Selam kızlar,
Yine yazmaya başlıyorum çünkü yazmayınca bazen cozutuyorum :))))))))
Uyanınca: 3 kuru kayısı
Sabah: 2 dilim ıspanaklı börek
sucuklu 1 yumurta
1 kk tahin helvası
1 dilim etimek
Ara: 3 adet kestane
Öğle: 1 tabak kısır
Ara: 1 avuç kuru üz
Akşam: 1 tabak kısır
Acıkırsam geceye doğru bir bardak ayran içer ya da yarım elma yerim. Herkese hayırlı akşamlar.
Bencede pazartesi tartılalım kızlar. Herkes hedef kilosuna ne kadar kaldığını da yazsın.
bugün ki menümü yazıyorum kıslarr
sabah kahve 2ad incir biraz kuru üzüm fındık su 1.5lt
kahvaltı bir parça peynirli gözleme zeytin salatalık bir parça ekmek tereyağ bal
ara tarçınlı salep (fıstığımı hava aldırmak için dışarı çıktım annemle buluşup bir cafe de keyif yaptık)
akşam dünden pide vardı biraz ondan yedim maydanozla su 1.5lt
gece (yani şimdi eşim aç geldi bende biraz acıktım bakalım Allah ne verdiyse tadını kaçırmadan tabi =)))
sabaah 2 haşhaşlı çörek az peynir 5 zeytin arada 2 kuru incir 2 kurukayıdı 4 hurma öğlen 1 porsiyon etsote az bulgur pilavı arada mandalina muz elma akşam yoğurt çorbas bol salata
Canım kuru meyvede ve hurmada biraz fazla kalori var. Tatlı isteğini kesmek için yiyorsan ye ama canın istemeden sadece ara öğün olsun diye yiyorsan biraz azaltmanda fayda olabilir.
selam.. bende 13 eylulde dogum yaptim hamile kaldigimda 59 dum yaklasik 7 kg aldim simdi eski kiloma dondum ama sanirim sikilasmaya ihtiyaci var vucudumun cok daha fazla hissediyorum kendimi..
haklısın dumaam cım ama dayanamıyorum incir ve hurma hemen kesiyor krizimi bi de daha 2 ayım var önümde dumaam işe kadar 58 yaza kadar 55 olsam yeter o yüzden fazla sıkkmıyom kendimi2 aya 4 kilo gider heraldw
çikolata yiyip de gereksz kalori almaktansa kuru meyve en azından sütüme katkıda bulunur:)
9 ay boyunca sadece 7 kilo mu aldınız?
ben 17 aldım 77 idim şu anda 69 um kızım 4 aylık ve 3 aydır yerimde sayıyorum yemesem süt olmuyo yiyorum kilo gitmiyo. spor lazım biliyorum ama ona da vakit bulamıyorum çünkü bebeğime yanlız başıma bakıyorum gündüz az uyuyo sürekli yanına olayım istiyo hatta kucağımda olsun istiyo.
nolacak bilmiyorum hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum
ya ben şaşıp kalıyorum milletttt nie bu kadar az kg alıyo ben nieee çok alıyom artıı bebegimde zayıf oluyoooooooo(( aman saglıklı olsunda gerçi o kadar çok takmıyom ama millet diokii bu vucutla bunumu dogrdunn dio sinirlerim tepeme çıkyıo
kızlar bende basladımm dieteee sabah kalkıyorumm bebegim içinn bir bardakk pekmezli su içiyorummmm sonra bir bardak kahveee içtimm
çekirdek yedim az bişi
şimdi açımmm yecek arıyom ama kendimi kontrol ediyorummm
9 ay boyunca sadece 7 kilo mu aldınız?
ben 17 aldım 77 idim şu anda 69 um kızım 4 aylık ve 3 aydır yerimde sayıyorum yemesem süt olmuyo yiyorum kilo gitmiyo. spor lazım biliyorum ama ona da vakit bulamıyorum çünkü bebeğime yanlız başıma bakıyorum gündüz az uyuyo sürekli yanına olayım istiyo hatta kucağımda olsun istiyo.
nolacak bilmiyorum hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum
çikolata yiyip de gereksz kalori almaktansa kuru meyve en azından sütüme katkıda bulunur:)
Doğru söylüyorsun canımcım.
Benim bebişte aynen öyle, ben odadan çıkınca kıyamet kopuyo :)))))
Bende 41. haftada 3250 doğurdum bebişimi. Millet içinde çok kaldı daha fazla olması gerekirdi dedi, herkes 38. haftada o kadar doğuruyormuş :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?