canım kaç tane bebişin var?bu arada daha 40 ın bile çıkmamış, verirsin 35 de 40da kilo gitmeye başladı mı devamı gelir. ama mümkünse bir uzmandan yardım al derim .vermek istediğin kilo çok.burada yazılanlar senin için az olabilir, sağlığını tehlikeye atacak,kendi kendine bir diyet yapma bence.Allah kolaylık versin.
hosgeldin cnm sağlıklı beslenerek ve sporla vericez insallahbenide benide aranıza alın arkadaşlar artık resmen psikolojim bozulduuu yaa çok üzülüyorum karnım bacagım çok kötü selülüt derdide var napcam ben yaaa 60 hamile kaldımm 75 dogum yaptım 2 ay oldu dogum yapalı şimdi 73 kgyummmmmmm hem emzirip hem nasıl kg verebilirimm
unuttular bence topik actıklarınıtabiki cnm ne demek ne kadar çok kişi olursak o kadar motive oluruz güzelkız ms bu arada arklar niye yazmıyorsunuxz konusahibi meriçdemir dumaaam huuu
evet kızlar hangi gün olsun
kızlar kilo bildirimi hangi gün olacak
BENDE ÇOK YİYİYO GİBİYM CANIM YAAA,AÇLIĞA DAYANAMIYRM ZATEN BİDE KIZIM EMİYO ,SÜT AZALCAK DİEDE KORKUYRM ...bende sabah 4 küçük haşhaşlı çörek 2 zeytin arada bi hurma 1 elma 2 mandalina 3 ceviz ya siz sanki benfden az yiyorsunuz sütünüz etkilenmiyo heralde ne gzl
BEND DEĞİLİM CANIMMMMtabiki cnm ne demek ne kadar çok kişi olursak o kadar motive oluruz güzelkız ms bu arada arklar niye yazmıyorsunuxz konusahibi meriçdemir dumaaam huuu
ASLINDA EVET HAKLISIN ,BENDE ÇOĞUNLUKLA TAM TERSİ OLUYOR....AKŞAM YEMEĞİNE YÜKLENİYRM HEP...BİDE ŞU YEMEKTEN SONRA ÇAY FASLINDA ,EŞİM YANIMDA BİŞEYLER YEMESE ÇOK İİİ OLUCAK...Sabah zengin aksam fakir gibi yiyeceksin diyorlar. Beyaz ekmek yerine tam tahilli bugday yada yulaf ekmegi yersek cok kalori almamis olur hemde vitamin acisindan daha zengin. Benim baldirlarimda catlak yoktu dogumdan sonra oldusizde catlaklarin durumu nasil kizlar?
benide benide aranıza alın arkadaşlar artık resmen psikolojim bozulduuu yaa çok üzülüyorum karnım bacagım çok kötü selülüt derdide var napcam ben yaaa 60 hamile kaldımm 75 dogum yaptım 2 ay oldu dogum yapalı şimdi 73 kgyummmmmmm hem emzirip hem nasıl kg verebilirimm
en az 1900 olması gerekiyomuş ben kafama göre takılıyomm ama akşamları azyerim
tabiki cnm ne demek ne kadar çok kişi olursak o kadar motive oluruz güzelkız ms bu arada arklar niye yazmıyorsunuxz konusahibi meriçdemir dumaaam huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?