2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

bugünün akşam menüsü değişmek zorunda kaldı. öğlen annem uğradı tabiki kuzu için artık pabucum damda çoktan, kapıdan girer girmez bülbül olup şakıyor kızım anneannesine bakıyor şaşkın biraz gülümser )) neyse uzatmayayım.sebze yemeği getirdim dedi bende akşam yemeğim hazır hadi o zaman fıstığımı dışarı çıkaralım hava güzel diyerek çıktık. derken eve geldim kuzumun uyku saati gelmeden yemek yiyeyim dedim ve o da ne... pırasa ııııııııııııyyyyyyyyy hayatta yemek seçmem sadece pırasadan nefret ediyorum ve canım annem o kadar çok torunuyla meşgul ki sevmediğim tek bir yemek var onuda unutmuş )))) sonuç olarak tavuk dönere talim ettim.bu arada pazartesi nasıl tartı bildirimi için hani şakası olsun hep o gün başlanır ya diyete

2 tane canım 1.si 2.5 yaşında diğeride malum 1 aylık daha.önerilerin için teşekkürler bu arada.

2 dili kepek ekmekle,menemen 5-6 zeytinle güne basladım
dün öğlen tavuk döner yedim
aksama ise koca bi meyve tabağı yatarken de bi bardak süt

bende sabah 4 küçük haşhaşlı çörek 2 zeytin arada bi hurma 1 elma 2 mandalina 3 ceviz ya siz sanki benfden az yiyorsunuz sütünüz etkilenmiyo heralde ne gzl

benide benide aranıza alın arkadaşlar artık resmen psikolojim bozulduuu yaa çok üzülüyorum karnım bacagım çok kötü selülüt derdide var napcam ben yaaa 60 hamile kaldımm 75 dogum yaptım 2 ay oldu dogum yapalı şimdi 73 kgyummmmmmm hem emzirip hem nasıl kg verebilirimm

tabiki cnm ne demek ne kadar çok kişi olursak o kadar motive oluruz güzelkız ms bu arada arklar niye yazmıyorsunuxz konusahibi meriçdemir dumaaam huuu

hosgeldin cnm sağlıklı beslenerek ve sporla vericez insallah
tabiki cnm ne demek ne kadar çok kişi olursak o kadar motive oluruz güzelkız ms bu arada arklar niye yazmıyorsunuxz konusahibi meriçdemir dumaaam huuu
unuttular bence topik actıklarını

kızlar bir öğünde de az yağlı bulgur pilavı yiyin ben içine yoğurt koyuyorum biraz soğan doğruyorum
oh mis hem doyurucu hem de güzel süt yapıyor bilginize

vala kızlar ben gündüz aç kalıyom akşama yükleniyomm çok aşırı yiom artı bide ekmege çok düştüm hamur işinee

Sabah zengin aksam fakir gibi yiyeceksin diyorlar. Beyaz ekmek yerine tam tahilli bugday yada yulaf ekmegi yersek cok kalori almamis olur hemde vitamin acisindan daha zengin. Benim baldirlarimda catlak yoktu dogumdan sonra oldu sizde catlaklarin durumu nasil kizlar?

evet kızlar hangi gün olsun

kızlar kilo bildirimi hangi gün olacak

bende pazartesi olsun diyecektim,karar vermişsiniz zaten,bencede PAZARTESİ OLSUUUUUUUUUUUUUUUNN.....
bende sabah 4 küçük haşhaşlı çörek 2 zeytin arada bi hurma 1 elma 2 mandalina 3 ceviz ya siz sanki benfden az yiyorsunuz sütünüz etkilenmiyo heralde ne gzl
BENDE ÇOK YİYİYO GİBİYM CANIM YAAA,AÇLIĞA DAYANAMIYRM ZATEN BİDE KIZIM EMİYO ,SÜT AZALCAK DİEDE KORKUYRM ...

BENDE BU SABAH 1
1 YUMURTA,4 ZEYTİN 2 DİLİM BEYAZ EKMEK (MALESEF),PEYNİR,1 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZ....
ÖĞLEN ET KAVURMASI 1/2 POSİYON ,YARIM DİLİM EKMEK,1 KASE YOĞURT.....

ŞUANDADA ÇİKOLATA YEMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYRM...REGL OLCAM ÇOK FENA CANIM TATLI İSTİYOOOOO

BEND DEĞİLİM CANIMMMM
KIZIM HUYSUZDU DÜN HİÇ UĞRAYAMADIMM,SIK SIK GELMEYE ÇALIŞCAM....

ASLINDA EVET HAKLISIN ,BENDE ÇOĞUNLUKLA TAM TERSİ OLUYOR....AKŞAM YEMEĞİNE YÜKLENİYRM HEP...BİDE ŞU YEMEKTEN SONRA ÇAY FASLINDA ,EŞİM YANIMDA BİŞEYLER YEMESE ÇOK İİİ OLUCAK...

EVET CANIM BENİM GÖBİŞ ÇATLADI....

hoşgeldinnnnnnn.............................

Kızlar bi sorum olucak......
Emziren bi anne kaç kalorilik diyet yapabilir?fikri olan var mııııı?

Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonraaaaaaaa
Bebişler aç kalmasıııııııınnn.....

Canım bebişten fırsat buldukça yazacağım inşallah. Okuyorum şimdilik ama yazıcam canım.

merabalar bende ekimde doğum yaptım 65 kilo ile hamile kaldım 71,5 kilo ile bitirdim.
şimdi 64 .5 kiloyum ama idealim 58 filan 6 kiloyu vermek istiyorum inşallah verebilirim,

arkadaşlar hiç abartamadan söylüyorum sizin menülerinizin 3 katı yiyorum acaba bu kadar yemeyi kesersem süt ne olur sizde problem olmuyor mu?

bende şu an 62 yim hedefim 55 ama acelemmyok yaza kadar inş işe baslayıncaya kadar 60 olayım gerisi gelir bende diğer ark lara göre fazla yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…