- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
canım benim genelde 1600 civarı oluyoooo,azmı acaba...
emzirme sanıırım cok acıktırdığı için kilo vermeye engel oluyor
ama yemeği abartmazsak zayıflayacağımıza eminim
hamileyken aldığım 14 kilonun 13ünü ilk alı ayda aldım
son 3 aydan cok korttuğum için (herkes cok kilo alınıyor demişti) beslenmeme cok dikkat ettim
ekmek pilav abur cubur yemeden ve 3 lt su icerek son 3 ay sadece 1 kilo aldım
aynı mantık burda da devam edersek zayıflarız
o diilde benim göğüsler kocaman oldu 80 beden göğüslerim suan 95 sanırım
sütüm cok iyi cok sükür acaba küçülür mü ilerleyen zamanlarda:44:
Sabah zengin aksam fakir gibi yiyeceksin diyorlar. Beyaz ekmek yerine tam tahilli bugday yada yulaf ekmegi yersek cok kalori almamis olur hemde vitamin acisindan daha zengin. Benim baldirlarimda catlak yoktu dogumdan sonra oldusizde catlaklarin durumu nasil kizlar?
ya evet ya kızlar benimde kilodan önce göğüslerimi ne yapacağım aklımda .bende kilolarımı veremedim daha ama kilo dediğin nedir ki bi azmedersin tamam .ama gögüslerimiz hep böylemi kalıcak .ben haziranda doğum yaptım bugün 6 ay bitti ve ben 85 iken hala 95 falan giyiyorum ve iğrenç görünüyo.acaba kiloları verince bide emzirmeyi bırakınca eski haline dönermi
Kislaaaaar,
Kusura bakmayin :-( konuyuactim bi daha giremedim. Cok sukur dondum. Kac gundur misafirle ugrasiyorum. Cok sukur bitti simdilik. Ben de kizi uyuttum yatacaktim bi bakayim foruma dedim almis basini gitmis masallah cok sevindim. Hep beraber zayiflayacagiz insallah.
Ben de pzt 74 kg ile baslamistim diyete bu sabah 72 ciktim. Yarin itibariyle de yediklerimi paylasirim.
Midem kaziniyor walla alistirmisiz bunyeyi canin ne zaman ne isterse ye. Mide kocaman olmus sinirsizliktan.
Bence de pzt uygun olur kilo bildirimi icin.
hoşgeldin canımmmmm
vaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy 5 günde 2 kilo nasıl vedin yaaaaaaaaaa süper valla...bide misafirin varmış,pasta böreklere nasıl hayır dedin canımmmmm,keşke bende hayır diyebilsemmmm
5 günde 2 kilomu!!!!!sırrı ne bunun ya ben haftada 500 gr versem onada razıyım
oğluma tek baktıgım için yürüyemiyorum malessef evde ne ye yapabilirsem o ah o tatlı krizi yokmu dün bi baket çikolata bitirrdim ama dur dememmlazım
oğluma tek baktıgım için yürüyemiyorum malessef evde ne ye yapabilirsem o ah o tatlı krizi yokmu dün bi baket çikolata bitirrdim ama dur dememmlazım
Canim snirim ilk hafta hizli oluyor sonradan yavasliyor. Ornek vermek gerekirse bugunku kahvaltimi yukarida yazdim. Bir de cok hareketliyim evin icide. Bi de gunde 1 saat yuruyorum.
evet bende yapmak istiyrm ama kızım çok yaramaz hep kucakta o uyuduğu zamanda dinlenmeyi tercih ediyrm ben....bende leslie yapmak istiyorum ama iki çocukla hışım çıkıyor güç bulamıyorum
bende tatlıyı çok tüketiyorum bugünden sonra tarçınlı süt içerim krizlere karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?