen tek yeri gobegimasaAllah diyelim…hatta kendiside derki dogumlarim cok kolaydir 1-2ikinmada dogururmus ve dogumdan sonraki 10. Gunde eski formunada kavusurmus…suanda 3.ye hamile…ve inanirmisiniz son is gunune kadar bile koca koca topuklarla ise gelirdi…masaAllah herkes onun gibi sansli olsa keske bu konuda…ben hamile oldugumu ogrendigim ilk gunden itibaren topuksuz giymeye basladim..dogurali nerdeyse 6 ay olacak daha ayagima topuklu giymis degilim…hahaha o da benim tembelligim biraz gerci ama gebeligimde zaten cok korkuyordum ayagimi burkarim duserim siserim bisey olur korkusuyla 9 ay boyunca ne kostum ne zipladim…cok zordu o zamanlar kendini sakinmak…simdi istedigim gibi icimdeki canavari disari cikarabiliyorum cok sukur…
Merhaba canımmm,
Çizgiyi dert etmiyorum ama merak ettim doğrusu. İnsanlar görsede sorun etmem zaten basenlerden çatlamıştım biraz. Anne olmuşuz dimi çizgiyi kim takar? Göbeğim yok ama onu görünce sanki yeniden doğuracakmışım gibi hissediyorum, sanki doğurmamışım gibi geliyor, o açıdan tuhaf hissediyorum :))
Yoksa leke, çil, çatlak iz vs. gibi dış görünüşle ilgili şeyleri takan bi yapım yok allaha şükür.
Süt olayını bende hala çözemedim Tontriko; oğlumun iştahsız olduğu bi dönem hiç olmadı desem yeridir. İçtiği süt mikatrını düzenli olarak arttırdık. Ama:
4. ayda 300 gr
5. ayda 700 gr
6. ayda 100 gr almış göründü.
Bende şaşırdım 5. ayda bu kadar çok almasını tahmin etmedim, 6. ayda bu kadar az almasını da. Ama benim sütüm hiç azalmadı.
Belki süt oluşumunu su arttırıyordur ama kalitesini-yağını yediklerimiz ayarlıyordur. Ben artık böyle düşünmeye başladım. O yüzden daha dikkatli beslenmeye çalışıyorum şimdi.
Ben ayağıma topuklu giymeyeli 13 yıl oldu. 17 yaşımdan beri (eşimle tanıştım) giymedim (ben ondan biraz uzunum). Yeni evliyken herhalde 6 yıl önce falan bi ev gezmesinde giymeye niyetlendim ama nerdeeeee, adım atmak mümkün mü :))))) hemen çıkardım tabi. İnsan rahata alışınca zor oluyor yani.
Ama severim, güzel duruyor. Boy sorunu olmayan herkes mutlaka giymeli. Benim yerime de giyin kızlar :)))
tsk ederim cnm ekmek,tatlı,pilav,makarna yemiyorum diğer yediklerimi e abartmıyorum arada eliptik bisiklet,mekik hareketlericanım tebrik ederim.
temelde nasıl başardın benimle de paylasırmısın?
bende youtube dan leslie sansone diye videodan hareket yaptım basit gibi görünüyor ama acayip terledim ya
insallah cnm isteyince oluyorbravo valla...hedefim 56 benim de:) eski pantolonlarımı tekrar giyebilecek miyim acaba? arasıra deniyorum ama olmuyor....
benim çizgim 5 aylıkken gitti,evet cicim sanslı gruptayız benim de sarkma,göbek , çatlak vs yokTebrikler canımcım.
Vücudun süt üretimi için depodaki yağları kulllanmış demek ki canım.
Bende de sarkma vs. hiç olmadı çok şükür. Göbek sıfır, zaten 54 olmak üzereyim.
Amaaaa 6,5 aylık olduk ve göbüşümdeki kahverengi çizgi hala ilk günkü gibi duruyor. Sizinkiler kayboldu mu kızlar?
Tek ben miyim hamiş çizgili :))) ?
cnm yaz tabi hırslandırıyor insanıbence sütü bol olan anneler daha hızlı kilo veriyo,Allah'ın bir lütfu, hem bol süt hem çabucak kilolardan kurtulma. bu lütfa sahip olanlar şükretmeli...
ben ilk 4 ay gram kilo veremedim sütüm gidecek korkusuyla biraz fazla yedim, 69-70 arası gezindim durdum. 4. aydan sonra azıcık kıstım. çok şükür yavaş da olsa 62 ye düşebildim ama hala 5 kilo var vermem gereken ve belki haziranda işe başlamayı düşünüyorum kızım 10 aylık olacak haziran 12 sinde. o zamana kadar en azından 2 kilocuk daha verebilsem. ama biraz fazla kıssam hemen süt sıkıntım başlıyo. ne kadar ek gıda da alsa anne sütünün yeri başka.
yavaş da olsa veririm inşallah napayım.
arada buraya yazmak da cidden motive ediyo kızlar o yüzden hep aynı nakaratı çalıyorum kusura bakmayın artık
merhaba kızlar uzun bir ayrılıktan sonra aranıza döndüm.evimi taşıdım bebekle topla, taşın, yerleş derken işte ancak .yazdıklarınızı okumak iyi moral oldu benim diyet yalan oldu yani bırak yediklerimi kaydetmeyi aç yattığım zamanlar oldu bebiş büyüyor 8 ay bitti cadı çok hareketli sadece altını değiştirmek 15 dakika sevgisi bir ömürrr ))) bu arada ben 57 kiloyum geriye kalmış 5 kg sanırım haziran da eski halime kavuşuyorum hedef buydu zaten şimdiden itibaren sizinle beraber vereceğim geriye kalan kiloları benim göbek düzeldi sarkma vs yok çatlak zaten yoktu kahverengi çizgi bende de var aman bu bıcırlar sağlıklı olsunlar da gerisi boş şubat da diş çıktı ve hastalık atlattık zordu kızım öksürdü benim boğazım acıdı kuzum benim insan kıyamıyor diş çıkarma dönemine dikkat kızlar hemen hastalık kapıyorlar
Selam kızlar,
Topiğimize 2 haftadır yazan olmamış, naptınız, herkes zayıfladı mı?
Ben 53 kiloyum artık. Daha da zayıflamamak için biraz fazla yemeliyim sanırım.
Oğluşum 23'ünde 7. ayını doldurdu ve artık ek gıdalarla sorunumuz kalmadı çok şükür. Geçenlerde 2 gece gece beslenmesine uyanmadı. Herhalde artık kalkmayacak diye sevinirken son 2 gecedir yine kalktı. Ama olsun zaten daha çok küçükler. Bütün gece aç kalınca benimde içime sinmiyor.
Havalar çooook güzel bizde oğlumla her gün dışarıya çıkıyoruz. Kanguruyla çıkartıyorum, bana ağırlık yapıyor ama arabasını kendi başıma aşağıya indiremiyorum. her gün temiz hava aldığımız için evde geçirdiğimiz saatlerde mızıkmıyor. Uslu uslu oyuncaklarıyla oynuyor teyzeleri :))
Eeee sizlerden ne haberler kuzenlerimiz :))))) neler yapıyor?
Selam hanimlar. Ben de yazamadim epeydir.evimden kilometrelerce uzaktayim ablamda misafiriz.onda 7 aylik bende 8,5 aylik birer cadi oyalanip duruyoruz.Allahtan annemler de burda.yoksa halimiz nice olurdu.
Kilo konusuna gelince evdeyken en son 62,2 idim burda ibre 61 in altini gosterdi ama ablamin tartisi mekanik kusuru bilemiyorum.eve donene kadar geri almazsam 60 kusur olurum yaza kadar da 2-3 kilocuk daha veririm insallah.sicak hava istah kapatiyo bir de benim kiz cok cadi hic yerinde durmuyo.
İnsallah agustos-eylul gibi ise basladigimda 57 olurum.
Bir de belim ve basenim hala cok kalin bolgesel spor yapmam lazim ama nerdeee. Korseler ise yariyo mu sahiden.kullanan var mi aranizda?
aleykum selam canim...
korse filan hak getire hic kullanmiyorum nedense...aslinda bolca yuruyus iyi gelirde enerji yok, enerji varsada vakit yok..Allah sonumu hayir etsin...hasta olmusum burnum filan tikanmis...terledim herhalde uzerim acik mi kaldi nedir basim filan zonkluyor bugun...bu halde ise geldim oturdum hci birseye dermanim yok sabah aksam uyusam
sabah baktim gene kilo almisim ben, gecen ay adet oldugum halde...adet olunca kilo verilir diye duymustum ama bende tam tersi oldu herhalde..gerci bu sira dikkatte etmedim hic...psikolojik yiyici haline donusebiliyorum bazen sanki...birde canimin tatli istediginde yedim gectigimiz 1 hafta...sutte azalinca acaba ondan mi diyerek hataya dustum sanirim ve dikkat etmedim...
ohhfff
Gecmis olsun canim.ah ah spor yapanlari gorunce icim gidiyo valla benim de ama imkan yok.hos benim cadi yeterince kosturuyo beni pesinden ama duzenli spor cok farkli elbette. Olsun napalim canim oncelikle saglik olsun bebislere bol bol sut olsun.ben de sutten dolayi pek kisamiyorum kizim 9aylik olacak ama fazla ek gida almiyo sute guveniyo.ondan da olmayayim diye pek kismiyorum onlar herseyden onemli.oyle boyle derken yavas yavas gidiyo kilolar.
Ama iste insan eski halini de ozluyo.inatla zayiflayacagim diye alisveris bile yapmadim.b
akalim bu yaz azicik daha verebilsem diye umuyorum
adet konusuna gelince ben de umutluydum 1kilocuk da olsa gider diye ama maalesef degismedi.
Velhasil kelam yola devam.57 yi gorene kadar pes etmicem...
canim spor yapabilirsin tabii, ama vakit lazim firsat lazim buna...buarada benden yavas yavasta olsa pek gitmiyor kilolar maalesef...
ama ne yapalim simdilik boyle yasamaya alistim aslinda..ama eski halimi bende ozledimbi 55 olsam cok guzel olacak...ek gidayi tam yeseler acaba diyet yapilabilirmiki? hani sutun gider mi tamamen??? oyle bir niyetim yok simdilik gerci, cunku benim kuzucuk ne verilirse agzina puskurtuyor
yok canım ya ek gıdaya geçse de süt öncelikli hatta daha fazla ihtiyaç oluyo büyüdüğü için süt yetersiz geliyo. ek gıda da ek sonuçta. benim kız bir de iştahsız ki aman diyorum sütüm de giderse Allah muhafaza. 2 yaşına gelene kadar bebişler diyet yapamayız bence. sütü kesince tüm borç oruçlarımı da tutmaya başlayacağım Allah nasip ederse o zaman ister istemez diyet yapmış olurum
aslında ekmekti pilavdı börek çörekti bunları yemeyince gidiyo gerçekten, emzirdiğimiz için extra kalori harcıyoruz zaten. hani hep derler ya doğumdan 1 yıl sonra eski kiloya dönülüyo diye bence doğru. kızım 9 aylık oldu ve benim 1-2 kilom kaldı hamilelik öncesi kiloma. ama işte gel gör ki ben fazladan 3 kilo daha vermek istiyorum o yüzden extra kısmam gerekiyo ya da spor ama ben ikisini de yapamıyorum. olsun napayım azıcık fazlalık da olsun artık.
ek gıda nasıl gidiyo sende. neler veriyosun bebişe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?