2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

ya evet ya kızlar benimde kilodan önce göğüslerimi ne yapacağım aklımda .bende kilolarımı veremedim daha ama kilo dediğin nedir ki bi azmedersin tamam .ama gögüslerimiz hep böylemi kalıcak .ben haziranda doğum yaptım bugün 6 ay bitti ve ben 85 iken hala 95 falan giyiyorum ve iğrenç görünüyo.acaba kiloları verince bide emzirmeyi bırakınca eski haline dönermi

merhaba kızlar yeni gelebildim bebişim bugün çok huysuzdu ve zor uyudu
bugün menü şöyle
sabah nesfit 2 ad incir kahve
kahvaltı gözleme bir parça peynir zeytin domates çay
ara fındık ve susam krokan yarım
akşam kuşbaşılı pide içini eşim hazırladı ellerine sağlık güzel olmuş ve bol maydanoz
tabiki su vazgeçilmez
bugün kızım için katı meyva sıkacağı aradım ne alacağıma karar veremedim hangi marka iyi olur acaba kullanan var mı?

canım hamilelik boyunca göbeğimde çatlak olmadı ama yan taraflarımda birazcık oldu. işin garip tarafı kasık gölgembe biraz çatlak oldu fakat doğum esnasında ben kızım ortalığı yıka yıka gelmiş demek ki

yok canım benim ikinci bebeğim ilkinide 20 ay emzirdim 85 den 100 çıkmıştı bu da aynı şekil
ama emzirmeyi kesince küçülüyor eskisi gibi sarkma oluyor malesef ona çare yok

Kislaaaaar,
Kusura bakmayin :-( konuyuactim bi daha giremedim. Cok sukur dondum. Kac gundur misafirle ugrasiyorum. Cok sukur bitti simdilik. Ben de kizi uyuttum yatacaktim bi bakayim foruma dedim almis basini gitmis masallah cok sevindim. Hep beraber zayiflayacagiz insallah.

Ben de pzt 74 kg ile baslamistim diyete bu sabah 72 ciktim. Yarin itibariyle de yediklerimi paylasirim.

Midem kaziniyor walla alistirmisiz bunyeyi canin ne zaman ne isterse ye. Mide kocaman olmus sinirsizliktan.

Bence de pzt uygun olur kilo bildirimi icin.

hoşgeldin canımmmmm
vaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy 5 günde 2 kilo nasıl vedin yaaaaaaaaaa süper valla...bide misafirin varmış,pasta böreklere nasıl hayır dedin canımmmmm,keşke bende hayır diyebilsemmmm

hoşgeldin canımmmmm
vaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy 5 günde 2 kilo nasıl vedin yaaaaaaaaaa süper valla...bide misafirin varmış,pasta böreklere nasıl hayır dedin canımmmmm,keşke bende hayır diyebilsemmmm

Hosbulduk canim.
Walla pasta boreklerle arama mesafe koymak bayagi zor oldu ama irademi sonuna kadar kullandim. Yoksa bu kilolar simdi gitmezse yerlesip kalacak.
Bence biz emzirdigimizden dolayi cok kalori harciyoruz. Kosusturma zaten cabasi bi de tatli hamur isi ve abur cuburu kesince gitti iste. Anladim ki benim istahim cok acilmis inanilmaz yiyormusum herseyi yok ediyordum walla.
Bu arada canim hala tatli istiyor. Evde kendim sutlac yapiyorum caz sekerli cok guzel ouyor. Gunde 1 tane yiyorum. İcecek olarak da soda, bitki caylari ve kendi yaptigim hosaf sularini iciyorum.
Bugunku kahvaltim:
1 fincan rezene cayi
2 dilim ekmek
6 zeytin
3 ince dilim kasat
2 ince dilim hindi salam
Dereotu, domates, salatalik ve biber
SAAT 10da da ara ogun olarak nesfit yiyecegim.

oğluma tek baktıgım için yürüyemiyorum malessef evde ne ye yapabilirsem o ah o tatlı krizi yokmu dün bi baket çikolata bitirrdim ama dur dememmlazım

oğluma tek baktıgım için yürüyemiyorum malessef evde ne ye yapabilirsem o ah o tatlı krizi yokmu dün bi baket çikolata bitirrdim ama dur dememmlazım

Canim yukarida da bahsettigim gibi tatli krizini ben sutlacla cozdum. Tavsiye ederim bi dene istersen. Hem ev yapimi katki maddesiz hem de sut tuketmis oluyorsun. Bi de eti formun tatli biskuvi cesitleri var onu deneyebilirsin..

Evde hosaf da yapabilirsin ben hosaflara seker koymuyorum onun yerine 1 yemek kasigi pekmez koyuyorum. Boylece aldigim seker ayni olsa bile en azindan kan yapici olmus oluyor.

Zaten kizlar diyeti aman cok abartmayin sut veritoruz sonucta sut yapici seyleri sakin kesmeyin.

bugün sabah kahvaltım:
1 poğaça kendim yaptım ( yani küçük ebatta)
1 tatlı kaşığı bal
4 zeytin
1 kibrit kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 bardak çay (çaysız yapamıyorm çk tüketiyorum)

bende leslie yapmak istiyorum ama iki çocukla hışım çıkıyor güç bulamıyorum
bende tatlıyı çok tüketiyorum bugünden sonra tarçınlı süt içerim krizlere karşı

sabah sabah tatlı krizimi 2 kuru incir 2 kuru kayısı 2 hurma yiyerek yendim oh be dahada bugünnkrize girmem

Canim snirim ilk hafta hizli oluyor sonradan yavasliyor. Ornek vermek gerekirse bugunku kahvaltimi yukarida yazdim. Bir de cok hareketliyim evin icide. Bi de gunde 1 saat yuruyorum.

aay ne güzel yürüyebiliyrmuşsun....ben bebeğime yalnız bakıyrm bırakıp bi yere gitmem mümkün değil....

yaaa sorma canım yaaaa,dün banada bi kriz geldi,kendimi zor tuttum çikolata yememek için....en sonunda kendimi kuru incir ve
kuru kayısıyla kandırdımm.....

bende leslie yapmak istiyorum ama iki çocukla hışım çıkıyor güç bulamıyorum
bende tatlıyı çok tüketiyorum bugünden sonra tarçınlı süt içerim krizlere karşı
evet bende yapmak istiyrm ama kızım çok yaramaz hep kucakta o uyuduğu zamanda dinlenmeyi tercih ediyrm ben....
aaaa evet aslında kan şekerini düzenlemek için süt ve tarçın olabilir...

bende kahvaltımı yazayımm.....
çay(tabiki şekersiz)
3 zeytin
1 kk kadar peynir
1 yk pekmez
ve olmaması gerekn kıymalı börek(2 dilim) yemesem ii olucaktı ama kendimi tutamadımm...
ara:
rezene çayı
1 kuru kayısı
1 kuruincir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…