2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

hayatımda tatlı yemezdim kızlar. yaş pasta çikolata hamur işlerine düşkünlüğümde hiç yoktur hatta yemezdim. hamileleikte dahil buna. ne olduysa doğumdan sonra oldu. sürekli tatlı yemek istiyorum. hem de şerbetli tatlılar. eşimde baklavaları taşıyor eve.((( akşamları çayla çok seviyorum çünkü(((
4-5kilo daha versem iyi olacak ama gitmiyor. sabitlendi kaldı.bol su içmeye çalışıyorum sadece( ama sizi okudukça gaza geleceğim inşallah. tabii ki diyet yapamayız ama biraz dikkat etsem iyi olacak.

ay negüzel yaaa herkes başlamış ben birtürlü ilk adımı atamadım aslında biraz düzeldi yemek zamanlarım ama yinede bayağı uğraşmam lazım sanırım burası beni motive edecek çünkü hepimiz emziriyoruz sütümüz etkilenmeden kilolar giderse süper olur birbirimize yardımcı olacağız arkadaşlar hepimize şimdiden başarılar

Selam kızlar,
Yine yazmaya başlıyorum çünkü yazmayınca bazen cozutuyorum :))))))))

Uyanınca: 3 kuru kayısı

Sabah: 2 dilim ıspanaklı börek
sucuklu 1 yumurta
1 kk tahin helvası
1 dilim etimek

Ara: 3 adet kestane

Öğle: 1 tabak kısır

Ara: 1 avuç kuru üzüm

Akşam: 1 tabak kısır

Acıkırsam geceye doğru bir bardak ayran içer ya da yarım elma yerim. Herkese hayırlı akşamlar.
Bencede pazartesi tartılalım kızlar. Herkes hedef kilosuna ne kadar kaldığını da yazsın.

Son düzenleme:
sabaah 2 haşhaşlı çörek az peynir 5 zeytin arada 2 kuru incir 2 kurukayıdı 4 hurma öğlen 1 porsiyon etsote az bulgur pilavı arada mandalina muz elma akşam yoğurt çorbas bol salata

bugün ki menümü yazıyorum kıslarr
sabah kahve 2ad incir biraz kuru üzüm fındık su 1.5lt
kahvaltı bir parça peynirli gözleme zeytin salatalık bir parça ekmek tereyağ bal
ara tarçınlı salep (fıstığımı hava aldırmak için dışarı çıktım annemle buluşup bir cafe de keyif yaptık)
akşam dünden pide vardı biraz ondan yedim maydanozla su 1.5lt
gece (yani şimdi eşim aç geldi bende biraz acıktım bakalım Allah ne verdiyse tadını kaçırmadan tabi =)))

dumaaam menüye bayıldım canım ketane çekti bide kısır böyle menüleri yazarak birbirimize gaz vererek kilolardan da kurtuluruz inşallah =)))

Bende cafe keyfine bayıldım canım birde gözlemelere. Ne güzel stres atmışsındır Serhancım.

Uyanınca: 3 kestane
1 ısırık elma :))))

Sabah: 2 dilim etimek
2 kk peynir
1 dilim salam (sabah eşimle kahvaltı edemedik o yüzden hafiften uyduruk oldu :)))) )

sabaah 2 haşhaşlı çörek az peynir 5 zeytin arada 2 kuru incir 2 kurukayıdı 4 hurma öğlen 1 porsiyon etsote az bulgur pilavı arada mandalina muz elma akşam yoğurt çorbas bol salata

Canım kuru meyvede ve hurmada biraz fazla kalori var. Tatlı isteğini kesmek için yiyorsan ye ama canın istemeden sadece ara öğün olsun diye yiyorsan biraz azaltmanda fayda olabilir.

Canım kuru meyvede ve hurmada biraz fazla kalori var. Tatlı isteğini kesmek için yiyorsan ye ama canın istemeden sadece ara öğün olsun diye yiyorsan biraz azaltmanda fayda olabilir.

haklısın dumaam cım ama dayanamıyorum incir ve hurma hemen kesiyor krizimi bi de daha 2 ayım var önümde dumaam işe kadar 58 yaza kadar 55 olsam yeter o yüzden fazla sıkkmıyom kendimi2 aya 4 kilo gider heraldw

çikolata yiyip de gereksz kalori almaktansa kuru meyve en azından sütüme katkıda bulunur:)

selam.. bende 13 eylulde dogum yaptim hamile kaldigimda 59 dum yaklasik 7 kg aldim simdi eski kiloma dondum ama sanirim sikilasmaya ihtiyaci var vucudumun cok daha fazla hissediyorum kendimi..

9 ay boyunca sadece 7 kilo mu aldınız?
ben 17 aldım 77 idim şu anda 69 um kızım 4 aylık ve 3 aydır yerimde sayıyorum yemesem süt olmuyo yiyorum kilo gitmiyo. spor lazım biliyorum ama ona da vakit bulamıyorum çünkü bebeğime yanlız başıma bakıyorum gündüz az uyuyo sürekli yanına olayım istiyo hatta kucağımda olsun istiyo.
nolacak bilmiyorum hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum

ya ben şaşıp kalıyorum milletttt nie bu kadar az kg alıyo ben nieee çok alıyom artıı bebegimde zayıf oluyoooooooo (( aman saglıklı olsunda gerçi o kadar çok takmıyom ama millet diokii bu vucutla bunumu dogrdunn dio sinirlerim tepeme çıkyıo

kızlar bende basladımm dieteee sabah kalkıyorumm bebegim içinn bir bardakk pekmezli su içiyorummmm sonra bir bardak kahveee içtimm

çekirdek yedim az bişi

şimdi açımmm yecek arıyom ama kendimi kontrol ediyorummm

haklısın dumaam cım ama dayanamıyorum incir ve hurma hemen kesiyor krizimi bi de daha 2 ayım var önümde dumaam işe kadar 58 yaza kadar 55 olsam yeter o yüzden fazla sıkkmıyom kendimi2 aya 4 kilo gider heraldw

çikolata yiyip de gereksz kalori almaktansa kuru meyve en azından sütüme katkıda bulunur:)

Doğru söylüyorsun canımcım.

Benim bebişte aynen öyle, ben odadan çıkınca kıyamet kopuyo :)))))

Bende 41. haftada 3250 doğurdum bebişimi. Millet içinde çok kaldı daha fazla olması gerekirdi dedi, herkes 38. haftada o kadar doğuruyormuş :)))))))))))))))

Az daha menümü yazmayı unutuyordum:

Öğle: 1 tabak etli kurufasulye

Ara: yarım paket etiform
çeyrek elma
1 adet kurukayısı

Akşam: 1 tabak kısır

Gece yatmadan meyve suyu ve ayran içerim büyük ihtimalle.

Kızlar, yarın giremem herhalde, pazartesi inşallah kilo vermiş olarak yazarım yine. Herkese hayırlı pazarlar.

benim bebiş son ay kilo alamıyordu alsın diye etler tavuklar balıklar ccevizler yedim yine kilo almadı bana et but yağ olarak yapıştı 2950 gr doğdu ama doğduktan sonra toparladı şükür

ay bende şu az kilo alana kişilere imreniyrm ......
ben tam 30 kilo aldımmmm....malesefkiii.şuana kadar 14 kilo verdim daha yarısı duruyo benimleeeeee
aynen canım süt olsun diye ye ye kiloda hep aynı kalıyo...neyseki almıyrm ona şükür....
bende spor yapamıyrm canım tıpkı benim cimcimemi tarif etmişsin....onu uyutana kadar hep benimle cadı,o uyuyuyncada ben yorgunluktan yere serilmiş oluyrm....

kızlar bugün misafirim vardı,acayip kaçırdım....
sabah 1 dilim kepek ekmeği
sahanda terayağlı 1 yumurta
2 zeytn
biraz peynir
öğlen ve akşamı birlikte yazayımmm
3 dilim peynirli börek..
2 parça ağlayan pastaa...
12 adet bulgurlu mercimek köftesi......

şimdide boza yiyiyrm

ben 38.haftada doğurdum 2.300 bebişimi. millet bebekleri bir standarta bağlı sanıyor herhalde =))) aynı fabrika ürünü sanki =)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…