2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

yok canım yaa 5 aylık daha küçük, benim kız yedi buçuk oldu ben hala en az 3 defa kalkıyorum,emziriyorum ama artık zamanla azalması lazım sanırım...
sen de en azından bi 6 ayı doldur. gerçi bu durum biraz da bebişe bağlı. benim kız 3-4 aylık filandı bazen 5 saat uyuyodu doktorumuz uyusun uyandırma dedi. ama işte gel gör ki kilo alımı az olunca ben kıyamadım gece uyandırıp emzirdim hala da öle devam ediyorum.bebek de ona alıştı kalkıyo sık sık. 1 yaşına kadar devam eder heralde bu tempo. olsun napayım sağlık olsun emsin yeter ki. bir de ücretsiz izindeyim işe gidiyo olsam zor olurdu,Allah yardımcın olsun o açıdan canım...
kilo konusuna gelince, hep dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum herşeyin özü az yemek bol içmek. buna dikkat edersem güzel güzel gidiyo kilolar azıcık ipin ucu kaçınca hooop alıveriyorum hemen...
bir de kızlar börek çörek gerçekten diyet düşmanı, eve bile sokmamak lazım en azından kilolar gidene kadar sonra azıcık ucundan olabilir
şu bir ay da güzel kilo verebilsem, nisan sonu izmit'e gidiyorum alışveriş yapardım orda 60 olsam yeter

Evet canım öğretmenim. Bu yıl alan sınavımız var, birazcıkta ona güveniyorum. Ne güzel doktora düşünüyormuşsun. Ben Yüksek Lisans'dan sonra devam etmedim çünkü bizim bölümün doktora programı açılmadı daha üniversitemde. Açılırsa bende istiyorum aslında.

Sağol canım, bende yabancı dilciyim ama ataması az olan bölümden :))))

Tontrikocum, şuanda ne kadarlık oldunuz tam bilmiyorum ama 5. aydan sonra düzelir reflüsü. Sadece ek gıdaya geçerken dikkatli olmasın, meyve püresi ve meyve suyuyla başlama derim ben. Çünkü midesine asitli geliyor. Patates püresiyle başlamanı öneriyorum. Belki başladınız bile ek gıdaya ama olsun ben yazayım yinede dedim :)))))) Bilmişlik olarak algılama sakın, bide 6. ay aşısı bize ağır geldi, sonrasında 3-4 gün her gaz çıkarmasında kustuk biz. Aklında bulunsun canımcım.

DUMAAMM cnm pc bozuldu bizim iş güç derken anca fırsat buldum şükür pc de yapıldı yine beraberim sizle
şu an 59 kiloyum 4 kilom kaldı inş vericem onlarıda

Çoooook merak ettim seni. İyiki geldin, iyi haberlerini aldım rahatladım canım.

dumaam cnm tebrik ediyorum darısı başıma inş
beni tekrar aranıza alırmısınız

Aramızdasın zaten canım.

Bence yeşilçay ve mate içme canım. Sütünden bebeğine geçer. Bi doktoruna danış mutlaka.

Verirsin canım, daha 5 ay ne ki, yavaş yavaş gider mutlaka. Sütün olsun yeterki, üzerine kilo alma, ayda 1 kilo bile versen iyidir sonuçta.

Biz 6. ayımızı 1 hafta geçtik hala gece 2 kez kalkıyoruz. Deliksiz uyusalar ne güzel olurdu dimi ya :)))) Bana hayal gibi geliyor. İnşallah görürüz o günleri :))))

cnm en tehlikeli seylerle besleniyorsun benim fikrim ise giderken yanına kepek ekmekli sandviç yap onu al maydonoz,marul peynir acıkınca 1 diil 2 tane ye inan daha az kalorili ve su iç süt olması için en gerekli sey
gelelim bana hala 57 kiloyum aslında daha zayıf duruyorum eski 57li hallerime göre ama göğüsler kocaman (90 beden)
mayıs 19 da düğünümüz var nisan sonu gibi elbise almam lazım en gec yani su 1 ay cok dikkat etmeliyim
hedef kilom 54 bundan sonra hergün burdayım yoksa olmuyor
sabah 2 dilim kepek ekmekli peynirli sandviç sekersiz cay
ara 1 portakal
öğlen 3 kasık yoğurtlu makarna
aksamda corba ya da menemen düsünüyorum
ah bu sekilde dikkat etsem 2 hafta da 2 kilo gider
cok sükür sütüm yetiyor zaten sadece su içince ve dinlenince coğalıyor
hadi kızlar sizde yazın menülerinizi

dumaaamm cnm özlemişim seni ya ben biraz koyverdim buaralar ama 6 dan sonra bişi yemiyorum 1 saat tempolu yürüyorum tektek neyedgimi eskisi gibi hesaplayamıyorum

sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı
öğlen corba
aksama da hafif bisiler düsünüyorum

ay ben sabah 3 dilim esmer ekmekle bıraz peynır ve zeytın kahvaltı yapıyorum yanında humana stil tee içiyorum öğlen salata yedim aksamada bıraz kofte yıyeceğim ama benım anlamadığım ben 64 den 66 ya cıktım ya nasıl olur cıldırcam

Dumaam,toobe sizi gordugume cok sevindim. Toobe ben de yazayim menumu.
Sabah 1yumurta peynir domates salatalik bazenn zeytin. Ara ogun yapmiyorum yaparsam da ayran veya yogurt tuketiyorum. Aksam corba oluyo mutlaka ve yarim tabak yemek.yaninda cok az pilav. Bazen tatli da yiyorum ama cok sik degil.
5 kilom var yaza kadar verebilsem keske ama iste sut sikintim oluyo maalesef arada. O yuzden siki yapamiyorum diyet. Oldugu kadar artik.
Bu arada bu haftaya 62.7 ile basladim haftaya 61 i gormek umidiyle hepimiz icin guzel bir hafta olur insallah...

Metabolizman,barsak sistemin yavassa kuru kayisi incir filan ye canim.cunku ne kadar az yersen ye sistem yavassa depoluyo vucut.

dünkü mönüm
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek
öğlen yoğurt
aksam ablık salata 1 dilim ekmek malesef çayla 1 tane halley

bugün kahvaltı aynı
öğlen yoğurt 1 dilim ekmek
aksam sebze yemeği 3 kasık bulgur pilavı ve yine halley

Kızlar,

Bebek bakımı ve beslenmesi bölümüne bir konu açtım,
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım çok sıkkın.

Merhaba hanimlar,

Hepinize kocaman bir gunaydin…tek tek cevap vermek isterdim postlariniza ama suan fazla vaktim yok maalesef kusuruma bakmayin..ama hepsini okudum canlarim…

Bu sira bakalim bende basladim, diyet denmez ama saglikli beslenme diyelim…isteyken su tuketimim daha fazla oluyorda evdeyken 1 lt dahi icmekte zorlaniyorum..ama bu haftasonu kararliyim oturup gune yayarak icecegim suyumu...asil vermem gereken kilom 10-12 kilo kadar ama ilk hedefim 7 kilo…ne zamana kadar verebilirim bilmiyorum hic…kisarsam yemegimden bu seferde sutume yansiyor daha cok stres oluyorum ve bu yuzden daha cok herseye saldiriyorum. Istahim olmasa dahi herseyi yiyorum bu seferde…en iyisi aslinda her gun normal ogun yiyerek ve abur cuburdan kacinmak saniyorum…bakalim Rabbim buyuk…tek derdimiz bu olsun.

Su bir kac gundur bebegim cok huysuz kizlar, bir kac gecedir uyumuyor hic…cok fazla kalkardi ama bu kadar cok aglamazdi onceleri…5 aylik olduk tam 6. ayimiz icindeyiz…acaba diyoruz dis etlerinden rahatsiz olabilir mi? Sizlerin bebekleri ne alemde??? Bebisleri bizimkinden buyuk olanlar ne gibi sIkintilar yasadiniz ya da yasiyorsunuz???

Canım biz sizden 1,5 ay büyüyüz ama dişlerden hala haber yok :)))

Sürekli yüzüstü dönüp emeklemeye çalışıyoruz sadece. Yorulunca ağlıyor :))) çeviriyorum o zaman.

Diş çıkarıyor olabilir canım.

Her cocuk bir olmaz tabii…her cocukta ayni siddette gecirmez gerci…simdiden disleri cikacak diye birsey yok tabii ama belkide dis etleri sertlesiyordur o yuzden oyle sizliyordur yavrumun dis etleri…birde belki senin bebeginde ayni yollardan geciyordurda daha hafif atlatiyordur sIkinti olmuyordur…doktorumu arayayim ben en iyisi…

Ben 3,5 aylıkmışım dişlerim çıktığında, ama bizde kabarıklık bile yok. Yalnız çok fena ısırıyoruz :)))

Canım ya, dişlerden hala haber yok derken, daha erken demek istemedim. Yanlış ifade ettim galiba. Bende bekliyorum kaç aydan beri ama hala tık yok o anlamda dedim.

Ben erken çıkardığım için onunda erken çıkaracağını umuyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…